Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde moze faktycznie w rozek taki zestaw wsadzic do szpitala i bedzie latwiej. Kurde ile tych rzeczy jest do zabrania ze soba. Mam torbe za mala na to wszystko.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Pomysł ze schowaniem w rożek wszystkiego co potrzebne dla maluszka jest genialny! Polecam! Ja tam schowałam ubranko, pieluszkę, pampersa, czapeczkę.
I to miałam wrzucone do reklamówki "na porodówkę" razem z wodą i przekąskami. Rożek sporo miejsca w torbie zajmował i się nie zmieścił. Ale dobrze wyszło. -
Juicy taki jak w momentach kiedy mała zaczynała potrzebować więcej mleka i męczyła moje cycki, zmuszając je do większej produkcji. Wścieka się przy tym.
Ciężko mi, bo z jednej piersi starcza jej na 1,5-2 godziny w Dzień, a w nocy której.
Jak przed dbem zje z obu, to pospi 3 godziny a później się zaczyna
Nie mam już momentami siły. Sutki mnie bóle, padam na twarz.
Daje sobie tydzień. Ech ciężko mi. -
Tylko sie odmelduje, ze zapis ok. Dzis Emilka zrobila z siebie wstydzioszka. Pod ktg sie chowala, a tak to szalala w brzuchu w poczekalni i teraz w aucie. Na drugim zapisie juz ladniej sie pokazywala.
Kolejne ktg za tydzien. A we wtorek szybki podglad u Doktorka W.
Uciekam, nie odniose sie do niczego. Przepraszam. Siedzialam 4h w szpitalu i czuje sie wypluta. A jeszcze musze ogarnac to co klienci glowe zawracali przez ten czas.StaraczkaNika, summer86, lamka, Lusesita, Amal, JustynaG, Bajkaaa, Lunaris, pilik, KateHawke, Nadzieja22, Aga9090 lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyKarma najważniejsze że wszystko dobrze!
Ja jestem z siebie dumna, umyłam podłogi, sprzątnęłam łazienkę i ogarnęłam garderobę! No i jedno pranie wstawiłampadam na twarz co prawda, więc jak pójdę z pieskiem to chyba kupię sobie coś słodkiego :p
I mąż jednak napisał że umyje dziś te okna :pWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 13:22
Karma88, JustynaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMelduję że Domin ok, napiszę z domu.
Karma88, StaraczkaNika, Aga9090, agulineczka, blue00, Patrycja20, Achia, summer86, Siwulec, Morusek, Kaczorka, Lusesita, olik321, Amal, JustynaG, Bajkaaa, ibishka, Rucola, Fozzie Bear, -Mamunia-, Lunaris, Lena21, pilik, Jeżowa, KateHawke, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Ja mam w poniedzialek wizyte, we wtorek szpital.
pilik lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyKarma kolejny tydzień za Tobą, bardzo się cieszę że wszystko bez zmian :*
Lamka nie mogło być inaczej!Dzielny Domiś
uspokoilas się troszkę? U Tarzana wszystko ok?
Nadzieja cudownie że i u Was wszystko jak trzeba, oby tak do samego końca
Nie napiszę więcej, przepraszam, czytałam na szybkosmoczątko ma dalej problemy z brzuszkiem, dopiero poszła kupka po przedwczoraj więc dopiero odpoczywamy. A zaraz mamy gości... W pn dzwonię do naszego lekarza, bo się martwię mimo wszystko. Wolę się upewnić że wszystko dobrze
-
nick nieaktualnyLunka w sumie to byłam dość spokojna, ale wiadomo, że teraz tym lepiej się czuję. U Tarzana ok, największy stres będzie jutro jak będzie wracał, bo musi przebyć długą trasę.
Domiś ma około 2216g, sporą główkę, mały brzuszek i długie nóżkiprzepływy w normie, szyjka nadal ponad 4cm, serduszko 142 ud/min. Przekręcił się pleckami do przodu, stąd brzuch mi też poszedł do przodu.
Mam skierowanie jeszcze na usg z przepływami na lepszym sprzęcie, oczywiście nie było terminów więc mają do mnie dzwonić w poniedziałek. Do tego skierowanie do okulisty i na pobranie gbs.
Karma cieszę się, że Emilka ma się dobrze.
Lusesita uważam, że możesz być dumna ze swojego karmienia piersią!
Padam na twarz, idę się zdrzemnąć z piesłem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 13:59
Achia, Lusesita, JuicyB, blue00, Karma88, Patrycja20, Siwulec, Fozzie Bear, -Mamunia-, 91Ewela09, Lunaris, Lena21, Jeżowa, KateHawke, Nadzieja22, pilik lubią tę wiadomość
-
Lamka swietne informacje
dobrze, ze wszystko w porzadku.
Ja juz wymazy w kierunku gbs mam pobrane. W pierwszej ciazy mialam wynik dodatni, teraz nie spodziewam sie innego.
Jutro albo w poniedzialek bede miec reszte wynikow badan zleconych od hematologa. Do tej pory wyszlo na krew utajona i napisali mi w wyniku: "ślad". Oczywiscie mega sie zestresowalamHematolog wspominala, ze przy lekach rozrzedzajacych krew moze sie tak zdarzyc, ale ja oczywiscie musze sie wszystkim przejmowac
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Lamka, Karma - bardzo się ciesze z tak dobrych informacji
to już Wasze jedne z ostatnich badań
za chwile będziemy odliczać skurcze
Edit - mam wyniki glukozy
Na czczo - 78,70 mg/dl
Po 1h. - 126,10
Po 2h. - 85,30 mg/dl
Piszą ze w normieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 15:35
Patrycja20, Karma88, -Mamunia-, lamka, Kaczorka, Yoselyn82, StaraczkaNika, Aga9090, JustynaG, Lunaris, Jeżowa, Nadzieja22, pilik lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ostatnio była mowa o lozeczkach. Pokaże wam na co ja się w efekcie zdecydowałam - nie powiem, okazja cenowa też się do tego przyczyniła.
Drewniany stelarz, mały rozmiar, materiał po bokach oddychający, dostawne. Wystawiając je do sypialni dalej mam możliwość swobodnego dostania się do łóżka z obu stron.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6effd3e0a84f.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4de62430807b.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 15:35
Karma88, Rucola, blue00, lamka, Kaczorka, Yoselyn82, Patrycja20, Amal, Lunaris, Bajkaaa, Jeżowa, Nadzieja22, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny