X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • reset Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Reset- jak macie możliwość zrobić takie badanie, to pewnie. Będziecie spokojni :) a ono jest takie pewne pewne tak?kiedy byś je robila? Już trzymam kciuki, ale wierzę, że masz pod sercem zdrowego małego człowieka :)

Możliwość mamy, aczkolwiek miałabym również inne pomysły na zagospodarowanie 2300 zł. Chwilowo chyba ja jestem nawet bardziej na nie niż M. (bo z tyłu głowy tłucze mi się, że gdyby coś było nie tak, to może trzeba by podejmować jakieś decyzje, a wiem, że nie umiałabym się z tym zmierzyć), ale M. mnie zaczął dość mocno namawiać. No i ginekolog również...Zastanawiam się jeszcze, czy się nie wstrzymać z tym badaniem do wyników usg i może gdyby oba mnie uspokoiły oraz pappa wyszłaby przyzwoita, to wtedy nie badać... Odkładałam te rozważania w czasie, a tu czas pędzi jak szalony!

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,

Frez, gratulacje dla Florka <3

Jezowa, super, ze Agatce basen się spodobał :)

Luna, wyglądałyścue przepięknie <3

Ja zamelduje tylko, ze z Bablem wszystko w porządku <3
    Dzis pierwszy raz już trochę inne badanie, długość szyjki, obwód główki, obwód brzuszka, długość kości udowej - wszystko wzorowo za wyjątkiem nóżek które są o tydzień do przodu (No ale skoro eM ma 190 cm, a ja 177, to dziecko raczej niskie nie będzie 😜).
    No i krocza dalej nie pokazało, lekarz nie chce zgadywać płci (jak na moje oko będzie dziewczynka, bo gdyby cos tam między nogami było, to już by to ktoś zauważył).
    Najpóźniej jutro odbieram Pappe, wysyłam ja mms do lekarza i wtedy decydujemy o ew. panoramie (jak wynik będzie niepokojący, to zrobimy badanie a najwyżej maluch dostanie tańszy wózek ;))

Karletka, mi88, Achia, Anna Stesia, Jeżowa, JustynaG, summer86, pilik, Lusesita, Siwulec, Malgonia, Nadzieja22, Yoselyn82, Bunia86, Lunaris lubią tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!!!
    Ja jak zwykle ostatnio z mega opóźnieniem... Niestety załapałam się tylko na niektóre zdjęcia :(
    Lunaris Stasio śliczny niczym dziewczynka :) a co do wózka, to ja bym dokupiła adaptery i gondolę joie, potem w zestawie sprzedaz bez problemu :)
    U nas problemy z leżeniem na brzuszku były bardzo duże , nie wiem czy pamietacie ale to był mój powód wizyty u fizjo. Okazało się, ze Mały nie lezy na łokciach, tylko wspiera się na nadgarstkach, więc moze komuś pomoże ta uwaga :)
    Frez gratulacje dla Florka!!! Cudownie ze tak pięknie się rozwija!!!
    Karma w temacie chusty polecam długość 4,6 żeby na kieszonkę dla emka starczyło, jesli chodzi o splot to polecam wykochane serduszka i gramatura powyżej 250. takie jest moje zdanie :) Ja moje serduszka kupiłam za około 150zł.
    Reset gratulacje 11tc!!!
    Jeżowa, brawa dla Agatki za piękne rozszrezanie diety i pływanie!!!!
    Cabrera super, ze Maluszek zdrowiutki!!! A płeć jest totalnie nieistotna, przynajmniej dla mnie :)
    My po chrzcinach, ja jak to ja oczywiscie zrobiłam zamieszanie podczas obrzędu chrztu, ale chrzestny nie był lepszy więc ogólnie wszystko wyszło zabawnie a mały Człowieczek ma mega zakręconych chrzestnych :P I co zrobić??? Wczoraj na imprezie mój Lewko pierwszy raz usiadł sam z raczków!!!! Zrobił to tak lekko i tak naturalnie, ze byłam w szoku, ze robi to pierwszy raz :) Bardzo mnie to wzruszyło!!!

Anna Stesia, Karma88, JustynaG, sliweczka92, pilik, Nadzieja22, Lunaris lubią tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Achia medal za pamięć! My już po szczepieniu, poszło wyjątkowo gładko! I królewna osiągnęła 6060g wagi!💪 piękny 50 centyl! Nie wiem jak z długością, jak wstanie to ja zmierze, bo jakoś nam umknęło w gabinecie, bo byłam z Klara, ale konsultowalam też Stasia.

