Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaczorka dlatego że brat miał wesele (tzn byli gośćmi na ważnym weselu od strony bratowej) a że mi zależy by był to będę miała 1.12 chociaż prawdopodobnie nie będzie mojej siostry chyba że urodzi wcześniej także tak źle i tak nie dobrze...
W sumie to żałuję że nie robię w lutym czy w marcu wtedy Zosia była by już dużano ale już wszystko załatwione
-
Bajka - a to rozumiem. Szkoda, że nie można zrobić tak, żeby wszystkim pasowało. Ale może akurat siostrze się uda
Jeżowa - dużo miłości na kolejne lata
Jejku, ja swoją pierwszą rocznicę ślubu rozpoczęłam na weselu. Już Aluśka była w brzuszkua ja się tak spłakałam ze wzruszenia na parkiecie, jak mi mąż dziękował za mijający rok.
JustynaG, pilik, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Summer powodzenia na chrzcinach!!!oby wszystko sie udalo tak jak sobie zaplanowaliscie.
Robicie gdzies w restauracji czy w domu?(moze mowilas,ale nie kojarze).
Siwulec lacze sie z toba w bolu jesli chodzi o remont mieszkania.
U nas niestety duzo mniej zaawansowany etap a robimy generalny m.in z wymiana kaloryferow itp.
Na razie wszystko jest rozkopane.planowana data przeprowadzki to 4 tyg przed porodem.
Zycze ci zatem aby u ciebie wszystko odbylo sie zgodnie z planem i zdazysz nacieszyc sie nowym miejscem przed porodem!
A sasiadami zupelnie sie nie przejmuj.ludziom zawsze cos nie przedzkadza,nie dogodzisz.
Milej niedzieli wszystkim!Siwulec lubi tę wiadomość
Madzik
Mama 3 corek:) -
Dzień dobry!
Summer udanych chrzcin! Na pewno wszystko się uda! Będziecie na pewno wyglądać olśniewająco!
Jeżowa, cholernie fajnie się czyta "jestem szczęśliwa (...) nie zamienilabym tego co mam"o to chodzi kobieto! Widzę, że nastrój Ci się poprawił przez ostatnie dni - teraz już będzie z górki - aż do ząbkowania, albo skoku rozwojowego
Siwulec, nie martw się sąsiadami - my robiliśmy remont 2 lata temu i dopiero zaczęli nas lubić - piętro wyżej ktoś nowy zaczął generalkeswoją drogą ciesz się, że okien nie każą Ci myć, bo moi chcieli, bo się pyli przez okna od burzenia ścian
Znalazłam dzisiaj auto w okolicy, chce jechać zobaczyć (po nich stwierdzam, że to wczorajsze to porażka!), wizualnie prezentuje się super, tylko ma silnik 1.4 i nie wiem czy ja to "przetrawie". Z drugiej strony ja - matka - zaraz 2 dzieci, gdzie ja chcę jeździć?! Z dziećmi?! Powyżej 140?! No Way.
Oby okazało się warte uwagi, mimo tego nieszczęsnego silnika 1.4!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2018, 08:42
Siwulec, lamka, JustynaG, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeżowa- wszystkiego najlepszego ! Dużo miłości i zrozumienia na kolejne lata!
Fozzie- daj znać czy faktycznie warto było objerzeć auto, zwłaszcza, że jak pisałaś średnio powinnaś się gdzieś wybierać..a kiedy masz jakąś wizytę żeby sprawdzić jak tam szyjka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2018, 08:50
-
Summer życzę Wam pięknego i wyjątkowego dnia w dobrej atmosferze
Jeżowa dla Was wszystkiego dobrego z okazji rocznicy
u nas za to pobudka o 5 nowego czasu- syn mnie wołał a jak się wymknęłam to po godzinie przyszedł do nas i od 6 oglądaliśmy "Lego przygoda"także taki rodzinny poranek
Ps coś nam Yos i Sanka zniknęły, wszystko u Was ok dziewczyny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2018, 09:29
-
Dzień dobry
Aniu pięknie wygladałaś! Super, że jesteś zadowolona z wesela.
