Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzgadzam się z Frez- zawsze to jakiś krok do przodu
my byliśmy 3 h na spacerku, zaliczyłam kawkę,lody i ploteczki + karmienie w parku okryta chustą od Rucoli lubię taką pogodę, słoneczko, lekki wiaterek, ok15 st. tak mogę spacerować!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2019, 13:59
Luna1993, Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustyna dziękuję za to co napisałaś, rzadko słyszę słowa pochwały, więc tym bardziej jest to miłe
Jeżowa z doktoratem jest jak z aplikacją adw. , ja również pracuje za darmo, dochodzą dni z wykładami, od stycznia praktyki. A praca do tego ciągle w kancelarii. I jeszcze przyjdzie mi zapłacić za te 3 lata zawrotną sumę pieniędzy, gdy sama nie otrzymam grosza, jestem na utrzymaniu męża. Jednak robię to dla nas, by za te parę lat 'przejąć pałeczkę' i pewnie moje zarobki będą wyższe od jego. Musisz po prostu dać sobie czas do namysłu, przeanalizować za i przeciw zostania na doktoracie, pracy po nim. Trochę szkoda przerwać ale jeśli to nie jest to, to dobrze że teraz masz takie wątpliwości. Często jest tak że jedna osoba w związku musi się 'poswiecić' dla tej drugiej, u nas zrobił to mój mąż, bym ja mogła spełniać marzenia (on w tym widzi kasę kasę kasę 😅). Może u Was faktycznie trzeba postawić na męża, który czuję się w tym jak ryba w wodzie? A może na Was oboje? Niestety dużo jest uzależnione od Twojego samopoczucia (to naturalne) a tym samym od nastroju Agatki. Z perspektywy czasu powiem Ci, że z większym dzieckiem (1-4 lat) to jest bajka w porównaniu z dwójką/maluchem, mogłam się uczyć dorabiać. Teraz rano ogarniam siebie, małe, odstawiam jedną do przedszkola, druga do mamy/babci, zapieprzam do mecenas, tam tak naprawdę odpoczywam bo pracuje umysłowo, później odbieram małe, do domu, gotowanie, sprzątanie, prasowanie, zabawa, spacer, bajki na dobranoc. A o 21/22 siadam do pracy do komputera. Ale bez tego moje życie było jakieś puste. Wiem, że jesteś trochę taka jak ja i nie odpuścisz. Jak nie doktorat to nie będziesz siedziała bezczynnie ;* (pisze że ze starszym łatwiej bo u mnie tak było, większe dziecko się trochę sobą zajmie, nie jest takie nieodkładalne jak Zuza)
A i proszę, nie musicie za każdym razem pisząc o kp, jego plusach, minusach dodawać, że nie chcecie wywołać burzy, to już zostało wyjasnione to że z pobudek czysto egoistycznych nie kp nie czyni mnie gorszą/lepszą mamą, Wy jesteście szczęśliwe i ja też 😊
Oto najmłodsza aplikantka w mieście 😊
]
Kaczorka kciuki są!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2019, 22:09
Achia, Nadzieja22, Yoselyn82, frezyjciada, Jeżowa, Kaczorka, sliweczka92, Lusesita, Anna Stesia, JustynaG, KateHawke, moniśka..., Patrycja20, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Już po
Małe ma 48mm, 2 ręce i 2 nogi, dużo energii i chyba wszystko z nim oki
Zdjęcia lepszego nie dało sobie zrobić :p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d07019f0e0f2.jpgAnia1003, frezyjciada, Luna1993, Achia, Jeżowa, Nadzieja22, summer86, Minnie89, sliweczka92, Lusesita, Anna Stesia, JustynaG, Cabrera, KateHawke, Yoselyn82, nowa na dzielni, moniśka..., Patrycja20, pilik, Rucola, emi2016, Jadranka, Lunaris, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Achia - lekarka powiedziała, ze nie dałaby sobie teraz małego palca uciąć przy wyrokowaniu płci. Ale jeśli miałabym czytać między wierszami to chyba bardziej płeć żeńska :p
Zobaczymy co za tydzień na prenatalnych będzie widaćsummer86, Achia, Anna Stesia, Patrycja20, pilik lubią tę wiadomość
-
Kaczorka a to dopiero mały wiercipiętek! Cudowne zdjęcia, stęskniłam się za takimi Maluszkami cieszę się, że wszystko w porządku
Reset to teraz wszystkie kciuki dla CiebieKaczorka, reset lubią tę wiadomość
-
Kaczorka, ruchliwe jak siostrzyczka też mam jakieś przeczucie, że będzie u Was druga córeczka
Luna1993, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lusesita Ty chyba pytałaś o bidon/kubek Tum Tum - my ( i chyba większość tutaj) mamy bidon, taki ze słomką
-
Lusesita, nie wiem czy ktoś Ci odpisał, ale chodzi o ten kubek tum tum:
https://www.empik.com/tum-tum-weany-kubek-z-rurka-mis-tum-tum,p1135297251,dziecko-pJeżowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny