Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunaaa i kto to mówi mogę odbić piłeczkę że ja chcę taką córeczkę jak Wasze dziewczyny
Generalnie nie to żebym się chwaliła i była nieobiektywna ale nie uważacie że te nasze forumowe dzieci są wyjątkowo piękne? co jedno to ładniejsze!
Achia ja kocham foty i lubię sobie wspominać- już widzę siebie za kilka (naście) lat jak w fotelu smarkam w chusteczki nad albumami z dzieciństwa moich szkrabów
Pilik nie wykluczone że w końcu tak się stanie choć powiem Wam że obecnie moje krzesło z ali expresu fajnie sprawdza się w kuchni- dosuwam do stołu i mały może rozrabiać nie przy tacce tylko przy blacie. Wytrzymuje tam czarodziejskie 15 min w które można zrobić naprawdę wiele
Justynka to życzę spokojnej nocy i oby to jakiś jednorazowy wyskok był.Lunaaa, frezyjciada lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKiedy ten rok minął ja się pytam?! bardzo żałuję, że tak szybko mi ten dzieć rośnie☹️ jestem spełniona, mam wszystko. Każda chwila z tym małym łobuzem jest wykorzystywana na 100%. Patrzę na niego i nie mogę uwierzyć, że jest na tym świecie. Jakoś tak inaczej patrzę na macierzyństwo niż wcześniej. Cieszę się z każdego uśmiechu, z każdej nowej umiejętności, a tych jest coraz więcej, wspina się na łóżko, schodzi z łóżka. Próbuje sam jeść choć wszystko dookoła później jest brudne, biega już po całym domu, naśladuje pieska i inne zwierzątka. Ogląda książki, a w zasadzie wyrywa kartki i próbuje je jeść, otwiera szafki, szufladki i niekoniecznie pozostawia w nich porządek. A najbardziej lubi urzędować u dziewczynek w pokoju i wszystkie zabawki od nich musi przetestować. Lubi także łazienkę i WC, bo przecież tam są takie fajne rzeczy do zabawy, pralka, WC, szafka, papier toaletowy, żele itd., mąka i przyprawami w kuchni też nie pogardzi 😅 uwielbia pomagać składać pranie i roznosić je po całym mieszkaniu, lubi także zrzucać ze stołu to co jest w zasięgu ręki. Próbuje tańczyć i śpiewa aaaa (gdy zmeczony). Mówi "ma-ma", "ta-ta", "ba-ba", "bam", "be", "a a a "(co znaczy hau hau) "brum-brum" i jest też dużo chińszczyzny😁 bawi się w akuku, uciekanie, rzucanie piłka. Bije brawo, robi papa, pokazuje "taki duzy". Krzyczy i piszczy jak nie po jego myśli. Ciągnie za nogawkę, wyciąga rączki mówi mama, biorę go na ręce i się przytula❤️ No nie potrafię się złościć na tego szkraba i chyba będzie rozpieszczony na maxa 🙈
Edit :chyba czas zakupić barierkę...
[Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2019, 21:21
Lunaaa, Achia, JustynaG, Lena21, summer86, Lunaris, Kaczorka, Jeżowa, Ania_1003, Yoselyn82, moniśka..., Cabrera lubią tę wiadomość
-
Już było lepiej... już humorek dopisywał... już ładnie gorączka spadała
teraz śpi i temperatura 39,1 -
nick nieaktualny
-
Aga wszystkiego najlepszego dla Boryska!
Justyna, dużo zdrówka dla Ani.
Lunaris, przepiękne zdjęcia!
Achia, z tego co kojarzę jest płatna szczepionka łącząca odrę, świnkę, różyczkę i ospe, ale ja raczej bym się bała łączenia tych szczepień. -
nick nieaktualny
-
Borys nasz dzielny fajterze niech się spełnią wszystkie Twoje marzenia!
Justynka wygląda na coś poważniejszego niż zęby jak tam po nocy?
-
Lunaris wrote:BJustynka wygląda na coś poważniejszego niż zęby jak tam po nocy?
