SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2018, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimo tego, ze suwaczek ma inną opinie, my dziś kończymy 3 miesiące :)
    I jesteśmy z tego powodu bardzo dumni!!!
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1ac73d34792a.png

Patrycja20, pilik, Lena21, Achia, blue00, Lunaris, Jeżowa, olik321, olik321, summer86, Yoselyn82, lamka, Minnie89, Ania1003, Bajkaaa, Kaczorka, Anna Stesia, KateHawke, JustynaG, Nadzieja22, Lusesita, veritaserum, malka, Sarna84, Morusek lubią tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • pilik Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2018, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola buziaki dla przystojnego Lewka!!

Jezowa to jesteś niezle zabezpieczona! Ja miałam dwa otulacze i dwie pary gatek :D z dwa tygodnie na tym jechałam zanim się poddałam ;) a co do pamperow... u nas też dwójki nadal ;p

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2018, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ninka i Lewcio- wszystkiego dobrego na kolejne miesiące życia :) <3 czy tylko cudze dzieci tak szybko rosną czy Wam również czas przelatuje?

Patrycja ja namówiłam Ciastka żeby przyniósł w ten weekend z piwnicy i będziemy ubierać w weekend przed świętami ale dalej się zastanawiam czy czy jednak nie skusić się na żywą choćby malutką...

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2018, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola dla Was także gratulacje! :)

Pilik o mamuniu, to i tak dzielnie wytrzymałaś, a ja się stresuję czy nam starczy! :D

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2018, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ninka buziaczki od Lewka i Wszystkiego najlepszego!!! Poświętujemy sobie razem :)
    Bardzo podziwiam wielopielo ale ja mówię oficjalnie, że dla mnie to abstrakcja... Kupy co prawda mamy głównia nad ranem i rano do południa, ale czasem zdarzy się w ciagu dnia. teraz przyznaję szczerze że lubie jak słyszę, ze lewcio urabia kupkę a przy wielopielo miałabym gula w gardle :P takze ja pójde tą drogą, która daje mi szczęscie :)
    Co do rozmiaru pieluch to my od dziś symbolicznie wskakujemy w trójki (tak to sobie wyliczyłam :P) a na noc pieluchomajtki też trójki :)
    Pilik bardzo dziękuję za poradę z mlekiem, oczko ma się już o niebo lepiej!!!

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2018, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris ja tez chciałam żywa ale mam ogrzewanie podłogowe na całym salonie i myśle, że chyba żywa choinka nie zdałaby u nas egzaminu :/

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2018, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    My wracamy z ostatniej wizyty u neurologa. Ba szczęście wszystko ok.
    Nadrobie Was później.

Aga myślami od rana jestem z Tobą. Mam nadzieję że już po i wszystko jest ok.

Rucola, summer86, Achia, olik321, Yoselyn82, Lunaris, Bajkaaa, Patrycja20, Kaczorka, Anna Stesia, KateHawke, Nadzieja22, malka, Sarna84 lubią tę wiadomość

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2018, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusesita- - to super :)

U nas też będą zwykłe pieluchy, wielo to dla mnie- podobnie jak u Rucoli- abstrakcja ,a dziecka nawet nie ma jeszcze na świecie :p

Choinka- jeśli będzie, bo ja jakoś nie lubię ubierać choinki - to mała, maks 50cm, sztuczna na pewno. Mieliśmy raz żywą, to to igliwie do szału mnie doprowadzało
    A dodać do tego sierść psa,to dziękuje bardzo.
    Zresztą w tym roku to może nawet nie będzie choinki.skupimy się na sobie, naszej trójce i Bajli :) Za rok jak Oskar skończy roczek, to pewnie będzie to inaczej wyglądało ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 09:55

• olik321 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2018, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ninka i Lewcio dziś świętują! Super!

Rucola dobrze, że napisałaś, że nie można się zafiksować na złe.. bo ja chyba ostatnio tak robie. Ale to nic włączyłam sobie It's Beginning To Look A Lot Like Christmas, potańczyłam trochę z małym i usnął mi na rękach, taka nudna matka ;p

A gad jeden nie chce jeść ostatnio.

Czekam na wieści od Agi

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2018, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pilik ale sliczna Ninka :)

Rucola twoj Lewcio jaki przystojniaczek :)

Lusesita super wiadomosc :P

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2018, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja też jutro ubieramy choinkę, lubię ten klimat, więc niech trwa jak najdłużej.

Pilik mam właśnie newborny od przyjaciółki, póki co 5szt i nie wiem czy dokupować, bo nie mam pojęcia od kiedy już może na Domina one size pasować. Wkłady myślałam bambusowe i są też jakieś z włókien kawy (?). Ten mikro polarek słyszałam że fajne uczucie suchej pupy daje, ale nie wiem jak to się oficjalnie nazywa po englishu, a myślałam żeby wszystko z Ali brać. :-D

Ninka, Lewek, wszystkiego najpiękniejszego śliczne dzieciaczki :-)

P.s. Nie wiem dlaczego dzisiaj jakoś nieskładnie piszę, wybaczcie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 10:18

Patrycja20 lubi tę wiadomość

• Minnie89 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2018, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziaki dla Ninki i Lewka! <3

Patrycja - juuuuz? My chyba 2 dni przed Wigilia. U nas taka tradycja, że jest kilka magicznych dni świątecznych, bo w 3 tygodnie choinka by mi spowszedniała :)
    Chociaż fakt, w tym roku to będą jedne z piękniejszych świąt!

dqprhdge2q9dik3m.png
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2018, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka o nie tylko my w gorącej wodzie kąpani hihihi :)

Minie Ja jak mieszkałam z rodzicami to choinkę ubieraliśmy zawsze w dzień Wigili a na początku stycznia już rozbieraliśmy wiec nawet człowiek nie nacieszył się widokiem tej choinki dlatego teraz robię to wcześniej :) tez ze względu na syna :) wiem jak bardzo cieszył się w tamtym roku :)

Rucola lubi tę wiadomość

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2018, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat dla Ninki i Lewka :) śliczne dzieciaczki

Patrycja ja też jutro ubieram choinkę, właśnie ze względu na młoda, żeby miała z tego dłużej radość :)

Minnie powodzenia z teściami ;)

Aga kciuki, mam nadzieję że już po i wszystko poszło dobrze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 10:35

Patrycja20 lubi tę wiadomość

• Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2018, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuźwa aż mi raźniej się zrobiło :) hihi :*

Tez mam nadzieje, że Aga już jest po ..

Luna1993, Rucola lubią tę wiadomość

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2018, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz po, mały ma 2900 po 8 jakoś się urodził, ja dopiero teraz z bloku wyjechałam, dojdę do siebie i napisze wiecej

Patrycja20, Ania1003, Yoselyn82, Achia, Jeżowa, Luna1993, summer86, Rucola, blue00, Anna Stesia, Lusesita, KateHawke, Kaczorka, Minnie89, JustynaG, Nadzieja22, StaraczkaNika, olik321, Siwulec, veritaserum, pilik, Lena21, Bajkaaa, malka, Madzik34, -Mamunia-, JuicyB, Lunaris, Bobisia, Sarna84, Morusek lubią tę wiadomość

• Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2018, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga gratulacje piękna waga Ernesta !
    Duzo siły Ci życzę ! Odpoczywaj <3

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2018, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super że już po, gratulacje <3 2900 na ten tydzień to genialny wynik :)

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2018, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga gratulacje!!! Kamień z serca, że wszystko się dobrze dla Was obojga skończyło :*

Juicy przepraszam, że wcześniej nie podziękowałam za bardzo wyczerpującą odpowiedź odnośnie odciągania - DZIĘKUJĘ ŚLICZNIE <3

JuicyB lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2018, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, chyba wszystkie odetchnełysmy tutaj z ulgą (mimo tego, ze ani na sekunde nie zwatpiłam w powodzenie :)). Gratulecja dla Ciebie i buziaczki dla Maluszka. Jak będziesz się czuła na siłach to napisz wiecej!!!

Synek 💚 31.08.2018r.
‹‹ 2424 2425 2426 2427 2428 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