X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 28 października 2018, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezowa miłości na kolejne lata !

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 28 października 2018, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka dlatego że brat miał wesele (tzn byli gośćmi na ważnym weselu od strony bratowej) a że mi zależy by był to będę miała 1.12 chociaż prawdopodobnie nie będzie mojej siostry chyba że urodzi wcześniej także tak źle i tak nie dobrze...
    W sumie to żałuję że nie robię w lutym czy w marcu wtedy Zosia była by już duża :) no ale już wszystko załatwione

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 28 października 2018, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka - a to rozumiem. Szkoda, że nie można zrobić tak, żeby wszystkim pasowało. Ale może akurat siostrze się uda :)

Jeżowa - dużo miłości na kolejne lata <3

Jejku, ja swoją pierwszą rocznicę ślubu rozpoczęłam na weselu. Już Aluśka była w brzuszku :) a ja się tak spłakałam ze wzruszenia na parkiecie, jak mi mąż dziękował za mijający rok.

JustynaG, pilik, Lusesita lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Madzik34 Autorytet

Wysłany: 28 października 2018, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer powodzenia na chrzcinach!!!oby wszystko sie udalo tak jak sobie zaplanowaliscie.
    Robicie gdzies w restauracji czy w domu?(moze mowilas,ale nie kojarze).

Siwulec lacze sie z toba w bolu jesli chodzi o remont mieszkania.
    U nas niestety duzo mniej zaawansowany etap a robimy generalny m.in z wymiana kaloryferow itp.
    Na razie wszystko jest rozkopane.planowana data przeprowadzki to 4 tyg przed porodem.
    Zycze ci zatem aby u ciebie wszystko odbylo sie zgodnie z planem i zdazysz nacieszyc sie nowym miejscem przed porodem!
    A sasiadami zupelnie sie nie przejmuj.ludziom zawsze cos nie przedzkadza,nie dogodzisz.

Milej niedzieli wszystkim!

Siwulec lubi tę wiadomość

Madzik
    l22nroeqnx13mwm3.png
    Mama 3 corek:)
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 28 października 2018, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Summer udanych chrzcin! Na pewno wszystko się uda! Będziecie na pewno wyglądać olśniewająco! <3

Jeżowa, cholernie fajnie się czyta "jestem szczęśliwa (...) nie zamienilabym tego co mam" <3 o to chodzi kobieto! Widzę, że nastrój Ci się poprawił przez ostatnie dni - teraz już będzie z górki - aż do ząbkowania, albo skoku rozwojowego ;)

Siwulec, nie martw się sąsiadami - my robiliśmy remont 2 lata temu i dopiero zaczęli nas lubić - piętro wyżej ktoś nowy zaczął generalke :D swoją drogą ciesz się, że okien nie każą Ci myć, bo moi chcieli, bo się pyli przez okna od burzenia ścian :D

Znalazłam dzisiaj auto w okolicy, chce jechać zobaczyć (po nich stwierdzam, że to wczorajsze to porażka!), wizualnie prezentuje się super, tylko ma silnik 1.4 i nie wiem czy ja to "przetrawie". Z drugiej strony ja - matka - zaraz 2 dzieci, gdzie ja chcę jeździć?! Z dziećmi?! Powyżej 140?! No Way.
    Oby okazało się warte uwagi, mimo tego nieszczęsnego silnika 1.4!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2018, 08:42

Siwulec, lamka, JustynaG, pilik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2018, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa- wszystkiego najlepszego ! Dużo miłości i zrozumienia na kolejne lata! <3

Fozzie- daj znać czy faktycznie warto było objerzeć auto, zwłaszcza, że jak pisałaś średnio powinnaś się gdzieś wybierać..a kiedy masz jakąś wizytę żeby sprawdzić jak tam szyjka?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2018, 08:50

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 28 października 2018, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer życzę Wam pięknego i wyjątkowego dnia w dobrej atmosferze :)

Jeżowa dla Was wszystkiego dobrego z okazji rocznicy :) <3

u nas za to pobudka o 5 nowego czasu- syn mnie wołał a jak się wymknęłam to po godzinie przyszedł do nas i od 6 oglądaliśmy "Lego przygoda" :P także taki rodzinny poranek :D

Ps coś nam Yos i Sanka zniknęły, wszystko u Was ok dziewczyny?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2018, 09:29

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 28 października 2018, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Aniu pięknie wygladałaś! Super, że jesteś zadowolona z wesela.

