Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
StaraczkaNika wrote:#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola to zupełnie normalne, ja nigdy wkładek nawet nie potrzebowałam.
Mamunia cudowny synek
Achia Sobiesław? Nie wiedziałam o istnieniu takiego imienia:D
Dziewczyny z nex2me i tego typu... nie chce straszyć, ale muszę Was zmartwić - monitory typu babysense (pod materac) działają jeżeli są 1-1,5m od naszego łóżka. W przeciwnym wypadku wyłapują nasz oddech. Co więcej, mój pies lubił się kłaść przy łóżeczku na podłodze - monitor wyłapywał jego oddech... teraz mamy krzesło koło łóżeczka ze u nie mógł się położyćchociaż szczerze mówiąc już mi się zdarza nie włączać monitora. Też często Ninka z nami w łóżku ląduje, a jest na tyle mobilna że sobie główką świetnie obraca jak jej cokolwiek nie pasuje.
-Mamunia-, Rucola lubią tę wiadomość
-
Chciałam ostrzec, że gdyby któraś miała ochotę na kanapkę z serem żółtym i ogórkiem kiszonym, później wpadłaby na pomysł aby zagryźć to koreczkami śledziowymi i na koniec dodać jeszcze kurczaka z ryżem i duszona marchewka to nie jest to dobry pomysł...
StaraczkaNika, pilik, Aga9090, Achia, summer86, -Mamunia-, Lunaris, Jeżowa, Emiilka, Patrycja20, Lusesita, Anna Stesia, Nadzieja22, KateHawke, Madzik34, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Siwulec brzmisz jakbyś conajmniej w ciąży była :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2018, 18:56
lamka, Siwulec, summer86, -Mamunia-, Aga9090, Rucola, Lunaris, Emiilka, Lusesita, Anna Stesia, Nadzieja22, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNika widziałam to na joemonsterze i pytanie brzmi - skąd się tacy ludzie biorą?
kreatywność na najwyższym poziomie.
Pilik no to faktycznie mnie zmartwiłaś. Półtora metra od naszego łóżka to są niemal drzwi do sypialni, więc nie widzę rozsądnego rozwiązania... -
nick nieaktualny
-
pilik wrote:Siwulec brzmisz jakbyś conajmniej w ciąży była :p
Mam nadzieje ze to chwilowy brak mózgu spowodowany ciążowym stanempilik lubi tę wiadomość
-
Nasze Chicco stało 50-60 cm od mojego łóżka i Babysense działał, ale zawsze robiłam test przed polożeniem małej spac na noc, zresztą w instrukcji zalecają test raz dziennie.
Za to w upały cyrkulator raz zaburzył działanie.pilik, Emiilka lubią tę wiadomość
-
A poza tym to chciałam powiedzieć ze staram się być na bieżąco:) z rożnym skutkiem niestety...
Oczekuje narodzin kolejnych maluszków, ciesze się ze te które są już na świecie maja się dobrzekażde zdjęcie małej istoty przywołuje uśmiech na twarzy
Czas jednak pędzi jak szalony, został nam miesiąc do przeprowadzki a ekipa jeszcze nie weszła żeby zrobić remont na nowym M, steruje się coraz bardziej mimo ze staram się być dobrej myśli, powoli pakuje nasz dobytek - głównie rzeczy których wiem ze nie użyje przez najbliższe tygodnie np sukienki czy garnitury oraz nadwyżkę zastawy stołowej... ciagle jeszcze ogarniamy co gdzie kupić i kiedy żeby nie zagracac mieszkania podczas remontu, zamówiliśmy kuchnie - ma być Ok 15 listopada...
w miedzy czasie staram się korzystać z ostatnich ciepłych dni i tak leci dzień za dniem nieubłaganieEmiilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Siwulec- to ta ciąża przez to wszystko minie Ci w mgnieniu oka pewnie..A z pracy jeszcze męczą czy już odpuścili?
A żebyś wiedziała, nawet nie mam czasu się popieścić ze sobą
W pracy byłam wczoraj, postanowiłam ze to był ostatni raz ! Taka ze mnie świnia ze nawet nie zostawiłam nowej dziewczynie nr telefonu, powiedziałam ze jak będzie miała jakiś mega problem to przez koleżankę niech da znać to jak będę mogła to zadzwonię do niej. Wszystko przez to ze dałam jej robotę i kazałam robić żeby się opatrzyła, wdrożyła i przede wszystkim nauczyła podstawowych czynności a ona na drugi dzień stwierdziła ze jej się to znudziło już i chciałaby już coś innego robić... będąc w pracy chciałam po kolei jej wszystko powiedzieć i nauczyć, sugerowałam żeby sobie wszystko notowała, ale stwierdziła ze to wszystko jest bardzo proste i skakała z tematu na temat nic nie notując. Mogę się założyć ze w poniedziałek już połowy albo i więcej nie będzie pamiętać.
Najlepsze jest jednak to ze koleżanka znalazła zarządzenie w którym jasno jest napisane ze moja szefowa przez 6 miesięcy będzie dostawać do pensji 300 zł za to ze PRZYUCZA nowego pracownika
Niech się wiec bujają i się sami bawią, ja mam co robić i na czym się teraz skupić -
nick nieaktualnyA już się cieszyłam, że całą komodę Oskara mam wypraną i ułożoną
jakby ktoś się zastanawiał- to nie są ciuszki od siostry haha :p będę prać i zastanawiać się, gdzie to pomieścić
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e316c6b9b0c5.jpgSiwulec, Aga9090, Karma88, Emiilka, JustynaG, pilik, Lusesita, Anna Stesia, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiwulec- zdecydowanie nie odbieraj i im nie pomagaj... Albo zapytaj szefową czy to 300 zł przeleje Ci osobnym przelewem..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2018, 19:23
Siwulec, Aga9090, Anna Stesia, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Achia - dokładnie tak zrobię !
A Ty te ciuszki zdążysz wszystkie użyć ?? -
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Pewnie nie :p w tej torbie są też już większe rozmiary, np 68 a ta szuflada jest najbardziej uboga póki co
Jeny !!! Ty masz już szuflady podzielone na rozmiary ??? Trochę zazdroszczę :* ja mam jeden śpiworek i to cała moja wyprawka póki co -
nick nieaktualnySiwulec wrote:Jeny !!! Ty masz już szuflady podzielone na rozmiary ??? Trochę zazdroszczę :* ja mam jeden śpiworek i to cała moja wyprawka póki co
-
Achia wrote:No mam :p ale wiesz, pewnie dlatego że to moje pierwsze dziecko. Mam na wszystko czas i chęci
W pierwszej ciąży kupiłam mega pakę na Allegro za jakieś 600 zł. Ciuchów miałam na 6 miesięcymuszę zerknąć czy jeszcze takie paki na Allegro można dostać
I myśle ze u Ciebie to jednak czasu mnie chęci tez są ale narazie inne priorytety mamy
mam nadzieje ze najpóźniej w grudniu zacznę szaleństwa wyprawkowe
Achia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny