X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też drzemka.
    Dominika chyba boi się, że spadnie :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2018, 23:05

StaraczkaNika, Achia, Amal, Aga9090, Jeżowa, Emiilka, admiralka, 91Ewela09, JustynaG, JuicyB, lamka, Karma88, Phnappy, Patrycja20, Nadzieja22, Kaczorka, blue00, Bajkaaa, Yoselyn82, Morusek, Lena21, malka, KateHawke, Lunaris, Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie te dzieciaki rozkoszne kiedy śpią!

pilik lubi tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • admiralka Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Achia w Ikei są dwupaki prześcieradeł po 25zł jakby coś. :-) Wracam już z pasmanterii, niedługo coś wrzucę.

My mamy właśnie ten dwupak z Ikei :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2018, 11:37

atdc9vvjhr7v1l6t.png

h84f9vvj1bgblfir.png

03.08.2017 - Nasze cuda 8tc [*]
    16.12.2017 - Marysia 15tc [*]
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To my też pozdrawiamy z drzemki!
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/31d0ed874cf6.jpg

Dominika przesłodka! I przezorny zawsze ubezpieczony :D

Lamciu gratuluję 9 miesiąca! Domiś zbliża się wielkimi krokami <3

Admiralka u Was też ten czas tak szybko leci! Ja już nie nadążam, a przecież przy dzieciaczkach to czas zupełnie przelatuje między palcami!

Nika oby szybko skończyło remont i Ty, Renatka i Kot mogli odpocząć!

Karma zgadzam się z Rucolą, ten tyłeczek... :O ale brzuszek piękniejszy, bo skrywa kochaną Emilię <3

Reset trzymam kciuki, żeby prog zwiastował Twoje rychłe dołączenie do ex testerek! Świeża krew nieustannie potrzebna :)

Tak piszecie o tym Lidlu, a mi najbliższego remontują i tak jakoś nie bardzo mam ochotę jechać gdzieś dalej, więc chyba nie skorzystam z ofert :(

Po bardzo spokojnym dniu mieliśmy równie spokojną noc. Póki co dzisiaj też jest spokojnie - przy porannej drzemce Agatki zostawiliśmy ją z babcią i pojechaliśmy we dwoje po zakupy do Kaufa :P romantyczna randka między regałami, ale było super :) teraz czekam aż Malutka się obudzi, nakarmię ją i idziemy na spacerek, tak pięknie słoneczko świeci, że grzech nie skorzystać :)

Ach i jeszcze Kate - super że się odezwałaś! Natomiast jak przeczytałam o 7 godzinach bez snu... Faktycznie musi być ciężko, bo takiego Maluszka nie ma czym zająć przez taki okres czasu (a i ze starszym byłby nie lada problem). A siedzenie wiecznie z cycem na wierzchu - niby "tylko siedzisz" ale ciało dostaje zarówno fizycznie, jak i psychicznie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2018, 11:42

admiralka, Achia, Aga9090, JuicyB, Lusesita, lamka, Karma88, Phnappy, Patrycja20, Emiilka, Nadzieja22, blue00, Kaczorka, emi2016, Bajkaaa, Yoselyn82, olik321, Morusek, Lena21, pilik, malka, KateHawke, Lunaris, Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • admiralka Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale rozkoszne te Wasze śpiące Maluchy! <3 <3

Już chcę mojego :D <3

Phnappy, pilik lubią tę wiadomość

atdc9vvjhr7v1l6t.png

h84f9vvj1bgblfir.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2018, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wrzucacie takie słodkie zdjęcia, aż ja sama nabrałam ochoty żeby się położyć i zdrzemnąć :D no ale sobie fotki wtedy nie strzelę :p tylko mój pies śpi. Swoją drogą psy to cały dzień potrafią przespać. Przynajmniej mój :p w marcu stuknie jej 10lat!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2018, 11:45

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny w ten słoneczny dzień.

Hope , pewnie mnie nie pamiętasz ale ja Ciebie owszem. Cieszę się, że do nas dołączyłaś. Podziwiam, że jesteś w stanie tyle wytrzymać do pierwszej wizyty u gina.

Reset , tyle brzuchów się w ostatnim czasie zwolniło a z przejmowaniem ich jakoś słabo idzie. Mam więc nadzieję, że zostaniesz tu z nami i będziesz pytać o sprawy ciążowe :)

Veritaserum , rozumiem zazdrość co do dziecka kuzynki, które było spokojne ALE... to nie znaczy, że takie jest zawsze. Aneczka też potrafi przespać gości by potem nam to zrekompensować z nawiązką ;) Nie ma reguły.

Yos , współczuję tego swędzenia :/ Miejmy nadzieję, że w końcu Ci ktoś pomoże jak przyjdą wyniki.

