Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLuna przykro mi! Mam nadzieję, że mimo to dzień będzie udany
Ja jestem właśnie po masażu tajskim, czyli po prezencie walentynkowym od męża. Matko, jak się dobrze po tym czuję! Polecam, tylko trzeba znaleźć dobrego masażystę, który umie dobrze tajski zrobić.
Ps. Widziałyście newsy u dinusiow?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2019, 17:23
pilik, summer86, Minnie89, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Dzięki Wam bardzo za porady Póki co zmiany robią się łagodniejsze, także na razie nie wybieram się do lekarza.
Madzik mam prośbę, mogłabyś usunąć zdjęcie młodego z postu? Zmiany ma tylko na buzi na szczęście.
Achia, śpijcie na zdrowie Ja też już słyszałam takie dobre rady: niech z wami nie śpi, nie noście, no i oczywiście dotyczące jedzenia, bo przecież karmię A moja mama mówi mi tak: Wy ze mną spałyście, nosiłam Was i tylko z jedzeniem było inaczej, ale teraz już wiem, że się zmieniło na szczęście My śpimy razem i jest miło a przede wszystkim wygodnie, tylko mąż ogrodzony od nas rogalem ciążowym, bo boi się w nocy uszkodzić młodego
Reset cudowny widok Gratuluję!
Bunia piękny brzuszek
Frez, Mi88, Luna kciuki za dalszą diagnostykę. Oby szybko okazało się, że jednak wszystko w porządku.
Luna dużo zdrówka dla dziewczynek i taty. Udanych chrzcin, mam nadzieję, że jakoś dacie radę chrowitki :*
W ogóle w zeszła niedzielę Mikołaj skończył miesiąc, aż szok Waży już ok 4,5kg (znaczy teraz już pewnie ciut więcej) i w 10 dni przybrał 450 g.
Ja Wam powiem, że wyjątkowo cieszę się, że za dużo się nie pisze aktualnie, bo przynajmniej daję radę nadrobić czytanie Mój mały knedel serio nie pozwala mi na czytanie, bo zaraz się kręci jak go nie smyram w trakcie jedzeniami88, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuję! Już teściowa zdążyła wyprowadzić mnie z równowagi także będzie wesoło, a raczej bojowo wszystko gotowe, jakoś się udało. Tośka lepiej się czuje moja babcia jest najlepsza na świecie, bardzo mi pomogła wszystko ogarnąć
Achia, pilik, summer86, Nadzieja22, Minnie89 lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór Dziewczyny!!!!
Grzecznie nadrobiłam cały dzień, bo zaglądam dziś po raz pierwszy. Bardzo współczuję ciężkich nocek Ja też ostatnio często wstaję, Młody ląduje między nami a ja "śpię" częściowo w Jego łóżeczku...
Dziś rano byłam na szkoleniu z pp i Lewko już będzie sobie zwiedzał świat zza mojej głowy
Poza tym pojawiły się u nas odparzenia... pierwszy raz takie poważniejsze. Możliwe że to te żrące kupy i siuski związane z ząbkowaniem? bo gdzieś mi się obiło o uszy że tak może być...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Nadzieja, Twój synek pięknie przybiera na wadze!
Luna, powodzenia jutro!
Pilik, współczuję nocki. Może idzie kilka na raz i niedługo będzie z głowy.
Rucola, u Zosi też ostatnio odparzenia (drugie w życiu) i mam wrażenie, że to ząbkowanie. Maść rokitnikowa, którą tu polecałyście, zdała egzamin! Wczoraj po południu nie chciała jeść nic, oprócz mleka. Dziś już jest dobrze. Teściowa chce mi chyba zbojkotować BLW, bo dała nam dziś dla Zośki trochę leśnych borówek z zamrażalki
/usunięte
I znów pytanie do dziewczyn z Trójmiasta - chcemy wypożyczyć nosidło (Kavkę albo LennyUp, bo inne są za duże). Kojarzycie jakieś wypożyczalnie? Planowałam wypozyczyć w Krakowie, ale jako że po drodze jest weekend majowy, musielibyśmy wypożyczyć na ponad tydzień - cenowo wyjdzie dwa razy więcej, niż gdy weźmiemy na krócej na miejscu. A może jakieś lokalne grupy noszeniowe? Napisałam póki co do wypożyczalni Przytulaj, ale nie wiem, co mają i za ile.
Kupować na razie nie chcę, bo w głowie siedzi mi to, co mówiłyście o LennyUp - że skoro trzeba bardzo dociągać, to może się luzować. Chciałabym poczekać, aż Zosia podrośnie choćby do LL Moje Pierwsze i wtedy wybraćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2019, 23:47
Rucola, moniśka..., Achia, Nadzieja22, Ania1003, Lusesita, Patrycja20, sliweczka92, Lunaris, JustynaG, Cabrera, pilik, malka, Bunia86, Jadranka, frezyjciada lubią tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
reset wrote:Samym kulkom nic nie będzie. Zależy w czym chcesz obtoczyć - bałabym się trzymania dwóch rzeczy: szczypiorku (bo może zwiędnąć) oraz słodkiej papryki (wchłonie wodę i z czerwonej zrobi się bordo). Jeśli będziesz obtaczać w innych rzeczach to spokojnie możesz wieczorem zrobić na gotowo.
Rucola jak najbardziej oparzenia mogą być od ząbkowych kupek.