Summer trzymam kciuki
Jeżowa wszystkiego najlepszego
U nas pada i najchętniej bym została w domu, ale mamy zaplanowane kino (ostatnio mieliśmy iść, ale niespodziewanie przyjechali goście), a wcześniej obiad i deser, no tego to nie odpuszczę
Miłego dniaAnia1003 lubi tę wiadomość
-
Jedziemy na 11 oglądać, niedaleko - bo mamy 35 km
Wizytę mamy 5 listopada (na pewno wizytuje tez wtedy KateKum - chyba nawet prenatalne?) , więc za tydzień (już się nie mogę doczekać oczywiście!)
Ale muszę się pochwalić jeszcze, że dzisiaj w skali 1-10 spojenie boli mnie na 1/2! Wieczorny masaż był wskazany! Polecam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2018, 09:46
Lunaris, Achia, lamka, pilik, Nadzieja22, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFozzie powodzenia i oby auto spełniło Twoje oczekiwania
Jeżowa wszystkiego najwspanialszego dla Was z okazji rocznicy :* samych pięknych chwil
Summer daj znam znać po uroczystości, jestem pewna że Ania będzie grzeczniutka a Ty będziesz wyglądała przepięknie. Miłego dniai powodzenia!
Rucola fajnie, że się wyrwałaś z domu mimo wszystkoi doskonale rozumiem chęć powrotu do domu, sama jestem chora że jutro jadę do sądu i ORA sama bez dzieci
co do muzyki też rozumiem!
Siwulec ja dalej mam remont nieskończony, zaczęty w styczniutakże łącze się w bólu i życzę, żeby u Ciebie poszło szybko i sprawnie :*
Siwulec lubi tę wiadomość
-
Siwulec współczuję kaski z sąsiadami ale z drugiej strony sąsiady coś ostatnio 5 minut wiertarką podziałał koło południa i obudził mi Lewka. Miałam ochotę go udusić, więc to działa w obydwie strony. Życie w mieszkaniu niesie nie tylko wygodę ale też niedogodności więc jak sąsiadom nie pasuje to niech wybudują dom w buszu i będą mieć spokój :p
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnySummer na pewno będziesz pięknie wyglądała, czekamy na zdjęcia
Jeżowa wszystkiego najlepszego z okazji rocznicywidać, że wizyta mamy nie poszła na marne i z każdym dniem będzie coraz lepiej
Siwulec powodzenia z remontem, szybko zleci!
Fozzie daj znać jak to autoSiwulec lubi tę wiadomość
-
Lena ja polecam wiązanie jak dla mnie najprostsze i odpowiednie dla takiego większego dzieciaczka - kieszonka. Na domowa.tv na yt jest filmik który mi pomógł w nauce dociągania. Z innych na pewno plecak prosty byłby fajny, ale tego nie polecam bez pomocy próbować. Sama chce się umówić z doradcą właśnie żeby się plecaka nauczyć, ale ciagle kasa się rozchodzi na ważniejsze sprawy (np. Teraz padła nam zmywarka, eMkowi wypadła plomba a pies się pochorowal i na jego leki i badania w dwa dni 250zl...) no ale przyjdzie kiedyś lepszy czas
Summer powodzenia na chrzcinach! Oby Aneczka była spokojna i wszystko się udało.
Bajka dobrze że zaplanowalas, będziecie mieli „z głowy”, my dalej nie umiemy wybrac terminu... nie umiem się odważyć przy moim płaczku nerwusku...
Siwulec współczuje bardzo i remontu i sąsiadów. Oby wszystko poszło jak trzeba i już nie długo będzie po problemie!
Nadzieja korzystaj póki się damy właśnie kombinujemy jakby pójść do kina, ale chyba skończy się na tym że eMek pójdzie z kolegą...
Fozzie trzymam kciuki za auto! A jak masz ciężką nogę to może 1.4 będzie Twoim głosem rozsądku?
Rucola nie byłam od lat na takiej imprezie, chyba bym się nie umiała odnaleźć...
Jezowa wszystkiego najlepszego!!
