X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 27 września 2018, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odebrałam pieluszkę bambusową z Empiku (firmy Texpol) i naprawdę polecam! Jest ekstra - nie za gruba, nie za cienka, bardzo przyjemna w dotyku i w ogóle. Chciałam porównać do tego otulacza-mgiełki z Lullalove, ale jednak to zupełnie dwa różne produkty. Tamten otulacz z Lullalove jest bardzo elastyczny i faktycznie da się nim ciasno otulić dzidzię, tutaj ta pieluszka raczej się nie nada do tego celu (zwłaszcza, że kupiłam mniejszą, 75x75cm). Ale ogólnie jest ktoś szuka dobrej pieluszki bambusowej to polecam - polski producent, jeśli dla kogoś ma to znaczenie :)

Rucola, Luna1993 lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 27 września 2018, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Rucola, z dedykacją dla mamy:

https://youtu.be/s2-_fSRT18o
    Nika Kochana już jej to wysyłam :*

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2018, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pilik wrote:
    Achia ni co Ty? Haha :D szczerze bym się nie przejmowała kolorem, z góry i tak jest biała :p

No tak spojrzałam z ciekawości, zobaczyłam że jest wybór, a nagle cena do góry :p także faktycznie na wszystko trzeba zwracać uwagę ;)

• Rucola Autorytet

Wysłany: 27 września 2018, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, majty wyszczuplające już mam, paznokcie obciete tylko kurier ze stanikiem coś się obija.... Dziś pranie, a jutro jak już będe boginią seksu wrzucę wam fotkę. Mam nadzieję, ze moje metody na dobry wygląd po porodzie będa skuteczne ^^
    Piszę to zagryzając marsa...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2018, 14:29

Jeżowa, Karma88, Luna1993, Achia, Lusesita, summer86, Aga9090, KateHawke, pilik, lamka, Lena21, JustynaG, Emiilka, Nadzieja22, admiralka lubią tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 27 września 2018, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik tez czytałam, ze zdrowo, zeby w nocy było ciemno i dla mnie to byłaby idealna opcja, bo nie znosze spać przy świetle, natomiast po Małym widzę, ze mu to nie odpowiada, może się po prostu boi ciemności... Na razie śpimy przy lampce a jak skończą się magiczne 3 miesiące to będziemy cos powoli działać. Na razie nie mam serca działać wbrew woli Malucha :) a taką miałam być surowa matką....

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Melevis Autorytet

Wysłany: 27 września 2018, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola pokaż te majty! Szukam i nie wiem, jakie będą najlepsze, a muszę jakoś okiełznać tą moją galaretę.

l22nj48ay1qfqnoi.png
    klz9jw4z9e5d3ouc.png
    qb3cg7rfn0fbukfn.png
    02.2017 [*] 6tc
    01.2019 [*] 10tc
  • pilik Autorytet

Wysłany: 27 września 2018, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola no jasne! Jakby Ninka potrzebowała to na pewno bym paliła lampkę, ale jej ciemność nie przeszkadza :) dzięki zasłoną dłużej śpi (jak zapomniałam zasłonić to się budziła razem ze słońcem), a w sumie lepiej śpi bez niczego, potrafiła się przebudzić i patrzeć w zegar, musiałam go odwrócić nawet ;) a bałam się ze będzie potrzebowała światła bo pierwszy trzy tygodnie życia ciagle miała jasno. Ale kazde dziecko inne wiadomo :)

Rucola lubi tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 27 września 2018, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesu, dalej mi nie przeszedl wkurw na małża i tak go opierdzielilam przez telefon, że jak wróci bez papierów rozwodowych to chyba na msze dam.
    Nawet zwalenie na hormony mi chyba nie pomoże.
    Ale dalej mam ochotę go wyrzucić przez okno.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2018, 16:02

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2018, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie a małż coś zrobił,czy po prostu jest na linii ognia i mu się obrywa za hormony?

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 27 września 2018, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby coś zrobił (niekoniecznie z własnej winy i woli), ale powinno mnie za taką pierdołe puścić po 10 minutach, a tu od wczoraj wieczór narasta i narasta, a ja zaraz eksploduje!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2018, 16:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2018, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może posłuchaj rady z reklamy i zjedz Snickersa jeśli nie jesteś sobą? No bo co innego pozostaje..chyba że masz worek treningowy w który można raz,czy dwa walnąć- chyba Maluszkowi nie zaszkodzi..

