Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lusesita wrote:Tylko żeby skubana zatwierdzenia nie dostała
Jedna cała czekolada wystarczy dla "zabicia" psaAnna Stesia lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, pęcherz mi się zrobił!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6e59fc5d08b1.jpg
Jest w dobrym miejscu, ma rozmiar na 5 tydzień (mi wychodziło, że to już 6ty bo owu była chyba 14.11) ale mam nadzieję, że się nie znam a nie, ze zarodeczek zacofany). W środku są "struktury"
Mam przyjść znowu za 2 tyg. i wtedy zobaczę może czy struktury dorobiły się serduszka. Jutro powtarzam betę, bo wvzoraj miałam przyrost poniżej formy i się martwię, czy zarodkuś się jeszcze rozwija.
I już mi załozyli kartę! A ja zamiast podziekować i za sliczne broszurki to przerażona, że mi chcą zapeszyć!
Dziękuję wszystkim tutejszym i grudniowym za psychiczne i moralne wsparcie - wytrzymajcie z moimi histeriami jeszcze trochę - bez wzparcia i wiedzy bardziej zaawansowanych nie dam rady!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 18:26
mi88, Maja84, Siwulec, JuicyB, summer86, Lusesita, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
https://www.youtube.com/watch?v=QycMj7yUHQs&list=PLJe0kYKMOaU5vljBoANN_Mc5TDV-X9ltR
SUPER FILMIKI TYDZIEŃ PO TYGODNIU !!!malka, Maja84 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Nika fasolka rośnie i tego się trzymamy ja bym chciała mieć tak jak większość koniet test to ciąża umówić się na wizytę i tyle....
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Karolina - przy CC nie było parcia, więc nie pojawiły się nowe hemoroidy. A te stare poznikały, bo one były typowo ciążowe od ucisku dziecia. Dziecko wyciągnęli i lekko się zrobiło
Ruth - mi wody odeszły pod samym szpitalem jak szłam zrobić wymaz na GBS. Więc od razu skręciłam na IP na oddział ginekologiczno-położniczy. Młoda była na świecie po niespełna 4h. I to tylko dlatego, że na wyniki badań musiałam czekać :p więc nie mogę narzekać - szybko poszło
Lusesita - pies dziś wygrał! sam sobie zrobił Mikołajki
Maja - z doświadczenia powiem, żebyś szukała gina jak najbliżej, bo później ciężko się jeździ.
Nika - kciuki cały czas są i będzie piękne
Karolina90 lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Nika fasolka rośnie i tego się trzymamy ja bym chciała mieć tak jak większość koniet test to ciąża umówić się na wizytę i tyle....
-
StaraczkaNika wrote:Im większa świadomość, tym większy strach. Kilka miesięcy temu moja sis nie doczekała serduszka i to jest jeszcze w mojej głowie świeże. Ja teraz czyram tę Bridget Jones i Dziecko i jestem zafascynowana - ale jak to - ciąża i od razu pewność, że będzie dziecko? Ale jak to - ciąża i zajadanie ziemniaków zapiekanych z serem?! I marzy mi się taki spokój i pewność, że będzie dobrze. A tymczasem już mnie ściska w żołądku na myśl o jutrzejszej becie
Nikua nie mozesz sie tak stresować, musisz myśleć, że maluszek to czuje i dla jego dobra chilll.
Chodz mi tez cięzko i zawsze czekanie na wyniki to chwile grozy -
Nika, jak dobrze, że tu wróciłaś!
Beta na pewno wyjdzie dobra, pamiętaj, żeby porównywać wyniki tylko z jednego labu, bo są różne maszyny A tak, jak Ci dziewczyny pisały - powyżej 1000 ma prawo zwolnić, dlatego np. kiedyś Pilik odradzałam powtarzanie, żeby sobie nie zaprzątała głowy.
Ja zrobiłam trzy bety (doszłam do 282,7) i stwierdziłam, że pora na czekanie - więc teraz nawet nie wiem, co się tam dzieje i będzie straszny stres za tydzień! Bo póki co tak go uciszam, bo jeszcze daleko. Nawet wolne wzięłam, bo USG mam o 13.
Tyle wczoraj poszło modlitw i kciuków za Ciebie, że te Twoje struktury ewoluują za kilka dni w śliczne serduszko Z Aksamitną się udało, to i z Tobą się uda
Flowwer, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
A, i Nika - u mnie owu była 12tego, czyli dwa dni wcześniej i dziś mam 5t3d. A lekarze często posługują się 'skończonymi tygodniami', więc może i ten tak powiedział. A nawet jeśli nie, to 5t1d to w sumie bardziej piąty, niż szósty, więc dobrze
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Ja uznałam betowanie za jedyną dostepną formę kontaktu z zarodkusiem na zasadzie:
Robię badanie to pytam, jak tam, maluśki?