Ja mam jakiś kryzys totalny, chyba nieprzespane noce i większość przeplakanego dnia plus stresy inne mnie przerastają chwilowoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2018, 10:39
-
Pilik ja robię chrzest w sobotę bo wtedy to trwa 20 min bez mszy poprostu bo nie chce by Zosia się meczyla na mszy jed mega głośno a ona jest mega wrażliwa na dźwięk
Edit : Zosia jest dziś nie w humorzea dodatkowo ja mam katar, emek w pracy, leje na dworze czyli nie ma szans na spacer... Ehh byle do wieczora
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2018, 10:56
-
Dzień dobry dziewczyny
My ostatni tydzień spędziliśmy u mojej mamy, wypoczęłam bardzo. Obiadek gotowy, pranie zrobione, nic nie musiałam sprzątać. Od razu jest większa cierpliwość do maleństwa i radość z przebywania z nim.
Chodziłam spać codziennie po 21 ale za to w końcu nie mam sinych oczu
Bajka a może chociaż na 30 minut wyjdzcie? U nas właśnie Marcelek na balkonie śpi. Nie wiem może źle robie ale wychodzę z nim codziennie. Tylko po prostu cieplej ubieram jak jest zimno.
Summer trzymam kciuki za imprezkę. Oby mineła w przyjemnje rodzinnej amtosferze.
Fozzie daj znać co z autkiem i jakie wybrałaś... też chcę do końca roku kupić jakieś dla siebie.
Jeżowa super czytać takie wypowiedziTeraz już będzie coraz lepeij, zobaczysz
U nas z postępów mały ładnie trzyma już główkę na brzuszku i sam się bawi. Na macie potrafi 30 minająć się małpką ( chyba jego pierwsza miłość). Poza tym staram się regulować tryb dnia. No i kupy... jest jedna w nocy, a w sumie nad ranem, ale za to taka, że zawsze wypłynie plecami.. już nie wiem czy źle mu pampersa zakładam, ale codziennie jest śpiworek do prania
Miłęgo dnia dziewczyny !
Nadzieja22, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Summer, na pewno wszystko pójdzie zgodnie z planem! Trzymam kciuki! Udanej imprezy!
Jeżowa, cieszę się, że powoli się wszytsko normuje! A "captain fantastic" to rewelacyjny film! Jeden z moich ulubionych. Oglądałam w ciąży i płakałam pół filmu
Rucola całkowicie Cię rozumiem. Nie wyobrażam siebie teraz wyjścia na imprezę bez Feli. I kocham to uczucie jak się mała przysysa stęskniona.
Fozzie a jakie auto? Trzymam kciuki, żeby to było to!
Olik, zazdroszczę tego odpoczynku. A z kupami na tym etapie chyba tak jest. Ja zmieniam raz pampersa w nocy żeby nie był na rano przepełniony, bo wtedy jest pewne, że kupa wyleci na plecy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2018, 11:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniu piękny makijaz i faktycznie z postu bije zadowolenie
Summer powodzenia ! Oby ten dzień był przyjemny i Anulka jak i Ty zadowolonemy chrzest mamy 2.12
Rucola ja lubię wyjść z koleżankami na kawe ale to na 2-3h i też lecę do domu z chęcią nawet jeśli wiem że Ania nie śpi i daje popalić :p na dyskotece to bym się nie odnalazła w ogóle bo my raczej tacy koncertowi z Emkiem.
Jeżowa bardzo się cieszę bo dziś czuć że jesteś super pozytywnie nastawiona i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy.
U nas deszczowo Ania od 7 nie spi i tylko na rękach a przy cycu bardzo brzydko je. ..
Ania1003 lubi tę wiadomość
-
Summer- niech to będzie dla Was wyjątkowo przyjemny dzień! Już Ci tydzień temu pisałam - będziesz i tak błyszczeć blaskiem dumnej i szczęśliwej mamy, więc make up tylko to podkresli :*
Fozzie- co oglądasz? Wiesz, że jestem blacharą, więc temat dla mnie interesujący
Bajka- a ja się nie dziwię, że nie masz ochoty dziś wyjść. To, co jest u nas za oknem to koszmar. Miałam iść do spożywczego 300 m od domu i nie wiem, jak się zmusić. Ale ma być pięknie w przyszłym tygodniu!
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Oglądałam Focusa Mk 2 fl w kombiaczu (generalnie super stan, tylko to 1.4......) jedziemy jeszcze zobaczyć Grand scenica 2.0 i będzie trzeba coś wybrać!
Cos czuję że spalanie w jedynym i drugim byłoby przy mnie podobne - wspominałam kiedyś, że potrafiłam zrobić w golfie 1. 6 spalanie 25l/100km?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2018, 11:48