Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Minnie89 wrote:Jeśli Cię to pocieszy - ja mojemu śmieci podałam do ręki jak wychodził. A i tak przedpokój jest w piachu. Uwielbiam męskie buty zimowe :p
Ale nie ma szans żebym ja to sprzątała dziś, wszystko poniżej 80cm w tym domu należy do niego terazna szczęście oboje się w tym zgadzamy.
ale nie wyobrażam sobie cały dzień patrzeć na ten syf, więc pewnie jeszcze z 15 minut popatrzę i... No coz
-
A ja jestem chyba dziwna ale mnie takie rzeczy nie denerwują może dlatego że sama nie raz tak robię haha ale śmieci jak mąż nie wyrzuci to leżą np 2 dni bo ja tego robić nie będę hehe właśnie piszę na A4 co trzeba w domu naprawić i gdzieś powiesze
-
Dzień dobry
Minie - kciuki masz zapewnioneczekam na dobre wiesci
Fozzie - święta idą, czas wybaczaniawieczorem pozwól eMkowi wymasować Twoje stopy w ramach przeprosin
Miłego dnia dla wszystkich :*-Mamunia-, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
U mnie też zależy jaki mam nastrój, ale jak on zaczyna się czepiać to zawsze mam kilka opcji w zanadrzu, żeby mu przypomnieć kto bajzel robi
Jakby ktoś jeszcze pytał o najlepsza zabawkę dla 6 miesięcznego dziecka to proponuje budzik z Aldi z mozliwiscia wyświetlania godziny na suficiebo już od jakiegoś czasu to pozwala nam spokojnie poleżeć rano w łóżku, szczególnie odkąd Franio załapał jak się go włącza
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bc86b4fddbbc.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 07:45
Jeżowa, JustynaG, Nadzieja22, Lunaris, Lunaris, Bajkaaa, Aga9090, Kaczorka, olik321, Patrycja20, pilik, Rucola, blue00, KateHawke lubią tę wiadomość
-
8:00
Achia ostatni raz meldowała się wczoraj o 21:35. Czyżby coś się zaczęło?
Nie... nie jestem stalkeremSiwulec, summer86, Rucola lubią tę wiadomość
-
Ja też nienawidzę w domu czuć pod stopami piasku, okruchów i innych atrakcji.
Strasznie mnie to denerwuje, jeszcze teraz jak mała przemieszcza się po podłogach, to już w ogóle. Odkurzacz mój ziom.
Justyna nie tłumacz siękażdy ma jakies hobby
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 08:02
-
Dzień doberek,
dziś Aneczka lepiej spała niż ostatnio ale... widzę po sobie, że sama jestem padnięta. Mam problem ze wstawaniem w nocy a przecież ktoś randkować z laktatorem musi. Dziś po 4h bez ściągania miałam w staniku 2 kamienie
Zastanawiam się czy to możliwe, żebym jeszcze była przed stabilizacją? Jeśli nie ściągam od 2h to czuję taki napływ w piersiach. Nawet nie muszę patrzeć na zegarek...
Jeżowa , ja też lubię ubierać małą w ładne ciuszki. Ale mam wyrzuty sumienia bo ona najbardziej lubi być golasem. No i co na to poradzić? Dlatego też staram się nakładać na nią jak najmniej warstw, żeby jej nie męczyć. -
Justyna, nie sadze by coś się działo, to pierwsza ciąża Aichy i w dodatku będzie syn - na pewno urodzi po terminie
JustynaG, Nadzieja22, Aga9090, Jeżowa, Achia, Lena21, Patrycja20, Anna Stesia, pilik, Rucola, emi2016, KateHawke, malka lubią tę wiadomość
-
W końcu zdecydowałam się zakupić nawilżacz powietrza i jakie było moje zdziwienie jak po uruchomieniu higrometr pokazał ..... 21%! A ja się dziwilam, że nocami nie da się oddychać! (o spaniu nie wspomnę, bo na tym etapie ciąży nie mam chyba co na to liczyć!)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 08:08
-
I jeszcze w ramach spamu wrzucam 2 oblicza Aneczki. Jeden to "ale te ręce są smaczne! Nie przeszkadzaj mi" A drugi to dobry humorek. https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b523f15a1e63.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ee5e1026dca9.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 08:14
Lusesita, Nadzieja22, Flowwer, Lunaris, Aga9090, Jeżowa, Minnie89, summer86, Achia, -Mamunia-, frezyjciada, Kaczorka, olik321, Lena21, Patrycja20, Anna Stesia, emi2016, pilik, Rucola, blue00, KateHawke, Yoselyn82, malka lubią tę wiadomość
-
Do śniadania Was ponadrabiałam i pierwszy wniosek brzmi:
Muszę mieć córkę, bo Wasze wpisy o higienie chłopców była dla mnie czarną magią!
Wniosek drugi:
Wszyscy faceci mają czasem tak samo beznadziejne zagrywki. Ja ostatnio miałam zamiast piasku plamę z roztopionego śniegu. Także tego...
