Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Nika gratuluję ciociu
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Nika, ogromne gratulacje. Wiem, że będziesz wspaniałą ciocią
A jak przeczytałam o Dr Quinn i bajkach Disneya to aż się wzruszyłam na wspomnienie niedzielnych wieczorów w dzieciństwie. U nas wtedy jeszcze często było kakao i chleb w jajku, bo tato serwował niedzielne kolacjeJeżowa, Achia, StaraczkaNika, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość
-
JustynaG wrote:Hej dziewczyny,
Wybaczcie że się nie odniose. Weekend byłby fajny gdyby nie usterka auta i 170km przejechanych lawetą
I mam nadzieję, że silnik nie ucierpiał. Podróż i tak wyszła strasznie drogo
Justyna, współczuję problemów z autem mam nadzieję, że naprawa nie będzie kosztowna. -
Dobry wieczór Dziewczyny!!!!
Nika ogromne gratulacje!!!! Jak ma na imię Twoja siostrzenica??
Justyna co się stało?? Jak Ania zniosła tą awarię?
Bunia trzymaj się!!! To niedługo minie a robisz to dla Waszego wspólnego dobra!!
Barbarka Maksio super i przypomnij proszę co to za wózek????
Śliweczka Hania śliczna i rozkoszna!!!
Reset a Ty jak znosisz antybiotyk? Kiedy masz powtórke badań moczu???
My dziś mieliśmy dzień w terenie, w rejonie uzdrowiskowym, byliśmy powdychać trochę jodu. Podkarpacie niestety jest dalego od wybrzeża. Naprawdę nadmorskie dziewczyny zazdroszczę Wam powietrza pod każdym względem!!! A u nas miłośc kwitnie, miłość emek-nosidło-Lewcio. Emek zachwycony, nawet pytał czy mu nie zazdroszczę, ze teraz on sobie nosi Małego hahahaha a ja nie dośc , ze nie zazdroszczę to ciesze oko takim wspaniałym widokiem, tym bardziej, ze Lewko zachwycony i usnał dziś u taty w nosidle
StaraczkaNika, pilik lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
aaa Dziewczyny chciałam wam napisać, ze jeśli chodzi o kopertowe kiecki to duży wybór jest na Zalando. Dziś zamówiłam jedną, bo w połowie kwietnia mamy chrzciny kuzyna Lewka. Jutro jedziemy pooglądac buty Takie imprezy motywują mnie żeby cos fajnego sobie kupić, bo nie ukrywam dawno nie poszalałam z ciuchami dla siebie. jakoś teraz wydają mi się mało potrzebne#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:Rucola a w tym nosidle co macie dziecko nie musi siedzieć ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 20:19
veritaserum lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Oleńka Tzn. Olga. Ale dla mnie to Oleńka.
I chyba na pewno będę jej chrzestną
Rucola, uświadomiłaś mi, że nie mam się w co ubrać, oł nooooł.
Aj, i chyba czas wcielić moją czysto już teoretyczną dietę w praktykę. Koniec z zajadaniem matczynych stresików i niewyspania...summer86, Achia, pilik lubią tę wiadomość
-
Rucola, i jak wrażenia z testów LL? Rozumiem, że macie ergonomiczne Moje Pierwsze Nosidełko?
Jeśli tak to my mamy je od tygodnia, póki co nosimy się w domu, ale bardzo mi się podoba. Zdecydowanie doceniam to, że materiał jest taki miękki i podatny. Wkrótce mam nadzieję przetestować na spacerze.
U nas jest to totalna nowość dla Ani, bo się nie chustowałyśmy, ale i tak trochę jest w stanie w nim wytrzymać. Ania aktualnie to żywe srebro i najchętniej spędza czas na podłodze. -
Nika uwielbiam imię Olga!!!! Sama sobie takie wybrałam na Bierzmowanie i niezmiennie uwielbiam!!!