A potem mam wynik, to znaczy, że zarodkuś odpisuje mi formalnie: jest w normie, rozwijam struktury, uprasza się o zachowanie spokoju i nie sabotowanie moich warunków mieszkaniowych, z poważaniem, Twój Zarodkuś.
Jak nie wiem, co się dzieje, to zaczynam chodzic po ścianachmi88 lubi tę wiadomość
-
Lusesita wrote:Dziewczyny muszę wam coś opowiedzieć.
Jak co roku kupilismy corce na Mikołajki słodycze, bo 6.12 to zawsze tylko jakieś drobiazgi. No i moi rodzice tez dla niej zostawili żeby w buta włożyć.
Córka buty wyczyscila starannie i poszła spać. A jeszcze moje i meza postawiła ze moze i my cos dostaniemy. Po północy włożyłam jej słodkości ale zapomniałam o tych od rodziców. I chyba całe szczęście że zapomniałam, bo mąż rano wychodząc do pracy patrzy, a tylko w jego bucie jest Mikołajek. A reszta? Resztę zezarl pies Franca jedna. Ja głupia o niej zapomniałam.
Mąż na szybko włożył to co od rodziców i buty przestawił gdzie indziej.
Takie tam super Mikołajki.
Hahahaha uśmiałam się No pies miał super Mikołajki hihihi
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Lusesita, psiak pomyślał, ze to dla niego, bo co za ludzie trzymają jedzenie w butach?! Jak już to pies czasem coś tam schowa... mam nadzieje, ze mu za bardzo nie zaszkodziła taka ilość slodkosci.
Nika, trzeba wierzyć, ze będzie ok. Powtórzysz jutro betę i mam nadzieje, ze się uspokoisz. A lekarz coś powiedział na ten przyrost? Przepisał luteinę albo dupka? Ja trzymam kciuki za Was cały czas
Ja dostałam ostatnio od kuzynki książkę z ćwiczeniami dla kobiet w ciąży „Fit mom” od Ani Dziedzic. Nie wiem czy kojarzycie? Zabrałam się dzisiaj pierwszy raz za ćwiczenia. Są rysunki i QR kody do filmików na necie. Nawet spoko, ćwiczenia lekkie i przyjemne. Aż od razu zadowolona jestem z siebie a jutro może na basen się wybiorę. Ruth idziesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 18:53
-
StaraczkaNika wrote:Ja uznałam betowanie za jedyną dostepną formę kontaktu z zarodkusiem na zasadzie:
Robię badanie to pytam, jak tam, maluśki?
A potem mam wynik, to znaczy, że zarodkuś odpisuje mi formalnie: jest w normie, rozwijam struktury, uprasza się o zachowanie spokoju i nie sabotowanie moich warunków mieszkaniowych, z poważaniem, Twój Zarodkuś.
Jak nie wiem, co się dzieje, to zaczynam chodzic po ścianach
Te schizy kochana to każda z nas przechodzi..mniejsze, bądź większe.. ja odpuscilam bete całkowicie, bo tak bardzo się bałam wyników.
Miałam w tum samym czasie usg i zdjęcie wyglądało identycznie powoli wszystko pięknie się rozwinie -
malka wrote:Lusesita, psiak pomyślał, ze to dla niego, bo co za ludzie trzymają jedzenie w butach?! Jak już to pies czasem coś tam schowa... mam nadzieje, ze mu za bardzo nie zaszkodziła taka ilość slodkosci.
Nika, trzeba wierzyć, ze będzie ok. Powtórzysz jutro betę i mam nadzieje, ze się uspokoisz. A lekarz coś powiedział na ten przyrost? Przepisał luteinę albo dupka? Ja trzymam kciuki za Was cały czas
Ja dostałam ostatnio od kuzynki książkę z ćwiczeniami dla kobiet w ciąży „Fit mom” od Ani Dziedzic. Nie wiem czy kojarzycie? Zabrałam się dzisiaj pierwszy raz za ćwiczenia. Są rysunki i QR kody do filmików na necie. Nawet spoko, ćwiczenia lekkie i przyjemne. Aż od razu zadowolona jestem z siebie a jutro może na basen się wybiorę. Ruth idziesz?