Reset 11 tc to jest coś! Najszersze gratulacje dla Was!

Cabrera cieszę się, że na usg wszystko super! Pochwalić się jakaś fotka?

Luna cieszę się, że chrzest udany, pamiątka od taty śliczna! Na pewno będzie na lata! A rodzice? Lepszych genów nie mogłaś chyba już dostać!

A oto poszczepienne my :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/658e28d3bc71.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2019, 12:10

Cabrera, sliweczka92, pilik, Patrycja20, Lusesita, moniśka..., Anna Stesia, Bunia86, Lunaris lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie- to idą podobnie. My mamy wg pielęgniarki 65 cm i 6200 jakoś tak ;)

Fozzie Bear lubi tę wiadomość

• KateHawke Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Dziękuję Jeżowa za pamięć.
    Czytam Was jak tylko mogę ale jestem w wiecznym niedoczasie. Nie chcę wyskakiwać jak Filip z konopii i znowu znikać bo musiałabym pisać tylko o sobie - bo wszystkie tematy już dawno nieaktualne, zdjęć tyle że nie pamiętam już kogo oglądałam. Żeby nie było, to co pamiętam:

Reset bardzo się cieszę, że z Pączusiem wszystko OK. Na wizyty jeszcze trochę czasu, wiem jakie to czekanie potrafi być stresujące (chyba dlatego tyle śpimy w I trymestrze ;) ). Co do pappa to też bym tak zrobiła, że jeśli dobre wyjdzie to lepiej zostawić pieniążki na fajną rzecz dla Pączka :)

Cabrera powiedz mi kiedy to minęło! Bardzo się cieszę, że wszystko u Ciebie dobrze i Okruszek dobrze rośnie. U mnie dłuugo nie było wiadomo kogo noszę pod sercem i wyszło, że dziewczynka. Chłopaki to się lubią chwalić klejnotami :P

Bunia ty sexowna dziewczyno! Ależ masz zgrabny brzusio <3 i co patrzę na twój suwaczek to nie mogę się nadziwić, że to już tyle czasu minęło od pierwszych pozytywnych wieści :)

Kaczorka niezmiennie współczuję Twoich mdłości... Przy pierwszym dziecku jakoś człowiek przeżywa ale jak musi być "na chodzie" dla Pierworodnej to masakra - podziwiam. Ucałuj Alusię od e-cioci :* (i dawno nie widziałam jej zdjęcia - #wniosekformalny ;) )

Jeżowa świetnie, że chodzicie na ten basen! Widać, że Agatka przeszczęśliwa <3 Mam nadzieję, że teraz jeszcze uda ci się zrobić jakąś zaj***stą akcję-reakcję na uczelni i będziesz mogła w pełni odetchnąć :)

Rucola Lewko po prostu chciał zrobić wrażenie na gościach więc ćwiczył jak nie widziałaś ;) A ja płaczę za jego loczkami!

Anna Stesia a jak Ty się czujesz? Bo praca nie zając! Dbaj o siebie kochana bo zdrowie tylko jedno a masz dla kogo być zdrowa <3

Ibishka jak tam nasze bieszczadzkie Słoneczko? I jak ty się czujesz? Zima w końcu odpuszcza więc i spacery na pewno zaliczacie - w końcu bez brodzenia w zaspach :) I jak tam tata? Nadal trzymam kciuki za jego zdrowie &&&

Achia Oskar na zdjęciach to taki przystojniak, że powinnaś go chować! Będziesz miała pod blokiem tabun wielbicielek! :D

Nika twoja exRenatka (nadal mam sentyment do pierwszego wyboru :) ) Łusia jest prześliczna! <3 i jaka duża dziewczyna! No ale w końcu to już 4 miesiące - prawie jak dorosła ;)

Pilik i jak dzisiaj? Lepszy dzień? To pewnie ząbki dają w kość... Ale jak tylko się przebiją to będzie taka ulga, że aż serce się będzie radować na widok uśmiechniętego dziecka :)

Justyna ja tylko chciałam napisać, że ilość mleczka w twoim opisie budzi niezmiennie mój podziw! To niesamowita ilość mleka! Jesteś WIELKA! <3

Minnie u nas też było czasowe odrzucenie piersi. Przejdzie mu. Tylko musisz się uzbroić w anielską cierpliwość. Oszukuj go - połóż się tak jakbyś miała podać tą akceptowaną pierś a podaj drugą. Albo daj jedną, potem próbuj drugą, a jak odepchnie to znowu pierwszą, itd. To mija ale wiem że cierpisz z tego powodu - powtarzaj sobie że to minie i to tylko krótki epizod a twój spokój udzieli się w końcu Milanowi :)

Nie wiem co jeszcze miałam napisać...