Summer trzymam kciuki :)

Jeżowa wszystkiego najlepszego <3

U nas pada i najchętniej bym została w domu, ale mamy zaplanowane kino (ostatnio mieliśmy iść, ale niespodziewanie przyjechali goście), a wcześniej obiad i deser, no tego to nie odpuszczę :D

Miłego dnia :)

Ania1003 lubi tę wiadomość

HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 28 października 2018, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedziemy na 11 oglądać, niedaleko - bo mamy 35 km :)

Wizytę mamy 5 listopada (na pewno wizytuje tez wtedy KateKum - chyba nawet prenatalne?) , więc za tydzień (już się nie mogę doczekać oczywiście!)

Ale muszę się pochwalić jeszcze, że dzisiaj w skali 1-10 spojenie boli mnie na 1/2! Wieczorny masaż był wskazany! Polecam!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2018, 09:46

Lunaris, Achia, lamka, pilik, Nadzieja22, Emiilka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2018, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie powodzenia i oby auto spełniło Twoje oczekiwania :)

Jeżowa wszystkiego najwspanialszego dla Was z okazji rocznicy :* samych pięknych chwil <3

Summer daj znam znać po uroczystości, jestem pewna że Ania będzie grzeczniutka a Ty będziesz wyglądała przepięknie. Miłego dnia :) i powodzenia!

Rucola fajnie, że się wyrwałaś z domu mimo wszystko :) i doskonale rozumiem chęć powrotu do domu, sama jestem chora że jutro jadę do sądu i ORA sama bez dzieci ;) co do muzyki też rozumiem! ;)

Siwulec ja dalej mam remont nieskończony, zaczęty w styczniu ;) także łącze się w bólu i życzę, żeby u Ciebie poszło szybko i sprawnie :*

• Rucola Autorytet

Wysłany: 28 października 2018, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec współczuję kaski z sąsiadami ale z drugiej strony sąsiady coś ostatnio 5 minut wiertarką podziałał koło południa i obudził mi Lewka. Miałam ochotę go udusić, więc to działa w obydwie strony. Życie w mieszkaniu niesie nie tylko wygodę ale też niedogodności więc jak sąsiadom nie pasuje to niech wybudują dom w buszu i będą mieć spokój :p

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2018, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer na pewno będziesz pięknie wyglądała, czekamy na zdjęcia :-)

Jeżowa wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy <3 widać, że wizyta mamy nie poszła na marne i z każdym dniem będzie coraz lepiej :-)

Siwulec powodzenia z remontem, szybko zleci!

Fozzie daj znać jak to auto :-)

• pilik Autorytet

Wysłany: 28 października 2018, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena ja polecam wiązanie jak dla mnie najprostsze i odpowiednie dla takiego większego dzieciaczka - kieszonka. Na domowa.tv na yt jest filmik który mi pomógł w nauce dociągania. Z innych na pewno plecak prosty byłby fajny, ale tego nie polecam bez pomocy próbować. Sama chce się umówić z doradcą właśnie żeby się plecaka nauczyć, ale ciagle kasa się rozchodzi na ważniejsze sprawy (np. Teraz padła nam zmywarka, eMkowi wypadła plomba a pies się pochorowal i na jego leki i badania w dwa dni 250zl...) no ale przyjdzie kiedyś lepszy czas ;)
    Summer powodzenia na chrzcinach! Oby Aneczka była spokojna i wszystko się udało.
    Bajka dobrze że zaplanowalas, będziecie mieli „z głowy”, my dalej nie umiemy wybrac terminu... nie umiem się odważyć przy moim płaczku nerwusku...
    Siwulec współczuje bardzo i remontu i sąsiadów. Oby wszystko poszło jak trzeba i już nie długo będzie po problemie!
    Nadzieja korzystaj póki się da :) my właśnie kombinujemy jakby pójść do kina, ale chyba skończy się na tym że eMek pójdzie z kolegą...
    Fozzie trzymam kciuki za auto! A jak masz ciężką nogę to może 1.4 będzie Twoim głosem rozsądku? ;)
    Rucola nie byłam od lat na takiej imprezie, chyba bym się nie umiała odnaleźć...
    Jezowa wszystkiego najlepszego!!
    Ja mam jakiś kryzys totalny, chyba nieprzespane noce i większość przeplakanego dnia plus stresy inne mnie przerastają chwilowo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2018, 10:39

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 28 października 2018, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik ja robię chrzest w sobotę bo wtedy to trwa 20 min bez mszy poprostu bo nie chce by Zosia się meczyla na mszy jed mega głośno a ona jest mega wrażliwa na dźwięk :(

Edit : Zosia jest dziś nie w humorze :( a dodatkowo ja mam katar, emek w pracy, leje na dworze czyli nie ma szans na spacer... Ehh byle do wieczora

