Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJeżowa co do skoku nie odpowiem bo po prostu nie wiem
Na miły wieczór zostawiam trochę cukru, dawno (dwa dni? Hihi) nie było mojego dzieciospamu
]Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2019, 12:19
Yoselyn82, Jeżowa, Kaczorka, Minnie89, blue00, Achia, moniśka..., summer86, Anna Stesia, KateHawke, Lusesita, Nadzieja22, agulineczka, Patrycja20, pilik, Bajkaaa, Fozzie Bear, Barbarka1984, malka, KateKum, sliweczka92 lubią tę wiadomość
-
Luna - zazdraszczam kina! Ja chcę na Kogel-mogel iść. Tylko opieki do dziecka nie mam :p ale może za tydzień namówię mamę, żeby z wnuczką została.
A Ty baw się dobrzenależy Ci się chwila relaksu
Jeżowa - jeszcze nie raz stracisz cierpliwość przy Agatce. Jesteśmy tylko ludźmi i też mamy swoje granice wytrzymałości.Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Minnie89 wrote:Jeżowa - a zmieniło jej się to na jakieś dłuższe sesje? No mój dziś nawet nie marudzi, tylko je i śpi.
Anna Stesia - śmiało wyślij ciuszki do Kate, my dajemy radę z małym rozmiaremdziękuję że o mnie pamiętałaś ;*
Nie, cały czas tak szybko je. Teraz to nawet w 5 minut potrafi się uwinąć -
Ojej, ale dziś ciężko Was nadrobić.
Podzielę się z Wami patentem na usypianie Aneczki (a raczej na wydłużenie cierpliwości mamusi ;p).
1. Musimy mieć zmęczone dziecko
2. Załączamy słuchawki i włączamy audiobooka z ciekawą książką
3. Usypiamy malucha sobie znanymi metodami
Im ciekawsza książka, tym czas szybciej leci i mniej się męczymy
Polecam.blue00, Jeżowa, Luna1993, Lusesita, malka lubią tę wiadomość
-
Moje dziecko się nie uśmiecha do zdjęć i zawsze ma taką groźną/poważną minę, więc tym razem wcisnęłam jej smoczek, by wyglądała trochę łagodniej:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6c0260607679.jpg
Justyna mój mąż stosował ten patent na nocne przerwy Agatki w pierwszym miesiącu, ale masz rację, że chyba powinnam teraz sama zacząć to stosować, może się dzięki temu wychillujęWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 19:26
Yoselyn82, blue00, moniśka..., Luna1993, JustynaG, KateHawke, Anna Stesia, Lusesita, Nadzieja22, Patrycja20, pilik, Bajkaaa, Kaczorka, Fozzie Bear, Barbarka1984, malka, KateKum, sliweczka92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga9090 wrote:Yos ja będę mieć niedługo kilka 50
oooto moze sie zalapie
Aga9090 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Aga9090 wrote:No jasne
w przyszłą sobotę będę ogarniać ciuszki to dam znać
superAga9090 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyŚliczna Zuzia i Agatka
U nas jady dzień drugi. Nie wiem o co chodzi Ani. Nie chcę spać w łóżeczku. Zasypia na piersi wręcz chrapie , odkładam ja jak zawsze i zaczyna się placz. Wczoraj było to samo. I nas w łóżku zasypia w mig. Szkoda że ja się budzę polamana. Nie mam serca męża znowu do salonu posyłać. Echhhh ale naprawdę nie wiem co się dzieje. Drzemek w dzień też nie chciała w łóżeczku. Na kanapie spalaLuna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustynaG wrote:Ojej, ale dziś ciężko Was nadrobić.
Podzielę się z Wami patentem na usypianie Aneczki (a raczej na wydłużenie cierpliwości mamusi ;p).
1. Musimy mieć zmęczone dziecko
2. Załączamy słuchawki i włączamy audiobooka z ciekawą książką
3. Usypiamy malucha sobie znanymi metodami
Im ciekawsza książka, tym czas szybciej leci i mniej się męczymy
Polecam.
ja nic nie chce mówić,ale moje dzieco dziś od 13:3 śpo/je/śpi/je.. a że mamy posprzątane,poprane, to nawet go nie odkładam, tylko coś oglądamy, albo drzemię. jak to się stało Ty mi powiedz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 19:31
-
nick nieaktualnyKaczorka podrzuć mi Alusie
mąż by nie został?
Agatka serduszko naszenawet poważna jest przeslodka
Veritaserum nie umiem inaczej pomoc jak napisać że tulę i wierzę że ten zły czas miniemarne to pocieszenie ale Zuza też się ostatnio popsuła i śpi tylko z nami, a były dwie noce w łóżeczku
-
Ninka, Zuzia, Agatka jak zawsze przecudowne
Veritaserum, może u Was teraz jest czwarty skok rozwojowy? On niestety lubi się nałożyć z regresem snu plus u nas doszły wtedy zęby. -
Jeżowa - przecudna kokarda!
A z tymi uśmiechami to ciężka sprawa. Ja zawsze muszę nieźle się nakombinować, żeby usmiech Aneczki uchwycić.
Achia - może jestem zaklinaczką dzieci? Oczywiście magia nie działa na moje własne dziecko.
Po spotkaniu ze mną, Oskar Ani polubił spacery w wózku
Ania1003, Achia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Minnie, jeśli mały sika, robi kupki i przyrasta to na pewno ma wystarczająco pokarmu. Nie musi jeść jak w podręczniku, bo prawdopodobnie go nie czytał! Dajesz radę, wierz mi!
Kate, to daj znać jeśli będziesz chętna. To są głównie letnie ubranka na 56 i trochę na 62.
Summer, pewnie gdyby los zadecydował za Was byłoby prościej... choć i trudniej
Luna, konie masz śliczne, ale muszę się do czegoś przyznać. Nie znoszę różowego koloru i wszystkich jego odcieni. Ale na macanki musimy sie umówić tak czy inaczejDla mnie pp jest wymarzonym wiązaniem, ale w sumie nie miałam odwagi wiązać przy dziecku, które nie trzyma sztywno karku. Widziałam jednak na filmikach, ze można, więc chyba jeśli dobrze dociagniesz bedzie ok.
Jeżowa, Luna1993, KateKum lubią tę wiadomość