A ja dzisiaj wypiłam nawet dwie ciepłe kawy i jeszcze poplotkowałam z koleżanką. Starszak miał towarzystwo a Leoś jak nigdy w gościach spokojny i nawet dał się wziąć na ręce.
Aaa i zaczyna pomału chodzić przy meblach, także dopiero teraz zacznie się zabawa
Luna powodzenia jutro.
Mi, uwielbiam zdjęcia tak umorusanych dzieciaczków 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2019, 22:31
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySummer odnośnie fotelików to fotelik.info otworzyli we Wrocławiu (chyba w sobotę) swój punkt. Może z tej strony Wrocławia będziesz mieć bliżej.
A na stronie jest informacja:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/875eedcee5f7.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5387124c48d9.jpg
I tak jak Frez polecam Fotelove- Marta Istelska. Mieliśmy przyjemność przez neta i osobiście. -
nick nieaktualnyDzień dobry
O ile dobrze liczę mieliśmy dziś tylko 2 pobudki
Ale ,że poszłam spać ok 23, a Pięknooki obudził się 5:55 to czuję się srednio wyspana :p
Ale za oknem wschodzi piękne słońce, więc to będzie mam nadzieję dla wszystkich piękny dzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2019, 11:02
Lusesita, Patrycja20, moniśka..., Cabrera, Siwulec, Lunaris, JustynaG, mi88, sliweczka92, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Pilik, jak dzisiejsza noc? Mam nadzieję, że lepiej ;*
Rucola, odparzenia jak najbardziej mogą być przy ząbkowaniu. Polecam Tormentalum lub maść pięciornikową z Ziaji.
Mi, widać, że smakowało
Ania, dziękuję!
Lunka, wszysykiego najlepszego dla Zuzinki z okazji chrztu niech to będzie piękny i udany dzień ;*mi88, Rucola lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Luna trzymam kciuki, aby dzisiejszy dzień był bardzo udany! By nikt nie odważył się podnosić Ci ciśnienia! Buziaki dla gwiazdy dnia, Zuzinki 😘
Mi ojjj bardzo smakowało, jak widać 😀 ale ja bym chyba zawału dostała, jakbym miała po tym sprzątać 😂 właśnie opłakuję body ubrudzone marchewką, nawet mydełko do odplamiania nie działa 😥
Mamy ząbkujących dzieci - dużo sił na ciężkie noce i trudne dni 😘
My jesteśmy właśnie po pierwszej dorosłej kupie Agaty, biedna nie wiedziała co się dzieje. A ja mam nauczkę, że na raz nie powinna jeść tyle marchewki co ostatnio.mi88 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry.
U nas właśnie karmienie, i już słyszę starszaka gadajacego w swoim pokoju, takze za chwile bede miala towarzystwo w łóżku. I tyle z porannego leniuchowania bo trzeba będzie robić śniadanie. U nas śniegu przez noc napadało, pewnie zaraz będzie krzyk że idziemy balwana lepić
Luna udanych i spokojnych chrzcin. -
Luna, Rucola - udanych chrzcin! Czekamy na foty
Mi, zorganizuję Ci namiary na dziewczynę, która wypożycza sprzęty do noszenia i uczy toto wiązać, ale to jak godzina będzie przyzwoitsza
Czy może być tak, że dziecko jest przeziębione i jedynym objawem jest częste kichanie/odkaszliwanie (czasem nie potrafię odróżnić)? Gardło jest ok (oglądam z latarką!), humor też standardowy, gile tylko z rana.
Pewnie poziom paniki mi się podniósł dlatego że sama jestem zaziębionami88, Rucola lubią tę wiadomość
-
Nika nam sie wczoraj z rana katar nasilil i przez to suchy kaszel sie pojawil. Po poludniu u pediatry wyladowalismy i u nas wirusowe. Dostalismy leki i zobaczymy. W plucach czysto, ale szczepienie przesuwamy.
Musisz obserwowac, u nas ewidentnie wczoraj z rana gorzej z nia sie zrobilo, a po drzemce po poludniu juz nie bylo opcji czekania i zostawienia.
Takze u nas nie za ciekawie. Mam nadzieje, ze w nic ciezszego to sie nie przerodzi.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Karma to dużo zdrowia dla Emilki 😥 jakakolwiek choroba takiego Maluszka jest męcząca zarówno dla niego, jak i dla rodziców. Mam nadzieję, że szybko uda się Wam Ją wyleczyć 😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2019, 08:39
Karma88 lubi tę wiadomość
-
O kurczaki, Karma, współczuję Emilce choroby!
Będę obserwować mojego warchlaczka, mam nadzieję, że się nie pogorszy.
A w ogóle to wczoraj skończyła 4 miesiące - zlecialo jak 4 dni!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2019, 16:41
Patrycja20, Achia, Kaczorka, Lunaris, mi88, Cabrera, Ania1003, moniśka..., pilik, Nadzieja22, JustynaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarma ja również życzę zdrówka!! Oby szybko przeszło!
Nika- Oskar też czasami odkaszluje i też się martwiłam czy coś się nie rozwija, pytałam w czwartek pediatrę, ale u niego ewidentnie to od śliny. Osłuchowo wszędzie czysty. Tyle tego produkuje że musi to czasem odkaszlnąć. Ale jak się martwisz to podejdź do lekarza może ?
Mam nadzieję, że Tobie zaziębienie szybko przejdzie!