Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Mimo tego, ze suwaczek ma inną opinie, my dziś kończymy 3 miesiące
I jesteśmy z tego powodu bardzo dumni!!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1ac73d34792a.pngPatrycja20, pilik, Lena21, Achia, blue00, Lunaris, Jeżowa, olik321, olik321, summer86, Yoselyn82, lamka, Minnie89, Ania1003, Bajkaaa, Kaczorka, Anna Stesia, KateHawke, JustynaG, Nadzieja22, Lusesita, veritaserum, malka, Sarna84, Morusek lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Ninka i Lewcio- wszystkiego dobrego na kolejne miesiące życia
czy tylko cudze dzieci tak szybko rosną czy Wam również czas przelatuje?
Patrycja ja namówiłam Ciastka żeby przyniósł w ten weekend z piwnicy i będziemy ubierać w weekend przed świętami ale dalej się zastanawiam czy czy jednak nie skusić się na żywą choćby malutką... -
Ninka buziaczki od Lewka i Wszystkiego najlepszego!!! Poświętujemy sobie razem
Bardzo podziwiam wielopielo ale ja mówię oficjalnie, że dla mnie to abstrakcja... Kupy co prawda mamy głównia nad ranem i rano do południa, ale czasem zdarzy się w ciagu dnia. teraz przyznaję szczerze że lubie jak słyszę, ze lewcio urabia kupkę a przy wielopielo miałabym gula w gardletakze ja pójde tą drogą, która daje mi szczęscie
Co do rozmiaru pieluch to my od dziś symbolicznie wskakujemy w trójki (tak to sobie wyliczyłam) a na noc pieluchomajtki też trójki
Pilik bardzo dziękuję za poradę z mlekiem, oczko ma się już o niebo lepiej!!!#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Witam.
My wracamy z ostatniej wizyty u neurologa. Ba szczęście wszystko ok.
Nadrobie Was później.
Aga myślami od rana jestem z Tobą. Mam nadzieję że już po i wszystko jest ok.Rucola, summer86, Achia, olik321, Yoselyn82, Lunaris, Bajkaaa, Patrycja20, Kaczorka, Anna Stesia, KateHawke, Nadzieja22, malka, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLusesita- - to super
U nas też będą zwykłe pieluchy, wielo to dla mnie- podobnie jak u Rucoli- abstrakcja ,a dziecka nawet nie ma jeszcze na świecie :p
Choinka- jeśli będzie, bo ja jakoś nie lubię ubierać choinki - to mała, maks 50cm, sztuczna na pewno. Mieliśmy raz żywą, to to igliwie do szału mnie doprowadzało
A dodać do tego sierść psa,to dziękuje bardzo.
Zresztą w tym roku to może nawet nie będzie choinki.skupimy się na sobie, naszej trójce i BajliZa rok jak Oskar skończy roczek, to pewnie będzie to inaczej wyglądało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 09:55
-
Ninka i Lewcio dziś świętują! Super!
Rucola dobrze, że napisałaś, że nie można się zafiksować na złe.. bo ja chyba ostatnio tak robie. Ale to nic włączyłam sobie It's Beginning To Look A Lot Like Christmas, potańczyłam trochę z małym i usnął mi na rękach, taka nudna matka ;p
A gad jeden nie chce jeść ostatnio.
Czekam na wieści od Agi
-
pilik ale sliczna Ninka
Rucola twoj Lewcio jaki przystojniaczek
Lusesita super wiadomosc
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyPatrycja też jutro ubieramy choinkę, lubię ten klimat, więc niech trwa jak najdłużej.
Pilik mam właśnie newborny od przyjaciółki, póki co 5szt i nie wiem czy dokupować, bo nie mam pojęcia od kiedy już może na Domina one size pasować. Wkłady myślałam bambusowe i są też jakieś z włókien kawy (?). Ten mikro polarek słyszałam że fajne uczucie suchej pupy daje, ale nie wiem jak to się oficjalnie nazywa po englishu, a myślałam żeby wszystko z Ali brać.
Ninka, Lewek, wszystkiego najpiękniejszego śliczne dzieciaczki
P.s. Nie wiem dlaczego dzisiaj jakoś nieskładnie piszę, wybaczcie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 10:18
Patrycja20 lubi tę wiadomość
-
Buziaki dla Ninki i Lewka!
Patrycja - juuuuz? My chyba 2 dni przed Wigilia. U nas taka tradycja, że jest kilka magicznych dni świątecznych, bo w 3 tygodnie choinka by mi spowszedniała
Chociaż fakt, w tym roku to będą jedne z piękniejszych świąt! -
Lamka o nie tylko my w gorącej wodzie kąpani hihihi
Minie Ja jak mieszkałam z rodzicami to choinkę ubieraliśmy zawsze w dzień Wigili a na początku stycznia już rozbieraliśmy wiec nawet człowiek nie nacieszył się widokiem tej choinki dlatego teraz robię to wcześniejtez ze względu na syna
wiem jak bardzo cieszył się w tamtym roku
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySto lat dla Ninki i Lewka
śliczne dzieciaczki
Patrycja ja też jutro ubieram choinkę, właśnie ze względu na młoda, żeby miała z tego dłużej radość
Minnie powodzenia z teściami
Aga kciuki, mam nadzieję że już po i wszystko poszło dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 10:35
Patrycja20 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa juz po, mały ma 2900 po 8 jakoś się urodził, ja dopiero teraz z bloku wyjechałam, dojdę do siebie i napisze wiecej
Patrycja20, Ania1003, Yoselyn82, Achia, Jeżowa, Luna1993, summer86, Rucola, blue00, Anna Stesia, Lusesita, KateHawke, Kaczorka, Minnie89, JustynaG, Nadzieja22, StaraczkaNika, olik321, Siwulec, veritaserum, pilik, Lena21, Bajkaaa, malka, Madzik34, -Mamunia-, JuicyB, Lunaris, Bobisia, Sarna84, Morusek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga gratulacje!!! Kamień z serca, że wszystko się dobrze dla Was obojga skończyło :*
Juicy przepraszam, że wcześniej nie podziękowałam za bardzo wyczerpującą odpowiedź odnośnie odciągania - DZIĘKUJĘ ŚLICZNIEJuicyB lubi tę wiadomość
-
Aga, chyba wszystkie odetchnełysmy tutaj z ulgą (mimo tego, ze ani na sekunde nie zwatpiłam w powodzenie
). Gratulecja dla Ciebie i buziaczki dla Maluszka. Jak będziesz się czuła na siłach to napisz wiecej!!!
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021