Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Laski, wiem że ten temat był, ale nie pamiętam czy tu czy ma wątku miesięcznym.
Jaką poduszkę do spania polecacie? Chodzi mi o firmę i kształt.
Z góry dziękuję za rady -
summer86 wrote:Laski, wiem że ten temat był, ale nie pamiętam czy tu czy ma wątku miesięcznym.
Z góry dziękuję za radysummer86, Aksamitna, JuicyB lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Summer, dziewczyny polecały np. Motherhood, przymierzam się do jej zakupu, ale jeszcze tego nie zrobiłam, bo zgłębiam tematykę wypełnień oraz rozmiarów.
O wyprawce myślę podobnie jak Ty - ostatni trymestr, choć może już po połowkowych sie przełamię i coś kupię maluchowi. Wiem, że pewnie będzie ciężko iść do jakiegoś sklepu, ale będzie ładniejsza pogoda itp.
Malka, bawcie się dobrze!!summer86 lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:Laski, wiem że ten temat był, ale nie pamiętam czy tu czy ma wątku miesięcznym.
Z góry dziękuję za rady
Supermami J - podobna do C Motherhood.
Ja nadal w dwupaku
Co do zakupow w necie to polecam 5.10.15 i Smyka. Ale tez mila jest Zara. Zaraz promocje poswiateczne wiec warto polowac. W F&F ostatnio upolowalam kombinezon dla malutkiej za 35 zl. Nie jest super gruby - ale po co jej skoro tylko bedzoe lezec w gondoli.
Aaa jesli chodzi o ciuchy ciazowe i do karmienia to polecam 9fashion (zslaszcza OUTLET). Super jakosc!
Pozdrawiam
Joanna, maniaczka zakupow netowych bo mieszkam 40 km od najblizszego duzego miasta ^^summer86, Bocianiątko, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Mycha dawaj koniecznie znać codziennie a nawet 2x że jeszcze w dwupaku
A ja nie mogę spać przez dzisiejszą betęsummer86 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Mycha dawaj koniecznie znać codziennie a nawet 2x że jeszcze w dwupaku
A ja nie mogę spać przez dzisiejszą betę
Okey bede, chociaz wole czytac Wasze radosci niz produkowac tu swoje mikro smutki ^^ -
mycha91, wszystkie tu czekamy na pierwszy poród tego wątku Mam nadzieję, że Uleczka wkrótce się zdecyduje
-
nick nieaktualny
-
Mi ostatnio mąż zaproponował, żebym siknęła na bobotesta. Ależ się na niego wydarłam, potem go musiałam przepraszać, bo aż mi głupio było.
Ale chyba bym się nie przemogła, za bardzo się boję.
Jak w czwartek będzie serduszko, to zrobię test na pamiątkę.
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
nick nieaktualny
-
Aksamitna wrote:No i cudnie dziś rano dostałam mega kopa, zaśmiałam się jak spały i je obudziłam. Foch stulecia
Ja dziś byłam w rosmanie jest promocja 2+2 na artykuły dla pielęgnacji dziecka. Mąż mnie namówił żebym sobie już kupiła będzie grzecznie czekać na maluszka w szafce zabrałam żel do mycia ciałka i włosów z hipp oliwkę hipp krem z hipp i bepathen przeciw odparzeniom prawie 30 zł zniżki miałamWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2017, 13:42
Flowwer, olik321 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystaraczka1111 wrote:Kochana będziesz szła na połówkowe badania?
Ja dziś byłam w rosmanie jest promocja 2+2 na artykuły dla pielęgnacji dziecka. Mąż mnie namówił żebym sobie już kupiła będzie grzecznie czekać na maluszka w szafce zabrałam żel do mycia ciałka i włosów z hipp oliwkę hipp krem z hipp i bepathen przeciw odparzeniom prawie 30 zł zniżki miałam -
Aksamitna wrote:nie kolejne usg to dopiero przed porodem. Szyjka trzyma sie na szwie, nie bede ryzykować
Masz rację lepiej nie ryzykować jeszcze minimum 10 tyg ?
A ja te 12 dni poczekam na usgRuth lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