X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2018, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To w sumie razem ja mam na 9 :)
    Ale jak sprawdzisz to będziesz spokojniejsza :)

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2018, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny kochane!

Kawa i bułeczki, Franek w przedszkolu, Stasia przejął Ciastek (żeby nie było- mały śpi :P). Mogę wreszcie usiąść do zaległości i tego co tam słychać u Was. Myślę że dam radę dobrnąć do końca (chyba że ktoś urodził w międzyczasie).
    No i updaejta zrobię.

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2018, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam po weekendzie.
    Przepraszam, że się nie odniosę, ale będę nadrabiać w wolnej chwili. U nas wczoraj lepiej. Bez wymiotow już, tylko kupy jakues dziwne. Dobrze, że mąż się uparł w sobotę i nie chciał od razu do szpitala jechać.

Mam pytanie. Nie zamówiłam jeszcze śpiworka do spacerówki, a muszę to zrobić. Napalilam się na ten mama bubu, ale chce rozważyć też inne opcje.
    Tylko teraz jestem w kropce, bo są różne wymiary. Podrzucicie jakieś rady i linki?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 09:17

pilik lubi tę wiadomość

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2018, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie rozbawiłaś mnie opcją, że urodziłaś galaretkę :D myślę, że to jednak czop :P mamusia bezczelna. Czy Ty na niej stosujesz swój cięty język czy odpuszczasz?

Karma kciuki za KTG. Rozumiem, że ulubiony fitness to ten, który sprawił, że Twoja pupa wygląda tak doskonale? :D

Achia wczoraj pisałaś, że masz twardy brzuch, który nie mija po kąpieli - na tym etapie to już miękki raczej nie będzie, bo zwyczajnie skóra i mięśnie są już tak napięte, że hej. Ale jeszcze tylko kilka(naście) dni, choć wiem, wiem ciągną się jak lata :*

Karma88 lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

09.09⏸️
    11.09 beta 88 ➡️ 13.09 beta 238 ➡️ 16.09 beta 914

27.09 dwa pęcherzyki ciążowe, jeden zarodek
    02.10 mamy dwa serduszka
    13.11 niskie ryzyka wad genetycznych
    05.12 czekamy na dwóch synków 🩵🩵

preg.png
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2018, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) wreszcie mój okruszek zasnął, bo wstał o 6:30 to teraz mogę nadrobić forum

Fozzie może powinnaś kiedyś wydać złote myśli Twojej mamy ? Jakby Ci brakowało pomysłów to mogę dorzucić parę haseł od teściowej, bo widzę, że znalazłyby wspólny język

Lunaris miłej lektury i kawy :)

Lusesita dobrze, że jest poprawa i udało się uniknąć szpitala <3

Achia trzymam kciuki, żebyście w święta byli już we 3, nie wiem kiedy ten czas przeleciał naprawdę !

Powodzenia w labach !

My dziś z mamą i siostrą ruszamy z produkcją uszek i pierogów mniammmmmm

Bajkaaa, Lunaris, Rucola lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2018, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa-siostro- kilkanaście dni sprawia, że dostaje ataku paniki, więc proszę o unikanie takich proroctw(choćby pisanych) ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 09:31

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2018, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam powiedzieć, że za szybko pochwalilam męża i mi się odbiło czkawką.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2018, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie Bear wrote:
    Chciałam powiedzieć, że za szybko pochwalilam męża i mi się odbiło czkawką.

Co zrobił?

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2018, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja po weekendzie :) jakoś tak czasu ani weny nie miałam.

Lusesita - do mnie powinien przyjść śpiworek dziś albo jutro. Jak zamontuję to zrobię fotkę i zdam Ci relację. Z tym, że ja zamówiłam z innej firmy za 115zł. Wzory nie są tak piękne, jak w mama bubu, ale spokojnie można coś wybrać ;)

Lunaris - miłego nadrabiania :)
    Mam nadzieję, że z cycusiami nie jest gorzej. A Staś pewnie szybko zakuma jak trzeba łapać, żeby mamie bólu nie przysparzać :)

Fozzie i Patrycja - kciuki za jutrzejsze wizyty!

Achia - na końcówce takie spadki formy psychicznej są raczej normalne. Organizm już jest wymęczony. Jeszcze chwilka i powitamy Oskara po tej stronie :) kciuki, żebyś zdążyła uwinąć się przed świętami!

Nadzieja - dobrze, że lekarz czuwa nad Wami i wszystko sprawdza. Oby obyło się bez komplikacji do końca.

