Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVeritaserum a jak cieszy taka kupa! :S
Reset święta prawda, ludzie są nieprzewidywalni i wiem, że jak już zacznę pracować to często będę rzucać mięsem jak nikt nie będzie słuchał jedz na zdrowie! Gdyby nie to że jestem sama z małymi to bym sobie naprawdę dolała coś innego zamiast mleka do kawy
Bunia w ciąży z Zuzia też miałam takie giga mdłości lekarz powiedział że mogę spróbować jakieś kropelki i lokomotiv, mi nie pomogło, a Ty próbowałaś? Niech rośnie mały geniusz :*
Blue nowy wózek to tylko spacerówka? Czy 2w 1? Pytam bo ja bym się nie odważyła jeszcze Zuzi wrzucić w spacerówkę, choć w sumie jak się rozkłada na płasko.. tylko u nas gondola do leżenia znacznie wygodniejsza.
-
nick nieaktualny
-
Blue, to ile ma Twój Wojtuś, że nie mieści się w gondoli? Ania jest na 75 centylu ma 69cm i mieści się w gondoli. Dużego zapasu nie ma ale mieści się.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZdążył już wyschnąć .Tapicerka inna,tamto zdjęcie podglądowe było.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eba866763160.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ef9f8c8fdf6e.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 14:24
veritaserum, KateKum, Patrycja20, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
Achia wrote:Nika! własnie miałam pytać czy już coś wiadomo co z sis i malutką! kciuki !
Właśnie wróciłyśmy ze szczepienia. Łusia ryczała calutką wizytę - włączyła syrenę w momencie przestąpienia progu gabinetu. Przy szczepieniu weszła na takie szęstotliwości, że ją pewnie wszystkie morświny w zatoce słyszały. Potem musiałam wyciągnąć tajną broń czyli cyca i tak mi usnęła w poczekalni i przespała drogę powrotną. Teraz tuli się do cyca i żaliWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 14:52
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny,
My już weekend zaczęliśmy, jesteśmy z Aneczką u dziadków.
Blue, to dla Wojtusia centyli zbrakło taki duży chłopak.
Nika, śniłaś mi się... Ale sen był tak dziwny i logiki nie było... Jedno jest pewne, miałam odwiedzić Łusię ale czemu szłyśmy od Ciebie do mnie pieszo? I jakiś super skrót mi pokazywałaś...
Biedna Łusia, takie straszne rzeczy ją spotkały. -
O kurczę, tośmy musiały być niezłymi piechurami w tym śnie, bo odległosć do pokonania całkiem spora
Blue, ale Twój Wojtuś goni! Pewnie już ubranka w rozmiarze 74 ubieracie? -
nick nieaktualny
-
dzień dobry Dziewczyny!!!
Dopiero nadrobiłam bo u nas od rana sajgon, emek wział wolne bo mamy mase formalności związanych z nowym mieszkaniem a lewko dziś się obudził mega zakatarzony i kaszlacy o 6.00 Ogarnęłam Malca, odciągnęłam, zakropiłam nosek, dałam witaminki, przebralam mega kupę i położyłam między nami i spalismy.... do 10 !!! Obudził się dużo zdrowszy i ogólnie jest w niezłej formie ale pobudka o 10 troszkę skurczyła nam dzień
Piękne zdjecia pięknych Maluszków !!!
My jestesmy o krok od zakupu wózka i nosidła tuli, jesli się wszystko uda to się pochwalę
edit. Aktualnie mamy na testach ll up, emek zachwycony nosidłem, ale będziemy brać tule. Wzór będzie typowo "męski" bo to głównie dla emka
Miłego dnia!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 16:12
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luna ciesz się bo jak przyspieszy to nie nadążysz ze zmianami! Nina w miesiąc ominęła praktycznie 68 i nagle nosi 74 ...
Blue a w ogóle jak rodzeństwo na Wojtusia?
Rucola oby Lewciowi minęło szybko!
Ciekawa jestem Waszej tuli ja mam na testach teraz i niby ok, ale Ninka woli nasze llWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 16:57
-
nick nieaktualnyWojtek na zdjęciach wygląda na malutkiego, a moja Zuza na giganta a w rzeczywistości jest okruszek. Też kiedyś pytałam jak rodzeństwo zareagowało na maluszka
Pilik jak się Ninka czuje? Temperaturę ma przez ząbki?
Chyba dojrzałam do różu dla Zuzi i chciałabym kupić jej kocyk różowy z lulla zanim wrzucę na olx, może któraś z Was by chciała butelkową zieleń w tym większym rozmiarze? Oczywiście w idealnym stanie, przeważnie używany musztardowegoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 17:06
-
nick nieaktualny
-
Pilik, my kupujemy trochę na ślepo. Aktualne ll up mi nie podchodzi , emek zachwycony ale zachwycony głownie tym, że nagle Lewko prawie nic nie wazy i ręce sa wolne nie bardzo mamy od kogo pożyczyć tulę, bylismy u znajomych którzy mają i bardzo zachwalali i nie wiem jakim cudem jej nie przymierzylismy ;/ a mieszkają w Krakowie, więc trochę słabo... No nic, tula ma świetne opinie wiec pewnie zaryzykujemy.
My aktualnie nosimy 74 i jest perfekt.
Młody dziś śpi na potegę, mam nadzieję, ze dzięki temu się nieco zregeneruje. Jutro mamy basen i pewnie dopiero jutro rano podejmiemy decyzję co robić. Najwyżej odrobimy zajęcia.
Nika mam Nadzieję, ze Łusia już jest spokojniejsza. U nas po szczepieniu Młody często zrywa się i płacze przez sen ja biegnę na złamanie karku a On spi. Ale straszny jest ten płacz, przeszywa mi serce normalnie...
Justyna udanego weekendu u dziadków!!! Daj znać jak się babcia spisuje
Moniśka trzymam kciuki za rozmowe, mam nadzieję, ze się chłop ogarnie. Czasem mam wrażenie, ze faceci się zachowują jakby dzieci ich nie dotyczyły, że oni swoje zrobili je płodząc a teraz sypną kasą i to koniec. A potem dziwią się, ze dzieci się ich boją/nie mają szacunku/nie chca utrzymywac kontaktu. Mądrzy sa po fakcie, jak dzieci dorosłe i już ich nie potzrebują. Smutne to ale bardzo częste.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Blue a jaki miałaś wcześniej wózek że samo nosidlo? To z dwojga złego lepiej spacerówka na płasko...
My byliśmy na pierwszym spacerze w nowym wózku lekko zwinne tylko ja muszę przyzwyczaić się do tego że dziecka nie widzę no i jednak trochę telepie bo nie ma amortyzacji ale Zosia zadowolona
pilik, Rucola, veritaserum, Lusesita, mi88 lubią tę wiadomość