Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje dla męża Luny, Marcela i pilikowej Ninki i przeogrombe gratulacje dla Melevis
Trzymam kciuki za Kropusia i jestem pewna, że będziecie mieć piękne święta
Ja też się pochwalę- dostałam wczoraj moją wyczekaną, wytęsknioną małpeczkę.
A ponieważ lubię rodzic parę tygodni po Melevis, to kto wie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 21:29
summer86, Lusesita, Lunaris, pilik, KateHawke, Jeżowa, Bajkaaa, JustynaG, Nadzieja22, olik321, Rucola lubią tę wiadomość
-
Mam jeden śpiworek, ale raczej taki na wczesna wiosnę i NIC więcej
-
nick nieaktualny
-
No nie ma innej opcji,
W grudniu chciałam jeszcze meble do mieszkania a od stycznia biorę się za wyprawkę, chyba właśnie dlatego ze nic nie mamo nie dociera do mnie ze to już dość blisko do rozwiązania, nawazniejsze żeby się „utrzymać na nogach” jak najdłużej bo wtedy ze spokojem jakoś to ogarnę -
Siwulec w razie czego się skrzykniemy z forum, każda coś wyślę i będziesz miała prawie wszystko w kilka dni jakby trzeba było
!
A jakbyś jakieś gotowe listy wyprawkowo/szpitalne potrzebowała to też krążą. I zakupy przez internet zrobisz taz dwa
A co do przeprowadzki, nie masz u kogo się zatrzymać choćby do końca remontu?Patrycja20, summer86, Rucola, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Hej. Ja tylko z doskoku. Udało się zrobić badanie eeg Gabi.. Wynik do 2 tyg.
Ale ważniejsze to że dziś był wynik rezonansu taty.. Brak przerzutow! Jeszcze scyntygrafia ale to już powinno być w takim razie ok..
Z tej okazji..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cab26fddf47f.jpg
Mniam...
P.s. Ale napizdza śniegiem.. A jutro przez dzień u nas - 15.. W nocy jutro do - 20.. SuperWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 22:04
pilik, Lunaris, Patrycja20, summer86, Achia, Yoselyn82, Bajkaaa, Lusesita, Minnie89, JustynaG, Nadzieja22, olik321, Phnappy, Kaczorka, blue00, Rucola, Lena21, JuicyB, Sarna84, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Ibishka cudowne wieści! Trzymam kciuki za wyniki Gabi. I rozumiem stres, mój tata miał dzisiaj kolejną operacje na sercu, na szczęście też jest lepiej niż myśleli przed
.
ibishka, JustynaG, Nadzieja22, olik321, Rucola, Sarna84, Achia, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ibishka, super wieści!
Gdzie takie temperatury? Na Pomorzu dziś było bardzo pogodnie.
Aga, odezwij się. Jak u Ciebie wygląda sytuacja? Przyjęli Cię? Wszystko gra?ibishka lubi tę wiadomość