Justyna - sukienka fajna :) i myślę podobnie jak reszta dziewczyn, że z jakąś narzutką spokojnie możesz ją założyć na wigilię.

Bajka - mam nadzieję, że uda Ci się zaszczepić w Zosi same najlepsze wartości i będzie lubiła święta tak samo jak jej mama :)

A wszystkim bez wyjątku życzę udanego dnia :)
    Zostawiam Wam zdjęcie zdjęcia Aluśki z Mikołajem. Byliśmy w sobotę w Galerii i można było sobie zrobić fotkę :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/71db6da994fa.jpg

Jeżowa, Karma88, JustynaG, Bajkaaa, Patrycja20, Achia, pilik, Lusesita, Nadzieja22, Yoselyn82, summer86, Siwulec, emi2016, blue00, Lunaris, KateHawke, Rucola, ibishka, Lena21, Emiilka, Morusek lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2018, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka super zdjęcie tez mieliśmy jechać ale słabo się czułam :/

Kaczorka lubi tę wiadomość

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2018, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka nie wiem, która z Was jest bardziej fotogeniczna - Ty czy Alusia <3

Achia sorki, nie chciałam straszyć, mam nadzieję, że za chwilkę urodzisz :D

Kaczorka, Achia lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

09.09⏸️
    11.09 beta 88 ➡️ 13.09 beta 238 ➡️ 16.09 beta 914

27.09 dwa pęcherzyki ciążowe, jeden zarodek
    02.10 mamy dwa serduszka
    13.11 niskie ryzyka wad genetycznych
    05.12 czekamy na dwóch synków 🩵🩵

preg.png
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2018, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka , nie uwierzysz ale wczoraj na spacerze myślałam o Tobie i Aluśce... zastanawiałam się jak reaguje na śnieg? spadł u Was?
    P.S zdjęcie super. Można jedynie wyciąć panie mikołajkowe. Takie jakieś mało szczęśliwe są.

Achia , jeśli coś Cię niepokoi to jedź na IP. Patrz na Nikę, która zarzekała się, że porodu nic nie wskazuje a już tuli Łusię :)
    Głowa do góry! Ostatnie dni (albo godziny) wolności przed Tobą a potem Oskar zadba już by mamusia się nie nudziła.

Fozzie zgadzam się z Leną. Powinnaś zacząć pisać o tekstach mamy/teściowej i oczywiście jak zemścić się na mężu.

Agulineczka , mam też dylemat z tą kiecką bo podwójnego laktatora tak łatwo nie podłączę... :/

Luna , mam pytanko prawnicze. Czy jeśli siostra dostanie wezwanie do sądu na świadka (w sprawie o rozwód) na adres pod którym nie mieszka to jest jakiś sposób by się od świadkowania wymigać?
    Powiedziała ciotce która chce ją podać za świadka, że ona nie chce świadkować. Poza tym chce ją brać by wygrzebywać jakieś stare brudy sprzed 7 lat które nie mają żadnego wpływu na sprawę. Para ta już się rozstawała i wracała do siebie, a osoby które miały świadkować stawały się wrogami (jak to bywa w takich sprawach).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 10:17

Kaczorka, Achia lubią tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2018, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co zrobił? Albo czego nie zrobił ;) jedna prośba na weekend była - przesmarowac mi zamki i uszczelki w aucie... Tym spodem jechałam do labu trzymając drzwi kierowcy, bo zamek zamarzl.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 10:17

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2018, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa wiem, że nie chciałaś ;) ja to też napisałam z przymrużeniem oka, niemniej słowo "przenoszenie" jednak trochę mnie przeraża :p
    Justyna myślę,że moje psychiczne samopoczucie wczoraj wpłynęło na to, że się zmartwiłam. Dziś jest ok, mam nadzieję, że IP odwiedzę już rodząc i to jeszcze w tym tygodniu ;)
    Fozzie a to faktycznie należy mu się jakaś kara.Ty na pewno coś wymyślisz
    A swoją drogą podziwiam, że dajesz radę prowadzić auto. Ja bym się chyba bała, zwłaszcza że Oskar jest dość aktywny ( dziś już nie pozostawia wątpliwości) także byłabym niebezpiecznym kierowcą chyba...

