Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Odebrałam pieluszkę bambusową z Empiku (firmy Texpol) i naprawdę polecam! Jest ekstra - nie za gruba, nie za cienka, bardzo przyjemna w dotyku i w ogóle. Chciałam porównać do tego otulacza-mgiełki z Lullalove, ale jednak to zupełnie dwa różne produkty. Tamten otulacz z Lullalove jest bardzo elastyczny i faktycznie da się nim ciasno otulić dzidzię, tutaj ta pieluszka raczej się nie nada do tego celu (zwłaszcza, że kupiłam mniejszą, 75x75cm). Ale ogólnie jest ktoś szuka dobrej pieluszki bambusowej to polecam - polski producent, jeśli dla kogoś ma to znaczenie
Rucola, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Dobra, majty wyszczuplające już mam, paznokcie obciete tylko kurier ze stanikiem coś się obija.... Dziś pranie, a jutro jak już będe boginią seksu wrzucę wam fotkę. Mam nadzieję, ze moje metody na dobry wygląd po porodzie będa skuteczne ^^
Piszę to zagryzając marsa...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2018, 14:29
Jeżowa, Karma88, Luna1993, Achia, Lusesita, summer86, Aga9090, KateHawke, pilik, lamka, Lena21, JustynaG, Emiilka, Nadzieja22, admiralka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Pilik tez czytałam, ze zdrowo, zeby w nocy było ciemno i dla mnie to byłaby idealna opcja, bo nie znosze spać przy świetle, natomiast po Małym widzę, ze mu to nie odpowiada, może się po prostu boi ciemności... Na razie śpimy przy lampce a jak skończą się magiczne 3 miesiące to będziemy cos powoli działać. Na razie nie mam serca działać wbrew woli Malucha
a taką miałam być surowa matką....
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola no jasne! Jakby Ninka potrzebowała to na pewno bym paliła lampkę, ale jej ciemność nie przeszkadza
dzięki zasłoną dłużej śpi (jak zapomniałam zasłonić to się budziła razem ze słońcem), a w sumie lepiej śpi bez niczego, potrafiła się przebudzić i patrzeć w zegar, musiałam go odwrócić nawet
a bałam się ze będzie potrzebowała światła bo pierwszy trzy tygodnie życia ciagle miała jasno. Ale kazde dziecko inne wiadomo
Rucola lubi tę wiadomość
-
Jesu, dalej mi nie przeszedl wkurw na małża i tak go opierdzielilam przez telefon, że jak wróci bez papierów rozwodowych to chyba na msze dam.
Nawet zwalenie na hormony mi chyba nie pomoże.
Ale dalej mam ochotę go wyrzucić przez okno.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2018, 16:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja dziś mało co czuje Oskara. Dosłownie pojedynczego kopniaka sprzedał jeśli to był on
.pukam w brzuch, leżę na lewym boku i czekam na swojego męża. Ma mi przynieść coś słodkiego,bo przecież się pilnuje i nie mam nic w domu. Jeśli on go nie obudzi (a często jest tak,że jak on wraca to Oski daje znać że wszystko z nim w porządku) to co?pierwszy raz IP? Coś czuję, że ten 3 trymestr będzie stresujący. No bo jeszcze przecież ma trochę miejsca, a nie że nagle te ruchu będą słabsze- to to chyba grubo po30tyg nie?
A jeszcze siostra napisała smsma co na migrenę w ciąży.czy ona nie ma internetu??? Chyba zresztą jej pisałam już wcześniej że tylko paracetamol można,to co się głupio pyta -
nick nieaktualnyFozzie Bear wrote:I zaś problem, bo snickersa nie mam!
Btw. Właśnie doczytałam, że Zbysiu Wodecki nie żyje. Od ponad roku! I się popłakałam. To chyba jednak hormony -
nick nieaktualnyFozzie- chyba dziś dzień na wkurwienie. Ja od wczoraj jestem poddenerwowana, częściowo przez te badania męża, ale dziś w ogóle jaka zła chodzę. Przyszedł hydraulik, miał naprawić spłuczkę bo po spuszczeniu woda, ta leci i leci.i co? Wziął 100zl, pokazał że niby działa a po jego wyjsciu i mojej pierwszej wizycie w toalecie widzę, że nic nie naprawił a jest nawet gorzej. Nóż cholera!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bajka nie chciałam tego w sumie wcześniej pisac, ale skoro sama zaczełas temat, to wydaje mi się, ze albo jesteś permanentnie przemęczona, albo siły odbiera Ci depresja. Biorąc pod uwagę różne dzieciaczki na tym wątku, niektóre też są wymagające jak Zosia, ale ich mamy są w lepszej kondycji psycho-fizycznej to myślę, ze warto byłoby udać się na jakąś konsultację do specjalisty. Być moze Twoje problemy z emkiem wynikają z Twoich problemów emocjonalnych. Kochana wszystkie bardzo chciałybyśmy Ci pomóc, ale nie mamy takiej mocy. Mozemy tylko Cię wpsierać, ale jesli to faktycznie depresja to musisz iśc do lekarza...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021