Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana, doskonale Cię rozumiem bo ja nawet nie pamietam kiedy ostatnio miałam makijaż na twarzy czy wypiłowane i pomalowane paznokcie, fryzjer mi się pochorował i odwołał wizytę w zeszłym tyg. myje wiec włosy codziennie a i tak po 3h wyglądają jakbym ich nie myła miesiącami...
mogę wiec tez śmiało iść z marszu na zabawę hallowenowa -
nick nieaktualny
-
Powiem Ci ze kosmetyczka to ostatnia rzecz o jakiej teraz myśle, koszty remontu ciagle rosną i zaczynam się zastanawiać czy zdążę ogarnąć jakaś wyprawkę dla małego... pociesza mnie tylko to ze do porodu mam jeszcze trochę wiec może się uda, ale są momenty ze czarno to wszystko widzę - gdzie mój optymizm ja się pytam...
Ale Ty idź, zrelaksuj się, zrób się na bustwo ! Kiedy jak nie teraz :*
A Oskar jak się urodzi to się odwdzięczy sąsiadom imprezami nocnymi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa pewno zdążysz
w razie co zakupy on-line prosto do domu
Chciałam pytać jak remont i mieszkanie, ..
Ale nie wiem czy to w takim razie odpowiednie pytanie
Ps. To nie jest impreza halloweenowa. Właśnie odśpiewano donośne "100lat"Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2018, 23:49
-
Remont, posuwistym krokiem idzie do przodu, oczywiście z wieloma niekoniecznie miłymi niespodziankami... staram się jednak być spokojna i na każdy problem znaleźć sensowne rozwiązanie, elektryka już pociągnięta, ściany wyburzone i przesunięte, wujek eMka (który nam robi ten remont) spędził cały wtorek na IP bo się zwijał z bólu, okazało się ze ma kamień w nerce... dostał leki i ma się oszczędzać, na szczęście ma dwóch pomocników i teraz oni pracują a on im pomaga jak go nie boli, sąsiedzi piszą na nas skargi i wydzwaniają do spółdzielni ze za długo ten remont trwa ( oczywiście napisałam kartke na tablice ogłoszeń ze przepraszamy za niedogodności i ze uciążliwe prace będziemy wykonywać zgodnie z regulaminem w godz miedzy 8 a 20) jedna pani wpadła z awantura, powiedziała ze powinnismy wszystkim sąsiadom na czas remontu wczasy wykupić...
zostało nam 3 tyg i musimy się tam przeprowadzić, niby staram się powoli pakować kartony żeby nie zostawiać wszystko na ostatnia chwile, ale zakupy, szkoła i treningi dzieci zabierają mi tyle czasu ze ciagle mam wrażenie ze jestem głęboko w dupie... przy tym moja wydajność jest coraz mniejsza i wszystko robię 2x wolniej...
Ale wierze ze zdążymy i ze na koniec listopada będę mogła usiąść w wyremontowanym i urządzonym mieszkaniu i będę sie już tylko uśmiechać
No i mój brzuch w końcu zaczął się ruszać - jaki to wspaniały widokPatrycja20, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo widzisz, ja kompletnie nie rozumiem ludzi. Każdy kiedyś się wprowadzał, robił mniejsze bądź większe remonty, ale naskarżyć trzeba..
Ale dobrze że myślisz pozytywnie- to połowa sukcesu!
Życzę Wam w takim razie pomyślnego zakończenia remontu i żebyś grudzień spokojnie spędziła w nowym, urządzonym mieszkanku rozkoszując się widokami falującego brzuszka :*Siwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się nocną porą.
Krótko:
- jako jedyna chyba nie płakałam...
- jestem mega zadowolona z makijażu (zwykle się nie maluję, tylko podkład),
- Młody w mundurze zrobił furorę,
- fotografowie super, teraz czekamy na efekty. Pooglądać można ich chociaż na Ig Natalens Studio,
- był taniec. Zespół i fotografka nas namówili. Tzn. mnie. Bujalismy się z Oskarem.
- mi jedzenie nie smakowało ale wszyscy mówili że pycha. W sumie nic nie zjadłam.
- Młody narąbany że przyjdzie porankiem zemsta
- ja od 24 w pokoju. Została ponoć już garstka osób.
- organizacyjnie pilnowanie Oskara to dłuższa historia.
Dziękujemy za wszystkie życzenia. Zmiany nie odczuwam jak na razie
Zostawiam na rano pozdrowienia z nocy poślubnej z moim towarzyszem nr 1.
Bawił się do 24. Poszedł spać o 1:40.
PS. Koszula nocna w której urodziłam Oskara
Ech miało być krótko...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2018, 13:13
JustynaG, Lunaris, Anna Stesia, Patrycja20, Jeżowa, Achia, pilik, summer86, blue00, KateHawke, StaraczkaNika, Siwulec, Aga9090, Lena21, Madzik34, ibishka, Nadzieja22, Phnappy, Lusesita, veritaserum, KateKum, olik321 lubią tę wiadomość
-
Ania, super wieści
Pięknie wyglądałaś w tym makijażu. Oczy rewelacja.Ania1003 lubi tę wiadomość
-
Aniu gratulacje Pani żono
fajnie że impreza się udała
Ania1003 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Wszystkim!!! My dziś obudziliśmy się o 6tej czasu nowego, czyli bez tragedii bo obstawiałam 4tą
Wczoraj byłam na imprezie firmowej i napisze Wam szczerze, że w ogóle nie tęsknię ani za pracą ani tego typu wyjściami... Myślami i tak byłam w domu. Może fajnie się wyrwać z domu ale chyba jeszcze nie teraz i nie w takie miejsce w jakim byłam ( kręgielnia z dyskoteką) bo nigdy nie chodziłam na dyskoteki i szkoda mi marnować wyjść z domu na takie miejsca, bo i tak niewiele pogadałem a tańczenie na trzeźwo do muzyki dyskotekowej to dla mnie jakaś katorga (wiem wiem dziwna jestem :p ale jestem mega wybredna muzycznie :d). Ogromnie cieszyłam się jak wróciłamni przytuliłam śpiącego Synka który momentalnie przyssał się do cycka. Uwielbiam to!!!!