Fozzie Bear, pilik lubią tę wiadomość

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 27 września 2018, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I zaś problem, bo snickersa nie mam!
    Btw. Właśnie doczytałam, że Zbysiu Wodecki nie żyje. Od ponad roku! I się popłakałam. To chyba jednak hormony

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2018, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś mało co czuje Oskara. Dosłownie pojedynczego kopniaka sprzedał jeśli to był on
    .pukam w brzuch, leżę na lewym boku i czekam na swojego męża. Ma mi przynieść coś słodkiego,bo przecież się pilnuje i nie mam nic w domu. Jeśli on go nie obudzi (a często jest tak,że jak on wraca to Oski daje znać że wszystko z nim w porządku) to co?pierwszy raz IP? Coś czuję, że ten 3 trymestr będzie stresujący. No bo jeszcze przecież ma trochę miejsca, a nie że nagle te ruchu będą słabsze- to to chyba grubo po30tyg nie?
    A jeszcze siostra napisała smsma co na migrenę w ciąży.czy ona nie ma internetu??? Chyba zresztą jej pisałam już wcześniej że tylko paracetamol można,to co się głupio pyta :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2018, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie Bear wrote:
    I zaś problem, bo snickersa nie mam!
    Btw. Właśnie doczytałam, że Zbysiu Wodecki nie żyje. Od ponad roku! I się popłakałam. To chyba jednak hormony
    Kochana, on zmarł w moje urodziny. 22.05. też byłam smutna. Ale nie płakałam-bo w ciąży nie byłam jeszcze..

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 27 września 2018, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co do męża mego to dalej drzemy koty i nie wiem co to będzie... Ogólnie to mam chyba depresję poporodowa... Albo jakaś inną, a czy jest promka w esotiq? Bo mega mi zależy na kupnie czegoś fajnego

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2018, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie- chyba dziś dzień na wkurwienie. Ja od wczoraj jestem poddenerwowana, częściowo przez te badania męża, ale dziś w ogóle jaka zła chodzę. Przyszedł hydraulik, miał naprawić spłuczkę bo po spuszczeniu woda, ta leci i leci.i co? Wziął 100zl, pokazał że niby działa a po jego wyjsciu i mojej pierwszej wizycie w toalecie widzę, że nic nie naprawił a jest nawet gorzej. Nóż cholera!

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2018, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka- to może wizyta u specjalisty? Nie musisz męczyć się z tym sama,a on pomoże.i może pomoże na relacje z mężem? Pomyśl o tym. Dużo przeszłaś, dużo się dzieje- może naprawdę warto z kimś mądrym o tym porozmawiać.

• Rucola Autorytet

Wysłany: 27 września 2018, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia dzwoń do skurczydrania!!! niech przyjdzie i naprawia porządnie

Synek 💚 31.08.2018r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2018, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    Achia dzwoń do skurczydrania!!! niech przyjdzie i naprawia porządnie
    Mąż zaraz będzie, niech się z nim użera. A niby człowiek z polecenia. Już pewnie z ogłoszenia bym kogoś lepszego sama znalazła.

• Rucola Autorytet

Wysłany: 27 września 2018, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka nie chciałam tego w sumie wcześniej pisac, ale skoro sama zaczełas temat, to wydaje mi się, ze albo jesteś permanentnie przemęczona, albo siły odbiera Ci depresja. Biorąc pod uwagę różne dzieciaczki na tym wątku, niektóre też są wymagające jak Zosia, ale ich mamy są w lepszej kondycji psycho-fizycznej to myślę, ze warto byłoby udać się na jakąś konsultację do specjalisty. Być moze Twoje problemy z emkiem wynikają z Twoich problemów emocjonalnych. Kochana wszystkie bardzo chciałybyśmy Ci pomóc, ale nie mamy takiej mocy. Mozemy tylko Cię wpsierać, ale jesli to faktycznie depresja to musisz iśc do lekarza...

Synek 💚 31.08.2018r.
‹‹ 1935 1936 1937 1938 1939 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