Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry,
Jeżowa z taką sekretarką praca powinna sam iść ;p Jesteś dzielna, że dajesz radę wziąśc małą do pracy i coś porobić.
U nas pewnie to by się już nie udało. Byłam w pn w mojej pracy i Marcela wszystko ciekawiło tylko nie jego zabawki
Emi trzymam kciuki za usg! Dzieci podobno wyczuwają ciążę ( nie wiem czy to zabobon czy prawda)
Achia... przykro mi, że tak się męczysz i rozumiem Cie w 100%. Urodziłam 10 dni po terminie z usg i pod koniec za każdy pytanie "czy już" chciałam pokazać w odwecie fuck you
Życzę Ci aby Oskar się najlepiej dziś zdecydował to na wigilie bylibyście w domu wszyscy
Lunaris cycki niestety będą boleć dobre 3 tygodnie..
U nas jej skok wielki jak... góraMały w dzień robi co chwilę nowe rzeczy a w nocy co 1,5h się budzi. Także wyglądam jak zoombie.
emi2016, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
emi2016 wrote:JuicyB Ja tam bym się nad tym zastanowiła, na szczęście nie wystawiałam wszystkiego co miałam i okazuje się, że się przyda
Tylko spodni ciążowych z H&M szkoda, ja akurat zdążyłam wystawić...
Ja nie chcę już kolejnych dzieci, więc w końcu muszę to wystawićale przypomniałaś mi, że ciuchy też czekają na sprzedaż. Tylko staniki zostawię, bo się od fiszbin odzwyczaiłam i noszę tylko te do karmienia.
emi2016 lubi tę wiadomość
-
JuicyB wrote:Ja nie chcę już kolejnych dzieci, więc w końcu muszę to wystawić
ale przypomniałaś mi, że ciuchy też czekają na sprzedaż. Tylko staniki zostawię, bo się od fiszbin odzwyczaiłam i noszę tylko te do karmienia.
To inna sytuacja, my chcialiśmy, ale za jakiś rok, choć nie wierzyłam, że się udaTo wystawiaj, sprzedawaj ! JA też tak zrobię po 2 porodzie, po tych kilka miesiącach, mam pół piwnicy ciuchów moich, Łucji, gondolę od wózka, poduszkę dokarmienia, laktatory itd...
Minnie89 wrote:Achia - a jakie masz w ogóle zalecenia? Do kiedy masz czekać aż samo się rozkręci?
Głupie Ali, mój prezent dla Brata nie doszedł...jutro ostatnia szansa.
Trzymam kciuki, żeby jutro doszło ! Ja też zamawiałam sukieneczkę dla Łucji i nie doszła - 1,5 miesiąca temu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 10:48
-
No co Wy dziewczyny! Toż to SZEFOWA
! Jeżowa została zdegradowana do roli sekretarki, biedna Ty, nawet musisz paniusi słuchawkę trzymać
Justyna, Juicy dzięki- właśnie ktoś w okolicy sprzedaje na OLX i zastanawiałam się co to jest warte. Rozwiałyście moje wątpliwości. Na razie ciągnę ręcznym Tommie T. daje radę ale ręce mnie już bolą, wolę elektryka na łatwiznęprzez to chociaż będę mogła to robić częściej bo mniej czasu zejdzie i ręce wolne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 11:22
emi2016, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMinnie89 wrote:Achia - a jakie masz w ogóle zalecenia? Do kiedy masz czekać aż samo się rozkręci?
Głupie Ali, mój prezent dla Brata nie doszedł...jutro ostatnia szansa.
dziś popołudniu wizyta to zobaczymy. miałam nadzieję,że zdąże urodzić do wizyty, więc nie było zaleceń. dziś pan doktor pewnie coś powie -
W takim razie kciuki za wizytę
a w sumie wizyty, bo jeszcze Emi!
A ja się nieśmiało pochwalę, że właśnie idę odbierać klucze do mieszkania
(Perfect timing tak w ogóle)
Achia, emi2016, pilik, Kaczorka, Lunaris, Lusesita, Jeżowa, Yoselyn82, reset, KateHawke, Luna1993, -Mamunia-, Rucola, Nadzieja22, malka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Minnie to musisz uczcić dzień odebrania kluczy do nowego lokum !!
My się zwijamy na fizjo, mam nadzieję już ostatnia wizyta.