Pilik , daj koniecznie znać jak tam po wizycie u pediatry. Trzymam kciuki!
    A skoro tak Cię stresuje podejście pediatry to nie myślałaś o zmianie na jakiegoś który podszedłby do Ninki indywidualnie a nie przez pryzmat centyli?

Ewela takie drobiazgi a jak cieszą. Mąż załapał punkta! :)

Lamka gratuluję wkroczenia w 9 miesiąc. Powiem Ci, że te 2 tygodnie zlecą szybko... kolejne będą się dłużyć :)

Karma , podpisuję się pod słowami Rucoli!

Kaczorka , cudny kuperek MiniKaczorki :) a jak Twoje wyjście zniósł eMek i Aluśka?

Agulineczka , to już DONOSZONA? Jak ten czas leci.

Rucola , my w weekendy nad ranem bierzemy małą do łóżka. Mialo być inaczej ale to jedyny sposób by jeszcze trochę pospać :) Poza tym to naprawdę słodkie, że normalnie drzemka trwa około 40 minut a z nami w łóżku prześpi 2h. Czuje się z nami bezpiecznie.

KateHawke gratuluję KP. Super, że masz mleczko i idzie Wam coraz lepiej.
    A ryku współczuję bo dla mnie 10 minut jest wykańczające a co tu mowiąc o 7h.

JuicyB , dzięki za przypomnienie o książce. Już ją sobie zapisałam. A jeśli chodzi o ilość mleka to od dawna Aneczka je więcej niż ten wzor przewiduje. W październiku ściągałam średnio 800-900ml mleka i ona to wszystko przejada. No jakieś 700ml udało mi się zamrozić na gorsze czasy. Wczoraj było 995ml i pracuję nad tym by wyrobić takie ilości jak Ty masz, żeby mieć na potrzeby małej i jeszcze by zrobić jakiś zapas no i na zejście z sesji. Teraz staram się robić 12 sesji dziennie w tym 1xpp.

Nika współczuję przebojow z remontem. Miejmy nadzieję, że ekipa się z tym szybko upora.

Lusesita , widać, że coreczka ostrożna :)

Jeżowa , Ile ta Agatka ma wlosów! Nie mogę się nadziwić :)

A my nie śpimy. Szkoda takiego pięknego dnia na sen:
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2018, 17:17

Lusesita, Aga9090, admiralka, Jeżowa, lamka, Karma88, Achia, Patrycja20, Emiilka, 91Ewela09, Nadzieja22, summer86, blue00, Kaczorka, emi2016, Bajkaaa, Yoselyn82, olik321, Morusek, Lena21, pilik, malka, KateHawke, Lunaris, Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2018, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No cudowne te Wasze dzieciaczki :-) każde jedno przepiękne.

A oto dzisiejszy Domiś, nie wiem czemu taka pikseloza wyszła.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dcdf7549ee4e.jpg

Jeżowa, Aga9090, Phnappy, Fozzie Bear, Karma88, Achia, Patrycja20, Emiilka, admiralka, JustynaG, Nadzieja22, Nadzieja22, StaraczkaNika, summer86, blue00, Lusesita, Kaczorka, emi2016, Bajkaaa, Yoselyn82, olik321, Morusek, Lena21, pilik, malka, KateHawke, Lunaris, Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość

• Phnappy Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka - brzuszek śliczny :) Czy mi się wydaje czy jest już obniżony?

ckai43r8zmly7il4.png

staramy się już ponad 2 lata :( - udało się!!
    aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie <3
    Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane :(
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama Słodycz w tych Waszych Maluchach. Kaczorka kuperek w górze wymiata! :)

Mąż wrócił z Lidla, kupił kilka bodziaków, pojemnik (niby na zabawki, ale myśleliśmy, żeby był na razie na brudne ciuszki Małej) i spodnie dla mnie. <3

Dzięki dziewczyny, jak patrzę na brzuch to w 2 tygodnie wystrzelił mocno do przodu. Jeszcze kupa czasu, więc nie wiem do jakiego rozmiaru dobijemy.

Zostały 23 osoby do rozpakowania z naszej listy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2018, 12:26

Kaczorka, JustynaG lubią tę wiadomość

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2018, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma nie masz dużego brzuszka wg mnie, no ale jeszcze na pewno urośnie :-) jak patrzę na swoje zdjęcia z sierpnia - wtedy mi się wydawało, że mam duży - to dopiero widzę, jak bardzo się myliłam :-D

Phnappy od początku mam nisko brzuch (podobno po mamie ;-)).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2018, 12:25

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka piękny brzusio <3

lamka lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma - ja (też dalej zazdraszczajac jak i summer) uważam, że tyłek dalej bardziej sterczy niż brzuch :D

Oglądam wasze pięknie śpiącego dzieci i sobie tam knuje w głowie - najpierw się rozczulamy, że ten maluch tak słodko śpi, a później.. A później patrzymy z takimi samymi gwiazdkami w oczach myśląc "dzięki bogu, już śpi!", ale ciągle nie można się napatrzeć na te tak iście niewinnie spiace istoty! Która są NASZE!

