Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga9090 wrote:Napisała do mnie kolezanka z ktora sie znamy od urodzenia (nasi rodzice sa znajomymi) nie miałyśmy do siebie numerow, a spotkała moja mamę i mama jej numer do mnie dała. Ona jest w moim wieku, ma 28 lat i od 4 lat stara się o dziecko.. Na drodze trafia na samych konowałów.. Teraz zmieniła lekarza na innego ale tamten kazał jej przez te wszystkie lata starać sie naturalnie, żadnych badań nie zlecał.. Normalnie smutno mi sie zrobiło, bo nie wiem jak jej pomóc..
Aga9090, summer86, pilik lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Prześlij jej listę badań z 1 strony wątku dinusiów. Poleć żeby nie szukała szczęścia po przypadkowych ginach, bo oni się znają na grzybicy a nie na bezpłodności. Warto isć do kliniki leczenia niepłodności - wiem, że nie w każdym mieście taka jest, ale znam dziewczyny, które dojezdżaja po 200 km.
Dokładnie tak - tylko wyspecjalizowani w leczeniu niepłodności lekarze. Aga, powodzenia dla koleżankiAga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Prześlij jej listę badań z 1 strony wątku dinusiów. Poleć żeby nie szukała szczęścia po przypadkowych ginach, bo oni się znają na grzybicy a nie na bezpłodności. Warto isć do kliniki leczenia niepłodności - wiem, że nie w każdym mieście taka jest, ale znam dziewczyny, które dojezdżaja po 200 km.
-
Zapytałam dzisiaj Stasia, co by chciał dostać na urodziny. Czy ma jakieś marzenie. Odpowiedział, że cukierka i parówki. Okej, spoko, przynajmniej zaoszczędze
Lunaris, Bajkaaa, Fozzie Bear, Bocianiątko, Achia, Aga9090, StaraczkaNika, Yoselyn82, Rucola, JuicyB, KateKum, Luna1993, blue00, Siwulec, Nadzieja22, Karma88, summer86, Lusesita, Patrycja20, lamka, Lena21, Emiilka, Kaczorka, veritaserum, Jeżowa, KateHawke, pilik, JustynaG, olik321, Morusek, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Melevis
o rany
Przypomniałaś mi że mój syn ma jutro imieniny a ja nie kupiłam mu jeszcze wkładu słodyczowego do prezentu! -
Aga9090 wrote:Od nas jest blisko do Angeliusa i tez jej to poradziłam. Wysłałam jej ta listę, ona nawet nie miała nigdy podstaw badanych, cykle po 40 dni, nieregularne i do tego czasem trzeba @ wywolac, . Idzie do kontroli dopiero w listopadzie do tego nowego lekarza, a mi sie wydaje, ze to tez konował, bo nawet monitoringu cyklu nie ma, narazie to jej zlecił badanie glukuzy i ma stan przedcukrzycowy (nie wiem jakie wartości)..
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
U mnie chczest bedzie, po stronie meza jego brat a po mojej moja przyjaciolka
ja tez bylam u niej
Rucola, pilik lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Melevis wrote:Zapytałam dzisiaj Stasia, co by chciał dostać na urodziny. Czy ma jakieś marzenie. Odpowiedział, że cukierka i parówki. Okej, spoko, przynajmniej zaoszczędze
Ja niedawno spytałam syna kuzyna co by chciał robić w przyszłości - "Kopać doły!". Fakt ze akurat byliśmy na plaży i robił jakieś konstrukcje w piasku.Anna Stesia, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:U mnie chczest bedzie, po stronie meza jego brat a po mojej moja przyjaciolka
ja tez bylam u niej
to cudowne, ze ludzie potrafia w ten sposób doceniać przyjaciół a nie na siłe szukają po rodzinie :*
Anna Stesia lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Rucola wrote:Polubiłam za przyjaciółkę
to cudowne, ze ludzie potrafia w ten sposób doceniać przyjaciół a nie na siłe szukają po rodzinie :*
z moja przyjaciolka kumplujemy sie od piaskownicyRucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Rucola wrote:Polubiłam za przyjaciółkę
Jestem u przyjaciół świadkiem chrztu. Jak mi zaproponowali to się zgodziłam, bo wiem, że mają luźne podejście do kościoła. A jako świadek chrztu nikt nie wymaga ode mnie wychowania małej w wierze katolickiej, bo byłam jedynie świadkiem, że ten chrzest się odbył. Byłam wtedy w ciąży, bez ślubu, do tego niewierząca i ksiądz problemu nie robił, bo od razu było założenie, że matką chrzestną nie będę.Rucola lubi tę wiadomość
-
Rucola, mnóstwo miłości z okazji rocznicy!
Juicy, usciskaj proszę swojego polroczniaczka! I co postanowiłas dalej z karnienien?
Melevis, Staś genialny! Pewnie rzadko je cukierki czy parówki, prawda?
Dziewczyny, które mają za sobą lub szykują sie do rozszerzania diety - powiedzcie mi, jak to ogarnąć? Wprawdzie mam jeszcze półtora miesiąca, ale już zaczęłam powolutku gromadzić zastawę stołową dla malca, śliniaki itp. Rozglądam sie też za krzeselkiem. Chce zacząć od warzyw, ale nie wiem, czy blw, czy na pół z papkami. Nie wiem też, czy kaszki to obowiązek? I jak często na początku proponować dziecku coś nowego. Czytałam, że 2-3 razy dziennie, ale czy to samo (np.ziemniaka lub dynię)? Chyba tak, bo trzeba obserwować reakcję? Stresuje się tym trochę, bo u nas rozszerzanie diety zbiegnie się w czasie z moim powrotem do pracy i nie wiem, czy to nie będzie za dużo na raz dla mojego bąbelka. Z tego względu zastanawiałam sie nawet czy nie przyspieszyć rozszerzania o tydzień lub dwa.Rucola lubi tę wiadomość
-
U mnie u Stasia też chrzestnym jest przyjaciel mojego męża, a mojej strony siostra. Teraz od kilku miesięcy próbuje mężowi wyperswadowac pomysł chrzestnej dla Klary jego siostry, nie zniese jej ,u nas oboje się odwrocilismy najbardziej od samej instytucji kościoła, jednak w porozumieniu doszliśmy do wniosku, że dzieci ochrzcimy i poslemy do komunii. Do czasu bierzmowania będą "dorosłe" i same wybiorą, czy są wierzące.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 13:20
-
Aga9090 wrote:No i nie wiem czy to ma znaczenie ale jest otyła i tez jej kazali najpierw schudnąć..
Do tego może wyrównać przy tym gospodarkę cukrową i jak się jej uda to dzuecko będzue bezpieczniejsze. Same korzyści!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 13:20
Rucola lubi tę wiadomość