Edit:

Siwulec na zdjęcie Boryska się załapałam i powiem ci, że ten tabun u Achii to u Ciebie też będzie taki sam :D

Lunaris współczuję akcji z wózkiem... Ja już mam dylemat jaki wózek za chwilę bo NAt się ledwo mieści a jeszcze nie siedzi więc spacerowy to tak kiepsko. A na brzuszku Stasio zaraz będzie wymiatał. Nat jak przewróciła się na brzuch sama pierwszy raz to od wtedy na plecach już prawie nie leży - chyba że śpi ;)

Mi twoja Smerfetka jest przepiękna w jagodowym odcieniu :D Super wcina jedzonko <3

Śliweczka to, że Hania jest słodka to oczywiste. Ale, że jeszcze nas docukrzasz takimi wypiekami to Łooo! Dostanę cukrzycy jak nic :D Pamiętaj, żeby na jednym zdjęciu nie było Haneczki i ciasta bo ekran mi eksploduje z nadmiaru słodkości <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2019, 12:03

JustynaG, Achia, Cabrera, Jeżowa, ibishka, Rucola, sliweczka92, mi88, Bunia86, Lunaris lubią tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w ten całkiem słoneczny dzień :)

Luna Cieszę się, że chrzciny poszły zgodnie z planami. Pięknie Zuzinka wyglądała. Ale ona zawsze cudnie wygląda. Brakuje mi jednak fotki Tosieńki.
    A jak Twój tata?

Jeżowa basen to świetna sprawa. Fajnie, że Agatce spodobało się.
    PS. Zaczęłam słuchać Testament Mroza :)

Cabrera gratuluję dobrych wieści. Z tego co zaobserwowałam, to na usg prenatalnym dziecko musi się dobrze ustawić, żeby lekarze chcieli podać płeć. Łatwo się pomylić.
    Aneczka wg usg zawsze miała do tyłu brzuszek a do przodu nogi :d

Rucola , gratulacje dla Lewka - kolejna nowa umiejętność do kolekcji. Cieszę się, że chrzciny się udały. Mogłabyś jednak więcej opowiedzieć o zamieszaniu podczas uroczystości :)

Fozzie Brawa dla dzielnej Klary! Widzę, że wagowo idzie łeb w łeb z rok starszym Oskarem :p No jakby ich obok siebie polożyć to nie wiedziałabym, który maluch starszy :)

KateHawke jak myślisz, czy jak będzie 500+ na krowę to mogę zgłosić wniosek?? ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2019, 11:59

KateHawke, Achia, Minnie89, Cabrera, Rucola, Jeżowa, sliweczka92, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna wygrałaś dzisiejsze internety XD XD XD zbieram się z podłogi :D :D :D

JustynaG, Jeżowa lubią tę wiadomość

f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u Nas cały wachlarz. Natala ma 72cm i 9kg :O Obraca się płynnie z pleców na brzuch i odwrotnie. Jestem choojową matką bo spadła mi z łóżka... Nawet nie wiem kiedy się obróciła... Ale wszystko w porządku na szczęście. Śpi zazwyczaj 3x po 15minut i potem jest zmierzła. Sama nie wie czego chce czasem - na brzuchu nie, na plecach nie, na macie nie, na łózku nie. Tylko na rękach ooo tak :P ale 9kg to tyle że mój kręgosłup woła o zmiłowanie a chusta w domu to blee bo ją krępuje.
    Wyszły jej już 2 dolne jedynki! I dalej swędzą dziąsła więc przygotowuję się na kolejne.
    Rozszerzamy dietę na razie słoiczkami. Warzywa już weszły, owoce teraz na tapecie. No i mieszam te owoce z kaszką ryżową na wodzie. Je wszystko bardzo chętnie i jeszcze niczym nie wzgardziła.
    Mamy problem dalej z tą skórą na buzi. Wysypka jak była tak jest. Ale pomaga Dermaveel (krem z alkoholem) i nie jest to już czerwone tylko blade. Jestem już 4 tygodnie na diecie bez bmk, bj, i kakao. Od soboty wprowadzam u siebie jajka - na razie chyba brak reakcji. Od jutra mleko wprowadzam i zobaczymy. Byłam u alergologa i powiedziała, że ze względu na utrzymującą się ciemieniuchę i to jak wygląda wysypka ona by obstawiała raczej ŁZS wiec czeka mnie wizyta u dermatologa.
    Z pozytywów odkąd rozszerzam jej dietę to nie potrzebuje Debridatu i zamiast kupki co 13 dni to robi mniejsze co 1-4 dni :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2019, 12:14

