Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
FraniowaMamula wrote:Www.ktomalek.pl summer sprawdz moze sobie w ktorei aptece w poblizu maja dostepne i, ile ☺
Ze stronki korzystam, ale w jaki sposób sprawdzić ile jest opakowań w danej aptece? -
summer86 wrote:Dziewczyny biorące Clexane, nie macie problemów z dostaniem w aptekach?
Ja dzis zjeździłam całe miasto i max mieli 2 opakowania, a receptę mam na 4. Podobno nawet nie mają opcji domówienia w hurtowni.
Mi już lekarze Neoparin przepisują. Taki sam chyba skład a dostępny bez problemu w aptekachsummer86 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny obiecana fotka:)
<a href=https://zapodaj.net/72663a2ee6f03.jpg.html>20180210_113437.jpg</a>
https://zapodaj.net/72663a2ee6f03.jpg.html
kurcze, nie wiem jak zrobic zeby sie zdjecie wyswietlalo do razu:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2018, 12:33
KateHawke, Bajkaaa, JustynaG, Jeżowa, Anna Stesia, Yoselyn82, Lusesita, Bocianiątko, Kaczorka, Ruth, Rucola, malka, Lunaris, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Mi już lekarze Neoparin przepisują. Taki sam chyba skład a dostępny bez problemu w aptekach
Zostały mi jeszcze 3 opakowania Clexane, więc mam chwilę na znalezienie, ale to już kolejny raz, gdy mam tego typu problem. Jeśli się nie uda, wykupię Neoparin, ale najpierw napiszę do lekarza czy na pewno taka zmiana jest ok. -
Kaczorka wrote:No to te co piszesz są ponoć Oki ja szukałam takich, które nie miały żelaza, bo ono potęgowało u mnie zaparcia.
-
Amy333 wrote:
Ja takie fotki mogę oglądać non stop a filmik z moim maleństwem to codziennie oglądam chyba to nie wariactow ?!
Sammer z Clexane jest poroblem od jakiegoś czasu dlatego w naszej klinice przepisują Neoparin bo tańszy i nie ma problemu z dostępnośćią.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2018, 13:02
Amy333 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ja takie fotki mogę oglądać non stop a filmik z moim maleństwem to codziennie oglądam chyba to nie wariactow ?!
Sammer z Clexane jest poroblem od jakiegoś czasu dlatego w naszej klinice przepisują Neoparin bo tańszy i nie ma problemu z dostępnośćią.
My a ostatniej wizycie tez sobie nagralismy. Oglądałam nałogowo:)Flowwer, reset lubią tę wiadomość
-
Amy333 wrote:Dziewczyny obiecana fotka:)
<a href=https://zapodaj.net/72663a2ee6f03.jpg.html>20180210_113437.jpg</a>
https://zapodaj.net/72663a2ee6f03.jpg.html
kurcze, nie wiem jak zrobic zeby sie zdjecie wyswietlalo do razu:/Amy333 lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:A Ty chyba rodzinę za jakiś czas poinformujesz?
Chcemy to zrobić osobiście. Wszystko się zapowiada, że w ten weekend to się uda.
Amy Cudowne maleństwo. Nie wiem czy zwróciłaś uwagę, ale na zdjęciu wygląda jakbyś miała tam jeszcze pierścionek z dużym brylantemKateHawke, Kaczorka, Amy333, malka lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Serio do cc? Nie można rodzić sn? To Ci mówił ginekolog na podstawie usg czy może ortopeda? Bo wybieram się do ortopedy, ale teraz jestem przerażona. Moja fizjoterapeutka mówi, że przy regularnych zabiegach, masażach i ćwiczeniach powinnam dać radę sn. Ty byłaś od początku nastawiona na cc?
U mnie jest cc, bo po dwóch cc i po pekniętej macicy we wcześniejszym porodzie. Tyle wiem, że jest to powodem, jeśli jest ryzyko rozejścia, mnie to mówił ginekolog..ale idź do ortopedy i niech Cie przebada i sam powie, czy możesz sn jeśli nie będzie powodów by.kierować na cc, myślę, że można spróbować.
Dziewczyny nadrobie Was po weekendzie..mam zawalony cały weekend -
JustynaG wrote:
Amy Cudowne maleństwo. Nie wiem czy zwróciłaś uwagę, ale na zdjęciu wygląda jakbyś miała tam jeszcze pierścionek z dużym brylantem
Rety Justyna masz racje!! oj to będzie poród na bogato, hahaha;-)))JustynaG lubi tę wiadomość
-
Ja biorę femibion natal 2 bo ma tez foliany, nie wiem na ile mi to pomaga, ale psychicznie czuje się lepiej ... polecam zakupy przez internet. Robię zapasy suplementów raz na dwa miesiące
Summer u mnie z clexane od samego początku problem więc biorę neoparin. Hematolog powiedział że to zamiennik i nie ma różnicy, gin też już wypisuje neoparin bo wie jakie cyrki z clexane. Plus taki, że neoparin jest duuuzo tańszy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2018, 09:01
summer86 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry w niedzielny poranek
Na fioletowej stronie donoszą, że od 19 lutego w Lidlu mają być ubranka dla niemowląt i odzież ciążowaJadranka, Flowwer, Bocianiątko, Anna Stesia, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Cześć Kochane.
Długo mnie nie było, przez chorobę i brak czasu na cokolwiek
Nie mogę poradzić sobie z przeziębieniem, co je zalecze za chwilę wraca ze zdwojoną siłą.
A u mojego Kropusia wszystko dobrze ma juz 12cm i waży 10dag. Nie mogę doczekać się pierwszego ruchu.
No i pomału zastanawiam się nad zwolnieniem lekarskim. Chyba czas na nie iść.
Miłego dnia ❤Lusesita, KateHawke, Flowwer, Anna Stesia, Amy333, Sarna84, Izolda90 lubią tę wiadomość