Swoją drogą Marcel podnosi się ładnie na rączkach (taki podpór na prostych łapkach) i zaczyna czołgać. Podobno szybko jak na jego wiek, ale wszystko robi prawidłowo, więc mamy się nie martwić. A z tym czołganiem śmieszna sprawa, bo raz ruszy się do przodu a raz do tyłu. Bardzo się denerwuje, jeśli nie dosięgnie zabawki, na którą poluje a wręcz się od niej oddaliAchia, KateHawke, summer86, Rucola lubią tę wiadomość
-
Mnnie musisz z tej okazji coś kupić
na nowe mieszkanie
-
Porodem najwyraźniej nie uczczę, uff...więc moge myśleć nad przyjemniejszym sposobem
Ale lecimy zaraz po zamówić panele, kolor szaf itp itd. Dobrze że szyjka się trzyma, to tyle wysiłku chyba też zniesie
pilik, Jeżowa, Lunaris, Achia, emi2016, KateHawke, Rucola lubią tę wiadomość
-
emi2016 wrote:Koleżanka opowidała mi wzruszającą historię swojej przyjaciółki, która miała 2,5 letniego synka i pewnego dnia powiedział jej, że w jej brzuszku są dwa dzidziusie i ona zrobiła test - pozytywny ! Ale na usg wyszedł jeden pęcherzyk, jeden zarodek. Więc wróciła do domu i powiedizała, że jest jeden dzidziuś, a chłopiec na to, że nie prawda, bo on z nimi rozmawia i są dwa dzidziusie, że jest im dobrze i że kochają mamusię, tatusia i jego. I ona na następnym usg usłyszała dwa serduszka - bliźniaki jedno jajowe, lekarz nie mógł zrozumieć jak to możliwe
Absolutnie niesamowite
Minnie ale ekstra prezentmiałam pytać czy planujecie zdążyć się przeprowadzić przed porodem, ale jeśli dopiero panele wybieracie to pewnie nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 12:16
-
Minnie super wiadmosc, Gratuluję
to w swieta w nowym domku
Emi po cichu gratuluje
Achia kciuki za wizyte, ciesze sie ze na ktg wszystko dobrze
Piekne maluszki dziewczyny, piekne zdjecia!!
emi2016 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Jeżowa , jako była doktorantka napiszę że u nas na UJocie studentkom i doktorantkom przysługuje BEZPŁATNY ROCZNY URLOP MACIERZYŃSKI. Z finansowego punktu widzenia kpina i jak to nazwała moja gin "wolontariat życiowy", ale może u Was też coś takiego jest?
Bo w biurze z dzieckiem ok (dopóki siedzi w gondoli i nie pełza!), ale czy myślałaś o wejściu do labu przy KP? Bo chemia organiczna przenika do krwi i tym samym do mleka. A z tego co pamiętam w ciąży miałaś zakaz pracy.
Achia , nie pocieszę Cię ale może się pośmiejesz. Teściowa moja wyczytała albo usłyszała w telewizji śniadaniowej że DZIEWCZYNKI RODZĄ SIĘ NAWET DWA TYGODNIE WCZEŚNIEJ. Mało mnie szlag nie trafił na jej "a nie mówiłam". Mała urodziła się 14 dni przed terminem, także tego....
Emi , witaj z powrotem
Lunaris, Lamka i inne dziewczyny walczące o kp , powiem Wam jedno: WARTO. KPI to nie koniec świata i chylę czoła przed JuicyB, Justyną i Ibishką że dawały i dają radę. Ale w taki dzień jak dzisiaj, gdzie czuję się jakby mnie czołg przejechał nie wyobrażam sobie być jeszcze kpi. Bo od 3 miesięcy nie spałam dłużej cięgiem niż 2h...
Gratulacje dla wszystkich nowych Mamuś i tych świeżo zafasolkowanych :*
Jestem z Wami codziennie przy wieczornym karmieniu ale czasu na pisanie brakemi2016, Achia, Lunaris, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie pompuję, z jednej ciągnę a z drugiej samo leci. Chyba wreszcie doczekałam się nawału!
UWAGA SPAM !!! spam skończył wczoraj w nocy tydzień
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/19fe3deed14e.jpgemi2016, Yoselyn82, Minnie89, Jeżowa, Patrycja20, Achia, JustynaG, Luna1993, Bajkaaa, Lena21, JuicyB, KateHawke, Kaczorka, frezyjciada, Lusesita, olik321, Rucola, pilik, Cabrera, blue00, Aga9090, Madzik34, Nadzieja22, malka, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Jadranka no właśnie na wolontariat życiowy mnie nie stać niestety. Co do chemii organicznej to w sumie dzięki za uwagę, jakoś nie wzięłam tego pod uwagę, a wiadomo, że nie chciałabym "zakażać" mleka świństwem
może dziekot temu się wymigam od prowadzenia zajęć (albo przynajmniej ćwiczeń z syntezami). A jak tylko powiem o tym mężowi (swoją drogą typowy chemik-organik) to na pewno każe mi nie prowadzić zajęć
Mój szef się złapie za głowę, bo na 5 osób w budynku - on jedną nogą na emeryturze, jedna pani technik w pełni sił, ja karmiąca i dwie kobiety w ciąży
Lunaris piekny StasioooooStasiospamu nigdy za wiele
Lunaris lubi tę wiadomość
-
Jeżowa... współczuję Twojemu szefowi. Może niech zatrudni z jednego chłopa który będzie ogarniał w międzyczasie
Niestety zepsuł mi sie aparatzdjęcia mogę tylko z komórki robić. Jestem wściekła ale zaniosę do serwisu i zobaczymy czy da się go zreanimować.
Uciekam się ubrać i ogarnąć trochę, o 14 jadę z Franiem na fizjoterapię a chłopaki będą robić w domu bałaganmiłego dnia dziewczyny.
NIKA daj znak życia! pozdrowienia dla Ciebie i ŁusiMam nadzieję że jakoś się trzymacie dziewczyny!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 13:08