Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena wyglądasz cudownie! Padało tu kilka razy czy przypadkiem nie jesteś Anną Lewandowską z tą figurą, ale muszę powiedzieć, że jesteś sto razy ładniejsza niż rzeczona Anna! a Franio wspaniały jak zawsze
Achia żaden wieloryb tylko piękna ciężarna!wspaniale wyglądasz.
Nika kochana, no faktycznie wydźwięk Twojej wiadomości jest taki, że jest ok, ale trzeba uważać. Wiem, że na pewno uważać będziesz i kontrolować wszystko to, co masz kontrolować i z Renatką będzie wszystko dobrze. Ale rozumiem też, że chciałabyś, żeby już była po drugiej stronie brzucha. I gratuluję donoszonej ciąży!!! To wspaniała wiadomośća waga Twojej córeczki wydaje mi się w porządku, jest z tych lżejszych, ale to niemal 3kg!
Luna kochany Zuziolek nowonarodzony
Ach, koniec wolnego, z sypialni dobiegł mnie właśnie odgłos zrobionej kupy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2018, 15:47
StaraczkaNika, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki, dziewczyny
Czasem dobrze robi taki zbiorowy opieprz. Już się nie będę czepiać tej wagi.
Luna, cudowna Zuzinka - e-buziol w czółko od ciotki Niki.Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Życie zainspirowało mnie do ułożenia wierszyka:
Skarpeta, skarpeta, spodnie w dół
Body do góry, w pieluszce smród.
Kupę tak wielką kryje pielucha,
Że dosięgnęła prawie do ucha.StaraczkaNika, Kaczorka, blue00, Lena21, Achia, Yoselyn82, Aga9090, Luna1993, Bajkaaa, Minnie89, Anna Stesia, JuicyB, malka, Patrycja20, Nadzieja22, JustynaG, summer86, pilik, KateHawke, Rucola, Morusek, olik321, Lusesita, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nikuś dobrze, że masz ten detektor to chociaż masz możliwość kontroli tez w domu, wiem, że to dobre wiadomości, ale tez doskonale Cię rozumiem, bo dla mnie końcówka była bardzo stresująca choć nie dotrwałam nawet do tego etapu ciąży. Trzymam kciuki
Jezowa boska twórczość
Achia wyglądasz super, w ogóle uwielbiam oglądać brzuszki a Twój jest naprawdę zgrabny
Dzięki za linki do otulaczy i kombinezonów właśnie jakiegoś szukam - czekam jeszcze na ten cały black friday może coś się uda złapać
I oczywiście bardzo Wam dziękuje za takie miłe słowa o zdjęciu, ale zdaje mi się że zupełnie nie zasłużonea co do Lewandowskiej to jedyne co nas łączy to to że muszę stawiać tak jak ona „kurzą nóżkę” żeby nie wyglądać jak kurdupel
Jeżowa lubi tę wiadomość
-
Nika, jak bedziesz rodzić sn te ok. 3 kg Renatki to podziękujesz, że jednak nie waży więcej
JuicyB, StaraczkaNika, veritaserum, Jeżowa, Kaczorka, Anna Stesia, JustynaG, Karma88, Achia, pilik, Rucola, Flowwer, Luna1993, Karolina90 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Nastrój trochę mi się poprawił, jest o wiele lepiej niż wcześniej, ale chyba zaczynają się problemy ze spojeniem... Już tydzień temu wydawało mi się, że coś nie tak, ale zwaliłam to na rajd po sklepach. Tylko ten ból się dalej utrzymuje, boli mniej lub bardziej, ale coś tam boli. Jaki jest sposób, żeby sprawdzić czy to faktycznie spojenie?
Załapałam się wcześniej na wszystkie zdjęcia (w międzyczasie przeglądałam forum u przyjaciółki).
Justyna, jakie słodkości
Lena, ale Ty masz figurę!
Achia, ja widzę co najwyżej super foczkę
Luna, z Zuzy pięknotka od pierwszych chwil
Nika, gratuluję donoszonej ciąży! 3 kg to wcale nie jest mało na tym etapie.
Niedługo wraca mąż, liczę na jakieś kwiaty, bo mamy dzisiaj 10 rocznicęA ja taka nie do użytku
Nie dość, że prawdopodobnie spojenie, to wczoraj był wosk i jeszcze trochę mam bikini podrażnione (robiłam pełne bikini).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2018, 17:02
StaraczkaNika, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
https://dziecko.trojmiasto.pl/Jednojajowe-trojaczki-urodzily-sie-w-Gdansku-Rodzice-potrzebuja-wsparcia-n129504.html
Widziałam tę dziewczynę na warsztatach Mama i ja. Wygrała nawet leżaczek-bujaczek w konkursie i przyjechał po nią mąż z 4tym małym dzieckiem w nosidełku. Fajnie, że dzieci zdrowe. Ja pierdzielę, nie ogarnęłabym 4ki maluchów. Nie wiem czy dam radę z 1 szt!