Miłego dnia! :*
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Minie kciuki!
Fozzie, mój ostatnio wracał się z dołu na górę, czytaj całe schody, korytarz i kuchnia w piaskuGrzecznie na niego czekał piaseczek jak wrócił z pracy. Tylko w kuchni już niewiele tego było, bo co się miało wykruszyć, to wykruszyło się po drodze
Chyba też muszę kupić higrometr, bo nie wiem czy ufać mojej stacji pogodowej, która pokazuje w sypialni 48% wilgotności.
Robię od soboty ćwiczenia na obrót malucha, które pokazywała nam położna na zajęciach, ale może któraś z Was ma to spisane?
Ja sie niedługo zbieram do fryzjera
Miłego dnia -
nick nieaktualnyFozzie ja bym tak od razu nie osądzała męża, nie przyłapałaś na gorącym uczynku.
nio nio
Jejku co tu robić, co tu robić...! Trzeba sobie znaleźć jakieś zajęcie, bo ta cisza z tykajacym zegarem w tle doprowadza mnie do obłędu.JustynaG lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie też powitała plaża w przedpokoju i kuchni
ba, musiałam też sama włożyć nowy worek do kosza na śmieci i wrzucić pod zlew, bo emka to przerosło
Justynka śliczna masz tą córeczkę, a rączki zawsze najsmaczniejszemoja też jest zafascynowana że już umie trafić nimi do buzi i ciągle je ciumka
Jezu, jak będziemy mieć syna to emkowi pozostawię higienę intymną, bo mnie by to przerażałoz ciekawości muszę przeczytać ten artykuł Pilik
Minnie oczywiście kciuki będą :*
Lunaris te bóle które opisujesz są dokładnie takie jak u nas i w tym samym momencie się zaczely. Ja ufam swojemu lekarzowi (a nawet dwóm pediatrom) a nie temu co mówi teoria i internet. Mi powiedział nawet wczoraj jasno, że kolki nie muszą zaczynać się po 3 tż i nie muszą być i określonych porach dnia. Zuzia ma krótkie do południa i zawsze wieczorem ok godziny. Ciągle podajemy Debridat, również nie widzi przeciwskazań jeśli jej pomaga (pomaga!). Oczywiście nie życzę Wam kolek i mam nadzieję że jak najszybciej Stasiowi przejdzie :* co do zmiany mleka to ja zmieniłam z Nan bo miała po nim zatwardzenia. I robiąc jej mleko daje zawsze odrobinę mniej- nie wiem czy efekt leku, czy właśnie tego sposobu ale pomaga. Mam nadzieję że szybko zejdziecie z mm a problem kolek nie będzie Was dotyczył. To co pisze to moje doświadczenie i 20 lat pracy z dziećmi mojego pediatry, ale każdy może mieć swoje zdanie na ten tematjednak gdy dziecko wyje z bólu godzinami a matka płacze z bezradności że nie może mu pomóc to przestaje być ważne jak się to schorzenie nazywa. Aha i nam mówił ten drugi pediatra że można próbować zejść z Debridatu na espumisan, bo D. To lek a Espumisan nie jest tak wchłaniany przez układ pokarmowy, tylko usuwa z niego gazy. Nie wiem od kiedy można podawać, ale może warto spróbować?
Lusesita zdrówka kochana, żeby dzieci nic nie podłapały a Ty żebyś się wykurowała do świąt ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 08:44
-
nick nieaktualnyWitam sie przy kawie
Mamy nawet noc w miarę przespaną ale nie narzekam i nawet jakkbym miała wstawać i z 10 razy
Jeśli chodzi o emkow... To mój dziś poszedł na dwór otworzył bramę no i zapomniał, że kluczyków z auta nie wziął... No i musiał się wrócić.. Uwalił przedpokój, hol, schody i kuchnie (SIC!) tyle co nadrabiałam Was to taki numer wywinął
Achia czy to już?
Miłego dnia!! -
nick nieaktualnyRozczaruje Was- nie rodzę.. jadę na 10:30 na ktg, dopiero wstaje :p aczkolwiek moje dziecko jakby trochę mniej aktywne się zrobiło. Czuję go, ale już tak nie wariuje. Zbiera siły?
Minnie- o której wizyta? Kciuki będą! Fajne masz sny :p
Fozzie- u nas też piasek z rana bo mąż z psem wychodzi. Ale ja to sprzątam. Bo chce jakoś Oskara wywołać. Chata nigdy taka posprzątana nie była jak teraz :p
Justyna- Aneczka mam nadzieję że niedługo pozna Oskara!
U nas za to cały karton stoi makulatury do wyniesienia. Ale pojemniki zasypane śniegiem, zamarznięte i dupa. Czekamy aż śmieciarze to ogarną bo nic się nie da tam włożyć.a tak chcą by ludzie segregowali śmieci..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 08:48