Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaczorka dużo zdrówka dla Aluśki!
Cabrera przez Ciebie znowu mam ochotę na słodkie. A i też nie znoszę też bitej śmietany, za to gofry z cukrem pudrem!! o rany ale bym zjadła
Aga jak siostra?
Mi niestety nie weszła glukoza sam smak do przeżycia, ale miałam takie jazdy po tym a na koncu zwymiotowałam na Bogu ducha winną pielęgniarkę, która chciała mi pomóc w domu od razu zasnęłam i spałam do teraz. Mała Bunia chyba też senna, bo nic nie czuję w brzuchu. Pewnie czeka mnie powrórka, a że w niedziele mam wizytę, to pewne że już nie zdążę zrobić przed.
Jeszcze w temacie monitora, wymyśliłam taką opcję. ale kompetnie nie mam pojęcia czy ona się może sprawdzić. A minowicie żeby kupić dostawę na kólkach i odsuwać na noc, a w razie potrzeby sobie ją przysuwać do łóżka. i wtedy miała bym i miejsca więcej w sypialni i tą odległośc zachowaną od łóżka. Co myślicie?Kaczorka lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Jeżowa wrote:Cudownie, że dzisiaj chłodniej, to przynajmniej normalny spacer w południe można zaliczyć. A wieczorem... Ach wieczorem! Lamka, Olik i ja idziemy na alkohol! Jak dorosłe kobiety! Alkohol, taki z procentami A emkowie przejmują stery jupi
Jeżowa bawcie się dobrze To na pewno będzie udane wjście
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Bunia - to ładnie załatwiłaś pielęgniarkę :p
Też już dostałam skierowanie na krzywą. Ale idę za miesiąc . Nie wiem czemu tak szybko.. w ciąży z Aluśką też dość szybko robiłam.
I fakt, o ile fajnie się pije, tak pierwsza godzina to jak jazda na karuzeli..
Mam nadzieję, że następnym razem uda Ci się to cholerstwo utrzymać w sobie
Jeżowa - udanego wieczoru
U nas w systemie żłobkowym jakaś awaria i od wczoraj pokazuje, że żadnego wniosku nie złożyłam.. ale z tego co wiem, to nie tylko ja tak mam, więc nie panikuję :p -
A co do alkoholu, to jakieś 3 tygodnie temu, podczas zakupów, zakupiłam sobie moje "drineczki". Cała szczęśliwa, że wieczorem się napiję. Aż tu mąż zadaje mi pytanie czy mi wolno..
Dopiero po chwili uświadomiłam sobie, że oczywiście, że nie wolno! Tylko zapomniałam, że w ciąży jestem..Rucola lubi tę wiadomość
-
Haha Kaczorka wygrywasz konkurs na budyniomózg ciążowy
Jeżowa no to teraz jeszcze większe zazdrooo niż u Veritki pozdrów Lameczkę i Olika zapytaj co możesz nam napisać od nich- domagam się informacji
Uciekam laseczki na dwór- w domu zaczyna robić się gorąco... miłego popołudnia!
Kaczorka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunaris to moja Kinga idzie od września do pierwszej klasy 😀 wczoraj byłam na zebraniu w szkole.. Boże jak ten czas leci!!!!
Siwulec Kciukam aby obyło się bez zabiegu!!
Kaczorka brawo Ty 😉
Siostrę dziś wypisują z szpitala, nie widzą nic niepokojącego wg usg 11 tc, z dzieciem wszystko wporządku. Okazuje się, że krwiaka nie ma i jest tylko ta zmiana w macicy. Prawdopodobnie będzie u niej dziewczynka 😀
A i piekę dziś tort truskawkowy, bo mam małe święto 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2019, 12:25
Lunaris, Kaczorka, mi88 lubią tę wiadomość
-
Aga strasznie stare te nasze dzieci
Jaką macie okazje?