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2018, 10:56

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 28 października 2018, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny :)

My ostatni tydzień spędziliśmy u mojej mamy, wypoczęłam bardzo. Obiadek gotowy, pranie zrobione, nic nie musiałam sprzątać. Od razu jest większa cierpliwość do maleństwa i radość z przebywania z nim.
    Chodziłam spać codziennie po 21 ale za to w końcu nie mam sinych oczu :)

Bajka a może chociaż na 30 minut wyjdzcie? U nas właśnie Marcelek na balkonie śpi. Nie wiem może źle robie ale wychodzę z nim codziennie. Tylko po prostu cieplej ubieram jak jest zimno.

Summer trzymam kciuki za imprezkę. Oby mineła w przyjemnje rodzinnej amtosferze.

Fozzie daj znać co z autkiem i jakie wybrałaś... też chcę do końca roku kupić jakieś dla siebie.

Jeżowa super czytać takie wypowiedzi :) Teraz już będzie coraz lepeij, zobaczysz :)

U nas z postępów mały ładnie trzyma już główkę na brzuszku i sam się bawi. Na macie potrafi 30 minająć się małpką ( chyba jego pierwsza miłość). Poza tym staram się regulować tryb dnia. No i kupy... jest jedna w nocy, a w sumie nad ranem, ale za to taka, że zawsze wypłynie plecami.. już nie wiem czy źle mu pampersa zakładam, ale codziennie jest śpiworek do prania :)

Miłęgo dnia dziewczyny !

Nadzieja22, Lunaris lubią tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • malka Autorytet

Wysłany: 28 października 2018, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer, na pewno wszystko pójdzie zgodnie z planem! Trzymam kciuki! Udanej imprezy!

Jeżowa, cieszę się, że powoli się wszytsko normuje! A "captain fantastic" to rewelacyjny film! Jeden z moich ulubionych. Oglądałam w ciąży i płakałam pół filmu ;)

Rucola całkowicie Cię rozumiem. Nie wyobrażam siebie teraz wyjścia na imprezę bez Feli. I kocham to uczucie jak się mała przysysa stęskniona.

Fozzie a jakie auto? Trzymam kciuki, żeby to było to!

Olik, zazdroszczę tego odpoczynku. A z kupami na tym etapie chyba tak jest. Ja zmieniam raz pampersa w nocy żeby nie był na rano przepełniony, bo wtedy jest pewne, że kupa wyleci na plecy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2018, 11:17

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2018, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik bardzo dobrze robisz, ze wychodzisz dziennie z Marcelem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2018, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu piękny makijaz i faktycznie z postu bije zadowolenie :)

Summer powodzenia ! Oby ten dzień był przyjemny i Anulka jak i Ty zadowolone :) my chrzest mamy 2.12 :)

Rucola ja lubię wyjść z koleżankami na kawe ale to na 2-3h i też lecę do domu z chęcią nawet jeśli wiem że Ania nie śpi i daje popalić :p na dyskotece to bym się nie odnalazła w ogóle bo my raczej tacy koncertowi z Emkiem.

Jeżowa bardzo się cieszę bo dziś czuć że jesteś super pozytywnie nastawiona i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy.

U nas deszczowo Ania od 7 nie spi i tylko na rękach a przy cycu bardzo brzydko je. ..

Ania1003 lubi tę wiadomość

• reset Autorytet

Wysłany: 28 października 2018, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer- niech to będzie dla Was wyjątkowo przyjemny dzień! Już Ci tydzień temu pisałam - będziesz i tak błyszczeć blaskiem dumnej i szczęśliwej mamy, więc make up tylko to podkresli :*

Fozzie- co oglądasz? Wiesz, że jestem blacharą, więc temat dla mnie interesujący :)

Bajka- a ja się nie dziwię, że nie masz ochoty dziś wyjść. To, co jest u nas za oknem to koszmar. Miałam iść do spożywczego 300 m od domu i nie wiem, jak się zmusić. Ale ma być pięknie w przyszłym tygodniu!

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 28 października 2018, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oglądałam Focusa Mk 2 fl w kombiaczu (generalnie super stan, tylko to 1.4......) jedziemy jeszcze zobaczyć Grand scenica 2.0 i będzie trzeba coś wybrać!
    Cos czuję że spalanie w jedynym i drugim byłoby przy mnie podobne - wspominałam kiedyś, że potrafiłam zrobić w golfie 1. 6 spalanie 25l/100km?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2018, 11:48

‹‹ 2195 2196 2197 2198 2199 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