Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas też drzemka.
Dominika chyba boi się, że spadnieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2018, 23:05
StaraczkaNika, Achia, Amal, Aga9090, Jeżowa, Emiilka, admiralka, 91Ewela09, JustynaG, JuicyB, lamka, Karma88, Phnappy, Patrycja20, Nadzieja22, Kaczorka, blue00, Bajkaaa, Yoselyn82, Morusek, Lena21, malka, KateHawke, Lunaris, Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
lamka wrote:Achia w Ikei są dwupaki prześcieradeł po 25zł jakby coś.
Wracam już z pasmanterii, niedługo coś wrzucę.
My mamy właśnie ten dwupak z IkeiWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2018, 11:37
-
To my też pozdrawiamy z drzemki!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/31d0ed874cf6.jpg
Dominika przesłodka! I przezorny zawsze ubezpieczony
Lamciu gratuluję 9 miesiąca! Domiś zbliża się wielkimi krokami
Admiralka u Was też ten czas tak szybko leci! Ja już nie nadążam, a przecież przy dzieciaczkach to czas zupełnie przelatuje między palcami!
Nika oby szybko skończyło remont i Ty, Renatka i Kot mogli odpocząć!
Karma zgadzam się z Rucolą, ten tyłeczek...ale brzuszek piękniejszy, bo skrywa kochaną Emilię
Reset trzymam kciuki, żeby prog zwiastował Twoje rychłe dołączenie do ex testerek! Świeża krew nieustannie potrzebna
Tak piszecie o tym Lidlu, a mi najbliższego remontują i tak jakoś nie bardzo mam ochotę jechać gdzieś dalej, więc chyba nie skorzystam z ofert
Po bardzo spokojnym dniu mieliśmy równie spokojną noc. Póki co dzisiaj też jest spokojnie - przy porannej drzemce Agatki zostawiliśmy ją z babcią i pojechaliśmy we dwoje po zakupy do Kaufaromantyczna randka między regałami, ale było super
teraz czekam aż Malutka się obudzi, nakarmię ją i idziemy na spacerek, tak pięknie słoneczko świeci, że grzech nie skorzystać
Ach i jeszcze Kate - super że się odezwałaś! Natomiast jak przeczytałam o 7 godzinach bez snu... Faktycznie musi być ciężko, bo takiego Maluszka nie ma czym zająć przez taki okres czasu (a i ze starszym byłby nie lada problem). A siedzenie wiecznie z cycem na wierzchu - niby "tylko siedzisz" ale ciało dostaje zarówno fizycznie, jak i psychicznie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2018, 11:42
admiralka, Achia, Aga9090, JuicyB, Lusesita, lamka, Karma88, Phnappy, Patrycja20, Emiilka, Nadzieja22, blue00, Kaczorka, emi2016, Bajkaaa, Yoselyn82, olik321, Morusek, Lena21, pilik, malka, KateHawke, Lunaris, Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak wrzucacie takie słodkie zdjęcia, aż ja sama nabrałam ochoty żeby się położyć i zdrzemnąć
no ale sobie fotki wtedy nie strzelę :p tylko mój pies śpi. Swoją drogą psy to cały dzień potrafią przespać. Przynajmniej mój :p w marcu stuknie jej 10lat!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2018, 11:45
-
Cześć dziewczyny w ten słoneczny dzień.
Hope , pewnie mnie nie pamiętasz ale ja Ciebie owszem. Cieszę się, że do nas dołączyłaś. Podziwiam, że jesteś w stanie tyle wytrzymać do pierwszej wizyty u gina.
Reset , tyle brzuchów się w ostatnim czasie zwolniło a z przejmowaniem ich jakoś słabo idzie. Mam więc nadzieję, że zostaniesz tu z nami i będziesz pytać o sprawy ciążowe
Veritaserum , rozumiem zazdrość co do dziecka kuzynki, które było spokojne ALE... to nie znaczy, że takie jest zawsze. Aneczka też potrafi przespać gości by potem nam to zrekompensować z nawiązkąNie ma reguły.
Yos , współczuję tego swędzeniaMiejmy nadzieję, że w końcu Ci ktoś pomoże jak przyjdą wyniki.
