Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajkaaa wrote:Mi właśnie to mama dha premium plus polecili, no ja mam trochę dość lykania tyłu tabletek i dlatego chciałam te witaminy kupić zobaczymy co będzie za miesiąc
No to te co piszesz są ponoć Oki ja szukałam takich, które nie miały żelaza, bo ono potęgowało u mnie zaparcia. -
No to dziękuję
A ja wczoraj mega źle zrobiłam bo nie dość że wypiłam kawę z ekspresu a była mega dobra to jeszcze poszłam na spacer 6km... A potem u lekarza miałam ciśnienie 190/110 także masakra muszę się zacząć bardziej oszczędzać i myśleć co robię -
Właśnie byłam u nowego lekarza wczoraj i powiedział że najgroźniejsze ciśnienie jest po dwudziestym którymś tygodniu ciąży q teraz nie jest takie groźne ale muszę kontrolować no i idę do kardiologa w czwartek ale fakt już kawy nie pije i nie chodzę na takie spacery
-
Bajkaaa wrote:Dziewczyny jakie witaminy lykacie w 2 trymestrze mi polecili mama dha że ma fajny skład i w sumie kupiłam ale zawsze można zmienić bo to tylko starcza na miesiąc no i nie ukrywam że cena trochę mnie niszczy...
-
Bajkaaa wrote:Współczuję Ci Olik, ja chciałam bardzo wymiotować to ę sumie tylko mnie mdlilo chwilę, ale ja chciałam bo dla dobra swojej psychiki a wyszło jak wyszło
oby maluch ładnie rósł
Ale jeśli dobrze pamiętam to mi też polecała mama DHA plus -
I Muszę się pochwalić że dotarła do nas pierwsza fura synka https://naforum.zapodaj.net/thumbs/19ece0cce6a8.png zdjęcie w netu gdyż wozeczek jest złożony i jeszcze we foli ale na żywo jest jeszcze ładniejszy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2018, 10:15
olik321, Flowwer, Kaczorka, KateHawke, Lusesita, Bajkaaa, Bocianiątko, Izolda90, Lunaris, Ruth, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Staraczka to już ten czas? Właśnie patrzę na twój suwaczek i nie dowierzam
Bryka zajefajna !!!
Co do herbatek jakie można pić w ciąży
http://www.malwatea.com/pl/blog/8-herbat,-kt%C3%B3re-mo%C5%BCesz-bezpiecznie-pi%C4%87-w-trakcie-ci%C4%85%C5%BCy.htmlstaraczka1111, KateHawke lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Staraczka - super bryka jeszcze trochę i będzie mały królewicz jeździł :p
A nasza Luśka nie lubi wózka..
I wanienki też nie :p wody jej lejemy tylko tyle, żeby tyłek i plecy zamoczyć a ona przeżywa jakbyśmy ją utopić chcielistaraczka1111 lubi tę wiadomość
-
Kaczorka o jej mój musi polubić wózek bo czekają go długie wyprawy
Flowwer leci ten czas niewyobrażalnie, zobacz po twoim suwaczku że już prawie 14 tc w poniedziałek idziemy na 3 prenatalne już się nie mogę doczekać żeby go zobaczyć :*KateHawke lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Staraczka to już ten czas? Właśnie patrzę na twój suwaczek i nie dowierzam
Bryka zajefajna !!!
Co do herbatek jakie można pić w ciąży
http://www.malwatea.com/pl/blog/8-herbat,-kt%C3%B3re-mo%C5%BCesz-bezpiecznie-pi%C4%87-w-trakcie-ci%C4%85%C5%BCy.html -
Dziewczyny biorące Clexane, nie macie problemów z dostaniem w aptekach?
Ja dzis zjeździłam całe miasto i max mieli 2 opakowania, a receptę mam na 4. Podobno nawet nie mają opcji domówienia w hurtowni. -
JuicyB wrote:Kaczorka - spróbuj nalać więcej wody. Nam przynajmniej położna mówiła, że jeśli dzieci płaczą podczas kąpieli, to pierwsza rzecz jaką sprawdzić czy wody nie jest za mało
Może zadziała
Ona nie płacze :p tylko tak powietrze łapie i oddycha jakby stres wielki przeżywała.
Staraczka - ona chyba nie lubi takich zamkniętych przestrzeni. Może spacerówka jej bardziej podpasuje, bo też planuję dłuższe wyprawy
Ale muszę najpierw porządek z wózkiem zrobić, bo mi jeden resor skrzypi i mnie trafia
A o Clexan to słyszałam, że w hurtowniach brakuje. I jakiś zamiennik dziewczyny biorą. Ale szczegółów nie znam, bo ja to jedynie w szpitalu po porodzie dostałam.JuicyB, summer86 lubią tę wiadomość