X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2019, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja swój wózek, co synek w nim jeździł ,dziś sprzedałam na fb :) Obecny się suszy.Także najwcześniej jutro wstawię zdjęcie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 12:57

Lusesita lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2019, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veritaserum a jak cieszy taka kupa! :S

Reset święta prawda, ludzie są nieprzewidywalni i wiem, że jak już zacznę pracować to często będę rzucać mięsem jak nikt nie będzie słuchał ;) jedz na zdrowie! Gdyby nie to że jestem sama z małymi to bym sobie naprawdę dolała coś innego zamiast mleka do kawy ;)

Bunia w ciąży z Zuzia też miałam takie giga mdłości :( lekarz powiedział że mogę spróbować jakieś kropelki i lokomotiv, mi nie pomogło, a Ty próbowałaś? Niech rośnie mały geniusz :*

Blue nowy wózek to tylko spacerówka? Czy 2w 1? Pytam bo ja bym się nie odważyła jeszcze Zuzi wrzucić w spacerówkę, choć w sumie jak się rozkłada na płasko.. tylko u nas gondola do leżenia znacznie wygodniejsza.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2019, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To sam a spacerówka,rozkłada się na płasko.A co najważniejsze,siedzisko montowane w dwóch kierunkach.Wojtuś jest duży,a gondolę miał na styk.

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue, to ile ma Twój Wojtuś, że nie mieści się w gondoli? Ania jest na 75 centylu ma 69cm i mieści się w gondoli. Dużego zapasu nie ma ale mieści się.

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2019, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ma 69 cm :) .W poprzednim wózku miałam gondolę nosidło.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2019, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdążył już wyschnąć :D .Tapicerka inna,tamto zdjęcie podglądowe było.

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eba866763160.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ef9f8c8fdf6e.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 14:24

veritaserum, KateKum, Patrycja20, Barbarka1984 lubią tę wiadomość

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Nika! własnie miałam pytać czy już coś wiadomo co z sis i malutką! kciuki !
    Czeka z cewnikiem fowleya. Pewnie jutro urodzi :) Mojej mamie już odwala z nerwów, ja też nie mogę sobie miejsca znaleźć. Pozostaje czekać.

Właśnie wróciłyśmy ze szczepienia. Łusia ryczała calutką wizytę - włączyła syrenę w momencie przestąpienia progu gabinetu. Przy szczepieniu weszła na takie szęstotliwości, że ją pewnie wszystkie morświny w zatoce słyszały. Potem musiałam wyciągnąć tajną broń czyli cyca i tak mi usnęła w poczekalni i przespała drogę powrotną. Teraz tuli się do cyca i żali :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 14:52

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2019, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedna Łusia. Jak dobrze że jest mama i jej cycek !

No to czekamy aż zostaniesz ciotką:)

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    My już weekend zaczęliśmy, jesteśmy z Aneczką u dziadków.

Blue, to dla Wojtusia centyli zbrakło taki duży chłopak.

Nika, śniłaś mi się... Ale sen był tak dziwny i logiki nie było... Jedno jest pewne, miałam odwiedzić Łusię ale czemu szłyśmy od Ciebie do mnie pieszo? I jakiś super skrót mi pokazywałaś...

Biedna Łusia, takie straszne rzeczy ją spotkały.

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurczę, tośmy musiały być niezłymi piechurami w tym śnie, bo odległosć do pokonania całkiem spora ;)

Blue, ale Twój Wojtuś goni! Pewnie już ubranka w rozmiarze 74 ubieracie?

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2019, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I 74 i 80,zależy ;)

StaraczkaNika lubi tę wiadomość

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 wrote:
    I 74 i 80,zależy ;)
    No to na bank koszykarz Ci rośnie!

