Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
.... Moje drogie Panie, uważajcie z rana. Np korzystając z dezodorantu - lakier do włosów pod pachą powoduje lepienie z rana!
pilik, summer86, Patrycja20, Minnie89, Lunaris, Morusek, Phnappy, Lusesita, malka, KateHawke, Nadzieja22, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Agulineczka pięknego dnia! Oby nie kazali Wam za długo czekać.
Nika plan masz idealnyhaha, biedny mąż, taki nieświadomy
.
Jezowa jak się czujesz? Co do deficytu snu... już kilka razy mnie organizm ostrzegał i ciagle mam słabe wyniki z krwi, ale jakby nic nie jestem z tym w stanie zrobić...
Minnie haha, mamy sny z podobnego gatunkuja kiedyś odbierałam królową Elzbiete z lotniska, a w drodze goniły mnie po katowickim rynku wielkie węgorze w kolorowe kropki
...
Fozziedobrze ze nie mam lakieru w domu!
Minnie89, StaraczkaNika, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pilik, ja to się zastanawiam, skąd sie biire u nas takie sny? W ciąży to rozumiem.
Mi sie też co noc coś śni, ale sa to z reguły dziwne historie z ludźmi np. z podstawówki, z którymi już nie mam kontaktu.
Agulineczka, mocne kciuki za Was! -
Dzięki dziewczyny!
obudzili mnie o 6:00. Siedzę już wykąpana w szpitalnej koszuli. Jeszcze kroplowka i ktg. Jestem taka podekscytowana!
nawet make-up szybki zrobiłam, żeby córeczkę przywitać nie strasząc
Czy mogę mieć wsuwki we włosach? Zapomniałam podpytac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2018, 07:35
blue00, pilik, Patrycja20, Minnie89, lamka, Kaczorka, Fozzie Bear, Bajkaaa, Yoselyn82, Ania1003, JustynaG, Lunaris, StaraczkaNika, Rucola, Aga9090, Morusek, Phnappy, KateHawke, Nadzieja22, Anna Stesia, Emiilka, -Mamunia- lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
summer86 wrote:Pilik, ja to się zastanawiam, skąd sie biire u nas takie sny? W ciąży to rozumiem.
Mi sie też co noc coś śni, ale sa to z reguły dziwne historie z ludźmi np. z podstawówki, z którymi już nie mam kontaktu.
Ja mam to samo! Ale śnią mi się ludzie, których ostatnio chciałam usunąć z FB bo nie mamy kontaktu od lat. To mnie nawiedzają...
Fozzie - ja robiąc śniadanie, pomyliłam pudełka i zamiast musli nasypalam sobie kaszy gryczanej do jogurtu. Też nie polecam
Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Agulineczka - powodzenia! Samych najpiękniejszych chwil
Pilik i Jeżowa - zdrówka dla Was dziewczyny! Niestety nie pomogę, bo totalnie nie mam wiedzy..
Patrycja - kciuki, żeby udało się męża zdiagnozować
Z tym karmieniem dzieciaczków to śmiesznie jest. Aluśka już normalne posiłki je, ale cyca dalej ciągnie. I nawet nie wiem ile razy, bo ona potrafi co jakiś czas przyjść i zażądać. Pociągnie chwilę i wraca do zabawy.
A ostatnio ma fazę i ciągnie chwilę z jednego cycusia, później chwilę z drugiego i tak po kilka razy
Miłego dnia dziewczynyPatrycja20, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgulineczka trzymam kciuki od rana, powodzenia i najcudowniejszych chwil z córeczką
Justyna kciuki za Anię!
Patrycja a u Ciebie za męża.
Jeżowa jak tam z rana? Dużo zdrówka dla Ciebie i Pilik, oby szybko Wam przeszło.
Ja mam po 10.00 usg piersi, niestety zgubiłam wcześniejszą dokumentację.
I też mnie męczą dziwne sny, ale oczywiście rano nic nie pamiętam.
Miłego dnia Kochane!Patrycja20, JustynaG, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgulineczka dziś wielki dzień dla Was. Powodzenia !
Justyna trzymam kciuki za Aneczka na pewno będzie wszystko dobrze.
Ja czytam na bieżąco ale mało co pisze bo mi Ania nie pozwala a w nocy jestem wyczerpana że już nawet karmiąc nie patrzę w telefon. Wszystko jej się poprzestawiały i jak kiedyś budziła się ok 8 -9 tak teraz jest to 5-6żeby jakkolwiek funkcjonować idę spać bardzo wcześnie z nią w zasadzie czyli ok 20 .już mam wyrzuty sumienia bo oczywiście najbardziej cierpi na tym mój mąż no ale cóż.
-
summer86 wrote:Fozzie, jak Ty się czujesz? Jak spojenie?
Po stresie związanym z serduszkiem przestalam zwracać uwagę na niedogodności, chociaż czuję się pewnie jak wszystkie po 30 tc - jak smoczycaprzyłożyłam się bardzo do leżenia i nic nie robienia i jest lepiej - spojenie daje się we znaki zawsze po 3/4 godzinach od pobudki, ale to mocna 5 (ale już nie 8!), więc dla mnie to już jest conajmniej dobrze
Swoją drogą chciałabym "juz" urodzić, a raczej przyspieszyć czas, nie mogę się doczekać tej małej istoty, choć obaw mam multum, głównie jak będzie reagował Staszek, ale i jak my zaadaptujemy się w roli rodziców dwójki dzieci, czy da się kochać dwójkę tak samo? czy to wszystko pic na wodę? bo miłość nie ma przecież jednej definicji.
Także jak widzicie, opanowały mnie rozterki rodzicielskieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2018, 08:36
-
Agulineczka powodzenia! czekamy na wiesci
Jezowa i Pilil zdrowka dla was
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyAgulineczka-powodzenia!
Justyna- kciuki za USG Ani!
Lamka- za Twoje USG też. Przy okazji przypomniałaś mi żebym poprosila jutro o takie skierowanie mojego Pana doktora.
Jeżowa, Pilik- zdrówka!
Patrycja- za męża też kciuki!Patrycja20, JustynaG lubią tę wiadomość