X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2018, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phnappy GBS tez sie pobiera w przypadku cc w razie gdyby np szybciej wody odeszly.

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2018, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue pewnie już się w szpitalu rozkręca :)

Ja też mam nadzieję, że ten projekt nie przejdzie i ktoś z tym teraz wyskoczył, bo od całego 1 dnia zaden polityczny oszołom nie wyskoczył z czymś głupim.

Na poprawę humorów dam Wam dżołka:
    Hrabia z Janem pojechali na polowanie. Po drodze na rozgrzewkę wypili strzemiennego. Widzą jelenia. Hrabia wypalił i nie trafil. No to wypili jeszcze raz. Znów widzą jelenia. Hrabia znów wypalił i nietrafił. Znowu wypili. Jadą dalej i widzą jelenia.
    - Hrabio, może teraz ja spróbuję?
    - Dobrze Janie.
    Jan strzelił i jelen padł.
    - Jak to zrobiłeś?
    - Trzeba celować w środek stada.

Lusesita, Nadzieja22, Rucola, Malwas lubią tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2018, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue ja bym wezwała karetkę w takim układzie - pewnie by się wnerwili że sobie z nich taxę robię ale w końcu raz w życiu w takiej sytuacji można! Powodzenia i szybkiej skutecznej i małobolesnej akcji!

Co do ustawy (kolejnej!) o IVF to ja tylko czekam aż zmienią się rządzący i odkręcą to wszystko co zafundowała nam obecna władza. Nikt z nich chyba nie wie co to znaczy walczyć o dziecko i nie móc zajść w ciążę :(

Nika kciuki wizytowe! Nasze dzieciaki to poczekają pewnie na Andrzejki albo Mikołaja- zależy czy będą wolały imprezy zakrapiane czy zagryzane czekoladą ;)

Agatka i Oskar <3 Jeszcze dziś nie mówiłam że nie mogę się doczekać spotkania ze Stasiem :D

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2018, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue Ty krejzolko :D Powodzenia!

Lamka, rożek ekstra!

Lena, Luna, Bajka, Ania, Jeżowa cudne dzieciaki <3

My po wizycie. Mały ma się dobrze, waży 615g :) Ten żylak jest dosyć mały wg gina. No i jeszcze mam infekcję. Szyjka bez zmian, dalej długa jak była (4,7 cm miesiąc temu i teraz podobnie).

Tu nasz Synek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 01:37

blue00, -Mamunia-, Patrycja20, Morusek, Jeżowa, KateHawke, Aga9090, Achia, Yoselyn82, Kaczorka, Ania1003, Rucola, Luna1993, Karma88, Lunaris, Anna Stesia, Bajkaaa, Amal, Lusesita, summer86, JustynaG, malka, Emiilka lubią tę wiadomość

HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2018, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok,już zdaję relację.Wróciłam do domu,na ktg zero skurczy mimo,że je miałam,o czym się później lekarka przekonała,rozwarcie na 3 cm ,szyjka długa,wrrr.Jeśli przez noc skurcze będą się utrzymywały to z rana zawitać spowrotem do szpitala.Tak czy siak będę miała cesarkę bo oni nie chcą brać odpowiedzialności po dwóch cc.Jak wytrzymam do przyszłego czwartku to wtedy od razu zgłosić się na cc.To tyle :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2018, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue... o masz!

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2018, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue :(

• pilik Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2018, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue ojejku...
    A chciałaś sn? W sumie jak się zacznie to może być i tak sn?
    Mysmy miały intensywny dzień. Ninka ostatnio przez dzień śpi łącznie maks 1,5 godz... noce też jak budzi się rzadziej niż co godzinę to jest dobrze ;) dzisiaj po 5 pobudce przestałam liczyć.
    U neurologa wszystko ok. Mamy przyjść za pół roku chyba że w szpitalu powiedzą że już nie ma potrzeby to nie musimy. Rehabilitacja przynosi efekty, motorycznie jest koło 3 miesiąca wg lekarki, ale ostatnio było dużo gorzej i ogólnie mamy pilnować żeby pediatrycznie było ok bo widać że się ładnie rozwija. Jutro na rehabilitacje jedziemy i już mi słabo na myśl o tym płaczu...

ds022el.png

u4uGp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2018, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenusia,nie łam się :P ,jakoś to przetrawię :)

Aga9090 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2018, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam sn,ale tylko w Warszawie na Żelaznej tego się podejmują po 2 cc.Chociaż teraz i inne szpitale próbują,ale niestety jest to mniejszość.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2018, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola ojej dziękuję :) aż się uśmiechnęłam <3

Mój cudowny wieczór z mężem skończył się kłótnia także chce mi się wyć i idę do jamy. Jestem wściekła, że zniszczył mi tak dobry dzień. Mogłam spędzić miło czas z dziećmi w domu, a tak jestem bez Tosi i mi smutno.

Blue lekarz prowadzący ciążę zgodził się na sn? Nie zdecydował o cc? Po dwóch cesarkach nie ma opcji porodu naturalnego?

• Rucola Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2018, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue no to pozostaje czekac... nie ważne jaką drogą, ważne że Wojtuś urodzi się bezpiecznie :)
    Dziewczyny, mam problem. Totalnie nie wiem co kupić emkowi pod choinke.... Macie jakieś fajne pomysły?

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2018, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja prowadząca wręcz zachęcała do porodu naturalnego,a tu taka ściana.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2018, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że bez powodu tak nie decydują w szpitalu, rozumiem że to szok, ale ważne że będzie dla Was bezpiecznie

• Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2018, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny piekne dzieciaczki <3
    Luna wyglądasz pięknie :*
    Nadzieja synek to już kawał chłopa :) uwielbiam zdjęcie z usg :)

Nadzieja22 lubi tę wiadomość

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2018, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue nieważne jak ważne by bezpiecznie ❤

• Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2018, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez uważam, że bezpieczeństwo Wojtusia i Twoje Blue jest najważniejsze .. :)

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Phnappy Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2018, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola przy jednym dziecku - zgoda, przy dwójce jednak ryzyko niedotlenienia drugiego jest dużo wyższe przy naturalnym porodzie :( dodatkowo dziecko może się odwrócić jak pierwszy bliźniak "zwolni miejsce", albo może ustać akcja porodowa i robią CC tylko dla drugiego...

Blue jestem w szoku! myślałam, że jako że masz takie doświadczenie to naprawdę dobrze wycelujesz!!
    Chcesz napisać w którym szpitalu chcesz rodzić?

obejrzałam materiał tvn24 i się wkur**** - narażamy dzieci, bo żyjemy w "przygodnym związku" :| co za osioł
    co za różnica czy mamy ślub czy nie, takie związki są równie wartościowe co małżeństwa
    banda, obrzydliwych debili...

ckai43r8zmly7il4.png

staramy się już ponad 2 lata :( - udało się!!
    aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie <3
    Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2018, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phnappy,będę rodzic na Staszica w Lublinie.

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2018, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue :( kurczaki omęczysz się zanim coś się zadzieje :/ a to kolejna noc z przygodami... skoro i tak będą robić CC to po co czekają? bez sensu te zapisy czasem -skurcze są a KTG pokazuje całe g... dobrze że masz mocną psychę i nie dajesz sie zwariować w tym wszystkim. Strasznie mi jest Ciebie szkoda że musisz znowu czekać. Oby noc była dla Ciebie łaskawa!

Nadzieja -lajk oczywiście za pięknego syneczka <3 infekcji bardzo współczuję.

Luna :( faceci potrafią skutecznie zepsuć wszystko :( mam nadzieję że Emek się opamięta i ładnie przeprosi.

Lamka nie napisałam Ci że przepiękny wyszedł ten rożek <3 możesz śmiało prezentować takie znajomym zamiast kupnych prezentów. Ładne materiały dobrałaś. Ja się dziś wysiliłam na uszycie synowi muszki na jutrzejsze występy w przedszkolu- wyszła... tak że mam nadzieję że mnie kiedyś nie wyklnie jak zobaczy na zdjęciach :P

Uciekam spać dziewczyny. Przez to wstawanie o 4 moja doba przesunęła się i o 20 jestem już dentką! Dobrej nocy!

Phnappy: nie stresuj się wg nich ja to już w ogóle patologia jestem : mało że bez ślubu z jednym to i z drugim i z każdego związku dziecko! czasem się boję że mnie w tym kraju za poglądy spalą na stosie jeśli nic się nie zmieni.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2018, 19:54

Nadzieja22 lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
‹‹ 2274 2275 2276 2277 2278 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