Jeżowa, pilik, Rucola, Achia lubią tę wiadomość

f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate bardzo się cieszę, że napisałaś <3 przede wszystkim przesyłam buziaczki dla sześciomiesięcznej Natalii i oczywiście dla Ciebie 😘 gratuluję ząbków!!! U nas w tym temacie cisza. Super, że apetyt dopisuje :) waga także zacna! Masz kogo dźwigać, to na pewno :) mam nadzieję, że z powodzeniem wprowadzisz z powrotem produkty do diety. Trzymaj się kochana!

KateHawke lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

09.09⏸️
    11.09 beta 88 ➡️ 13.09 beta 238 ➡️ 16.09 beta 914

27.09 dwa pęcherzyki ciążowe, jeden zarodek
    02.10 mamy dwa serduszka
    13.11 niskie ryzyka wad genetycznych
    05.12 czekamy na dwóch synków 🩵🩵

preg.png
  • pilik Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, ucieszyłam się że jestem na bieżąco i pamietam co komu odpisać, a dopiero potem odswiezyl stronę i jak nadrobiłam to już pewnie połowa mi umknie ;)...

Jezowa super że Wam się udało z basenem :) też myślałam, że masz czepek...!
    Achia ja właśnie przez obawy że na połowe zajęć nie dotrzemy nie zdecydowałam się na zajęcia... musimy się sami w końcu wybrac i zobaczyć jak reaguje.
    A obrót na brzuszek w sumie realny ;)

Luna pięknie wyglądałyście. Cieszę się, że dzień był udany.

Rucola brawo dla Lewcia! I super że u Was chrzciny też przebiegły w dobrej atmosferze :)

Cabrera kciuki za pappa! Na pewno będzie idealna jak takie dobre wieści z usg :)

Reset naście tygodni już tak poważnie brzmi <3 tak samo bym zrobiła z badaniem, jakby jakiekolwiek nieprawidlowosci wyszły w prenatalnych to wtedy te jako rozszerzona diagnostyka dla pewności.

Ja po kolejnej słabej nocy ogarniam coraz mniej. Po 23 Ninka miała straszą gorączkę, aż miała dreszcze i majaczyła. A gorąca była niczym kaloryfer, oddychała strasznie szybko. Prawie do 2 czuwałam, wtedy jej gorączka zeszła całkiem i do teraz nie ma. Zaczynam wierzyć że to jednak od zębów, widzę je w końcu w dziąsłach. Boje się już co będzie jak się w końcu zaczną przebijać skoro tak źle to znosi :(

Edit Kate a z Natalki niezły klocus, rzeczywiście masz co nosić... niczym Szymek od Flo (Flo dalej tak szaleńczo maluch rośnie?!)
    Gratulacje ząbków :)

A tak w ogóle albo nie doczytałam albo dawno się KateKum i Emi nie odzywały. Jak się czujecie dziewczyny? Kate u Ciebie już tak bliziutko rozwiązania!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2019, 13:08

ds022el.png

u4uGp2.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateHawke, cudownie Cię tu widzieć <3 Twoja Nat waży więcej niż moja Ania ;) masz co dźwigać!

Pilik, biedna Ninka :( które ząbki jej teraz idą, że aż tak męczą?

Cabrera, kciuki za PAPPA!

Fozzie, Klara dzielna po mamie <3

Justyna, rozbroiłaś mnie z tym 500+ :P

Dziewczyny, mam trochę dziwne pytanie. Czy mogłybyście polecić jakiegoś szumiacego misia z czujnikiem płaczu, który nadałby się dla większego dziecka jak Ania? Ania uwielbia dzwięk wiatraka, okapu itd. lepiej przy tym śpi a kiedyś tak nie miała i pomyśleliśmy o jakiejs przytulance do spania z szumem, szczegolnie że pięknie nauczyła się tulić misie.

