Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde moze faktycznie w rozek taki zestaw wsadzic do szpitala i bedzie latwiej. Kurde ile tych rzeczy jest do zabrania ze soba. Mam torbe za mala na to wszystko.
Emilka

Od 09.2013:02.2014-5t6dc
07.2015-12tc 
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Pomysł ze schowaniem w rożek wszystkiego co potrzebne dla maluszka jest genialny! Polecam! Ja tam schowałam ubranko, pieluszkę, pampersa, czapeczkę.
I to miałam wrzucone do reklamówki "na porodówkę" razem z wodą i przekąskami. Rożek sporo miejsca w torbie zajmował i się nie zmieścił. Ale dobrze wyszło. -
Juicy taki jak w momentach kiedy mała zaczynała potrzebować więcej mleka i męczyła moje cycki, zmuszając je do większej produkcji. Wścieka się przy tym.
Ciężko mi, bo z jednej piersi starcza jej na 1,5-2 godziny w Dzień, a w nocy której.
Jak przed dbem zje z obu, to pospi 3 godziny a później się zaczyna
Nie mam już momentami siły. Sutki mnie bóle, padam na twarz.
Daje sobie tydzień. Ech ciężko mi. -
Tylko sie odmelduje, ze zapis ok. Dzis Emilka zrobila z siebie wstydzioszka. Pod ktg sie chowala, a tak to szalala w brzuchu w poczekalni i teraz w aucie. Na drugim zapisie juz ladniej sie pokazywala.
Kolejne ktg za tydzien. A we wtorek szybki podglad u Doktorka W.
Uciekam, nie odniose sie do niczego. Przepraszam. Siedzialam 4h w szpitalu i czuje sie wypluta. A jeszcze musze ogarnac to co klienci glowe zawracali przez ten czas.
StaraczkaNika, summer86, nick nieaktualny, Lusesita, nick nieaktualny, JustynaG, Bajkaaa, Lunaris, pilik, KateHawke, Nadzieja22, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Emilka

Od 09.2013:02.2014-5t6dc
07.2015-12tc 
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyKarma najważniejsze że wszystko dobrze!

Ja jestem z siebie dumna, umyłam podłogi, sprzątnęłam łazienkę i ogarnęłam garderobę! No i jedno pranie wstawiłam
padam na twarz co prawda, więc jak pójdę z pieskiem to chyba kupię sobie coś słodkiego :p
I mąż jednak napisał że umyje dziś te okna :pWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 13:22
Karma88, JustynaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMelduję że Domin ok, napiszę z domu.
Karma88, StaraczkaNika, nick nieaktualny, agulineczka, nick nieaktualny, Patrycja20, nick nieaktualny, summer86, Siwulec, Morusek, Kaczorka, Lusesita, olik321, nick nieaktualny, JustynaG, Bajkaaa, ibishka, Rucola, Fozzie Bear, nick nieaktualny, Lunaris, Lena21, pilik, Jeżowa, KateHawke, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Ja mam w poniedzialek wizyte, we wtorek szpital.
pilik lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyKarma kolejny tydzień za Tobą, bardzo się cieszę że wszystko bez zmian :*
Lamka nie mogło być inaczej!
Dzielny Domiś
uspokoilas się troszkę? U Tarzana wszystko ok?
Nadzieja cudownie że i u Was wszystko jak trzeba, oby tak do samego końca
Nie napiszę więcej, przepraszam, czytałam na szybko
smoczątko ma dalej problemy z brzuszkiem, dopiero poszła kupka po przedwczoraj więc dopiero odpoczywamy. A zaraz mamy gości... W pn dzwonię do naszego lekarza, bo się martwię mimo wszystko. Wolę się upewnić że wszystko dobrze
-
nick nieaktualnyLunka w sumie to byłam dość spokojna, ale wiadomo, że teraz tym lepiej się czuję. U Tarzana ok, największy stres będzie jutro jak będzie wracał, bo musi przebyć długą trasę.
Domiś ma około 2216g, sporą główkę, mały brzuszek i długie nóżki
przepływy w normie, szyjka nadal ponad 4cm, serduszko 142 ud/min. Przekręcił się pleckami do przodu, stąd brzuch mi też poszedł do przodu.
Mam skierowanie jeszcze na usg z przepływami na lepszym sprzęcie, oczywiście nie było terminów więc mają do mnie dzwonić w poniedziałek. Do tego skierowanie do okulisty i na pobranie gbs.
Karma cieszę się, że Emilka ma się dobrze.
Lusesita uważam, że możesz być dumna ze swojego karmienia piersią!
Padam na twarz, idę się zdrzemnąć z piesłem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 13:59
nick nieaktualny, Lusesita, JuicyB, nick nieaktualny, Karma88, Patrycja20, Siwulec, Fozzie Bear, nick nieaktualny, 91Ewela09, Lunaris, Lena21, Jeżowa, KateHawke, Nadzieja22, pilik lubią tę wiadomość
-
Lamka swietne informacje
dobrze, ze wszystko w porzadku.
Ja juz wymazy w kierunku gbs mam pobrane. W pierwszej ciazy mialam wynik dodatni, teraz nie spodziewam sie innego.
Jutro albo w poniedzialek bede miec reszte wynikow badan zleconych od hematologa. Do tej pory wyszlo na krew utajona i napisali mi w wyniku: "ślad". Oczywiscie mega sie zestresowalam
Hematolog wspominala, ze przy lekach rozrzedzajacych krew moze sie tak zdarzyc, ale ja oczywiscie musze sie wszystkim przejmowac
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Lamka, Karma - bardzo się ciesze z tak dobrych informacji
to już Wasze jedne z ostatnich badań
za chwile będziemy odliczać skurcze 
Edit - mam wyniki glukozy
Na czczo - 78,70 mg/dl
Po 1h. - 126,10
Po 2h. - 85,30 mg/dl
Piszą ze w normie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 15:35
Patrycja20, Karma88, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kaczorka, Yoselyn82, StaraczkaNika, nick nieaktualny, JustynaG, Lunaris, Jeżowa, Nadzieja22, pilik lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ostatnio była mowa o lozeczkach. Pokaże wam na co ja się w efekcie zdecydowałam - nie powiem, okazja cenowa też się do tego przyczyniła.
Drewniany stelarz, mały rozmiar, materiał po bokach oddychający, dostawne. Wystawiając je do sypialni dalej mam możliwość swobodnego dostania się do łóżka z obu stron.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6effd3e0a84f.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4de62430807b.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 15:35
Karma88, Rucola, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kaczorka, Yoselyn82, Patrycja20, nick nieaktualny, Lunaris, Bajkaaa, Jeżowa, Nadzieja22, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny