Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Patrycja20 wrote:Minie Ja jak mieszkałam z rodzicami to choinkę ubieraliśmy zawsze w dzień Wigili a na początku stycznia już rozbieraliśmy wiec nawet człowiek nie nacieszył się widokiem tej choinki dlatego teraz robię to wcześniej
tez ze względu na syna
wiem jak bardzo cieszył się w tamtym roku
To pewnie my też za rok zmienimy zwyczaje
Aga - uff, cudowne wieści, gratulacje!
To ja się oddalam na razie, miłego dnia kochane! ;*
-
Mamy postęp zasnęłam o 1.30 i wstałam o 9! Tyle szczęścia
Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję za podpowiedzi, zaktualizuję listę i jak coś, to będę jeszcze pytać
Patrycja już choinka?Super, my zawsze w Wigilię ubieramy, ale może jak młody się urodzi, to będziemy ubierać szybciej. Tylko że u nas żywa musi być, ale spokojnie nawet ze 2 tygodnie wcześniej da radę, a i po świętach trochę postoi
Ale przypomniałaś mi o frankach... Muszę w końcu jakieś zamówić, bo aktualne mnie wkurzają. Tylko niestety nic mi się za bardzo nie podoba, no i muszę wybrać na 7 okien. Znaczy niby 10, ale póki co ten pokój zostaje pusty, więc na razie i firanek nie trzeba
Pilik, śliczna 5-cio miesięczna dziewczynka
Jeżowa, mam Twój ostatni wpis zapisany odnośnie wyprawki
Rucola, Lewcio to taki słodziak, a 3 miesiące brzmią faktycznie dumnie
Achia, są drzewka co nie spadają im igły, jeśli dobrze pamiętam to jodła kaukaska, ale chyba za to nie pachnie
Gratulacje Aga!! Piękna waga ErnestaJeżowa lubi tę wiadomość
-
Nadzieja ja nienawidzę kupować firanek bo właśnie żadne mi się nie podobają ale ostatnio moja mama mnie wyręczyła i kupiła mi
także mam z głowy
Lecę właśnie do pepko dokupić trochę bombek
A dziś wszyscy znajomi wybierają się na Andrzejkija z tej okazji wypije pikolo z synem
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Summer, u nas mimo rozszerzania diety ciągle 5-6 kup dziennie, to mnie właśnie powstrzymywalo przed wielopielo na początku, ale w końcu się zdecydowałam i choć rzeczywiście prania jest więcej to jakoś mam się ze świadomością, że trochę ograniczylam te tony śmieci, lepiej.
Pilik, wełna jest super, i lanolinowanie też nie jest złe. U nas niestety na razie sporo wpadek, bo produkcja kup i siku jest potężna, ale się nie zrazam. Z pul mam 3 pieluszki aio, ogromna wygoda, no ale to nie to samo co wełna. -
Jakoś mijakami przeczytałam ostatnie kilka stron i aż się cofnęłam, żeby jeszcze raz przeczytać
Patrycja, mi też mama proponowała, że kupi, ale ona ma inny gust niż ja i podejrzewam, że dopiero by mi się nie podobałoNo nic muszę się zebrać chociaż do sypialni i salonu zakupić, bo do kuchni jeszcze karnisze nie kupione, to się też nie spieszę
Tak piszecie o tym smart na allegro, że chyba rozważę temat. Niby najbliższy paczkomat/ruch/poczta 7km ode mnie, ale i tak co najmniej raz w tygodniu jestem w pobliżu na zakupach.
Justyna, woreczki też kupię, żeby były właśnie na wyjścia z domu, dzięki!
Pieluszki zapisałam te 140 i 175 po 5 szt, zobaczę które mi się bardziej sprawdzą i jak coś, to domówię.
Które z Was oglądają Diagnozę? Właśnie nadrabiam 3 ostatnie odcinki i Wandzia jest w ciąży! Aż się popłakałam
Jeszcze pytanko. Czy któraś z Was używa orzechów do prania? Koleżanka ostatnio zachwalała, ale nie jestem przekonana póki co. -
Anna Stesia- wreszcie na spokojnie dopadłam komputer i odpisałam na priv
Anna Stesia lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Bajka z Gerardem
Rozwiedli się i potem jakoś się złożyło, że się przespali.