Lamka, żałuję, że nie mam jak zobaczyć Twojego brzuszka na finiszu na żywo, halo Wrocław, stęsknilam się za wami! A najgorsze, że tak na prawdę w kościach czuję, że spotkamy się pełnym składem dopiero około wiosny....

lamka lubi tę wiadomość

• Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piekne dzieciaczki <3 i te śpiące i nie śpiące :)

Lamka brzuszek cudowny <3 ja w tej ciąży brzuch tez od początku mam o wiele niżej niż w poprzedniej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2018, 12:28

lamka lubi tę wiadomość

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka domyślam się, że za miesiąc będę pisać, że w tej chwili miałam malutki, ale on tak momentalnie wystrzelił, że muszę głowę przestawić, że brzuch mnie mocno wyprzedza. Przynajmniej na żywo to mocno widać. :D

Kurde dziecię tak się kręci, że muszę połazić, bo w każdą stronę wypycha co się da. :D

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

• admiralka Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LAMKA, ale śliczny brzusio <3 <3

lamka lubi tę wiadomość

atdc9vvjhr7v1l6t.png

h84f9vvj1bgblfir.png

• Emiilka Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Piękne Panie :)

Malka, Lenka, dziękuje za porady dot. zmian pampersów. Ja pewnie nadwrażliwa jestem, ale panicznie boję się odparzenia pupy i zmieniam te pieluchy, jak nakręcona. Czasem, aż szkoda mi go wybudzać, ale chora jestem, jak czuję podczas karmienia, że poszła kupa (a na cysiu zasnął oczywiście). Chwilowo nie mamy też problemów z ulewaniem :)

No i hit: wczoraj musiałam wyjść na uczelnię, więc zostawiłam Emka z małym i z odciągniętym mlekiem. Wracam po 3 godzinach, pełna strachu, co zostanę, a tam taka sytuacja: mały wykapany, najedzony, spi na Emku w pozycji do odbicia. Była 19:36. Po odłożeniu do łóżeczka, spał do 1:30 (!). Dacie wiarę? Ja go co najmniej 1,5 godz. usypiam! :D

Amal, to już naprawdę ostatnie dni w dwupaku :) Daj znać, jak coś się zacznie albo jak będziecie się tulić z Nadią!

Hope, wspaniale, że jesteś! <3

Lamko, brzuszek cudowny! Już za chwileczkę, już za momencik :) Dużo siły w tym ostatnim miesiącu <3

Phnappy, Agilineczko, czekamy na Wasze maleństwa :) Hihi, teraz mi się przyjemnie czeka, jak mam już Domisia obok siebie :) Spokojnych, ostatnich dni w dwupaku <3

Więcej nie pamietam i muszę niestety kończyć, bo ukryłam się w toalecie ;)

Miłego dnia dla Was wszystkich <3

reset, lamka, Lusesita, emi2016, JustynaG, Bajkaaa, Jeżowa, pilik, malka, KateHawke, Lunaris, Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość

12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! <3
    url=https://www.suwaczki.com/]mhsv20mmi0dw1s0w.png[/url]
    1 cs. - Aniołek - 6 tc.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2018, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my jutro zaczynamy 34 tydzień ;) pod bluzką brzuszek wydaje się mniejszy prawda? :)
    46d70c4c42c37e1amed.jpg

lamka, Lusesita, Karma88, Emiilka, Nadzieja22, Phnappy, Patrycja20, JustynaG, Bajkaaa, Yoselyn82, Jeżowa, olik321, Morusek, Lena21, pilik, malka, KateHawke, Lunaris, Rucola lubią tę wiadomość

• JuicyB Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna - 12 sesji! Szacun. Mam nadzieję, że lansinoh daje radę.
    Mój dzieć nie chce teraz jeść. Wczoraj ledwo 600, dziś zrobiliśmy do tej pory ledwo 200 :( Ale staram się uspokoić, to "tylko" zęby.

Dziewczyny jak zwykle fotki dzieciaków i brzuszków działają na mnie jak antydepresant :)

JustynaG lubi tę wiadomość

age.png
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka wow, Ci nasi faceci jednak są ogarnięci. Wielokrotnie tak jest, że my wystraszone co będzie, a tu proszę, ogarnięcie pełną gębą. Brawo dla M!

Emiilka, JustynaG lubią tę wiadomość

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

‹‹ 2216 2217 2218 2219 2220 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