Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry w ten piekny dzień!!!
Sliweczka pewnie już jestes po...czekamy zatem na wieści!!!
Summer duzo zdrówka!!!
Rucola może to jeszcze za wcześnie na testowanie...trzymam kciuki za jutro:)
A ja obudziłam się w nowej rzeczywistości -pierwszy sen bez pobudek od roku....(to znaczy budziłam się bo nasłuchiwałem czy Hania nie placze😂).
Ale ona zniosła to bardzo dobrze! Czyli dzisiaj powtórka:))))
Miłego weekendu kochane.my na spokojnie bo dziewczynki wciaz przeziębione,na szczęście już bez temperatury wiec pewnie tylko jakiś spacer.pilik, sliweczka92 lubią tę wiadomość
Madzik
Mama 3 corek:) -
nick nieaktualnyUmówiłam USG genetyczne... Może któraś robiła w Wawie i może kogoś polecić? Zawsze mogę tą odwołać, bo to przez znanylekarz zaklepałam.... Tylu lekarzy i tyle opinii, że głowa boli od czytania i myślenia. A jak mam robić u siebie za taką samą cenę, ale u kogoś kto robi go w 10 min, to wolę te kilkadziesiąt km dojechać, ale mieć zrobione tak jak należy.
-
Słowaczka zaciskamy kciuki z nadzieją, że już się tulicie.
Rucola ja tam trzymam kciuki, jeszcze nic straconego 💗
U nas wczoraj rano była zima w pełni, Nina zdążyła się pierwszy raz pobawić śniegiem. Noo a kilka godzin pozniej wiosna 🤷♀️
Mi przyszły wyniki z prenatalnych i wszystko super.
A rano byłam na badaniach krwi i mam nadzieje, że wszystko też wyjdzie ok.
Luna pamietam o Tobie bardzo i mam nadzieję, że nie będzie żadnych dodatkowych komplikacjiJustynaG, Rucola, agulineczka, sliweczka92, Madzik34, ibishka, Yoselyn82, Lunaris, Kaczorka, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
-
Sliweczko, mam nadzieję, ze już się tulicie! Piotruś postanowił być wyjątkowym chlopaczkiem! Dużo sił dla Ciebie!
Justyna, myślę, że to może oznaczać wiele rzeczy. Np. ja w sierpniu 2017 roku widziałam cały sejmik bocianów, a we wrześniu zobaczyłam 2 kreski. Rozumiem więc, że w marcu sikniesz na coś innego oprocz toalety?
Summer, współczuję chorobsk, mam nadzieję, że wraz z wiosną przybędą Wam nowe siły!
Rucola, Ty czarodziejkoJustynaG, sliweczka92 lubią tę wiadomość
-
sliweczka92, Madzik34, moniśka..., frezyjciada, Jeżowa, pilik, Lusesita, ibishka, mi88, Yoselyn82, Anna Stesia, Cabrera, Rucola, Lunaris, veritaa, Kaczorka, summer86, Cheresta, nowa na dzielni, Morusek lubią tę wiadomość
-
Od 9:50 Piotruś jest już z nami 🥰 poszło szybko, od 7 skurcze porodowe. Więcej napisze trochę później.
Madzik34, agulineczka, moniśka..., Minnie89, Lena21, frezyjciada, Jeżowa, pilik, JustynaG, Lusesita, ibishka, Yoselyn82, Anna Stesia, Cheresta, Cabrera, Rucola, Lunaris, veritaa, Izape_91, Kaczorka, nowa na dzielni, Morusek lubią tę wiadomość
-
Sliweczka serdeczne gratulacje!!!!!!!!!! Tulcie się!!!najwazniejsze ze synek zdrowy:)
Justyna OMG co za niespodzianka!!!!gratulacje!!!!!!
Frez ja ci mogę polecić dr.Garwolinskiego z kliniki Novum. Robiłam u niego prenatalne i połówkowe w dwóch ciążach.W trzeciej robiłam test panorama wiec już nie dopłacałam do prenatalnych i robiłam je w medicover (tez ok lekarz,ale uważam ze Garwolinski lepszy).
