Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU nas po fajnym dniu trudny wieczor. Oskar od 1,5h nie może zasnąć. Ryczał, krzyczał, nosiłam,bujalam, bujaczek, na rękach, w kołysce - NIC! Teraz mąż wrócił i go przejął
Jak padnie w końcu to ja pewnie też. Więc dobrej nocy życzę i prosimy jutro o kciuki za badania tarczycowe krwi Oskarka
Kolorowych snów, niech dzieciaczki dadzą mamom pospać -
Lunka ja mam niedomykalność zastawki trójdzielnej i mitralnej, dowiedziałam się o tym już jako dorosły człowiek i w sumie nie mam z tym żadnych kłopotów, kardiolog powiedziała, że raz na rok mam się pokazać do kontroli i mam brac magnez. Podobno po porodzie naturalnym bardzo wiele kobiet ma niedomykalność mitralnej
mi88 lubi tę wiadomość
-
Potter to była pierwsza książka, o której myślałam jadąc gimbusem(!) - że przyjadę sobie do domu i będę mogła czytać!
Przeczytałam 3 albo 4 razy - i tyle samo razy obejrzałam Przyjaciół
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2019, 21:27
Jeżowa, KateHawke lubią tę wiadomość
DziewczynkaDwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
To ja polecę książkę Helen Schulman "Postscriptum"! A co!
Całujemy na dobranoc!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/082f8.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2019, 12:59
Lena21, sliweczka92, Rucola, Lunaris, summer86, malka, lamka, KateHawke, JustynaG, KateKum, Yoselyn82, Nadzieja22, mi88, Minnie89, Patrycja20, Achia, blue00, Bajkaaa, Kaczorka, pilik lubią tę wiadomość
-
Ja pozdrawiam znad cyca.
U nas ostatnio jakoś bardzo szybko czas leci. Codziennie do 16 jestem z Hania sama (W środy do 20:15), jak cześć z Was nie mam tu nikogo do pomocy, w sensie żadnej rodziny. Jakoś tak sobie żyjemy powolutku, leżymy na macie, ćwiczymy odwodzenie bioderek,jak smogu nie ma,to spacerujemy.
Oczywiście czytam Was na bieżącą,ale jakoś nie mogłam się zebrać do napisania posta.
Za tydzień mamy kontrolę bioderek (już się boję) i kontrolę u gina (ten nieszczęsny polip).
No i dzisiaj Hania zaczęła ssać kciuka. Wcześniej wkładala tylko piastke do buzi, w dzisiaj kciuk. Mam nadzieję, że to tylko chwilowe.Rucola lubi tę wiadomość
-
Sliweczka na podobnym etapie też się tym niepokoiłam i nawet pytałam Dziewczyn ale po kilku dniach/tygodniu przeszło więc na razie obserwuj ssanie tego kciuka ale sie nie martw na zapas
My jutro jedziemy w odwiedziny do moich rodziców, w sensie ja i lewko ale po rozmowie telefonicznej kiedy to zadzwoniłam powiedzieć że wpadniemy juz się lekko podkur**m i musiałam po raz kolejny przypomniec mojej mamie ze ona wychowywała po swojemu a ja bedę po swojemu. Cały czas mi ględzi o basenie na który idziemy w sobotę i ona nie moze rozumiec, po co takie małe dziecko bierze się na basen...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
NIKA dokładnie taka sama metod jak już wspomniana: zrobiłam dziury we flanelowej pieluszce i wsadzam jak do hamaka i na hak! HAHAHA
(to był złowieszczy śmiech). Raz mi wyszły głupoty bo mały coś się kręcił to go owinęłam w kokon bambusem i wsadziłam do torby sportowej takiej dużej i za uszy wieszałam
położna była 2 dni później i waga prawie się zgadzała. Teraz młody ma jakieś 6kg pewnie i jest większy nie wiem czy uda mi się znowu patent z pieluchą ale spróbuję jutro z ciekawości bo już dawno nie był ważony.
FOZZIE piękne zdjęciezbieram się też do zrobienia grupowego albo chłopakom razem jakieś fajne ale pewnie Franio nie potrzyma tak ładnie Stasia jak Twój Stasio Klarę.
Rucola Stasio ma się dużo lepiej. Po pierwszym skoku zaczął przesypiać jedno karmienie i mam spokój od 00 do 4-5. Nie śpi już u mnie na klacie więc jest mega luksus! Popołudniami zdarza mu się pomarudzić ale już nie robi takich strasznych histerii jak wcześniej. Pewnie już mu się brzuszek przyzwyczaił. Zmieniłam mleko, zmieniłam probiotyk i w miarę ok. Największy problem jak jest dużo na samej piersi to wrzask jest czasem straszliwy, aż mi przykro że moje mleko tak na niego działa ale i tak daję mu tyle ile fabryka wyprodukuje. Obecnie chyba zaczął drugi skok bo coś od kilku dni marudny i w nocy budzi się na pogawędki. Ale ma też katar więc może przez to.
U mnie na tapecie 3 pozycje na raz w zależności od nastroju:
-Diana Gabaldon "Jesienne werble" (serial Outlander),
-Carlos Ruiz Zafon "Labirynt duchów",
-Philippa Gregory "Wieczna księżniczka".
SLIWECZKA kciuki za bioderka-ja się zbieram do kontroli jak pies do jeża.Rucola, mi88 lubią tę wiadomość
-
No i udało mi się skończyć szyć matę dla Hani. Wrzucam na chwilę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2019, 16:20
Lunaris, KateHawke, KateKum, Yoselyn82, summer86, Rucola, Nadzieja22, mi88, Karma88, Patrycja20, Fozzie Bear, Achia, Minnie89, veritaserum, Lena21, blue00, Bajkaaa, Jeżowa, Kaczorka, Aga9090, pilik, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Ps Rucola powiedz mamie że teraz się podtapia dla zdrowotności
Ps 2 Sliweczka- piękna mata! Hania teżwłaśnie zastanawiałam się nad kupnem czegoś takiego... może zlecę mamie jak znajdę fajne materiały
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2019, 22:39
JustynaG, summer86, Rucola lubią tę wiadomość
-
A ja polecam ksiazke Dolmen - Kamienie smierci
byl kiedys taki film w tv
Zdjecia dzieciaczkow jak zawsze cudowne
Nadzieja super ze gbs ujemny
Fozzie slicznie razem wygladaciepiekna rodzinka
sliweczka ale mata sliczna!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2019, 23:02
Nadzieja22, mi88, Fozzie Bear lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Pilik zdrowka dla ciebie! oby szybko przeszlo
Jezowa gratulacje dla Agatki
Rucola ale Lewcio sliczny a czapka super, robi sie z niego malutki klopsik
Luna ale Zuzinka sliczna i jaka usmiechnieta
Lunaris to juz 2 miesiace, ale Stas sliczny, zdjecie maluszkow cudne
Lunaris lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️