Summer dokładnie to nosidło mamy i tez uważam, ze jest super. Chustomamy z Rzeszowa skutecznie mnie przekonały ze na pierwsze nosidło najlepiej wybrać to z chusty, bo nie ukrywam, ze byłam mocno napalona na tulę free to grow.mi88 lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Nika polecam Zalando. U mnie emek robi zakupy na Zalando ( jego ulubiony dział to promocje ). Jak mu nie pasi, to odsyła. Transport tomaru w obydwie strony za darmo.Przyznam szczerze, że ja pierwszy raz coś tam zamówiłam hahaha ale patrząc po emku to jest naprawdę super sprawa. Nie trzeba chodzić po tych zatłoczonych galeriach, tracic czas i paliwo na dojazd... tym bardziej, ze w sklepach nic nie ma. Stacjonarnie zamierzam od dziś kupowac tylko buty hahahaha
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyRucola myslalam po prostu że coś przegapiłam i jest nosidło dla dzieci niesamodzielne siadających i rozumiem chec wypróbowania.
Ja też czytam i szukam o nosidłach , mam zamiar jeszcze jeden sklep odwiedzić ( we Wrocławiu fajny mamy nawet można nosidło wypozyczyc i popróbować ) ale tak zachwalacie LL że tez mocno rozważam. Tym bardziej że cena przystępna.
Anna Stesia hehe posmialam się.
Nika gratuluję ciociu
Dziewczyny ja poruszę temat czy któraś z Was lubi i korzysta i kupuje ciuchy w SH ? Powiem Wam szczerze że ja nigdy nic dla siebie nie widzę a mam kumpele które tylko tam się ubierają za grosze i zawsze są super ubrane. Przyznam że czasami nerw mnie bierze bo uwaAm że ceny w sieciowkach są mocno przesadzone. jedna z tych kumpeli ma też synka którego tylko tam ubiera i ostatnio kupiła kilka ciuchów Ani i są świetne.Większość z metkami za dosłownie grosze ( po 1, 2 zł ). z H&M I early days. Jakie macie zdanie ? Kupujecie , nie kupujecie i dlaczego ? Brak czasu czy inne powody ?
Post i pytania z czystej ciekawościWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 20:47
-
Nika- gratulacje z okazji kolejnej, wspaniałej roli życiowej!
Anna Stesia- hmm, dobrze, że mam 7 miesięcy, by się nauczyć obliczania indukcji matematycznej, bo inaczej 8 m-c Pączek by mnie zawstydził! Od jutra biorę się do roboty
Justyna- współczuję przygody i kosztów. Rozumiem, że jechaliście z Anią? To pewnie dodatkowy stres...
Rucola- fajnie, że M. tak polubił się z nosidłem. Niech też coś ma z tego tacierzyństwa
A ja antybiotyk znoszę dobrze, podobnie jak wszystko ostatnio. Nie zapytałam o powtórkę moczu, bo uznałam, że na pewno nie wcześniej niż po zakończeniu antybiotyku, a i tak wcześniej jeszcze zrobię posiew chyba... No i teraz pewnie mocz będę badać częściej niż zalecają, skoro te zapalenia pęcherza mogą być takie bezobjawowe...
Po południu wybrałam się na spacer z moim przyjacielem od 10 r.ż i jego półtoraroczną córeczką. Przeszliśmy 4 km, Mała zachwycająca i zachwycona ciocią Ciekawa jestem, czy on się już nie domyślił, bo najpierw na pytanie jak nastrój przed kliniką odpowiedziałam, że wizytę odwołaliśmy, zaś potem jak Mała dwa razy chciała na ręce to wzięłam ją dosłownie na 2 minuty, bo jednak 11 kg to nie chciałam teraz nosić. No i po spacerze padłam spać na dwie godziny. Nie ma jak kondycjaStaraczkaNika lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Veritaserum ja uwielbiam SH, ale we Wrocławiu mam problem ze znalezieniem jakiegoś fajnego. Zdecydowanie wolałam w mojej małej miejscowości chodzić. Masz jakiś do polecenia we Wrocławiu?
