X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2019, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaaa i kto to mówi :D :D :D mogę odbić piłeczkę że ja chcę taką córeczkę jak Wasze dziewczyny :)

Generalnie nie to żebym się chwaliła i była nieobiektywna ale nie uważacie że te nasze forumowe dzieci są wyjątkowo piękne? <3 <3 <3 co jedno to ładniejsze!

Achia ja kocham foty i lubię sobie wspominać- już widzę siebie za kilka (naście) lat jak w fotelu smarkam w chusteczki nad albumami z dzieciństwa moich szkrabów :P

Pilik nie wykluczone że w końcu tak się stanie choć powiem Wam że obecnie moje krzesło z ali expresu fajnie sprawdza się w kuchni- dosuwam do stołu i mały może rozrabiać nie przy tacce tylko przy blacie. Wytrzymuje tam czarodziejskie 15 min w które można zrobić naprawdę wiele :D

Justynka to życzę spokojnej nocy i oby to jakiś jednorazowy wyskok był.

Lunaaa, frezyjciada lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2019, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy ten rok minął ja się pytam?! bardzo żałuję, że tak szybko mi ten dzieć rośnie☹️ jestem spełniona, mam wszystko. Każda chwila z tym małym łobuzem jest wykorzystywana na 100%. Patrzę na niego i nie mogę uwierzyć, że jest na tym świecie. Jakoś tak inaczej patrzę na macierzyństwo niż wcześniej. Cieszę się z każdego uśmiechu, z każdej nowej umiejętności, a tych jest coraz więcej, wspina się na łóżko, schodzi z łóżka. Próbuje sam jeść choć wszystko dookoła później jest brudne, biega już po całym domu, naśladuje pieska i inne zwierzątka. Ogląda  książki, a w zasadzie wyrywa kartki i próbuje je jeść, otwiera szafki, szufladki i niekoniecznie pozostawia w nich porządek. A najbardziej lubi urzędować u dziewczynek w pokoju i wszystkie zabawki od nich musi przetestować. Lubi także łazienkę i WC, bo przecież tam są takie fajne rzeczy do zabawy, pralka, WC, szafka, papier toaletowy, żele itd., mąka i przyprawami w kuchni też nie pogardzi 😅 uwielbia pomagać składać pranie i roznosić je po całym mieszkaniu, lubi także zrzucać ze stołu to co jest w zasięgu ręki. Próbuje tańczyć i śpiewa aaaa (gdy zmeczony). Mówi "ma-ma", "ta-ta", "ba-ba", "bam", "be", "a a a "(co znaczy hau hau) "brum-brum" i jest też dużo chińszczyzny😁 bawi się w akuku, uciekanie, rzucanie piłka. Bije brawo, robi papa, pokazuje "taki duzy". Krzyczy i piszczy jak nie po jego myśli. Ciągnie za nogawkę, wyciąga rączki mówi mama, biorę go na ręce i się przytula❤️ No nie potrafię się złościć na tego szkraba i chyba będzie rozpieszczony na maxa 🙈

Edit :chyba czas zakupić barierkę...
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2019, 21:21

Lunaaa, Achia, JustynaG, Lena21, summer86, Lunaris, Kaczorka, Jeżowa, Ania_1003, Yoselyn82, moniśka..., Cabrera lubią tę wiadomość

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2019, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już było lepiej... już humorek dopisywał... już ładnie gorączka spadała
    teraz śpi i temperatura 39,1 :/

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2019, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga! Bo to dziś! Wszystkiego najlepszego dla Borysa! :))

• agulineczka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2019, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga sto lat dla Boryska!!!

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2019, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga wszystkiego najlepszego dla Boryska! :)

Justyna, dużo zdrówka dla Ani.

Lunaris, przepiękne zdjęcia!

Achia, z tego co kojarzę jest płatna szczepionka łącząca odrę, świnkę, różyczkę i ospe, ale ja raczej bym się bała łączenia tych szczepień.

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2019, 00:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat Borysku!!!

Lunaris przepraszam, ale zawsze jak Ciebie widzę, to nasuwa mi się jedna piosenka " nastolatka nananana"🎶🎶🎶😂 serio wyglądasz jak starsza siostra tych dżentelmenów!

Lunaris lubi tę wiadomość

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2019, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Borys nasz dzielny fajterze niech się spełnią wszystkie Twoje marzenia!

Justynka :( wygląda na coś poważniejszego niż zęby :( jak tam po nocy?

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2019, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    BJustynka :( wygląda na coś poważniejszego niż zęby :( jak tam po nocy?

O 21:30 temperatura skoczyła do 39,4. Obudziłam ją i podałam paracetamol. Temperatura spadła ale tak do 38 stopni. Dziś kolejny, już trzeci dzień gorączki. Żadnych innych objawów. Mała nie ma zbyt wiele sił, tylko by się tuliła i spała.
    Jutro pewnie czeka nas wizyta w przychodni. No chyba, że pojawi się wysypka. Wtedy odetchnę z ulgą, że to trzydniówka.

Lunaris, muszę zgodzić się z dziewczynami.Ty na tych zdjęciach naprawdę jak siostra wyglądasz.