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer a widziałaś te nowe szumisie whisbeary? są ładniejsze niż te ich pierwsze i mają też leniwca :) tylko nie wiem czy mają czujnik płaczu,ale pewnie tak :)) edit- wlasnie weszłam sprawdzić i okazuje się ze whisbear a szumiś to dwie firmy :p whisbear ma leniwca,a te nowe misie- to szumisie. więc ten nie wiem jaka jest różnica :P

Justyna-padłam :D

Pilik- biedna Ninka.. utul ją od ecioci <3 w obrót nie wierzę,chyba że mąz mu pomógł. z mojego męża jest taki żartowniś ,a jakby widział,że idzie obrót to by go nagrał na pewno-znam go ;p

Kate- fajnie,że napisałaś :) tylko gdzie zdjęcie Natalki?:D faktycznie masz co dwigać, ja przy tych naszych 6 kg wysiadam... ale najważniejsze,że apetyt jej dopisuje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2019, 14:05

summer86 lubi tę wiadomość

• pilik Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer nie wiem już, ona nadal bezzębna i mam obawy że wszystkie cztery jedynki atakują i dlatego jest tak źle. No ale dowiemy się jak coś się przebije.
    Z szumiącym misiem niestety nie pomoge

Achia no chyba że ;p Nince w tym wieku kilka razy się udało obrócić bardziej przez przypadek jak łapała stopę czy coś ;)

Fozzie a Klara dość długa chyba? Będzie miała po mamie zgrabne nóżki ;)

Nina podkoksowala i 74 już ma na styk. No o 8 kg już na pewno ma...!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2019, 14:15

summer86, KateHawke lubią tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia, dziękuję! Posprawdzam je ;)

Pilik, pięknie Ninka rośnie, niedługo z wagą Anię dogoni ;) moja dla odmiany postanowiła być "fit".

U nas też 74 na styk. Właśnie był DHL z letnimi ubrankami z HM. A wczoraj napadłam na Pepco i też całkiem fajne rzeczy były.

3i49mg7yu2aqel15.png
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer chwal się zdobyczami koniecznie! Jestem uzależniona od małych ciuszków :D

Justyna omg, ryczę ze śmiechu, trzymajcie mnie!!! <3 :D

Pilik bardzo, bardzo mi przykro, że Ninka tak źle znosi wyżynanie się zębów :(

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

09.09⏸️

02.10 mamy dwa serduszka

preg.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa, piorą się właśnie :P

3i49mg7yu2aqel15.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:
    Jeżowa, piorą się właśnie :P

:( :( :(

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

09.09⏸️

02.10 mamy dwa serduszka

preg.png
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na ostatnim zdjęciu makijaż sponsoruje Gerber Suszone Śliwki 😂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2019, 12:51

summer86, JustynaG, Achia, pilik, Jeżowa, Karletka, moniśka..., Rucola, Nadzieja22, Patrycja20, Yoselyn82, Minnie89, Cabrera, Bunia86, Lunaris lubią tę wiadomość

f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer my mamy whisbear, ale bez cry sensora, polecam :) ostatnio wyszły u nich liski i króliczki. Leniwiec jest drogi jak cholera :o bo można chyba przez aplikację w telefonie włączać? Sama nie pamiętam, nie interesowałam się aż tak :)

Bazulku cieszę się bardzo że z Maleństwem wszystko dobrze ❤️ to najważniejsze 😊 co do płci, to Tośka do prawie 30 tc podobno była chłopcem ;) więc nic nie jest przesądzone ;)

Kate dobrze że się odezwałaś 😊 spóźnione najlepsze życzenia z okazji pół roczku!

Pilik bardzo Ci wspolczuje, że Ninka tak ciężko znosi ząbkowanie :( mam tylko nadzieję że wreszcie się przebiją i na jakiś czas odpuszczą, a następne wyjdą w miarę bezboleśnie. Gorączka daje się zbić w miarę łatwo? Tulę Was mocno

Justyna tata był tylko na mszy niestety. Już Ci wrzucam moją dumę ❤️
    ]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2019, 19:06

Achia, reset, KateHawke, frezyjciada, pilik, Jeżowa, Kaczorka, sliweczka92, Karletka, moniśka..., Nadzieja22, summer86, JustynaG, Patrycja20, Yoselyn82, Minnie89, Cabrera lubią tę wiadomość

‹‹ 3201 3202 3203 3204 3205 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - po trymestrach

Odpowiednia dieta w ciąży wpływa nie tylko na przebieg samej ciąży, ale również na zdrowie Twojego dziecka w przyszłości (np. słaby układ odpornościowy dziecka lub problemy z otyłością). Przeczytaj dlaczego dieta w ciąży jest tak istotna, czy kompleks witamin jest w stanie ją zastąpić oraz na co powinnaś zwrócić uwagę w każdym trymestrze ciąży.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