Kciuki za siostrę- oby ta zmiana nie zaszkodziła maleństwu i niech się jej szybko pozbędzie jak tylko urodzi zdrową córeczkę (może jej ciachną przy porodzie jeśli by CC było?). -
nick nieaktualnyLunaris ona wszystkie sn także chyba nie😉
Już mi Kinga zapowiedziała, że będzie się dobrze uczyć i będzie robić zadania zaraz po przyjściu z szkoły haha ciekawe jak będzie 😅 póki co ta namiętnie czyta wierszyki i czytanki 😀
A taka tam okazja - strzeliła mi ostatnia 2 z przodu 😁Lunaris, Rucola lubią tę wiadomość
-
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3a8164e3c84.jpg
U mnie za pół roku ostatnia 3Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2019, 12:52
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
Aga wszystkiego co najlepsze! :*
nick nieaktualnyAga, wszystkiego naj !!
Siwulcu, dobrze, że to nic aż tak poważnego (to znaczy wiem, że każdy nawet najmniejszy problem jest ważny i nie wolno go bagatelizować, ale dobrze, że nie trzeba działać od razu i jakoś drastycznie).
Wrocławiankom - zazdroszczę spotkania i alkoholu (ostatnio przy tych upałach naszła mnie ochota na takie mocno schłodzone, zimne piwko ..mmmm....)
A ja nad morze jadę dzisiaj czekam właśnie, aż eM. odbierze mnie z pracy i śmigamy na gofryKaczorka, Rucola, Jeżowa, Lunaris, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeżowa bawcie się dobrze !
Kurde dopiero co uspilam Anię a tu sąsiad zaczyna wiertarka wiercić. Na razie o dziwo śpi ale kurde to się nazywa pech
Aga to Ty mega młoda jesteś. Nie wiem dlaczego sobie gdzieś ubzduralam że starsza. To ja już 3 z przodu widzę. Wszystkiego najlepszego
A ja byłam w sklepie i kupiłam sobie strój bo mam jechać nad morze a się w żaden stary nie mieszczę. Eh. W ramach pocieszenia w drodze powrotnej zjadłam loda ;pJeżowa, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
Aga, wszystkiego najlepszego!
Jeeeju, ja to już nie pamiętam jak to było mieć dwójkę z przodu 😭Lunaris, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
Aga Wszystkiego Najlepszego!!!!!
Kaczorka pięknie to Ty już nie pijesz szmat czasu!! A jak tam odstawianie Aluśki?
Jeżowa zazdoszczę Ci po raz drugi już dzisiaj!!!! Lamce zresztą też Bawcie się dobrze i nie gadajcie tylko o dzieciach
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola - no będzie ponad 2 lata, jak nie piję :p w tym czasie może ze 2-3 drinki
A co do odstawiania Aluśki - w dzień jej mówię, że pani doktor zabroniła cyca. Średnio rozumie, ale odpuszcza. Do spania jeszcze cyc musi być. Ale ja mam wrażenie, że tego mleka to już są jakieś śladowe ilości. Prawie nie słyszę, by przełykała. -
Byliśmy z Tosią u lekarza - oskrzela już czyste!
Leczenie kontynuujemy, bo ciągle charczy, ale to już nie jest z oskrzeli tylko wyżej więc bardzo się cieszę. Udało się bez antybiotyku, tylko na sterydach
AGA - wszystkiego najpiękniejszego!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2019, 15:36
Kaczorka, summer86, Jeżowa, Cabrera, Lunaris, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
Aga wszystkiego co najlepsze .
A ja potrzebuje chyba wsparcia od wczoraj jestem ze starszakiem w szpitalu bo przedwczoraj zaczął bolec go brzuch i dostał biegunkę bole były i są takie napadowe wiec wczoraj rano zdecydowaliśmy ze jedziemy do szpitala po badaniach okazało się ze jest mocno odwodniony lekarz powiedział ze mamy dziękować Bogu ze w odpowiednim czasie przyjechaliśmy . Wczoraj crp 40 dziś większe bole brzucha i biegunka dalej - chociaż już nie aż tak mocna jak wczoraj . Usg prawidłowe. Jestem na skraju wyczerpania nerwowego ;(
Boli mnie serce jak na noc muszę wracać do domu i go tu zostawiam ... zostaje z mężem ale mimo to jest to dla mnie straszne ,.
Przepraszam ze tak wyskakuje ale już nie mam sił od wczoraj nie mogę nawet nic zjeść tak mnie nerwy zżerają -
Patrycja bardzo współczuję ale najważniejsze, że zdążyliście na czas do szpitala. mam nadzieję, ze Oli jak najszybciej wróci domu, ze to jakieś podtrucie a nic innego. Buziaki dla Małego#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021