Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
AnnaStesia kiedy wypadanie ustało u Ciebie?
Nadzieja, ja mam Babysense, przez pół roku służył super dopoki mała spała w łóżeczkuz teraz gdy śpi większą część nocy ze mną to bardziej przydalby się SnuzaHero. Z drugiej strony jak Ania była malutka to bałam się z nię spać, więc taka opcja nie wchodziła w grę.
2 razy na poczętku zdarzył nam się fałszywy alarm i raz jak mała była większa już.
Mi monitor dał duży komfort, myślę że bez niego co chwilę bym sprawdzała czy dziecko oddycha (tak robiłam na spacerach, gdy mała w wozku spała).Nadzieja22, Rucola lubią tę wiadomość
-
Summer mi też leca a pozostałe wyrywa młodą.
Hehe Anna stesia młodą niestety nic nie interesuje. Ostatnio wycieralam ja w tej pozycji - dosłownie! I poscilam dopiero jak wytarlam dupsko z kupy bo już nie mogłam utrzymać i szybko zwiala z gola ale czysta pupa.. (nie pamiętam czy zdjęcie wrzucał któraś z Was czy to na fb ale poprawia mi humor że to nie ja jedna
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/798e0eda8329.png
Chociaż wydaje mi się że to któraś z Was wrzuciła i stąd screenWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 11:38
Luna1993, blue00, Anna Stesia, Ania1003 lubią tę wiadomość
-
Sarna84 wrote:Flower, a Wy myślicie o kolejnej snieżynce?
Synek wynagradza mi lata pustki i zupełnie mi wystarcza.
Sarna84, summer86 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer, czyli jednak są kobiety, które ominęło wypadanie włosów po ciąży, super
Poczytam czy ten Solgar można brać przy kp, póki co brałam Vitapil Mama i stosuję serię Seboradin. -
Chwile mnie nie było a tu się dzieć urodził?
Mamunia - gratulacje!
U nas ciężkie początki tak jak pisałam, bardzo trudno mi się mały dostawia do piersi i rąk mi brakuje żeby się tymi wszystkimi poduchami obłożyć i jeszcze jego wygodnie ułożyć.
Położna środowiskowa byla, przeplakalam cała wizytęale trochę mnie uspokoiła.
A tu mój pucuś dla tych cioć co jeszcze nie widziały
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:24
Flowwer, Kaczorka, olik321, Achia, Anna Stesia, Siwulec, KateHawke, Yoselyn82, Sarna84, Bajkaaa, ibishka, Lunaris, Lusesita, bazylkove, Jeżowa, JustynaG, moniśka..., Luna1993, KateKum, sliweczka92, Patrycja20, Barbarka1984, blue00, Aga9090, pilik, emi2016, Ania1003, veritaserum, Nadzieja22, 91Ewela09, Madzik34 lubią tę wiadomość
-
Ibishka - nie widziałam tutaj tego zdjęcia :p ale skądś znam te pozy!
Tylko się boję przy takich wygibasach, że połamię to moje dziecko.. :p
Minnie - ten płacz to przez hormony
Pamiętam, że ja też tak wyłam podczas pierwszej wizyty położnej :p i w ogóle co spojrzałam na dziecko to w płacz! Po kilku dniach przeszło
A Milan ma słodkie puckiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 11:43
ibishka lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Bazylkove cudowne uczucie widzieć własny suwaczek ?! Który to dpt ? Ja byłam w 24 dpt i był micro pęcherzyki a Szymka szukała z 20 minuty bo miał niespełna 3 mm Tobie wróżę blizniaki
lub córkę ( wróżenie z bety jak z fusów ).