O 21:30 temperatura skoczyła do 39,4. Obudziłam ją i podałam paracetamol. Temperatura spadła ale tak do 38 stopni. Dziś kolejny, już trzeci dzień gorączki. Żadnych innych objawów. Mała nie ma zbyt wiele sił, tylko by się tuliła i spała.
Jutro pewnie czeka nas wizyta w przychodni. No chyba, że pojawi się wysypka. Wtedy odetchnę z ulgą, że to trzydniówka.
Lunaris, muszę zgodzić się z dziewczynami.Ty na tych zdjęciach naprawdę jak siostra wyglądasz. -
Dzień dobry!! Spóźnione 100 lat dla Boryska! Naszego największego forumowego Wojownika!
Lunaris chłopcy odziedziczyli urodę po Tobie. Piękni jesteście.. takie geny trzeba przekazywać także wiesz co robić
Justyna oby to była trzydniówka... Biedna Ania bardzo Wam współczuję.
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Borysku spóźnione, ale szczere sto lat!
Justyna biedna Ania może jeszcze dzisiaj się pojawi wysypka i wtedy będzie wiadomo co to...
Lunaris cudoooowne zdjęcia. Piękne laska taka z Ciebie, że hej. Wspaniałe geny młodości -
Aga Wszystkiego najlepszego dla Twojego Wojownika!
Justyna my mieliśmy podobną historię. Oskar nie choruje. Lato a tu nagle temperatura. Pierwszy raz w życiu. Ani go nie wysypało, ani nie wyszedł żaden ząb. Do lekarza nie zdążyłam w końcu, bo przeszło. Do tej pory nie wiem co to było. Oby nic poważnego się nie rozwinęło
Achia którego Britaxa wybraliście? U nas teraz zaczynamy 8 miesiąc użytkowania i jestem w dalszym ciągu zadowolona.
Britaxy są bardzo przestronne.
My tutaj 2x jechaliśmy z Cybexem, z tego co pamiętam to chyba to jest Sirona, ten z półką (ale był bez półki), przodem i powiem szczerze że siedząc z boku Oskara wcale nie widać. Wydaje mi się że jest bardzo mocno zabudowany.
Lunaris Ty to nawet nie wyglądasz jak siostra, tylko jak rówieśniczka!
My dzisiaj zaliczamy ostatni dzień i w nocy ruszamy na podbój środków lokomocji... Aż mnie skręca ze stresu jak to przeżyjemy. Start z hotelu już o 2 w nocy. Do domu trafimy gdzieś koło 18 dopiero.
Jeżowa żeby Ci nie było smutno, to ja też z teamu rozmiaru 42. Dopiero na zdjęciach które tutaj robił mi M zobaczyłam gdzie to moje 42 się chowa
Z resztą ja nie patrzę na rozmiary, bo teraz taki misz masz robią, że raz 40 jest dobre, raz 42 a czasem i nawet XXL...
U mnie dużo na to rzutuje wzrost, bo bardzo często 42 jest np. za krótkie a 44 już znowu za szerokie. Dlatego mam wylane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2019, 20:34
JustynaG, Kaczorka, Achia, Lunaris, sliweczka92, Yoselyn82, moniśka..., Cabrera, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny za miłe słowa- ja tylko patrzę jak potem huknie i z dnia na dzień będę wyglądać jak ich babcia
Justynka jak nie ma objawów to liczmy na to że trzydniówka mam nadzieję że dzień macie lepszy niż noc
Ania jak nigdy nie tęsknię za latem tak patrząc na zdjęcia chętnie bym posiedziała na tej plaży U mnie rozmiar 38/40 (mimo że przed ciążą miałam 42) ale takiej figury jak Ty to nie mam. Super wyglądasz! -
Aga wszystkiego najlepszego dla Borysa, ale ten czas leci szybko 🥰
Justyna mam nadzieję że ta gorączka jest chwilowa, oby szybko przeszło. Kciuki mocne!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Ania zdjęcia super, ale bym sobie gdzieś wyjechała do ciepłych krajów.. zdecydowanie dla mnie za zimno w pl. A ja uwielbiam upały i słoneczko więc brakuje mi tego.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Justyna i jak tam Gałganka się ma?
Ania o jak bardzo przez Ciebie chce mi się urlopu i jakiś ciepłych krajów!!! -
nick nieaktualny