Pilik , daj koniecznie znać jak tam po wizycie u pediatry. Trzymam kciuki!
A skoro tak Cię stresuje podejście pediatry to nie myślałaś o zmianie na jakiegoś który podszedłby do Ninki indywidualnie a nie przez pryzmat centyli?
Ewela takie drobiazgi a jak cieszą. Mąż załapał punkta!
Lamka gratuluję wkroczenia w 9 miesiąc. Powiem Ci, że te 2 tygodnie zlecą szybko... kolejne będą się dłużyć
Karma , podpisuję się pod słowami Rucoli!
Kaczorka , cudny kuperek MiniKaczorkia jak Twoje wyjście zniósł eMek i Aluśka?
Agulineczka , to już DONOSZONA? Jak ten czas leci.
Rucola , my w weekendy nad ranem bierzemy małą do łóżka. Mialo być inaczej ale to jedyny sposób by jeszcze trochę pospaćPoza tym to naprawdę słodkie, że normalnie drzemka trwa około 40 minut a z nami w łóżku prześpi 2h. Czuje się z nami bezpiecznie.
KateHawke gratuluję KP. Super, że masz mleczko i idzie Wam coraz lepiej.
A ryku współczuję bo dla mnie 10 minut jest wykańczające a co tu mowiąc o 7h.
JuicyB , dzięki za przypomnienie o książce. Już ją sobie zapisałam. A jeśli chodzi o ilość mleka to od dawna Aneczka je więcej niż ten wzor przewiduje. W październiku ściągałam średnio 800-900ml mleka i ona to wszystko przejada. No jakieś 700ml udało mi się zamrozić na gorsze czasy. Wczoraj było 995ml i pracuję nad tym by wyrobić takie ilości jak Ty masz, żeby mieć na potrzeby małej i jeszcze by zrobić jakiś zapas no i na zejście z sesji. Teraz staram się robić 12 sesji dziennie w tym 1xpp.
Nika współczuję przebojow z remontem. Miejmy nadzieję, że ekipa się z tym szybko upora.
Lusesita , widać, że coreczka ostrożna
Jeżowa , Ile ta Agatka ma wlosów! Nie mogę się nadziwić
A my nie śpimy. Szkoda takiego pięknego dnia na sen:
...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2018, 17:17
Lusesita, Aga9090, admiralka, Jeżowa, lamka, Karma88, Achia, Patrycja20, Emiilka, 91Ewela09, Nadzieja22, summer86, blue00, Kaczorka, emi2016, Bajkaaa, Yoselyn82, olik321, Morusek, Lena21, pilik, malka, KateHawke, Lunaris, Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo cudowne te Wasze dzieciaczki
każde jedno przepiękne.
A oto dzisiejszy Domiś, nie wiem czemu taka pikseloza wyszła.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dcdf7549ee4e.jpgJeżowa, Aga9090, Phnappy, Fozzie Bear, Karma88, Achia, Patrycja20, Emiilka, admiralka, JustynaG, Nadzieja22, Nadzieja22, StaraczkaNika, summer86, blue00, Lusesita, Kaczorka, emi2016, Bajkaaa, Yoselyn82, olik321, Morusek, Lena21, pilik, malka, KateHawke, Lunaris, Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Sama Słodycz w tych Waszych Maluchach. Kaczorka kuperek w górze wymiata!
Mąż wrócił z Lidla, kupił kilka bodziaków, pojemnik (niby na zabawki, ale myśleliśmy, żeby był na razie na brudne ciuszki Małej) i spodnie dla mnie.
Dzięki dziewczyny, jak patrzę na brzuch to w 2 tygodnie wystrzelił mocno do przodu. Jeszcze kupa czasu, więc nie wiem do jakiego rozmiaru dobijemy.
Zostały 23 osoby do rozpakowania z naszej listy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2018, 12:26
Kaczorka, JustynaG lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyKarma nie masz dużego brzuszka wg mnie, no ale jeszcze na pewno urośnie
jak patrzę na swoje zdjęcia z sierpnia - wtedy mi się wydawało, że mam duży - to dopiero widzę, jak bardzo się myliłam
Phnappy od początku mam nisko brzuch (podobno po mamie).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2018, 12:25
-
Karma - ja (też dalej zazdraszczajac jak i summer) uważam, że tyłek dalej bardziej sterczy niż brzuch
Oglądam wasze pięknie śpiącego dzieci i sobie tam knuje w głowie - najpierw się rozczulamy, że ten maluch tak słodko śpi, a później.. A później patrzymy z takimi samymi gwiazdkami w oczach myśląc "dzięki bogu, już śpi!", ale ciągle nie można się napatrzeć na te tak iście niewinnie spiace istoty! Która są NASZE!
