Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku dziewczyny uśmiech mi wrócił - Franio był oststnio markotny i częściej budził się w nocy, marudził przy jedzeniu i dziś znakazlam winowajcę - MAMY PIERWSZY ZĄBEK
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aa72d06a5afd.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ec8879e1bb60.jpgLunaris, summer86, blue00, lamka, olik321, Patrycja20, Bajkaaa, Morusek, Achia, Lusesita, Yoselyn82, Malwas, Jeżowa, Karma88, Kaczorka, Nadzieja22, Anna Stesia, Aga9090, Amal, JustynaG, KateHawke, Rucola, JuicyB, Phnappy, -Mamunia-, pilik, malka, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Lena super! Franuś słodziak, może się teraz wyciszy
Uciekam na ciężarną herbatkę -mam w przedszkolu 2 mamy w ciąży o 8 tyg za mną także zakładamy kolejną grupę przedszkolną za kilka latStarsze dzieci razem i młodsze też hehe. Miłego dnia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2018, 10:46
-
Odnośnie depilowania to mnie lekarz zapytał czy miałam laser robiony, gdy odpowiedziałam że nie to tylko z usmiechem skomentował, że jemu by się nie chciało tak na każdą wizytę
Także chyba ginekolodzy często widzą tam owłosienie, poza tym nie wszystkie kobiety się depilują.
Lena, gratuluję pierwszego ząbka -
nick nieaktualnyBlue powodzenia! Oby Wojtuś przyszedł na swiat szybko i bezproblemowo
Lena Franuś jest przesłodkite oczy!
Rucola Lewek wygląda rozkosznie
Co do depilacji, to pewnie gdyby nie wosk to też by mi się nie chciało golić samej już na tym etapie.
Chyba powoli wraca mi normalny humor, może jutro pochwalę się uszytkami, bo dzisiaj po południu idę spotkać się z koleżankami.
Miłego dnia dziewczyny!Rucola, pilik lubią tę wiadomość
-
Uff nadrobilam.
My po ciężkiej nocy. Chyba jakiś skok rozwojowy przyszedł. Od 3 dni czolga i Turka się po całym salonie.
Jak coś dobie i patrzy to tak czy siak dotrze do obiektu zainteresowania.
Dużo nas zaczepia, śmieje się. Późnej trudno ja wyciszyć jak się rozkręci.
W nocy też walala się po łóżku, jeczala. Ciągle cyca chciała. Ledeo na oczy patrzę.
Blu kciuki za szybką akcję.
Yos daj znać czy już wszystko ok. Który to już tydzień?
Ale śliczne Niunia.
Lena Franio słodziakgratuluję ząbka .
Fozzie cieszę się, że wszystko z serduszkiem w porządku.
Rucola Lewko jaki już duży
Ania Oskar jakiś spojrzenie zadziorne
Luna tak jak któraś z dziewczyn napisala, spróbuj może jeszcze do spokoju badanie moczu zrobić.
Z waga generalnie kwestia indywidualna jest. Moi rodzice są niscy, więc ja nigdy też wzrostem nie grzeszylam ( tak mi zostało)
Do tego byłam niejadkiem, ale wyniki mialam ok i rozeijalam diw dobrze, z tym ze oczywiscie niska chudzina. Lekarze też oczywiście cuda wianki wymyślali.
A jak widać, żyje i mam się dobrze. -
Lena, nasze dzieci się chyba zmówiły.. czyścìłam wlasnie małej gazikiem z woda buźke i o coś zahaczyłam.. sprawdziłam palcem a tu dolna 1 nieśmiało wygląda
Aż się boję karmienia z ząbkami.
Nadzieja22, Patrycja20, Kaczorka, Ania1003, JuicyB, Morusek, pilik, malka, Emiilka lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Lena, nasze dzieci się chyba zmówiły.. czyścìłam wlasnie małej gazikiem z woda buźke i o coś zahaczyłam.. sprawdziłam palcem a tu dolna 1 nieśmiało wygląda
Aż się boję karmienia z ząbkami.