Rucola cieszę się, że nosidło się dobrze sprawdza i oczywiście zaraz lecę obyczajach sukienki na Zalando
Nika piękna imię! Nawet ostatnio stwierdziłam, że jakbym miała kolejną córkę to byłby to mocny kandydant
Justyna przykro mi, że weekend został zepsuty przez awarię samochodu...
Bunia Ty biedactwo, jakby sama ciąża Cię nie męczyła mdłościami i wymiotami, to jeszcze ten lek także źle tolerujesz współczuję całym sercem... Byle do końca wybrać!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 20:59
-
Veritaserum ja przyznam szczerze, że kiedyś byłam uzalezniona od "szperania" i przynosiłam do domu mase rzeczy, które potem leżały i z powrotem lądowały w pojemnikach na odzież używana. Uznałam, że to nie dla mnie. Kupuję mało ciuchów i tylko te, które mi sa potrzebne. Dla Lewka jak był malutki miałam mase ciuszków, bo jeszcze w ciąży kupiłam gotową wyprawkę na olx, sporo rzeczy dostalismy od brata emka. To co jest mi potrzebne to teraz kupuje sama i chcę żeby to trafiało w mój gust, bo jesli mam jakies ciuszki z przypadku to albo wcale ich nie używam albo lewko mi się z nich nie podoba Aktualnie w rozmiarze 74 który nosimy mam 10 bodziaków na długi rękaw, 5 pajacy, koło 10 par spodni, jakieś bluzy i wiadomo skarpetki, czapeczki, jakieś bluzki i zupełnie mi to wystarcza a z SH pewnie przyniosłabym mase różnych rzeczy. Nie mam miejsca w domu hahaha
Synek 💚 31.08.2018r.
Reset, niezwłocznie zacznij też studiować narzecza amerykańskich Indian i ludów Afryki. Moje dziecko bezskutecznie próbuje się ze mną porozumieć stosując zlepek tych języków, a ja (było nie było lingwista!), ni w ząb nie rozumiem Co za wstyd przed niemowlakiem!
JustynaG, Jeżowa, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Rucola, mój emek też uwielbia Zalando A co do kupowania butów - polecam eobuwie, ogromny wybór, od lat z mężem tam kupujemy.
Też byłam napalona na Tulę, ale cena mnie przerosła, na wyprzedaży były tylko babskie wzory, więc nijak do noszenia przez emka. No i przegadaliśmy z męzem, że skoro Ania nie była noszona w chuście to lepiej najpierw sprawdzić na tańszym i dopiero później zainwestować w razie czego w Tulę. Do tego porady Pilik i promocja na LL, więc mamy LL -
Nika, ja to byłam jakaś dziwna, bo razem z bratem bojkotowałam niedzielnego Disneya! Zawsze była to dla nas najgorsza dobranocka, oglądana czasem z musu. Za to Smerfy i Gumisie
Gratulacje dla siostry!!!
Bunia, tyle musisz przecierpieć
Reset, cieszę się, że trafiłaś na dobrego lekarza!
Veritaserum, Zośka miała większość ubranek z rozmiarów 50-68 z ciucholandów. Przez te dwa ostatnie miesiące ciąży, kiedy miałam urlop, chodziłam od jednego do drugiego To było łatwe, bo ubranka dziecięce są z reguły w jednym koszu/wieszaku, kupowałam te z wyceny, więc praktycznie w idealnym stanie. Teraz, jak już wyrosła z nich, nadal bardzo dobrze wyglądają, w przeciwieństwie chociażby do pajacyków z Dolce Sonno, które kupiłam nowe.
Teraz niestety nie mam jak chodzić.
sliweczka92, veritaserum lubią tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
nick nieaktualnyJustyna- ozesz ,przykro mi! Również mam nadzieję że naprawa nie będzie droga..
Veritaserum- Oskar ma parę ciuszkow z SH. Ja kupowałam sobie ciuchy w ciąży, parę fajnych rzeczy udało mi się znaleźć. Teraz nie mam za bardzo jak się wybrać. Ale na pewno trzeba mieć do tego cierpliwość i dobre oko czasami.ale np moja siostra potrafi naprawdę cuda wypatrzeć w SH.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 21:44