Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamuśki, jak wyprać kocyki minky+wypełnienie+bawełna?
Jakiś delikatniejszy program ustawić? Syntetyczne 40° będzie ok? On ma wirowanie tylko 1000. -
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Nika ja kocyk minky prałam w programie delikatne, 30° na 800 obrotów. Kocyk jest cały, nadal piękny i milutki. Ale zrobiłam tak jakoś intuicyjnie. Niewykluczone,ze można inaczej też
Ja podobnie - czytałam nawet, że minky własnie powinno się prać w temp 30 stopni i 800 obrótów.Achia, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
Zgadzam się z powyższymi wypowiedziami odnośnie minky, mam tak samo na metce napisane
Wybraliśmy się dzisiaj na pierwszy spacer z naszą córeczką
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/38735e0d4a1e.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f4df6f855030.jpgFozzie Bear, Achia, Karma88, olik321, StaraczkaNika, Rucola, Aga9090, Patrycja20, moniśka..., KateHawke, Kaczorka, Yoselyn82, Morusek, ibishka, blue00, Amal, pilik, veritaserum, lamka, Nadzieja22, Lusesita, Lunaris, Lena21, 91Ewela09, Anna Stesia, emi2016 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ibishka Pięknie wyglądałyście a Gabi w słuchawkach wymiata
Jeżowa Jak wrażenia po pierwszym spacerze? Agatka przespała? Jak się wózek prowadziło?
Achia , Ty w grudniu chcesz zimę? Niech się obawiają te, które rodzą w WielkanocAchia, ibishka, pilik lubią tę wiadomość
-
Justyna tak, przespała cały spacer, a potem jeszcze w domu z pół godzinki
jak już mieliśmy wchodzić do bloku to mąż stwierdził, że teraz "mama ma wolne" i nakazał mi 15minutowy spacer, a oni wrócili do mieszkania. Wózek świetny, bardzo dobrze się go prowadzi
Achia, JustynaG, Morusek, Karma88, olik321, lamka, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeżowa, piękny dzień na pierwszy spacer i piękna rodzinka
Jak tam Wasza bryka? Dobrze się prowadzi?
Achia, ja myślę że jak zwykle osatnio na Święta będzie jeszcze jesiennie zamiast zimowo. Ze względu na wizję całej zimy z gondolą mam nadzieję na ciepłą i mało śnieżną zimę! -
nick nieaktualnyJeżowa ale super wyglądacie, cudowna tworzycie rodzinę
Justynka cudowna Twoja córeczka, a jak patrzę na Wasze zdjęcia w chuście to już się nie mogę doczekać aż moja przyjdzieoby już jutro pierwsze motanie
Ibishka pierwszy raz Cię widzę i muszę to napisać, jesteś przepiękna a jaka masz figurę! O matko zazdroszczęod jutra trzymam dietę
przepiękne jesteście z Gabi :*
AnnaStesia jak tylko ululam moje smoczątko to zabieram się za czytanie artykułu, bardzo dziękuję za podlinkowanie:*
Juicy jesteśmy dalej na Hippie i od paru dni mała ma bóle brzuszka jak ma gazy, ale trwa to kilka razy w ciągu dnia po 15-30 minut, ale już nie po kilka godzin ciągiem. Mimo wszystko jutro dzwonię do rodzinnego, to znajomy więc niech się lepiej wypowie, dla naszego spokoju
Praprababcia zachwycona Zuzia, az miała łzy w oczach. Bardzo się cieszę, że doczekała się poznania moich dziewczynek. Po ciuchu liczę, że pozna i trzeciego maluszka za parę latJustynaG, ibishka, pilik, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Jakie piękne zdjęcia!!!!! Justyna super się chustujecie. Ja dziś chciałam zachustowac Lewka na wybory ale za cholerę nie wiem jak Go ubrać. Czy chustować Go na swoją kurtkę czy pod bo mam luźniejszą. Jeśli na to w co ubrać dziecko do chusty a w co jesliy pod. Matko i córko pomocy!!!!
Ibishka obie fantastycznie wyglądacie, ciąży nie zabrała Ci nic z figury...
Jeżowa cudnie wyglądasz!!! No i pierwszy spacer za Wami, gratulacje!!!
Fozzie Staśko wygląda obłędnie!!! Uwielbiam Lwy!! Ucałuj Go ode mnie:*:*:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2018, 18:11
ibishka, JustynaG lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dobra, dokształciłam się nieco i piszę, mozę komus się przyda
Latem chustujemy na wierzchnią odzież swoją a zimą pod. U nas dziś jest 11 stopni, wiec raczej pod. Niestety moja kurtka nie rozciaga się tak, zeby objąc Małego, więc zaczełam klikać za taką kurtką i ceny mnie powaliły....
Jutro idziemy z Lewkiem do outletu diversa i zobaczymy za jakąś luźniejszą kurtką w rozsądnej cenie. Na razie będziemy się motać w domkuAchia, pilik lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyAnnaStesia przeczytałam artykuł. Utwierdził mnie w tym, że nie robię nic złego, mimo że miałam mętlik w głowie. A słowa lekarza w szpitalu na obchodzie "szkodzi pani dziecku, my nie będziemy do tego przykładać ręki" zapamiętam do końca życia. Nie zamierzam promowac mm i naprawdę podziwiam Was, mamy karmiące piersią. Ja nie chcę, nie wiem dlaczego. Wiem że kp jest lepsze dla malucha i nie raz pisałam, że jeśli Zuzia urodzi się przedwcześnie to bez zastanowienia będę kp. Jeśli to by miało wpływ na jej bóle brzucha to także. A nie dam sobie już więcej wmówić że jestem zła mama. Całe dnie przytulam córkę, śpiewam jej (Jezu, jak ja nienawidzę śpiewać i ona chyba także bo strasznie fałszuje), czytam książeczki, ciągle z nią rozmawiam, a gdy śpi to zamiast samej odpoczywac to patrze się na nią i głaszcze po główce czy rączce
Anna Stesia, JuicyB lubią tę wiadomość
-
Rucola, na ten moment chustuje eMek. I raczej jesteśmy zwolennikami zimnego chowu.
Dziś ubrałam Aneczkę w body na długi rękaw, długie skarpetki i czapeczkę. eMek miał zwykły Tshirt i założył kurtkę ale jej nie zapinał. On wrocił mokry. Ania była cieplutka.
Naprawdę idąc z dzieckiem w chuście grzejecie się od siebie więc łatwo dziecko przegrzać.
Ale niech się wypowiedzą też inne dziewczyny jak ubierają dzieciaczki na takie 10 stopni.Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustynaG wrote:Rucola, na ten moment chustuje eMek. I raczej jesteśmy zwolennikami zimnego chowu.
Dziś ubrałam Aneczkę w body na długi rękaw, długie skarpetki i czapeczkę. eMek miał zwykły Tshirt i założył kurtkę ale jej nie zapinał. On wrocił mokry. Ania była cieplutka.
Naprawdę idąc z dzieckiem w chuście grzejecie się od siebie więc łatwo dziecko przegrzać.
Ale niech się wypowiedzą też inne dziewczyny jak ubierają dzieciaczki na takie 10 stopni. -
Ja to się zastanawiam jaki rozmiar szykować dziecku do szpitala. 50 czy 56?
A na wyjście szykuję kombinezon-misia - do tego bedzie ciepły albo bardzo ciepły kocyk do opatulenia po wierzchu na foteliku. A który zabrac to już zdecydujemy w dniu wyjścia