Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry. Wczoraj Was podczytywalam ale za duzo nie pamietam.
Byl temat kołderek, przy Starszaku zaczelak używać podusi i kolderki jak mial ok 1.5 roczku. Wcześniej kocykiem przykrywalam. Leos tez pod kocykiem spi, chociaz woli bez przykrycia. Rozek u nas przez pierwsze 2 tyg byl ok a pozniej draznil.
Rucola ja bym spiworka nie kupowała, w razie czego cieplejsze ubranko i kocyk.
Luna dobrze ze dasz rade jednak miec opieke dla Zuzi, a Tosi tez bym nie puscila narazie do przedszkola. Przy tym wszystkim jeszcze grypy u Was brakuje.
Więcej nie pamietam. U mnie starszak juz w przedszkolu ale Leon od wczoraj senny, za bardzo jesc nie chce, wczoraj lekko podwyższona temperaturę mial. Mam nadzieję ze to od zabkow a nie teraz na niego choroba przeszla.Rucola, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny,
Lena cieszę się, że wizja domu wróciła.
Blue tak jak Rucola mówi, przy główce nie może być loozów..
Malka dużo zdrowia!! i witaminy C
Rucola jak Lewcio? Katarek już przeszedł?
Za dużo dziewczyny nie pamiętam... i w sumie przychodzę o poradę.. jakie nosidło polecacie? Marcel ma 9 kg i chcemy je używac tak do 1,5 roku. -
nick nieaktualnyDzień dobry!
Luna- super że domek wraca "na tapetę"
Kaczorka- na pewno nie chcesz zatestowac już teraz, no ewentualnie jutro?
ccierpliwa- pokook extra:)
Fozzie- czyżbyś planowała wykupić dla męża karnet na wazektomie?
U nas trochę słaba noc, ale o 9 się położyliśmy oboje i zasnęliśmy. W międzyczasie podałam cycka i dalej spanko
Ja dopiero wstałam, Oskar jeszcze śpi
Rucola- Oskar ma coś podobnego, coś mu rzęzi niby, jak odciągam( na razie ustnie, popołudniu mąż wróci to spróbujemy z odkurzaczem....)to Jest ok. Ale musimy to opanować bo za tydzień szczepienie.Czy z takim czymś można z nim wyjść na spacerek?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 10:42
Cccierpliwa lubi tę wiadomość
-
Jeżowa - oczywiście, że się nie staramy o kolejne dziecko. Tylko mój mąż jest taki "genialny", że mnie na seksy w dniu owulacji namówił..
Ale coś czuję, że @ jednak za rogiem :p na darmo by mnie na sprzątanie nie wzięło
I Achia masz rację - jak do jutra @ nie przyjdzie, to siknę jutro11 dpo już chyba nie jest za wcześnie? Bo ja to zawsze sikałam 13dpo :p
Kurde, najpierw nie mieliśmy prądu, bo nam liczniki wymieniali a teraz TV nie działa. Pewnie znowu jakieś aktualizację robią..
Jakiś pracowity dzień dziś.
Achia - z katarem spokojnie możesz wychodzić na spacer. Lekarka mi mówiła, że dla malucha nawet lepiej, bo łatwiej mu się wtedy oddycha
Rucola - też jestem zwolenniczką mocniejszych kolorówbiałych ścian sobie w domu nie wyobrażam.
Teraz obecnie mam chyba najbardziej niewyrazisty wystrój wnętrza, bo kremowe ściany i meble wenge.
A w ogóle dzisiaj idę kupić pościel i się cieszę, jakbym przynajmniej na jakąś wyprzedażową akcję się wybierała wydać pół wypłaty :p
-
Kaczorka ach, rozumiem
a już myślałam, że oficjalnie zaczęła się tura nr dwa na wątku
Dziewczyny wczoraj zapomniałam Wam podziękować za rady dotyczące ubioru dziecka na wyjście w chuście! Niestety mój mąż szczuplejszy ode mnie, to od niego nie bardzo mam co pożyczyć, żeby starczyło i na mnie, i na Agatkęcoś będę musiała pokombinować
A oto biały kruk wśród zdjęć Agatki - tak wygląda moje dziecko, gdy się śmieje
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/da44a4373838.jpgblue00, Bajkaaa, Patrycja20, malka, Minnie89, JustynaG, summer86, Kaczorka, Achia, olik321, moniśka..., Nadzieja22, Aga9090, Yoselyn82, KateHawke, Rucola, Karma88, veritaserum, Luna1993, sliweczka92, Lena21, Emiilka, pilik, Cccierpliwa, Lunaris, Morusek lubią tę wiadomość
-
Dziekujemy :*
My mamy salon w czerni, bieli, szarosci i staram sie nadrabiac dodatkami...
Za to sypialnia istny, ognisty szal hehe...
Jezowa jaki cudowny smieszek
Mia pizdrawia e-cioteczki bez gaci i w gaciach tez
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 00:25
Kaczorka, Achia, Minnie89, blue00, Jeżowa, moniśka..., Nadzieja22, Aga9090, Yoselyn82, Bajkaaa, KateHawke, mi88, Rucola, lamka, Patrycja20, Luna1993, sliweczka92, Lena21, Emiilka, pilik lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Nika, muszę Ci bardzo podziękować! I nawet nie wiesz za co...
za MAMA LAMA
Chyba się uzależniłam...