Krew oddana, zostałam przepuszczona w kolejce ;) teraz popołudniu wyniki będą świeże i serio mam nadzieję, że syn zdecyduje się poznać rodziców :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 10:40

Rucola lubi tę wiadomość

• Siwulec Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2018, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :)

Patrycja, miło że o mnie pamiętasz :* :* :*

ciągle staram sie Was podczytywać, ale różnie mi to wychodzi. Najważniejsze jednak wydarzenia wyłapuję i nawet jak nie piszę to ściskam kciuki za wizyty, badania, emków (żeby się ogarnęli), teściowe i mamuśki (by z okazji zbliżających się świąt zaczęły przemawiać ludzkim głosem)a najbardziej za wszystkie dzieciaczki (te w brzuszkach, żeby zdrowo rosły i te już po drugiej stronie, aby pięknie się rozwijały i przynosiły samą radość każdego dnia)
    Achia, Karma i Fozzie - Wasze wpisy teraz przykuwają najwięcej mojej uwagi, szukam codziennie info w stylu "skurcze regularne, jedziemy do szpitala" :)

My JUŻ po remoncie, ostatnie dwa tyg mieszkaliśmy sobie razem z ekipą (to był doskonały test na cierpliwość, który niejednokrotnie oblałam), ale wyrzucam już to z pamięci i zaczynam cieszyć się nowym mieszkaniem :)
    teraz jeszcze mieszkamy w kartonach, stolarz może wyrobi się z meblami do porodu - ale MOŻE... jednak po tym trudnym czasie remontu już mnie to nie stresuje tak bardzo jak jeszcze miesiąc temu, ważne że jesteśmy na swoim i najważniejsze dla mnie pomieszczenia (kuchnia, wc i łazienka) są w pełni gotowe :)

Również zaliczyłam dzisiaj labo bo o 17:40 wizytuje :) mam nadzieje że wyniki zdążą dojść do tego czasu bo oczywiście zapomniałam o tej wizycie i nie zrobiłam tych badań wcześniej - brawo ja :D :D :D
    no i zaczęliśmy 33tc :D bardzo się cieszę i mam nadzieję że zarówno ja jak i Wy usłyszymy same dobre wieści na wizytach :* :* :*

Achia, Bajkaaa, Nadzieja22, Patrycja20, Lunaris, JustynaG, KateHawke, Jeżowa, Rucola, Anna Stesia, Emiilka lubią tę wiadomość

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2018, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna - u nas śniegu brak..
    A panie mikołajkowe znudzone pewnie, bo ile można się do zdjęć uśmiechać :P

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2018, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mam jutro wizyte i juz sie stresuje powolutku

Mam na 8:20 to chociaz dobrze ze z rana :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 11:09

frezyjciada lubi tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • emi2016 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2018, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, wiem że dawno mnie ni było - pamiętacie mnei jeszcze ? :P

Wpadam tutaj z taką historią - jestem w ciąży ! O Łucję staraliśmy się 21 cykli, w tym 7 ze stymulacją, a tutaj wpadka (?) Nie żebyśmy się zabezpieczali, ale nie sądziłam, że zajdę w ciążę przy 60 dniowyh (!) cyklach. Owulację miałam w 38 dniu cyklu - pierwszą od porodu.... Martwię się, czy taka ciąża może być prawidłowa i czy zarodek nie zagnieździł się w bliźnie po cc :(

Przepraszam, że tak wpdam bez odniesienia do kogokolwiek, ale nie mam komu o tym powiedzieć - wolę poczekać do usg - i strasznie się martwię... Nie brałam kwasu foliowego i ogólnie boję się o tą późną owulację :( Całą popednią ciążę "przeszłam" z Wami, przyjmiecie mnie z powrotem ?

Powodzenia na wizytach ! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 11:08

Kaczorka, JustynaG, KateHawke, summer86, Bajkaaa, Jeżowa, pilik, Rucola, Nadzieja22, Aga9090, JuicyB, Anna Stesia, olik321, Emiilka, Madzik34, malka, Morusek lubią tę wiadomość

3jvz3e5e43yz8gvz.png
    3jvzcwa1dqef2qp7.png
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2018, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulcu bardzo się cieszę, że już jesteście bez ekipy :D i masz ten ciężki okres za sobą :)
    Teraz faktycznie możesz spokojnie cieszyć się nowym gniazdkiem :)
    Ooo matko ale ten czas leci kuźwa pamietam Twój test ! Cieszę się bardzo, że i Ciebie zaraz będzie czekać szczęśliwe zakończenie <3
    I oczywiście trzymam kciuki za dzisiejsza wizytę koniecznie daj znać ! :*

Yos ja tez mam stresa !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 11:06

Siwulec lubi tę wiadomość

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2018, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emi szok, ale tez wielkie szczescie.
    Kiedy masz wizytę? Robiłaś będę?

Yos kciuki za wizytę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 11:10

Yoselyn82, emi2016 lubią tę wiadomość

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
‹‹ 2536 2537 2538 2539 2540 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