Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie wybieram która książka idzie ze mną
...ta która wymaga czyszczenia
Sliweczka zazdroszczę spacerku po lesie -nie byłam już bardzo daaaawno. Nie licząc wakacji to kilka lat nie byłam na takim spacerze. Hania zapewne ziewała z przedawkowania tlenuMy dziś z samochodu do domu i odwrotnie ale było tak lodowato że nie chciało mi się wystawiać nosa.
-
Zrobiłam 10 rundek po schodach, łącznie ok 100 minut chodzenia. Niby jakieś czasem skurcze są, ale trochę bida. Pooglądam coś na hbo go i idę spać.
-
Mam pytanie do dziewczyn z Krakowa - macie jakiegoś ginekologa - położnika do polecenia?
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
reset wrote:Mam pytanie do dziewczyn z Krakowa - macie jakiegoś ginekologa - położnika do polecenia?
Anna Stesia polecała mi też dwie lekarki - myślałam o porodzie na Kopernika, dlatego do prowadzenia ciąży zdecydowałam się wybrać lekarkę stamtąd zamiast tych polecanych przez AnnęStesię - i szczerze mówiąc żałuję. Ale to ona może napisać coś więcej
Tak czy inaczej - do usg prenatalnych dla mnie hitem jest Zarotyński - jeśli będzie mi dane drugi raz być w ciąży, niezależnie od miejsca zamieszkania, na USG się do niego przejadę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 13:51
Anna Stesia, reset lubią tę wiadomość
DziewczynkaDwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Haha Dziewczyny dziś uśmiechnęło się do mnie szczęście :p w piątek skompletowałam zamówienie na mybasic.pl ale patrząc na stan konta nie byłam przekonana co do zakupu... A dziś siostra pyta co nam trzeba bo chce coś kupić Lewkowi.... No i cały koszyk przekazałam siostrze hehehe
Reset ponawiam pytanie, jak się czujesz?
Zosia, Agatka i Fela widziałam fotki!!!
Zosia oczyska przecudowne!!!
Agatka pięknego banana mamcia uchwyciła!!! Ślicznie Ci z takim uśmiechem!!!
Fela, drzemka na damęsuper pozycja!!!!
Achia Oskar ma taką alabastrową karnację czy Ty używasz jakiegoś filtra do zdjęć???
Lusesita, malka, mi88 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Reset, zdecydowanie Zarotyński. Po pierwsze, świetny facet, po drugie, robi usg prenatalne. Po trzecie - w jego gabinecie (meavita na Rusznikarskiej) są tez urofizjoterapeutki, cudowne kobiety, które uratowały mi sprawność w ciąży.
A co do polecanych lekarek, które Ci, mi88, rekomendowałam, to na końcówce ciąży sama się mocno zawiodłam. Moja doktor prowadząca nie zauważyła u mnie poważnego wielowodzia, przez co musiałam mieć wcześniej indukowany poród. Nie zasugerowała też, że synek ma naprawde dużą głowę i że jeśli dowlokę się do terminu będę miała problemy z naturalnym porodem (i tak pękła mi szyjka macicy). Z kolei jesli, Reset, chciałabyś rodzić w Siemiradzkim (ODRADZAM!) to mają tam jednego cudownego lekarza, Piotra Ossowskiego, który też zresztą przyjmuje prywatnie. Gdy w marcu trafiłam do szpitala ze skurczami był dla mnie jak anioł - spokojny, wyważony, serdeczny. Pierwszy zresztą zasugerował, że wód jest zdecydowanie za dużo i że muszę to kontrolować. Potem w szpitalu rozmawiał też ze mną i wtedy po raz pierwszy poczułam, że nie jestem zbywana.mi88 lubi tę wiadomość
-
Rucola, a jak jest z rozmiarówką na mybasic?
Zastanawiam się nad portkami no i bodziakiem z sukienką! Wydaje mi się to całkiem praktycznym i słodkim rozwiązaniem. -
sliweczka92 wrote:Lunaris, jak taka okazja, to korzystaj!
sliweczka92, summer86, Anna Stesia, Rucola, Achia, Lunaris, Aga9090, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Lusesita a z bidona z rurką pije?
Ninka załapała jakiś czas temu i teraz super.
Lena u nas jest problem z łyżeczką. Jak tylko widzi to chce mi wyrwać z ręki i jeść sama.
Kaczorka u nas u nas to samo! Nie mogę jej dać tubki do ręki. Ale jak ja trzymam to ładnie pije.
A rozrzucanie... wywala albo karmi psa. Ostatnio jej daje po dwa-trzy kawałki bo inaczej nic nie zdąży zjeść
Apropo Lidla, od poniedziałku jest odkurzacz bezprzewodowy i mnie bardzo kusi...
Lunaris chustę 4,2 wkrótce docenisz! Na pp będzie idealnaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 23:11
Rucola, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Pilik u nas tez - zwykłą łyżeczkę od razu chce do łapki, ale to działa jak tubka u nas
ciężko to wytłumaczyć :p
Summer ogólnie u nas jedzenie = totalny bajzel, ale chyba trzeba to po prostu trzeba to jakoś przeżyć, lepszego rozwiązanie nie znalazłamczasem mi trudno zapanować nad nerwami kiedy on sobie rozmazuje jedzenie we włosach, ale ma taką radochę, że trochę mi łatwiej to znieść :p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4cdc4b06c9bb.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8231a1a4a431.jpg
malka, Jeżowa, Rucola, pilik, JustynaG, Lusesita, Patrycja20, moniśka..., Achia, blue00, Kaczorka, StaraczkaNika, sliweczka92, Nadzieja22, Lunaris, veritaserum, Cabrera, KateHawke, Anna Stesia, Yoselyn82, ef36, Bunia86, Morusek lubią tę wiadomość
-
Lena ale widać, że Franiowi smakuje, bo talerze puste
i patrząc na zdjęcia już nie dziwię się, że jedzeniem można ubrudzić nawet brwi
Dla Netflixowych dziewczyn polecam serial "Ty"! Właśnie skończyłam oglądaćmam nadzieję, że będzie kontynuacja i kolejne sezony, bo się wkręciłam!
pilik, blue00 lubią tę wiadomość
-
Jeżowa a oglądałaś the umbrella academy? My właśnie zaczęliśmy i zapowiada się ciekawie
-
Ja na netflixie polecam „Pracujące mamy”!
I witamy po kolejnej kiepskiej nocy z pobudką o 6... codziennie wcześniej wstaje, nie długo nie będzie się chyba po co kłaść...
Nadzieja jak sutuacja?
Nika rozumiem, że jak zrozumiałam to pierwsza lekcja zaliczona? HeheWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 06:45
StaraczkaNika, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena21 wrote:Nika mogę dołączyć? Byłabym bardzo wdzięczna za materiały
Rucola raczej nie używam filtra jak wrzucam tu zdjęcia, chyba że są obrobione z napisami(jak np na 2mce) ale Zdjęcie z jeżami na pewno było bez filtra. A czy ta cera taka alabastrowa?hmm nie wiem
Pilik pół odkrzuczacz bezprzewodowy? A czytałaś jakieś opinie jeśli są?
Oskar zasnął o 21. Dołączyłam do niego o 21:30, a nasze dzisiejsze pobudki to 23:30/2:00/3:30/5 i 6:45 - z reguły o tej godzinie już się budzi i pierwszą drzemkę ma ok 8.
Ale zasypianie o 21 to już widzę robi się u niego standardWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 06:56