Jeżowa, wreszcie udało Ci się uchwycić uśmiechniętą Agatkę. Powiem Ci, że na początku miałam problem żeby łapać uśmiechy Aneczki. Takie to poważne dziecko było (a babcia ciągle komentowała, że jest smutna wrrrr albo przestraszona wrrr) ale teraz już jest łatwiej. Myślę, że to zdjęcie jest przełomowe i teraz będzie wiecej takich fotek.
P.S Teraz wysyłam babci zdjęcia tylko wtedy gdy Ania jest uśmiechnięta od ucha do ucha.
Rucola, my mamy salon w szarościach/czerni/dębieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 11:26
Jeżowa, StaraczkaNika, Rucola lubią tę wiadomość
-
Olik, ja wstępnie myślę o Tuli. Pilik polecała Lenny Lamb Baby i też je rozważam
olik321 lubi tę wiadomość
-
Jeżowa - kolekcjonuj te fotki
wiem jak ciężko takie złapać :p
Zazdroszczę wszystkim mamom, których dzieci uśmiechają się na widok aparatu czy telefonu. Moja najpierw robiła się poważna, a później zaczęła uciekać
Cierpliwa - pozdrawiamy małą gwiazdeczkęurocza jest zarówno w gatkach, jak i bez
A druga tura na wątku i tak poniekąd się zaczęła - Emi ją zapoczątkowałateraz tylko czekam kto kolejny się dołączy :p
Cccierpliwa, Rucola lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry! Witamy się z łóżka nadal...kompletnie nie chce nam się wstać.
Zdrówka dla katarkowych dzieciaczków!
Dobrze że my z domu nie wychodzimy póki co, może się uchronimy. Ale w weekend planujemy pierwszy oficjalny spacer do nowego mieszkania! A za miesiąc przeprowadzka
Jeżowa - bezcenne!
Kaczorka - dziwnie to tutaj pisać, ale kciuki za @ :p
Czy z seksem trzeba czekać do 6 tygodnia po? Bo już mnie nosi, a Wy nie pomagacie bo co rusz któraś coś wspomina -
A wiecie co Wam powiem - z jednej strony trochę się boję drugiej ciąży w tym momencie. A z drugiej chyba bym się cieszyła :p
Jak to określił mój mąż - może nam jest potrzebne takie pierd****ęcie, żeby szybciej zacząć działać i się na swoje wynieść.
A mnie chyba najbardziej przeraża myśl, że musiałabym Aluśkę od cyca odciąć.. trochę marny argument, co?
Minnie - nie żałuj sobie - masz ochotę, to leż w łóżku ile chceszjak są możliwości to trzeba korzystać
-
nick nieaktualnyDziewczyny z całego serca polecam fartuszki od Pilik !! Na żywo piękniejsze niż na zdjęciu naprawdę cieszą oko i myślę że sprawdza się zupełnie
wybacZcke że nie dam zdjęcia j maz ma fiola na tym punkcie. Pilik zdjęcie otrzymała
KateHawke, pilik lubią tę wiadomość
-
malka wrote:Kaczorka u nas Felka się uśmiecha jak się robi zdjęcie telefonem aparatem z przodu. Wtedy się widzi i szczerzy się do siebie w telefonie
To u nas nie działa :p młodej włącza się wtedy opcja klikacza i chce dorwać aparat i klikaćmalka lubi tę wiadomość
-
Ja jestem zdecydowana na nosidlo LennyLamb... piekne, mieciutkie, robione z chusty i te wzory
Kokezanka ma to i ma tule i jest duzo bardziej LL zachwycona, mowi, ze odkad je kuoila, to tula dla niej przereklamowany kawalek bawelny...
Ja sie zdecydowalam, ze biore to jak juz Mia usiadzie bo wszedzie same zachwyty slysze, a do tego chuste tez mamy LL i uwielbiamy...
Kaczorka:*
My mamy taka rozkmine pod wzgkedem drugiegi, ze tez najlepsza bylaby dla nas totalna wpadka...
Jeszcze mamy max 3 lata furtki dla drugiego brzdaca (i chyba wolalabym, zeby sie pojawil jak juz to za te 3 lata na swiecie), a pozniej chlopa dopuszcze tylko odzianeko w piec gumek
Kaczorka, Rucola, summer86 lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Veritaseru potwierdzam!!!! Do nas też doszły!!!! i ja wrzucę zdjęcie jak zrobię, ale na razie moja maruda tylko w chuście jest we względnie dobrym humorze.. Typowy mężczyzna z katarem
Ibishka ja tez czekam na wieści, wiadomo już coś???
Mia przesłodka!!!
Ja co do nosideł się nie wypowiadam tylko czekam na wasze recenzje i cos wybiorę. OCccierpliwa, veritaserum, pilik lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Ja jeszcze do nosidla daleko, bo narazie Mia sie do siadania nie rwie, ma czas jeszcze...
Wiec tez narazie zbieram opinie...
A ze wszyscy znajomi maja w wiekszosci tule i LL to akurat oba chwalone, z tym ze ci ktorzy maja oba chwala poki co bardziej LL...
Jeszcze mi sienprzypomnialo, ze w otoczeniu bardzo chwala sobie rowniez nosidlo kibi...
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700