Wszystkim życzę Miłego dnia!!
Aniu cieszę się że jesteś choć trochę z czegoś zadowolona bo w Twoich wpisach chyba pierwszy raz widzę cokolwiek pozytywnego. Bardzo ładnie wyglądałaś!!!pilik, malka, summer86, Fozzie Bear, KateHawke, Aga9090, Jeżowa, Nadzieja22, lamka, Luna1993, Izape_91, veritaserum, Ania1003 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Aniu, cieszę się, że ten dzien byl dla Was udany. Pięknie wyglądalas w tym makijażu, masz bardzo ładne oczy.
Rucola, aktualnie gdybym poszła na dyskotekę poczułabym się chyba jak na Marsie, więc rozumiem to o czym piszesz. Również uwielbiam, gdy mała się stęskniona przyssie do piersi, cudowne uczucie.
Dziś mamy chrzciny, trzymajcie kciuki aby mała jakoś zniosła ten dzień, bo mam duże obawy. Noc byla średnia, więc bedę musiala się napracować przy make upie, żeby nie było widać zmęczenia.lamka, JustynaG, pilik, veritaserum, Ania1003, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Summer, udanego dnia !!! Niech będzie piękny
Wszystkim również życzę dobrego i miłego dnia -
Aniu gratulacje, wszystkiego najlepszego i samych pozytywnych myśli
Rucola rozumiem Cię doskonale, bo byłam tylko na imprezie urodzinowej i to z Franiem a i tak myślałam często o domu i chciałam wracać, było dużo ludzi głośno, maluszek zdezorientowany
Summer trzymam mocno kciuki za dobry humor Anulki, czekamy oczywiście na fotki i relacje :*
Siwulec jeszcze troszkę i przetrwacie remont, a sąsiedzi faktycznie kiepskie podejście, przecież to po prostu trzeba zrobić - nie urządzasz imprez jak sąsiedzi Achii tylko remontujesz przecież
A teraz pytanie:) zupełnie niespodziewanie dostałam wczoraj na imprezie chustę, nie wiem jak się nazywa, można to jakoś sprawdzić ? Wiem tylko, że jestem 4 mamą, która będzie z niej korzystać a Franio 6 dzieckiem wiec jest z pewnością wynoszona i wykochana, ale ja zupełnie nie wiem jak się do tego zabrać ? Jakie wiązanie polecacie dla takiego większego maluszka jak mój synio?Ania1003 lubi tę wiadomość
-
Aniu pięknie wyglądałaś
cieszę się, że tyle rzeczy Ci się podobało!
Rucola kurczę, to może ja będę chodzić na Twoje imprezy firmowe?swoich nie mam
nie wiem, może za kilka tygodni będę tak pięknie mówić o swoim macierzyństwie, jak Ty, ale na razie to z największą przyjemnością bym się wyrwała na kręgle i do klubu
choć w tęsknym przyssaniu się dziecka do piersi faktycznie jest coś magicznego... Całym sobą wtedy mówi "mamusiu, dobrze, że jesteś".
Siwulec Twoi sąsiedzi to jakaś porażka!!! Już chyba zapomnieli, jak to oni remontowali swoje mieszkania! Dobrze, że jesteś taka silna i konkretną babka i masz to w nosie, ale nie zmienia to faktu, że współczuję mieszkanka wśród takich niewyrozumiałych ludzi... Trzymam kciuki za skończenie remontu o czasie
Summer kciuki i powodzenia życzę! Żeby Ania i rodzinka byli grzeczniMake up zrobi to, co ma zrobić i będziesz najpiękniejszą Mamusią z sexy dekoltem!
A my mamy dzisiaj pierwszą rocznicę ślubu !
Obudziłam się dziś w domu, w którym rok temu mója bratowa mnie czesała do ślubu, mniej więcej nawet o tej godzinieDziwnie się to wszystko potoczyło! A już na pewno nie sądziłam, że rok później będziemy we trójkę
teraz mąż chrapie obok mnie, Agatka śpi na mnie, a ja tak patrzę sobie na nich i dochodzę do wniosku, że jestem mega szczęściarą i nigdy - pomimo tego, że trochę tu ostatnio narzekam i marudzę - nie zamieniłabym tego, co mam na cokolwiek innego
Zrobimy sobie dzisiaj kino domowe i będziemy oglądać Captain Fantastic - jak nie widziałyście to polecam. A zwłaszcza mój mąż - to jego ulubiony film
Miłego dnia dziewuszki!
Kaczorka, Aga9090, Siwulec, Achia, Rucola, Lunaris, lamka, Nadzieja22, Yoselyn82, pilik, veritaserum, olik321, KateHawke, Ania1003, Lusesita, Emiilka lubią tę wiadomość