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2019, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!! Spóźnione 100 lat dla Boryska! Naszego największego forumowego Wojownika!
    Lunaris chłopcy odziedziczyli urodę po Tobie. Piękni jesteście.. takie geny trzeba przekazywać także wiesz co robić ;)
    Justyna oby to była trzydniówka... Biedna Ania :( bardzo Wam współczuję.

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2019, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Borysku spóźnione, ale szczere sto lat! <3

Justyna biedna Ania :( może jeszcze dzisiaj się pojawi wysypka i wtedy będzie wiadomo co to...

Lunaris cudoooowne zdjęcia. Piękne <3 laska taka z Ciebie, że hej. Wspaniałe geny młodości <3

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

09.09⏸️
    11.09 beta 88 ➡️ 13.09 beta 238 ➡️ 16.09 beta 914

27.09 dwa pęcherzyki ciążowe, jeden zarodek
    02.10 mamy dwa serduszka
    13.11 niskie ryzyka wad genetycznych
    05.12 czekamy na dwóch synków 🩵🩵

preg.png
  • Ania_1003 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2019, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga Wszystkiego najlepszego dla Twojego Wojownika!

Justyna my mieliśmy podobną historię. Oskar nie choruje. Lato a tu nagle temperatura. Pierwszy raz w życiu. Ani go nie wysypało, ani nie wyszedł żaden ząb. Do lekarza nie zdążyłam w końcu, bo przeszło. Do tej pory nie wiem co to było. Oby nic poważnego się nie rozwinęło ;)

Achia którego Britaxa wybraliście? U nas teraz zaczynamy 8 miesiąc użytkowania i jestem w dalszym ciągu zadowolona.
    Britaxy są bardzo przestronne.
    My tutaj 2x jechaliśmy z Cybexem, z tego co pamiętam to chyba to jest Sirona, ten z półką (ale był bez półki), przodem i powiem szczerze że siedząc z boku Oskara wcale nie widać. Wydaje mi się że jest bardzo mocno zabudowany.

Lunaris Ty to nawet nie wyglądasz jak siostra, tylko jak rówieśniczka!

My dzisiaj zaliczamy ostatni dzień i w nocy ruszamy na podbój środków lokomocji... Aż mnie skręca ze stresu jak to przeżyjemy. Start z hotelu już o 2 w nocy. Do domu trafimy gdzieś koło 18 dopiero.

Jeżowa żeby Ci nie było smutno, to ja też z teamu rozmiaru 42. Dopiero na zdjęciach które tutaj robił mi M zobaczyłam gdzie to moje 42 się chowa ;D
    Z resztą ja nie patrzę na rozmiary, bo teraz taki misz masz robią, że raz 40 jest dobre, raz 42 a czasem i nawet XXL...
    U mnie dużo na to rzutuje wzrost, bo bardzo często 42 jest np. za krótkie a 44 już znowu za szerokie. Dlatego mam wylane ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2019, 20:34

JustynaG, Kaczorka, Achia, Lunaris, sliweczka92, Yoselyn82, moniśka..., Cabrera, Rucola lubią tę wiadomość

[age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2019, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania ale cudne zdjęcia! :))) Zazdroszczę wakacji o tej porze roku :) życzę bezpiecznej podróży do domu, bezproblemowej!
    My mamy Britax Romer dualfix M I-size :)

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2019, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za miłe słowa- ja tylko patrzę jak potem huknie i z dnia na dzień będę wyglądać jak ich babcia :P

Justynka jak nie ma objawów to liczmy na to że trzydniówka :( mam nadzieję że dzień macie lepszy niż noc :(

Ania jak nigdy nie tęsknię za latem tak patrząc na zdjęcia chętnie bym posiedziała na tej plaży :D U mnie rozmiar 38/40 (mimo że przed ciążą miałam 42) ale takiej figury jak Ty to nie mam. Super wyglądasz!

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2019, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris cuuuudne zdjęcia !!!🥰🤩

Lunaris lubi tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2019, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga wszystkiego najlepszego dla Borysa, ale ten czas leci szybko 🥰

Justyna mam nadzieję że ta gorączka jest chwilowa, oby szybko przeszło. Kciuki mocne!

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2019, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania zdjęcia super, ale bym sobie gdzieś wyjechała do ciepłych krajów.. zdecydowanie dla mnie za zimno w pl. A ja uwielbiam upały i słoneczko więc brakuje mi tego.

❤️❤️❤️
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2019, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna i jak tam Gałganka się ma?

Ania o jak bardzo przez Ciebie chce mi się urlopu i jakiś ciepłych krajów!!!

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

09.09⏸️
    11.09 beta 88 ➡️ 13.09 beta 238 ➡️ 16.09 beta 914

27.09 dwa pęcherzyki ciążowe, jeden zarodek
    02.10 mamy dwa serduszka
    13.11 niskie ryzyka wad genetycznych
    05.12 czekamy na dwóch synków 🩵🩵

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2019, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy dobrze kojarzę, że któraś z Was polecała kulodrom drewniany? Jeśli tak to macie jakiś sprawdzony konkretnie?:)

• Lunaaa Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2019, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga najlepsze życzenia dla Borysa 😍

Nasz najkochańszy Synek już z nami 💙 29.12.2022 (36+6)

age.png
‹‹ 3552 3553 3554 3555 3556 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