Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Cheresta, nie chcę Cię straszyć ale przypinkę wymacała Ci moja Anka - Gałganka
Jeśli nie czułam ruchów to wystarczyło przytulić się do tatusia i od razu dostawał kopniaka. -
Sliweczka, kochana, a jednak 29! Chyba że Piotruś uwinie się w 2 godziny! Mam nadzieję, że żarełko w Siemiradzkim się poprawiło - gdy rodziłam i leżałam potem 8 dni to myslałam, że skonam z głodu - same podeszwy mięsne, ziemniaki z grudami i w kółko jedna zupa pod różnymi nazwami.
Rucola, wywieś cennik i będziemy się Ciebie radziły! Przydałby mi się ktoś, kto skutecznie przewiduje przyszłość i na przykład potrafił mi powiedzieć, czy te moje liczne bezsenne noce skończą się Alzheimerem.
Summer, widzę Cię! Mam nadzieje, że u Was wszystko w porządku?
Nika, dobrze Cię widzieć
Cheresta, śliczne imię!sliweczka92 lubi tę wiadomość
-
Verita - ja mam (albo miałam) endometriozę. Dowiedziałam się o niej właśnie dlatego, że zrobiła mi się na jajniku torbiel czekoladowa.
Moja ginekolog (trochę taki spec od endometriozy) natychmiast wysłała mnie na laparoskopię, gdzie usunięto mi torbiele z obydwu jajników i jeszcze sporą ilość zrostów. Po tym dostałam na pół roku hormony (gestageny - brałam Visanne), żeby wprowadzić organizm w sztuczną menopauzę, by wyciszyć te ogniska, których nie dało się usunąć.
Jak widzisz - dorobiłam się po tym dwójki dzieci (Ala w 3 cyklu, Ola w 1). To nie jest tak, że torbiel endometrialna przekreśla ten jajnik na którym się znajduje. Ja miałam na jednym i drugim a w ciąże zaszłam mając owulacje i z prawego i z lewego
Tylko trzeba działać, żeby póki co pozbyć się jej z ciała.
A co do mnie i tego jak sobie radzę. Cóż - melisa z rana do kawy musi być, bo inaczej merwy mną szargają. Alicja jest tak zazdrosna o Olkę, że wpada w histerię kilka razy dziennie. Często robi po złości, krzyczy, zabiera wszystko i mówi, że to jej.
Jak Ola śpi w drugim pokoju to Ala jest złotym dzieckiem. Jak Ola się budzi, to jakby w nią diabeł wstępował.. Na wspólną zabawę niestety jest jeszcze za wcześnie, bo Ola mała a Ala jest tak roztrzepana i nieuważna, że mogłaby ją zabić niechcący.
To moje dziewczyny
sliweczka92, Lunaris, pilik, Anna Stesia, ibishka, Yoselyn82, frezyjciada, nowa na dzielni, Cabrera, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ale mi się miło czyta!!!! Ja Wam przepowiadam wszystko co najlepsze!!! Każdej z osobna!!!
Lunaris ja do dziś pamiętam ten seni dziękuję za kciuki :*
Śliweczka już niedługo Piotruś będzie z Wami, widocznie jest tak wyjątkowy że musi mieć wyjątkowy dzień urodzinsliweczka92, Lunaris, Anna Stesia lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Kaczorka jeszcze przyjdzie czas na miłość -pomyśl jak potem będziesz miała fajnie jak teraz jest hardcore
...bo w sumie co lepszego mogę powiedzieć.... melisa, joga, zennnnnnnnnnn i byle przetrwać!
Jak dziś poprosiłam Franka żeby zabawił Stasia bo mama musi do WC na dwójeczkę to za chwilę miałam ich obu w łazienceno progres że hej!
Śliweczka a jak Ciebie nic tam nie smyra po dolnych partiach to idź spać i się chociaż prześpij przed jutremja też uważam że 29 to piękna data na poród!
Dobranoc wszystkim!Kaczorka, sliweczka92, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
Kaczorka, a na tych zdjęciach to Ala wygląda na aniołka a Olka na małego szoguna
Kaczorka lubi tę wiadomość
-
Lunaris - chodzenie do WC w towarzystwie już mam obcykane
a na lepsze czasy czekam. Szkoda tylko, że jak nadejdą, to do pracy trzeba będzie wrócić :p
Justyna - w domu mówimy, że Aluśka to taki wilk w owczej skórzeona tylko tak słodko wygląda..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2020, 22:50
JustynaG lubi tę wiadomość
-
Za chwilę startujemy, mamy 4cm konkretne (podobno), polozna mówiła, że dobrze się mnie bada i pęcherz już wyłazi ☺ lewatywka 🙄😬 i do dzieła... 😅
Lunaris, właśnie taki miałam plan, przespać się. Nawet trochę się udało, ale wiadomo jak to wygląda na szpitalnym polamanym łóżku 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2020, 05:47
Yoselyn82, summer86, Rucola, JustynaG, Lunaris, ibishka, olik321, pilik, Cabrera, Anna Stesia, admiralka lubią tę wiadomość
-
Jestem już na porodowej, dostaje oxy.
summer86, Rucola, JustynaG, Fozzie Bear, frezyjciada, Lunaris, ibishka, olik321, Minnie89, moniśka..., Jeżowa, veritaa, Yoselyn82, nowa na dzielni, pilik, Izape_91, Cabrera, agulineczka, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Śliweczka, mocne kciuki kochana
Rucola, ale wyczarowałaśkciuki za testowanie ;*
AnnaStesia, zaglądam przy karmieniach (tak, tak odstawianie u nas daleko w lesie), ale ciężko mi pisać. My znów chorzy i Młoda zalicza pierwszy antybiotyksliweczka92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Śliweczka do boju! Piotruś exmisja przymusowa
Rucola bo to trzeba teraz codzienniesiurać do skutku
Rucola, sliweczka92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucola to za wcześnie po prostu
Kaczorka jeszcze trochę i będzie lepiej, pamiętaj też, że Aluśka jest teraz w tym "magicznym" wieku, mylnie zwanym buntem dwulatka. Afery z czasem mogą się przerodzić w absurdalne, typu "mamo świat się skończył, bo dałaś mi żółty kubek, a ja chciałam inny, ale Ci o tym nie powiedziałam, to teraz zrobię awanturę, żeby następnym razem znowu ją zrobić z innego powodu"🤷 ale jeszcze ciut i będzie lepiej, zobaczysz 😉 dasz radę!💪
Summer zdrówka dla Was!Kaczorka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Wróżki forumowe,
Widziałam lecącego bociana! Co to może oznaczać??
że mamy słabą zimę? Czy, że jestem ślepa bo niemożliwe,żeby to był bocian?
Summer Zdrówka! U nas też szpital w domu od tygodnia. eMek i Ania wracają do formy a do mnie wirus zaczyna się dobierać. Liczę na to, że jakoś cudem się wywinęWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2020, 08:40
-
Justyna to na pewno był bocian- uciekał do Polski przed coronawirusem
ibishka lubi tę wiadomość