Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyna on nie wstaje bo ma pracę ehh typowe to co faceci z PRL... Tylko żal tego że wiem że mogło by być inaczej bo jak się mała zajmuje to widać to serce ale no cóż zostaje mi dalej robić kawę przy placxscym dziecku i obiad u mamy i byle do wiosny bo kiedys będzie lepiej
No i trzymam kciuki za szczepienie
A co do czapeczek to mimo iż moja nie miała dużej głowy to wydawało mi się że większość czapek jest za małych i Zosia chodziła głównie w czapeczce od reset gdzie była na 62... -
Witam się, jesteśmy po nocnym karmieniu na śpiocha
Luna, trzymam kciuki byś już niedługo trzymała swoją córeczkę w ramionach.
Bajka, ja też mojego nie budzę do małej. Uważam, że bez sensu jest by nie spal "dla zasady". Raz skomentował coś w stylu,że mam dobrze bo nie muszę iść do pracy. Powiedziałam, że skoro mam tak dobrze to możemy porozmawiać o moim wcześniejszym powrocie do pracy a on wtedy będzie mógl w domu siedzieć. Zrobił krzywą minę i temat ucichł
I żeby nie było, kocham moją córeczkę i cieszę się, że mam roczny urlop (a nie 3miesięczny jak za czasów gdy ja byłam dzieckiem). Ale niech mi nikt nie mówi, że to jest odpoczywanie i relaks.Lunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW związku z tym że miałam zły sen i teraz nie mogę zasnąć postanowiłam wejść na forum.
I od razu patrzę wpis Luny, 'wody mi odeszły' serce stanęło na chwilę prąd przeszedł po całym ciele.
Lunka niech pójdzie szybko i sprawnie, wszystkie trzymamy za Was kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2018, 02:45
-
Lunka trzymam kciuki!
A ja wstałam na siku godzinę temu i spać nie mogę. Mały odstawił już cały repertuar tańców i pewnie poszedł spać. Trochę się dzisiaj nachodziłam po lesie i zmęczona padłam po powrocie, to mam teraz czuwanie
Zapowiadają piękną pogodę na cały tydzień i może korzystając umyję okna (oczywiście nie wszystkie 21 na raz) albo chociaż same szyby karcherem potraktuję.
-
nick nieaktualnyNadzieja u mnie okna też nie są w najlepszej kondycji. Muszę ogarnąć powoli jakoś po pracy mimo że mam zakaz od teściowej.
Ale tak jak ty potraktuje szyby tylko vileda, od której zgubiłam ładowarkę. Pff... u sąsiada kogut już pieje, a ja zasnąć nie mogę, będę jak zombi w robocie.
-
Mamunia skoro zakaz od teściowej, to niech przyjdzie umyć
A tak na serio, jak się ma szyjka aktualnie? -
nick nieaktualnyO 1 rozwarcie 2 cm, skurcze mocne ale krótkie, teraz położna sprawdzała i 3 cm, panicznie boję się oksy, dostałam paracetamol dożylnie właśnie, jak zleci wracamy na piłkę pod prysznic, nie wiem czy jak tak wolno idzie to nie brać zzo, ale położna mówi że takie tempo jest ok
-
Lunka, wiem, że masz traumę po pierwszym porodzie ale ja nie wspominam porodu tak źle. Oczywiście bolało (cóż w tym dziwnego)... traciłam siły... ale o 7:30 zaczęłyśmy działać, otrzymałam małą dawkę oksy a o 10:52 tuliłam córeczkę
Więc nie bój się, druga ciąża z oksy może nie wywoływać takich wspomnień.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2018, 03:53
-
nick nieaktualnySzyjka wydluzyla się przy pierwszym pomiarze nawet do 3 cm. Powiedział że nie wie co ja robię, ale wygląda to naprawdę dobrze. Póki co czekamy z pessarem i nadal się obserwujemy.
Co do okien to sie zdeklarowala, ale jakoś sama ogarnę.
Luna ja przez Ciebie teraz nie zasnę! :-p
Mi też się wydaje że takie tempo jest dobre. Dzisiaj już córeczka będzie na świecie! Tak się cieszę!
A dla bocianiatka to musi być znak! -
Luna aaaa!!! Trzymamy kciuki za Ciebie
Walcz dzielnie kochana, już niedługo utulisz Zuzię
oby poszło w miarę możliwości szybko i przy rozsądnej dawce bólu. Co do zzo - rób, jak uważasz, rób to, co czujesz, że powinnaś, Ty wiesz najlepiej
Ależ się podnieciłam, teraz nie zasnęWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2018, 04:52
-
nick nieaktualny
-
Luna trzymam kciuki za sprawna akcje. Trzymaj sie dzielnie i czekamy na szybkie wiesci.
Bajka bardzo mi przykro, ze masz taka sytuacje ze swoim. Moze faktycznie w robocie Twojego buntuja...
Wczoraj wieczorem Mala mocno plywalam w brzuchu, az momentami to bylo nieprzyjemne, a zaraz sobie powolutku wedrowala tak delikatnie. Co za dziecko.
Jakos dzis pospalam i byle do jutrzejszej wizyty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2018, 05:44
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Lunka - powodzenia!!
Mądry Zuziulek poczekał do poniedziałku
Bajeczko - sytuacji z mężem współczuję. Pocieszenie tylko takie, że Zosia szybko urośnie, będzie Ci coraz lżej a i ona będzie okazywać Ci coraz więcej miłości. To dodaje mocy
Moja mała jednak spała dalej bez zmiany pieluszki. Ale pobudka przed 5 byłaBajkaaa lubi tę wiadomość