Lamka, żałuję, że nie mam jak zobaczyć Twojego brzuszka na finiszu na żywo, halo Wrocław, stęsknilam się za wami! A najgorsze, że tak na prawdę w kościach czuję, że spotkamy się pełnym składem dopiero około wiosny....lamka lubi tę wiadomość
-
Piekne dzieciaczki
i te śpiące i nie śpiące
Lamka brzuszek cudownyja w tej ciąży brzuch tez od początku mam o wiele niżej niż w poprzedniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2018, 12:28
lamka lubi tę wiadomość
-
Lamka domyślam się, że za miesiąc będę pisać, że w tej chwili miałam malutki, ale on tak momentalnie wystrzelił, że muszę głowę przestawić, że brzuch mnie mocno wyprzedza. Przynajmniej na żywo to mocno widać.
Kurde dziecię tak się kręci, że muszę połazić, bo w każdą stronę wypycha co się da.Emilka
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Dzień dobry Piękne Panie
Malka, Lenka, dziękuje za porady dot. zmian pampersów. Ja pewnie nadwrażliwa jestem, ale panicznie boję się odparzenia pupy i zmieniam te pieluchy, jak nakręcona. Czasem, aż szkoda mi go wybudzać, ale chora jestem, jak czuję podczas karmienia, że poszła kupa (a na cysiu zasnął oczywiście). Chwilowo nie mamy też problemów z ulewaniem
No i hit: wczoraj musiałam wyjść na uczelnię, więc zostawiłam Emka z małym i z odciągniętym mlekiem. Wracam po 3 godzinach, pełna strachu, co zostanę, a tam taka sytuacja: mały wykapany, najedzony, spi na Emku w pozycji do odbicia. Była 19:36. Po odłożeniu do łóżeczka, spał do 1:30 (!). Dacie wiarę? Ja go co najmniej 1,5 godz. usypiam!
Amal, to już naprawdę ostatnie dni w dwupakuDaj znać, jak coś się zacznie albo jak będziecie się tulić z Nadią!
Hope, wspaniale, że jesteś!
Lamko, brzuszek cudowny! Już za chwileczkę, już za momencikDużo siły w tym ostatnim miesiącu
Phnappy, Agilineczko, czekamy na Wasze maleństwaHihi, teraz mi się przyjemnie czeka, jak mam już Domisia obok siebie
Spokojnych, ostatnich dni w dwupaku
Więcej nie pamietam i muszę niestety kończyć, bo ukryłam się w toalecie
Miłego dnia dla Was wszystkichreset, lamka, Lusesita, emi2016, JustynaG, Bajkaaa, Jeżowa, pilik, malka, KateHawke, Lunaris, Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
nick nieaktualny
lamka, Lusesita, Karma88, Emiilka, Nadzieja22, Phnappy, Patrycja20, JustynaG, Bajkaaa, Yoselyn82, Jeżowa, olik321, Morusek, Lena21, pilik, malka, KateHawke, Lunaris, Rucola lubią tę wiadomość
-
Justyna - 12 sesji! Szacun. Mam nadzieję, że lansinoh daje radę.
Mój dzieć nie chce teraz jeść. Wczoraj ledwo 600, dziś zrobiliśmy do tej pory ledwo 200Ale staram się uspokoić, to "tylko" zęby.
Dziewczyny jak zwykle fotki dzieciaków i brzuszków działają na mnie jak antydepresantJustynaG lubi tę wiadomość
-
Emilka wow, Ci nasi faceci jednak są ogarnięci. Wielokrotnie tak jest, że my wystraszone co będzie, a tu proszę, ogarnięcie pełną gębą. Brawo dla M!
Emiilka, JustynaG lubią tę wiadomość
Emilka
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia