Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
My już po pobraniu krwi. Dramat. Serce pękło mi na milion kawałków id tego placzu. Te kochane, ufne oczy pełne lez i niezrozumienia dla sytuacji. Płacz, jakiego jeszcze nie słyszałam.
Mąż ja trzymał a ona patrzyła na mnie i chciała się wyrwać
Pielęgniarka próbowała z żyły pobrać. Grzebala ta igłą, aż mnie szlag trafiał.
Ostatecznie pobrali z palca. Meczyli ja długo.
Wiem że na przeciwciała powinna być krew z żyły, ale nie dało rady.
Jak pomyślę, że jeszcze dziś prawdopodobnie szczepienie....ech.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2018, 08:05
-
Ibishka, tulę Cię mocno i życzę dużo sił.
Takie sytuacje nie powinny nikogo spotykać, ale świat niestety jest jaki jest i musisz znaleźć w sobie odwagę i siłę by być wspaeciem dla taty, bo on bardzo tego potrzebuje.
Trzymam mocno kciuki za to aby 1 scwnariisz okazał się realny i za szybkie terminy badań oraz operacji.
Będę z Wami myslami!
Melevis, jeśli czytasz, jak sytuacja u Twojego taty? -
Patrycja, współczuję powrotu mdłości, choć chętnie bym wymienili na mój ból spojenia jakbyś była chętna
Karma, czekamy na info po ktg!
Swoją drogą z cos te auta u nas na forum psują się nawet nie parami, a trojkami - ja wczoraj już się chwalilam dziewczynom - u mnie wycena 2.5-3 tys - rozważam zakup poloneza w gazie.
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2018, 08:07
-
Ibishka ja nie napiszę nic mądrego poza tym że ogromnie Wam współczuję sytuacji w której się znaleźliście. Piszesz ze tata bardzo liczy się z Tobą więc musisz być silna dla Niego żeby Go wspierać i być jego nadzieją. To cholernie trudne...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2018, 09:25
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Wow nawet szybko poszlo. Chociaz Mala srednio chciala fikac. Nie dziwie sie jej, bo tez bym spala. Ale ruchybw normie.
Dr zobaczyl i w przyszlym tygodniu kazal we wtorek i piatek podjechac. Spytalam czy ok na zapisach jest, powiedzial, ze tak. Ale jeszcze ciaza jest dosc mloda wiec liczymy w domu ruchy, a w przyszlym tygodniu ktg. Moze tez dlatego 2x bo powiedzialam o pepowinie.
Lusesita, Rucola, summer86, StaraczkaNika, Achia, Luna1993, Nadzieja22, Jeżowa, KateHawke lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry,
Lamka czekamy na informacje
Mnie FB przywitał takim wspomnieniem sprzed 7 lat- młody miał tu 1,5 mca
nie cytujcie- później usunęWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2018, 16:09
StaraczkaNika, Patrycja20, Lusesita, Luna1993, JustynaG, Amal, Nadzieja22, Jeżowa, Yoselyn82, lamka, Ania1003, olik321, Kaczorka, -Mamunia-, KateHawke, malka, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA właśnie, przypomniało mi się,że śnił mi sie mój syn:) miał ok 6mcy, byłam w jakimś centrum i poszłam do pokoju matki z dzieckiem, żeby go przewinąć. Był śliczny i cały czas się śmiał
)
Ps. Od kiedy można pić herbatki na laktację?np takie z Rossmana?pilik lubi tę wiadomość
-
Achia wrote:A właśnie, przypomniało mi się,że śnił mi sie mój syn:) miał ok 6mcy, byłam w jakimś centrum i poszłam do pokoju matki z dzieckiem, żeby go przewinąć. Był śliczny i cały czas się śmiał
)
Ps. Od kiedy można pić herbatki na laktację?np takie z Rossmana?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
aa i jeszcze jedno!!! Lewcio dziś kończy 8 Tygodni!!
Ania Jystyny 9 tygodni a Marcelek Olik wczoraj skończył 10a Ania Veritaserum bodajże jutro kończy 7
Achia, veritaserum, lamka, Lusesita, JustynaG, Nadzieja22, Jeżowa, Luna1993, olik321, Aga9090, Patrycja20, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyIbishka bardzo Ci współczuję i rozumiem co przechodzisz. Ja w drugim miesiącu ciazy dowiedziałam się że moja mama ma nowotwór złośliwy. Przez to ta ciaza była bardzo trudna dla mnie a ile łez wylałam to tylko mąż wie. Życzę Ci kochana dużo sił i zrozumienia dla taty.
Rucola też jestem w szoku jak ten czas zapierniczac ! Ania kończy w niedzielę 7 tygodni ten suwaczek jest jakiś ferelny
Moja Anulka po szczepieniu budzi się tylko na karmienia i śpi dalej. Ale nic ja chyba nie boli po prostu śpi. Godzinkę rano dosłownie się pobawiła i poszła spać dalej.
Dziewczyny co na brak kupy ? Absurdalna sytuacja bo niedawno tu biegunki opisywałam i z dnia na dzień jest póki co doba bez kupy a jak idą bąki to mała płacze. Wiem że jeszcze za wcześnie aby się martwić ale wolę zapytać na przysLosc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2018, 10:40
-
nick nieaktualnyMogę rodzić sn
a lekarka przewspaniała, bardzo ciepła osoba (miałam iść do tej co ostatnio, ale nie było miejsc).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2018, 10:51
veritaserum, Achia, JustynaG, StaraczkaNika, blue00, Fozzie Bear, Karma88, Nadzieja22, Lusesita, Jeżowa, Luna1993, Morusek, -Mamunia-, Rucola, Bajkaaa, Patrycja20, KateHawke, pilik, malka, Lunaris, Lena21, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny po cc czy przed szpitalem golilyscie sie na totalne zero? Sorry za bezposrednie pytanie.
Czy robiono lewatywe?
Jedyne co wiem, ze cewnik w szpitalu, w którym bede rodzic, zakladaja na szczęście po znieczuleniu.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Na szybko melduję:
2350 & 2380dwie kluseczki idealne
Szynka 2,3 tragedii jak na bliźniaki i etap nie ma
Łożyska 2/3 st
Płynu niewiele
lamka, Amal, Achia, blue00, reset, Karma88, Nadzieja22, Yoselyn82, Lusesita, Jeżowa, 91Ewela09, Morusek, olik321, summer86, Kaczorka, JuicyB, Rucola, Aga9090, Bajkaaa, Patrycja20, KateHawke, pilik, malka, Lunaris, Lena21, Emiilka lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualny
-
Phnappy wrote:Na szybko melduję:
2350 & 2380dwie kluseczki idealne
Szynka 2,3 tragedii jak na bliźniaki i etap nie ma
Łożyska 2/3 st
Płynu niewiele
Moja wczoraj ważyła ok 2334 i doktor ocenił po móżdżku i innych rzeczach ze ma 34 i 1, więc depczemy Wam po piętach -
agulineczka wrote:Dziewczyny po cc czy przed szpitalem golilyscie sie na totalne zero? Sorry za bezposrednie pytanie.
Czy robiono lewatywe?
Jedyne co wiem, ze cewnik w szpitalu, w którym bede rodzic, zakladaja na szczęście po znieczuleniu. -
Lamka, super, że informacje są dla A ciebie korzystne - o ile dalej chcesz rodzic sn
Phnappy - super waga jak na bliźniaki! Czekamy na info kiedy planowane cc!
Karma - cieszę się, że ktg wypadło dobrze, dzisiaj jakiś słaby dzień, więc nie dziwota, że i nasze dzieci ospale!