Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja bym chciała mieć mleczko ale domyślam się że ciągle bolące/cieknące piersi to lipa Jak nie wisi na Tobie dziecko to musisz sama z laktatorem się randkować ech...
Nika mogę odstąpić nadmiar tłustych włosów i kilogramów
U mnie trąba bokiem poszła ale chyba do koleżanek zadzwonię bo pokazują ich rejony w tv.StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Rucola, dziewczyny Ci pewnie już podpowiedzialy, ale otulacze z wełny recyclingowej szyją m.in.WooliUli, Martyna Siemieniuk, Care Aware, Mru Mru Wszyscy do znalezienia na fejsie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2019, 11:39
StaraczkaNika, Rucola lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Ja bym chciała mieć mleczko ale domyślam się że ciągle bolące/cieknące piersi to lipa Jak nie wisi na Tobie dziecko to musisz sama z laktatorem się randkować ech...
Nika mogę odstąpić nadmiar tłustych włosów i kilogramów
U mnie trąba bokiem poszła ale chyba do koleżanek zadzwonię bo pokazują ich rejony w tv. -
Nika dawaj fote!
Edit: uciekam na zmianę opon, może ulewa poczeka aż wrócimy w innym przypadku Stasio będzie miał szybkie szkolenie z warsztatu samochodowegoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2019, 12:26
-
Lunaris wrote:Nika dawaj fote!
Edit: uciekam na zmianę opon, może ulewa poczeka aż wrócimy w innym przypadku Stasio będzie miał szybkie szkolenie z warsztatu samochodowego
Muszę się teraz robić na ciemno, żeby mi ludzie mówili że dziecko do mnie podobne
Edit: przepraszam za fuuuuj pazury działkowicza. Wczoraj sadziłam buraki W deszczu, bo wtedy akurat młoda zasnęła i trzeba było wykorzystać ten moment (czytaj: max 20 minut)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2019, 20:29
Jeżowa, Aga9090, sliweczka92, Patrycja20, Cabrera, JustynaG, pilik, mi88, Rucola, emi2016, Lunaris, veritaserum, Anna Stesia, Nadzieja22, Lusesita, Madzik34 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny, wpadam na chwile bo dzis jest pamietny dzien od kiedy zaczęła sie moja walka o kazdy dzien ciąży...
Dlatego chcialam podziękować każdej z Was która trzymala za nas kciuki i odliczala 74 dni do mojego porodu.
Miłego dnia życzę wszystkimsliweczka92, Minnie89, Aga9090, Lena21, reset, Cabrera, Achia, Jadranka, Kaczorka, JustynaG, Jeżowa, pilik, Rucola, frezyjciada, KateHawke, Karma88, emi2016, Malgonia, ibishka, Lunaris, Anna Stesia, Nadzieja22, Lusesita, Madzik34 lubią tę wiadomość
-
Bajka, super,że się odezwałaś. Co u Was, jak Zosia? Ja mimo, że jeszcze wtedy nie udzielałam się na forum to trzymałam za Was kciuki! buziaki 😘
My jesteśmy po szczepieniu. Hania była bardzo dzielna. Na 3 uklucia zakwilila dopiero przy ostatnim. I był spokój. W samochodzie zasnęłai właśnie się przebudzila. Mamy 7,5kg, po karmieniu. idziemy idealnie 50 centylem. Jeszcze jedno szczepienie za miesiąc i dłuższa przerwa.
Mi, nadal trzymam kciuki. Daj znać jak już będziecie po.
Minnie, czekam na zdjęcie kiecki i spotkanie of kors!
Ja też idę na wesele (w te sobotę) i dostałam zielone światło od eMka na nową kiece nie mam za dużo czasu na zakupy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2019, 13:24
Achia, Lena21, Minnie89, Anna Stesia, Bajkaaa, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Lunaris, rozumiem, że włosy już są rozdane. Mogę w takim razie przygarnąć jakieś 5kg.
Nika,może inaczej wyobrażałaś sobie prażone kakao ale kolor wygląda całkiem fajnie. Jeszcze nigdy nie farbowałam włosów (szamponetki nie liczę) ale taki intensywny kolor mogłabym mieć.
Bajkaaa, 74dni. Kto pomyślałby, że na początku trzymałyśmy kciuki o każdy dzień. Byłaś bardzo, bardzo dzielna.
Minnie, też chcę zobaczyć Cię w tej kiecce.
Achia, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2019, 14:29
Achia, Lunaris, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Achia sto latek!!!! w zdrowiu i miłości
AnnaSteria bardzo dziękuję za pamięć. Dziewczyny pomogły, zrobiłam rozeznanie. Co prawda otulaczy dalej szukam w wolnej chwili, ale zakupiłam już formowanki anavy i szyją mi się 2 pary gatek wełnianych
Nika jak dla mnie kolor ok, naturalny.
Justyna ja Ci oddaję 2 kg :p Piękny wynik jeśli chodzi o mleczko do banku. Kawał dobrej roboty!!!
edit. Nika ja też poczatkujaca ale chcę popróbować, czuję ze to dla mnie ale jak będzie to życie pokazęWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2019, 16:46
JustynaG, Achia lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Ja tylko na chwilę wpadam podziękować za kciuki - u nas wszystko dobrze - torbiel i asymetria są, ale takie, jak były, a że ciemiączko zarasta chyba już nie będziemy musieli dalej tego kontrolować.
Wiecej napiszę wieczorem, bo teraz ledwo utrzymuję wierzgającego i kwiczącego dziewięciomiesięczniaka na kolanachJustynaG, Jadranka, sliweczka92, Achia, pilik, summer86, Rucola, emi2016, Jeżowa, Lunaris, veritaserum, Anna Stesia, frezyjciada, Aga9090, Lena21, Nadzieja22, Madzik34 lubią tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Achia - wszystkiego naj! ;*
No to się chwalę! Toż to też pierwsza sukienka jaką kupiłam po porodzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2019, 08:08
reset, pilik, emi2016, mi88, Achia, JustynaG, Kaczorka, Cabrera, Jadranka, Jeżowa, sliweczka92, ibishka, Lunaris, veritaserum, Anna Stesia, frezyjciada, Patrycja20, Rucola, Aga9090, Lena21, Nadzieja22, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Heeej,ja tylko na chwilę i idę dalej dogorywać z moim kregoslupem
Minnie - ale z Ciebie laska !
Achia - sto lat !
Jeżowa - gratuluję dobrych wyników taty !
Nika - gratuluję drugiego zęba
Mi - ciesze się,że torbiel się nie powieksza i trzymam kciuki żeby wszystko było już dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2019, 17:19
Minnie89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Minnie, wyglądasz zjawiskowo! Petarda! Nie masz się czego wstydzić, nie wyglądasz wulgarnie. Dobry wybór!
Rucola, jakiś czas temu pytałaś tu o instrumenty muzyczne dla Lewka. Czy coś kupiłaś? I czy Lewka zainteresowały takie zabawki?Minnie89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Achia wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń!
Mi super wieści niech się Zosia zdrowo chowa!
Minnie czarne szpile do tego koniecznie! Extra laska z Ciebie
Nika mnie się bardzo ten kolor podoba choć może ja się nie znam na kakale bo jak by miało wglądac prażone? [edit: pisałam tu o paleniu ale przecież pali się kawe! a nie kakao, kakao to ziarna suszone nie palone, chyba pora iść spac...] pamiętaj że ciemny postarza mówię to ja co sobie ciemną czekoladę w zeszłym roku strzeliłamWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2019, 20:43
mi88, Minnie89, Achia lubią tę wiadomość