Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Fozzie bajerek!!!
Wciągnęłam michę barszczu ukraińskiego. Usiadłam na kanapie i Córcia zrobiła pozycję Supermana w brzuchu.Zwariuję.
Lamka cieszę się, że Domiś ładnie rośnie.
Już bliżej niż dalej.lamka lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Lamka, Karma niech Wasz maluchy tak trzymają!!!
Lamka nie masz jakiejś fotki?
mnie Młody dziś wykończył, cały czas pojękiwał, już nie wiedziałam kompletnie o co mu chodzi. W kńcu 15 minut temu położyłam Go do łózka i mówie do Niego : Facet, ja już nie wiem o co Ci chodzi, wykorzystałam wszystkie pomysły i nie mam sił, bo jestem strasznie głodna. Poleż chwilę spokojnie.. i wyszłam. Nie uwierzycie ale usnął
Edit. obudził się. dał mi 20 minut, na szczęscie zdążyłam zjeść :pWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 15:43
JustynaG, Jeżowa lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Hej,
Dziękujemy z Anastazja za wszystkie miłe słowa.
Lena, czy moje kp można nazwać karmieniem. Wątpię. Anastazja leży przy piersi, łapie za sutka trochę ciągnie, trochę "gryzie". Bardziej się bawi niż je,ale "dostawiamy" ja do piersi przed każdym karmieniem.
Wydaję mi się że ona bardzo potrzebuje przytulania niż jedzenia.
Luna, wiem co czujesz. Walczyłam z tym kilka tygodni. -
Luna1993 wrote:Nie napiszę więcej, przepraszam, czytałam na szybko
smoczątko ma dalej problemy z brzuszkiem, dopiero poszła kupka po przedwczoraj więc dopiero odpoczywamy. A zaraz mamy gości... W pn dzwonię do naszego lekarza, bo się martwię mimo wszystko. Wolę się upewnić że wszystko dobrze
Doczytałam. Luna mam nadzieję, że to kwestia niedojrzałego układu u Małej. Walczcie dzielnie, a do lekarza zawsze warto podejść i się uspokoić.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Ewela, tak czy inaczej, super że zapewniasz małej taką bliskość i odpowiadasz na jej potrzeby
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zrobię wszystko co w mojej mocy żeby Anastazja dostawała wszystko czego potrzebuje. Jak widzę że chcę trochę pomarudzic, po prostu marudzi, chcę się przytulać emek albo ja bierzemy ja na ręce i przytulamy, jak chce spać z nami to śpi. W końcu to nasze małe serduszko,o które trochę walczyliśmy, niech ma wszystko co możemy jej dać.
Teraz jesteśmy na spacerku. Kocham takie chwile kiedy całą spacerujemy. Mąż z wózkiem chodzi dumny jak paw ❤️lamka, Rucola, Aga9090, JustynaG, summer86, Achia, -Mamunia-, Lusesita, Lena21, olik321, Nadzieja22, Flowwer, pilik lubią tę wiadomość
-
Wpada blondynka do baru z gównem w ręku i mówi:Patrzcie prawie bym wdepneła
Rucola, Aga9090, Karma88, lamka, summer86, Achia, Siwulec, -Mamunia-, Lunaris, Bajkaaa, Amal, Lusesita, olik321, Jeżowa, Nadzieja22, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem dumna z mojego męża, aż mu pozwoliłam wypić dziś jakieś piwko- umył po pracy okna jak obiecał plus drzwi balkonowe
i wyrobił się przed zmrokiem !
Także mamy piątek wieczór, a chatę ogarniętą od góry do dołuWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 18:12
summer86, Lusesita, StaraczkaNika, Nadzieja22, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAchia wrote:Jestem dumna z mojego męża, aż mu pozwoliłam wypić dziś jakieś piwko- umył po pracy okna jak obiecał plus drzwi balkonowe
Także mamy piątek wieczór, a chatę ogarniętą od góry do dołu -
nick nieaktualny
-
A ja dziś zrobiłam zakupy w Ikei, obiad na weekend (rosół i potrawkę z kurczaka do ryżu i warzyw), poukładałam w nowych pojemnikach rzeczy Staszka na regale i teraz już luzik.