• Rucola Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry Dziewczyny!!!
    Dopiero nadrobiłam bo u nas od rana sajgon, emek wział wolne bo mamy mase formalności związanych z nowym mieszkaniem a lewko dziś się obudził mega zakatarzony :( i kaszlacy o 6.00 Ogarnęłam Malca, odciągnęłam, zakropiłam nosek, dałam witaminki, przebralam mega kupę i położyłam między nami i spalismy.... do 10 !!! Obudził się dużo zdrowszy i ogólnie jest w niezłej formie ale pobudka o 10 troszkę skurczyła nam dzień :)
    Piękne zdjecia pięknych Maluszków !!!
    My jestesmy o krok od zakupu wózka i nosidła tuli, jesli się wszystko uda to się pochwalę :)
    edit. Aktualnie mamy na testach ll up, emek zachwycony nosidłem, ale będziemy brać tule. Wzór będzie typowo "męski" bo to głównie dla emka :)
    Miłego dnia!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 16:12

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2019, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się cieszyłam, że Zuza nosi 62 :P

Jeżowa, Fozzie Bear, Achia, summer86, JustynaG, blue00, pilik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2019, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co ciekawe my mamy po 168 cm wzrostu :P

• pilik Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna ciesz się bo jak przyspieszy to nie nadążysz ze zmianami! Nina w miesiąc ominęła praktycznie 68 i nagle nosi 74 ;)...

Blue a w ogóle jak rodzeństwo na Wojtusia?

Rucola oby Lewciowi minęło szybko!
    Ciekawa jestem Waszej tuli :) ja mam na testach teraz i niby ok, ale Ninka woli nasze ll

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 16:57

ds022el.png

u4uGp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2019, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wojtek na zdjęciach wygląda na malutkiego, a moja Zuza na giganta :P a w rzeczywistości jest okruszek. Też kiedyś pytałam jak rodzeństwo zareagowało na maluszka :)

Pilik jak się Ninka czuje? Temperaturę ma przez ząbki?

Chyba dojrzałam do różu dla Zuzi i chciałabym kupić jej kocyk różowy z lulla :D zanim wrzucę na olx, może któraś z Was by chciała butelkową zieleń w tym większym rozmiarze? Oczywiście w idealnym stanie, przeważnie używany musztardowego

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 17:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2019, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już kiedyś odpowiedziałam ;) .Małe się cieszą,natomiast starsze już nie bardzo.

• Rucola Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik, my kupujemy trochę na ślepo. Aktualne ll up mi nie podchodzi , emek zachwycony ale zachwycony głownie tym, że nagle Lewko prawie nic nie wazy i ręce sa wolne ;) nie bardzo mamy od kogo pożyczyć tulę, bylismy u znajomych którzy mają i bardzo zachwalali i nie wiem jakim cudem jej nie przymierzylismy ;/ a mieszkają w Krakowie, więc trochę słabo... No nic, tula ma świetne opinie wiec pewnie zaryzykujemy.
    My aktualnie nosimy 74 i jest perfekt.
    Młody dziś śpi na potegę, mam nadzieję, ze dzięki temu się nieco zregeneruje. Jutro mamy basen i pewnie dopiero jutro rano podejmiemy decyzję co robić. Najwyżej odrobimy zajęcia.
    Nika mam Nadzieję, ze Łusia już jest spokojniejsza. U nas po szczepieniu Młody często zrywa się i płacze przez sen :( ja biegnę na złamanie karku a On spi. Ale straszny jest ten płacz, przeszywa mi serce normalnie...
    Justyna udanego weekendu u dziadków!!! Daj znać jak się babcia spisuje :)
    Moniśka trzymam kciuki za rozmowe, mam nadzieję, ze się chłop ogarnie. Czasem mam wrażenie, ze faceci się zachowują jakby dzieci ich nie dotyczyły, że oni swoje zrobili je płodząc a teraz sypną kasą i to koniec. A potem dziwią się, ze dzieci się ich boją/nie mają szacunku/nie chca utrzymywac kontaktu. Mądrzy sa po fakcie, jak dzieci dorosłe i już ich nie potzrebują. Smutne to ale bardzo częste.

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue a jaki miałaś wcześniej wózek że samo nosidlo? To z dwojga złego lepiej spacerówka na płasko...

My byliśmy na pierwszym spacerze w nowym wózku :) lekko zwinne :) tylko ja muszę przyzwyczaić się do tego że dziecka nie widzę :) no i jednak trochę telepie bo nie ma amortyzacji ale Zosia zadowolona :)

pilik, Rucola, veritaserum, Lusesita, mi88 lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
‹‹ 3095 3096 3097 3098 3099 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