Hahaha dzięki
Dziś 11 dpt czekam na bete i pozostałe wyniki7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
nick nieaktualny
-
Mamunia gratulacje
Nadzieja ja mam snuza hero i do tej pory było super, ale w ostatnim tygidniu praktycznie co noc się raz włączył i nie mam pojęcia czy coś się działo, bo on wibruje i piszczy wiec Frania budził i oddychał normalnie. Moj mąż zarządził wiec wczoraj przenosiny do łóżeczka (tam mamy angel care) ale skutkowało to tym, że ja prawie cała noc nie spałam, bo przy każdym jego ruchu wstawałam i sprawdzałam czy wszsytko ok. W końcu o 5 wzięłam go do siebie
Bazylkowe trzymamy kciuki i czekamy na super wieści
Barbarka podziw za szybkie starania, ja muszę jeszcze poczekać i będę miała zdecydowanie mniej czasu na zajście przed powrotem do pracy. Poki co niestety nie mam okrsu a odstawianie kp idzie jak po grudzie bo moje cycki chyba coś czuja i nagle zwiększają produkcje
Sliweczka kciuki za usg bioderek
Ibishka pięknie tam u Was, ale dla mieszkańców współczucia
Dziewcxyny z całego serca dziękuje za wczorajsze kciuki i wsparcie ! Niestety będzie mi ciężko w najbliższe dni być na bieżąco, bo wyjeżdżamy do mojej rodziny w góry a tam będzie pewnie szaleństwo, bo jest pelno dzieciaków i impreza nas czeka. Ogólnie to jest nasz pierwszy wyjazd z noclegiem po powrocie ze szpitala i trochę przeżywam:) macie jakieś wskazówki co do pakowania się na wyjazd z maluchem ?Barbarka1984, sliweczka92, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Ibishka - haha, właśnie doczytałam, a raczej do-zobaczylam ten mem. Kilka dni przewijania i nie wiem czy mnie to śmieszy czy zaraz znów się rozpłacze
Chyba zacznę pisać pamiętnik, a za rok pekne ze śmiechu nad moimi przeżyciami. Teraz Milcio śpi, a ja się boje ruszyć po ciastko które jest na stole...Rucola lubi tę wiadomość
-
Minnie Milan jest cudowny
! wreszcie się załapałam! i muszę Ci powiedzieć że coraz bardziej mi sie podoba to imię -od początku było ładne dla mnie ale teraz zastanawiam się że trzeba by trzeciego syna dorobić
Minnie89 lubi tę wiadomość
-
Summer włosy to fatalna sprawa u mnie, był czas, że każde mycie i rozczesywanie niemal kończyło się płaczem tyle ich wypadało, teraz tfu tfu jest odrobinę lepiej, ale ciagle się zastanawiam jak to możliwe, że nie jestem łysa
Co do szczypania Franek nie szczypie za to gryzie i wyrywa włosy -
nick nieaktualnyKiedy do nadrobienia jest dużo stron, to wiedz że coś się dzieje
Mamunia serdecznie gratulujęporód ekspresowy
Bajka ja też współczuję Wam pobudek w nocy... Mimo że ja śpię ciągiem w nocy to przez chorobę i dwa choruszki w domu nie wiem jak się nazywam...
AnnaStesia o kurka spojrzałam na tą formę kenhuru, co się zobaczyło to się nie odzobaczy, jest przepiękna!!! Ale cena powala jak te moje konie... Dlatego kupiłam od kogoś w bardzo okazyjnej cenie z myślą, że i tak sprzedam. Mąż się zgodził jako prezent na rocznicę ślubu, to co ja będę się z nim kłócićale teraz forma będzie mi chodzić po głowie... I ten kolor! 50% tsumugi musi wyglądać powalająco. Twoja oscha też piękna, wygooglowałam sobie. Koniecznie pokaż po zamotaniu i daj znać czy 4,2 starcza. Zazdroszczę Tobie i Pilik tego rozsądku w kupowaniu chust. Mam tą jedną a tak kuszą inne, niekoniecznie drogie... Moje nowe uzależnienie z którym muszę walczyć
Pilik te serduszka są jak stworzone dla Was, dla Ninkipiękne, delikatne, ale wesołe zarazem i dziewczęce. Całuje Ninkę, mam nadzieję że zęby jak najszybciej odpuszcza
Barbarka trzymam kciuki za owocne starania ;* i bardzo mi przykro że we wrześniu się nie udało...
Blue ojej to szybko emek gotowy na kolejnei tak podziwiam że dajesz radę ogarnąć taką wesoła gromadkę, ja przy dwójce czasem wysiadam
Veritaserum ciuszków dla córek nigdy dość! Jeżowa przyzna mi rację
Bazylku suwaczek najpiękniejszy na świecie
Lunaris ogromnie mnie cieszą lepsze noce u Was :*
Sliweczka powodzenia na usg
Ibishka zdjęcie trafione w punkt z tą zmianą pieluchy. Zuza nauczyła się odpychać nogami od podłoża i jest to naprawdę trudne, a wczoraj nasikala ojcu na telefon gdy ją przewijał
Summer mi po Tosi wypadały długo i bardzo... Pytałam lekarza, mówił że co ma wypaść przez hormony to i tak wypadnie... Teraz narazie nic się nie dzieje, narazie... Brałam biotebal ale jakiejś super różnicy nie widziałam. Za to odrosły o wiele mocniejsze! To zawsze jakiś plus
Pierwszy raz transfer udany
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/930677e4f1a7.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 12:22
bazylkove, Patrycja20, sliweczka92, Barbarka1984, Siwulec, Bajkaaa, blue00, moniśka..., Achia, KateKum, ibishka, Anna Stesia, pilik, KateHawke, Lusesita, JustynaG, Aga9090, emi2016, Nadzieja22, Jeżowa, 91Ewela09, Madzik34, Rucola lubią tę wiadomość
-
Moje syn wyrywa
młodszy
nie zdążę doczekać momentu jak zaczną same wypadać.
-
Lena, też się stresowałam pakowaniem przed świętami.
Dziewczyny radziły brać podręczną apteczkę (maluchy podobno "lubią" gorączkować w nowych miejscach).
Ja ostatnio stwierdziłam, że dobrze mieć ze sobą książeczkę zdrowia bo gdyby wypadła jakaś wizyta u lekarza to lepiej mieć ze sobą dokumentację dziecka, pesel niż potem się stresować albo czegoś nie pamiętać. Choć w gruncie rzeczy nie wiem na ile to potrzebne a na ile moje widzimisię.Minnie89, Lunaris, Jeżowa lubią tę wiadomość