Nadzieja współczuję problemów ze spojeniemMoże uda Ci sie to jakoś opanować - Achia jakoś się uchroniła przed postępem.
I gratuluję pięknej rocznicy! Czyżby licealna miłość?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2018, 17:17
Nadzieja22, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWpadłam tylko, żeby ochrzanić Cię Nika, bo mój Domin w 36+3 ważył 2780g, więc proszę nie marudzić na wagę Renatki, bo się zdenerwuję!!
Nadzieja wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! Ja idę jutro na wosk, mam nadzieję że ostatni w tej ciąży...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2018, 17:36
Nadzieja22, summer86, pilik, StaraczkaNika, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
Nika, dokładnie
Lamka, a Ty robisz głębokie bikini? Kurczę ja ostatni raz przed ciążą robiłam i to sama, no i trochę się skóra odzywyczaiła. Znaczy nogi już w miarę spoko, ale bikini w sumie po raz pierwszy i tu chyba za bardzo poszalałam, bo sama tylko do linii majtek robiłam (w trakcie jakoś specjalnie nie bolało, tylko teraz trochę jednak podrażnienia są).
Achia, co robiłaś, że spojenie odpuściło? -
nick nieaktualnyW sumie to nic... W sensie aktywność miałam normalną, lekarz mówił, że oszczędzanie się w zasadzie nie pomoże. Ale jak czułam, że przesadziłam ze spacerem czy coś to odpoczywałam.i jakoś przeszło
teraz się odzywa, ale na końcówce to chyba norma. Tylko ja nie miałam dużego rozejścia. Ale niech lekarz zerknie:) Mi podczas USG sprawdził.
Jak Cie boli to kanapa i tryb leniwej królowej
Ahaaaaa i gratuluję rocznicy!!))
Kurcze ale mi się dziś brzuch napina.i pusZcza. I kłuje w dole ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2018, 17:58
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Jeżowa, haha
Oj Nika, serio byś chciała od razu 4kg nosić? Myślisz że Olik ręce nie byłyby wdzięczne gdyby Marcel urodził się z kilogram lżejszy? Renatka urośnie szybciej niż Ci się wydaje, a przy drobnym dziecku przynajmniej dłużej będziesz miała mini dzidziusia!
Co do śpiworków do fotelika ja też polecam otulacze, mam polarowy z Lidla i jest super. Narzucam jeszcze na niego koc, tyle co do auta przejść naprawdę dziecka nie zamroże, a w aucie inaczej się zgrzać może.
Justyna no ja właśnie już muszę zostawiać płacząca w aucie żeby otworzyć/zamknąć bramę. A jak jeszcze dojdzie odśnieżanie to obie się zapłaczemy. Niestety muszę jeździć sama przynajmniej dwa razy w tygodniustrasznie to stresujące...
Rucola na pewno taki pluszowy kombinezon jest bezpieczniejszy od ortalionu, ale jednak. Musisz sama ocenić grubość materiału, nie ma też co wpadać w paranoje, ale jak już się ma porządny fotelik to warto zadbać też o resztęRucola lubi tę wiadomość
-
Achia, to póki co odpoczywam i zobaczę jak przez weekend
Najwyżej w poniedziałek napiszę do gina, bo wizyta dopiero 15.12.
-
nick nieaktualny
-
Anna Stesia, pytałaś jak karmienie z ząbkami - u nas przez tydzień było jedno ugryzienie aż do dziś
dziś mała przy każdym karmieniu zaciska ząbki i mocno to boli. Mam nadzieję, że to przejściowy etap, bo chyba nie da sie takiego malucha oduczyć tego.
-
Summer ja gdzieś czytałam, że jak dziecko gryzie pierś to za każdym razem powinno się je odessać i przystawić ponownie, żeby zapamiętało, że gryzienie=zatrzymanie karmienia. Ale oczywiście nie mam doświadczenia i nie wiem też czy takie postępowanie jest słuszne. Mówię tylko co czytałam
summer86, Rucola lubią tę wiadomość
-
Jeżowa, intuicyjnie tak robię, bo jak ugryzie to nie ma mowy przez ból o dalszym karmieniu.