Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLuna1993 wrote:Jeżowa mój mąż oswiedczył mi się rok temu, w 4 rocznicę ślubu w Berlinie także wiesz... Lepiej że Twój pomyślał o tym przed ślubem 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 10:18
-
O rany!! Zakochałam się w tych zdjęciach. Są PRZEPIĘKNE! a każda z was jak modelka. Same piękności na tym forum mamy Wiem już, że sesji nie odpuszczę, może już zacznę się rozglądać za kimś fajnym
Achia, super pamiątka Ja ciążowo czuje się dobrze Wymioty całkiem przeszły jednie brzuch jaki był taki jest, no ale może tak ma być. Ogólnie jest w końcu fajnie A chorobowo lepiej, myślę że do świąt całkiem przejdzie
Frez spóźnione, ale najszczersze życzenia z okazji rocznicy Jak się udał wieczór?
Swoją drogą macie jakiś pomysł na coś drobnego z okazji rocznicy? U nas za niecałe 2 tygodnie
Agulineczka, współczuję choroby Trzymaj się Kochana! Oby lekarz coś zaradził
Kaczotka, super, że czujesz się lepiej Korzystaj z pogody i z męża
My zamieszkaliśmy razem jakoś po roku, ale to ze wzglęu na to, że mielismy prace w innych miastach, ale każdy weekend spędzaliśmy razem. Inaczej pewnie zamieszkalibyśmy wcześniej natomiast to że staraliśmy sę o dzidzię dużo wcześniej niż planowaliśmy ślub, wszystkie przejścia, straty też nas bardzo wzmocniły jako parę. Wiem, że mogę na niego liczyć zawsze, choć wiadomo, jak każdy ma swoje wady i potrafi wkurzyć
Anna Stesia, Jeżowa, Achia lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
Aaaaa!!! Dziewczyny mam wyniki. Nie mam tej cholernej ureaplazmy
Luna1993, Kaczorka, frezyjciada, agulineczka, Anna Stesia, JustynaG, Jeżowa, Achia, Patrycja20, sliweczka92, Cabrera, Karletka, KateHawke, pilik, summer86, Rucola, ibishka, Yoselyn82, mi88, Lunaris, Lusesita, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
To u nas po 2 latach znajomości był już ślub :p zaręczyny po 1.5 roku.
Ledwo żeśmy na wesele uzbierali przez te pół roku.. :p zwłaszcza, że 3 tygodnie po zaręczynach mój eMek stał się bezrobotny.
W ogóle dziecko mi rośnie! Mierzyłam właśnie sukienkę, która w Boże Narodzenie sięgała jej kilka centymetrów poniżej kolan a teraz już jest nad kolanko!Anna Stesia, Jeżowa, Achia, KateHawke, Rucola, ibishka, Lunaris, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:
W ogóle dziecko mi rośnie! Mierzyłam właśnie sukienkę, która w Boże Narodzenie sięgała jej kilka centymetrów poniżej kolan a teraz już jest nad kolanko!
Ja wybrałam 4 sukienki na te święta, i żadna nie pasuje musze poszukać głębiej w szafie
Dziewczyny, piękne zdjęcia! Jeżowa, wiem, że sie powtarzam, że Twoje włosy to ideał!
A co do ślubu to my po 2 miesiącach znajomosci byliśmy narzeczenstwem, ale w sumie nie przypominam sobie oswiadczyn Pobralismy się 2 lata po pierwszej rozmowie. Niedługo 8 rocznica ślubu!Jeżowa, Achia, pilik, Rucola, Bunia86, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Bunia86 wrote:Ja wybrałam 4 sukienki na te święta, i żadna nie pasuje musze poszukać głębiej w szafie
Hehe, no z brzuszkiem to ciężko :p ale Ty szczuplutka jesteś, to pewnie we wszystkim ładnie wyglądasz
Ale ja akurat o dziecku poza brzuszkiem piszę :p Aluśka mi tak urosła ostatnio! Bo mój brzuch to akurat jeszcze marnyBunia86 lubi tę wiadomość
-
agulineczka wrote:Dostałam antybiotyk ospamox i dicortineff. Czy któraś z Was stosowala ten antybiotyk przy kp? Mojej lekarki nie było, trafiłam do jakiegoś dziadka, który powiedział "raczej nie powinno byc problemow, najwyzej dziecko dostanie rozwolnienia". A bezpieczenstwo leku sprawdzal czytajac ulotke..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 10:59
Jeżowa, agulineczka lubią tę wiadomość
-
To niektóre z Was faktycznie migusiem przeszły od od początku znajomości, do zaręczyn i ślubu. U nas w zasadzie od zaręczyn poszło już szybko, bo 5 miesięcy później ślub, a 3 miesiące po ślubie ciąża
Anna Stesia moje włosy chyba nie zasługują na taki komplement, serio. Ale bardzo Ci dziękuję!