Oooooprzeznaczenie
też już myślałam o karmieniu, ale może nie będzie tak źle
summer86 lubi tę wiadomość
-
Lena21 wrote:Ooooo
przeznaczenie
też już myślałam o karmieniu, ale może nie będzie tak źle
Mam nadzieję, że to własnie jest przyczyna tego marudzenia, częstszych pobudek i kombinowania przy jedzeniu. Przydaloby sie kilka lepszych dni -
Blue, trzymam kciuki
Pilik kciuki za neurologa.
Nika, jak Ci się nie chce, to nie gol, dla gina to bez różnicyWażne, aby było czysto. Powodzenia na wizycie. Ja od jakiegoś czasu dzień wcześniej się golę, potem przed wizytą tylko prysznic.
Lena, Summer gratuluję ząbka
Zaraz jemy zupę i zmykamy na wizytę -
nick nieaktualnyPochwalę się chociaż rożkiem.
Nie jest to dzieło na miarę Izy czy Pilik, ale na nasze potrzeby chyba wystarczy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4f6982a1913.jpg
Bajeczka, uwierz mi, że już mam wrażenie za zaraz urodzę, wczoraj cały dzień miałam takie spięcia brzucha i nacisk na miednicę, że szok! Ale pewnie szyjka nadal ponad 4cm
Pilik kciuki!
Lena, Summer, mam nadzieję, że nie odczujecie różnicy w karmieniu.
Nadzieja powodzenia na wizycie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2018, 12:00
Achia, Patrycja20, Lena21, blue00, Aga9090, Yoselyn82, Nadzieja22, Amal, JustynaG, Anna Stesia, Kaczorka, Jeżowa, KateHawke, Bajkaaa, Rucola, Lunaris, Lusesita, Morusek, Karma88, Phnappy, StaraczkaNika, -Mamunia-, pilik, Emiilka, olik321 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZa to mnie przymuszono,a dokładniej pies przymusił do tego,żeby wziąć miotłę, pozamiatać i umyć podłogi. Uznała że chyba że jest za czysto (mimo jej wszędobylskich włosów) i zwróciła co mogła... Ta łajza wczoraj coś mi zeżarła na spacerze i jak widać uznała, że najlepiej oddać to jak pana nie ma w domu :p a potem zjadła swoje chrupeczki i poszła spać. Ah, żeby życie było takie proste dla ludzi
za to ja się zasapałam przy tych czynnościach
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlue, kciuki za sprawną akcje
ja się nie moge nadziwić jak szybko czas leci.. O tej godzinie tydzień temu trafiłam do szpitala a dziś w nocy będzie już tydzień jak poplynelam z wodami... Ale czas zasuwa.. Po ciężkiej nocy malutka śpi jak wcześniej.. Nic jej nie rusza
mogę trochę odpocząć
-
nick nieaktualnyWłaśnie dotarło do mnie,że wkrótce synek wyjdzie na świat i aż mi oczy się zaszkliły.Nie ma jak burza hormonów.Skurcze nie odpuszczają,dużo chodzę,brzuch praktycznie cały czas jak kamień.Wciąż czekam,do szpitala mam 10 min samochodem.
Lunaris, Amal, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena21 wrote:Dziewczyny czytałyście co oni znów wyprawiają w sejmie w temacie in vitro ? Jestem załamana tym podejściem
tyle ludzi jest szczęśliwych dzięki tej metodzie, ale oni dążą do tego żeby ją jak najbardziej ograniczyć
mam nadzieję, że to nie przejdzie... Przykre że ktoś w ogóle wpadł na taki pomysł...przecież z tymi ograniczeniami to cała procedura robi się tak naprawdę bez sensu..
-
nick nieaktualnyblue00 wrote:Właśnie dotarło do mnie,że wkrótce synek wyjdzie na świat i aż mi oczy się zaszkliły.Nie ma jak burza hormonów.Skurcze nie odpuszczają,dużo chodzę,brzuch praktycznie cały czas jak kamień.Wciąż czekam,do szpitala mam 10 min samochodem.