Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dziś sobie zrobiłam przyjemność i wybrałam się na zakupy on-line do Smyka są jakieś wyprzedaże, więc wzięłam 3 body i 2 pary spodenek dresowych
Moja jedyna rozrywka od jakiegoś czasu
Ostatnio nawet zdjęcia do wywołania wysłałam on-line..
Pilik - wymiatasz na tym szydełku!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2017, 15:58
-
Kaczorka, podziwiam każdego, kto umie kupować on-line, ja jestem kompletnym nieudacznikiem pod tym względem. Zawsze kupię coś badziewnego, najpierw będę wybierała trzy dni, a potem przyjdzie w paczce coś, co ma niewiele wspólnego z moim wyobrażeniem. Myślę jednak, że przy maluchu to pewnie jedyna dostepna forma zaopatrzenia.
-
Tu chyba sporo dziewczyn ze Śląska jest? W razie czego donoszę uprzejmie, ze jakość body ze sklepu Gryfnie pierwsza jakość
https://gryfnie.com/sklep/produkty/body-bajtel-282
Ja kompletuję ciuszki głównie z pepco, ale takie dwa czy trzy wyskoki jak powyższy link też.pilik, malka lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Kaczorka, podziwiam każdego, kto umie kupować on-line, ja jestem kompletnym nieudacznikiem pod tym względem. Zawsze kupię coś badziewnego, najpierw będę wybierała trzy dni, a potem przyjdzie w paczce coś, co ma niewiele wspólnego z moim wyobrażeniem. Myślę jednak, że przy maluchu to pewnie jedyna dostepna forma zaopatrzenia.
Ja do tej pory też nie kupowałam ubranek on-line Ale trochę ciuszków ze Smyka mam i fajnie się noszą, więc zaryzykowałam
PEPCO też odwiedzam tylko tam rozmiarówka jest trochę zaniżona - trzeba o tym pamiętać. -
Ja też większość rzeczy kupuje on-line. Tylko nie ciuchy dla mnie.
Wybieram się dzisiaj na koncert. Bilety były już kupione parę miesięcy temu więc nie wiedziałam, że będę w ciąży. Bilety mamy na płytę i trochę się schizuje czy wystoje tyle czasu mam nadzieję, że będzie opcja żeby gdzieś sobie usiąść jakby co.
-
malka, jaki koncert?
pilik, masz talent dziewczyno
Co do wyprawki, ja chyba zacznę jakoś 2 m-ce przed terminem, mam nadzieję, że to nie będzie zbyt późno. Poza tym brat ma aktualnie 2 miesięczną córeczkę, więc jakbyśmy z czymś nie zdążyli to może nas poratują. -
Anna Stesia wrote:Na czyj koncert idziesz?
Na pożegnalny koncert Hey w spodku. Ja akurat nie jestem jakaś wielka fanka, ale mój emek bardzo lubi Heya i jeszce idzie moja kuzynka z mężem. Ogólnie jest się cieszę, ale trochę martwię...summer86, Anna Stesia, Ruth lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:malka, jaki koncert?
pilik, masz talent dziewczyno
Co do wyprawki, ja chyba zacznę jakoś 2 m-ce przed terminem, mam nadzieję, że to nie będzie zbyt późno. Poza tym brat ma aktualnie 2 miesięczną córeczkę, więc jakbyśmy z czymś nie zdążyli to może nas poratują.
Najważniejsza dobra lista. Jak masz wszystko spisane i sobie wcześniej poszukasz w internecie sklepów (np. wszystkie kosmetyki w jednej aptece, wszystkie dzieciowe duperele w innym sklepie - polecam EMAG) to potem w kilka dni skompletujesz całość.summer86 lubi tę wiadomość
-
Summer - jeśli przy kompletowaniu wyprawki nie będziesz musiała chodzić to powinnaś dać radę Bo naprawdę w okolicach 30 tygodnia zaczyna się robić ciężko.
No i z wózkiem często jest tak, że trzeba czekać około 6-8 tygodni. Chociaż nie zawsze
Ja szykowałam wyprawkę szybciej, bo się bałam, że ze względu na moją przegrodę w macicy i nie do końca grzeczną szyjkę mogę urodzić wcześniej.
Malka - idź i baw się dobrze
My dziś spędzamy pierwszy wieczór same. Mąż poszedł na imprezę wigilijną organizowaną przez zakład pracy.malka, Karolina90, summer86 lubią tę wiadomość