Pilik super ze wyniki ok!!!teraz to już można się cieszyć ciąża w 100%))))
sliweczka92, JustynaG lubią tę wiadomość
Madzik
Mama 3 corek:) -
nick nieaktualny
-
Śliweczka gratulacje
Justyna oooooo! Wspaniała wiadomośćgratulacje kochana!!!
Pilik cieszę się, że wszystko w porządkusliweczka92, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Aaaa! Justyno, pięknie!! Gratuluję z całego serca! Co za niespodzianka! Rozumiem, ze to nie owulak i nie robisz nas w konia? W końcu mama Gałganki też może mieć w sobie cos z filuta!
Sliweczko, Ty dzielna niewiasto! Gratulacje! Jesteś niesamowicie silna i zarazasz swoim pozytywnym podejściem. Ja to bym narzekala, że indukcja again i w ogóle, a Ty nie marudzisz! Piotrusiu, witaj na świecie! Niech będzie dla Ciebie dobry!
Agulineczko, myślisz, że jak jedna noga to jedna kreska?JustynaG, sliweczka92 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, bardzo dziękuję. Zaskoczenie o tyle, że był to cykl który nie miał prawa zakończyć się pozytywnie Owu pewnie koło 31-34dc (Piątka Frez). 45dc beta 91. Oczywiście czarownica forumowa mi przepowiadała, że z takich cykli też się dzieci biorą.
AnnaStesia, ja nie wiem w kogo to moje dziecko taki Gałgan.. no przecież nie w mamusię
Przepraszam, że nie pisałam o tym od razu ale jakoś tak dużo było złych nowin tutaj w ostatnim czasie, że głupio było mi się cieszyć. Dwie kreski wysikałam dokładnie w dniu, w którym Gałgan skończył 18 miesięcy. A ciąża spowodowała zanik mleka. Średnia z ubiegłego miesiąca to 170ml a teraz mam problem 50ml dziennie wycisnąć. Dlatego też podjęłam decyzję, że skoro mój organizm daje mi takie znaki to kończę KPI.
4187 sesji , niemal 482 litry mleka.
Śliweczka, cieszę się, że sprawnie poszło oraz, że Piotruś jest z Wami.Rucola, Lunaris, sliweczka92, Madzik34, Kaczorka, frezyjciada, Cabrera, ibishka, summer86, Cheresta, Minnie89, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Justyna
ogromnie Ci gratuluję! Ty i Frez jesteście dla mnie nadzieją, że i z taśmociągów są dzieciaczki
chylę czoła za ilość ściągniętego mleka i tego dla Ani i tego dla innych dzieci a wierzą że Twoja młodsza Latorośl będzie cycolubem
Śliweczka ogromne gratulacje! Ty to twarda sztuka jesteś! Jak zauważyła AnnaStesia nigdy nie narzekasz tylko zarażasz optymizmema dla dzieci urodzonych dziś powinny być jakieś bonusy
Dziewczyny ja Wam zaczynam zazdrościć Groszków w brzuchu i chyba zaczynam czuć bluesa, w sensie że chciałabym wkrótce dołączyć. Przeraża mnie dwójka dzieci na maksa, tym bardziej że Młody jest ostatnio mocno absorbujący ale zaczynam wierzyć że sobie poradzę. Od kwietnia planuję włączyć Clo, encorton i duphastonsliweczka92, JustynaG, ibishka, agulineczka, olik321 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Śliweczko gratulacje
odpoczywaj i tulcie się w spokoju
Justyna gratulacje przejęcia cichaczem brzuszkawspaniały wynik na koniec KPI - jak Ty teraz będziesz funkcjonować bez pompowania
? człowiek się przyzwyczaja... życzę również żeby kolejny potomek samoobsługowo korzystał z Twoich wspaniałych możliwości produkcyjnych.
Ach... dziewczyny nawet nie wiem czemu ale tak mi fajnie że pojawiają się kolejne dzieciaczki w naszym gronie- drugi rzutciekawe czy doczekamy trzeciego
Lusesita miłej pracy!
Jeżowa co u Was? jak się macie?sliweczka92 lubi tę wiadomość