Jutro mamy dzień imprezowy bo imieniny babci i ur kolegi a w niedzielę dzień wyborowy + spacer po mieście (z obiadem?). Nie wiem tylko czy dam radę dojść na ten spacer bo dziś po kursie po Ikei dostałam bóli krzyżowych. Przeszły po odpoczynku i leżeniu ale organizm już daje sygnał żeby zwolnić tempo.
Lamka, Karma cieszę się z Waszych dobrych wieści powizytowych!
Agulineczka ja mam anemię utrwaloną ale teraz skutecznie udało mi się podnieść Sorbiferem a do tego Prewenit intensiv (B6, B12 i kw foliowy). Fakt- nalatałam się do WC ale żelazo bardzo się poprawiło, hemoglobina podniosła i hematokryt też (a był ponizej normy choć nigdy mi nie spadał przy anemii). Pozostałe leki raczej na mnie nie działają a Hemofer?to dla mnie śmiech na sali- w szpitalu dajemy pacjentom ale obrazowo mówiąc przelatuje na wylot, rozpuszcza się tylko osłonka. Sama tego doświadczyłam. Nie polecam.
agulineczka lubi tę wiadomość
-
Achia wrote:Jestem dumna z mojego męża, aż mu pozwoliłam wypić dziś jakieś piwko- umył po pracy okna jak obiecał plus drzwi balkonowe
Także mamy piątek wieczór, a chatę ogarniętą od góry do dołu
dobrze, że teraz szybko ciemno, bo w sztucznym świetle mniej syf widać -
Miałam kupić tylko worki próżniowe...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ffdfbe4c6724.jpg
no ale te kocie grzechotki!!!
Blue, Amal jak tam na froncie?StaraczkaNika, Amal, Nadzieja22, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAchia również zazdroszczę postawy emka
Fozzie ponownie zachwycam się łóżeczkiem
Siwulec cieszę się że wyniki są w normie :* i że masz to okropne badanie za sobą
Melduje, że jak poszła kupka to było już ok, a dziś mamy pierwszy spokojny wieczór! Tosia zaraz do łóżka, ja sobie walne kawę co by nie zasnąć i oglądamy film
A teraz czytamy polecona przez Was ksiazeczke- Kicia kocia ma braciszka
A jeszcze mi się rzuciło w oczy o gbs. Ja miałam dodatni w 1 ciąży, a teraz o dziwo ujemny, więc nie jest na szczęście przesadzone
Jeżowa kochana wiem, że jesteś bardzo zajęta teraz i dochodzisz do siebie, ale jak znajdziesz chwilkę to daj znać jak się czujecieKate i Emilka tak samo !
-
nick nieaktualnyLunaris,dobrze
Cały dzień praktycznie leżę,jak wstaję to od razu brzuch się spina.Skurcze pojawiają się od czasu do czasu,ale to tak jak powinno być.Najgorzej jak maluch wciska się w szyjkę,jest to bardzo nieprzyjemne,zwłaszcza po wczorajszym badaniu,odczucia te same.A jak siedzę to rzeczywiście brzuch mam na kolanach heheh,da się odczuć,że się obniżył
.Chcę chociaż te minimum dwa tygodnie przetrwać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 20:18
-
nick nieaktualny
Witamy sie stopką.
Niestety 3d nie bylo Maly zaslonił sie rączką.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 23:42
StaraczkaNika, Yoselyn82, Bajkaaa, lamka, Achia, Amal, Rucola, Lunaris, Aga9090, Kaczorka, ibishka, JustynaG, Lusesita, Patrycja20, Siwulec, Flowwer, Nadzieja22, olik321, pilik lubią tę wiadomość