Agulineczka bardzo się cieszę, że masz lekarstwa, liczę, że szybciutko Cię wyleczą!
Rucola ja tego zdjęcia tutaj chyba nie wrzucałam, to musiałam nadrobić, deczko po czasie a tło to była jakaś taka mini wysepka-rondko na ścieżce w parku, ale tak nam się spodobało z kolegą, że musieliśmy wykorzystać... I powstało moje ulubione zdjęcie z sesjiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 11:30
sliweczka92 lubi tę wiadomość
-
To u nas 5 lat do zaręczyn, 2 lata do ślubu, 6m-cy do ciąży
-
Dziewczyny, pięknie macie ciążowe fotki pamiątki na całe życie!
To my raczej z tych niespieszących się razem w tym roku stuknie nam 15 lat, zamieszkaliśmy razem po 6 latach, zaręczyny były po 7, ślub po 9.
Co do mieszkania razem zgadzam się z Rucolą, bo mimo że znaliśmy się już długo, to po pierwszej euforii wspólnego mieszkania szafki u nas trzaskały i talerze latały przez jakieś dobre 2 m-ce, po prostu trzeba było się dotrzeć i dogadać.
Agulineczka, dużo zdrowia, współczuję bólu ucha, bo jest on paskudny
Kaczorka, cieszę się, że z samopoczuciem już lepiej, oby tak zostało!
Frez, najlepsze życzenia z okazji rocznicy. Twój mąż to szczęściarz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 13:04
-
To my podobnie jak Summer dlugodystansowcy.. W tym roku mija 12 lat. Zaręczyny po 5.slub po 7. W tym roku 5 rocznica ślubu. I też uważam jak dziewczyny ze warto zamieszkać. U nas podobnie jak u Summer wspólne mieszkanie bywalo burzliwe ale dzięki temu się dotarlismy:-)
-
Dobry dzień 😘
Widziałam zdjęcia Frez, Jeżowej i Luny - dziewczyny jesteście prześliczne!
A Lunaris... Oddaj choć ułamek genów! 😁 Żebym chociaż oczu nie miała jak po zombie party 😉 piękna dziewczyna z Ciebie - w ten tyłek to mogę też klepnąć 😁
Agulineczka bardzo współczuję że oberwałaś rykoszetem przy tej chorobie w domu... Jako dziecko miałam zapalenie ucha i do dziś pamiętam ten ból... Zdrówka ci życzę!
Rucola i jak tam spotkanie? Udało się? 😊
Ja też jak Rucola probsuję mieszkanie razem przed ślubem. Z moim Ex byłam 10 lat z czego 1,5 razem mieszkaliśmy. I dopiero przy tym wspólnym mieszkaniu okazało się jaki z niego ########## (tu następuje cenzura bo oczy i uszy więdną). A z moim obecnym mężem znaliśmy się pół roku gdzie on przyjeżdżał do mnie na weekendy, po tym razem zamieszkaliśmy, po 1,5 roku oświadczył się a po 2 już się pobieraliśmy 😊Lunaris lubi tę wiadomość
-
A my korzystamy z przepięknej pogody ❤️ nie ma to jak sen na powietrzu, Nat zaraz ma inny humor. Wczoraj też cały dzień u mamy spędziłam i Nat jak zupełnie inne dziecko - płakała tylko na jedzenie i że zmęczenia.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e7062b21ef3.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed90cd451178.jpgsummer86, Anna Stesia, Achia, JustynaG, Luna1993, Patrycja20, frezyjciada, Rucola, Jeżowa, Yoselyn82, Cabrera, pilik, Lusesita lubią tę wiadomość
-
To u nas zaręczyny po ponad 4 miesiącach znajomości, rok później ślub i ciąża po 3 miesiącach steierdzilismy, ze czas ucieka i nie ma na co czekać. Zamieszkalismy ze sobą dopiero po ślubie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 16:15
pilik lubi tę wiadomość
-
Śliweczka, akurat w tym miejscu większość z nas na swoje ciąże niestety musiała długo czekać.
Mam nadzieję, że Hania całą podróż zniesie tak dobrze. Szerokiej drogi!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 16:04
sliweczka92, mi88 lubią tę wiadomość
-
Summer, bardziej chodziło mi o zwiazki/śluby, bo my bardzo szybko się zdecydowaliśmy. Co do ciąż, to zdaje sobie z tego sprawę.
Dziękuję, mam nadzieję, że Hania dobrze zniesie drogę, choć jest bardzo gorąco. Na szczęście pomyśleliśmy o tym, i Hania jedzie w samym bodizslu na krótki rękaw.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 16:14