Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Śliweczka dobrze że ogarniacie nową rzeczywistość z uśmiechem na twarzy
szybkiej stabilizacji Wam życzę!
Co do list, kosmetyków, sprzętów -ile matek i dzieci tyle specyfików, każdy ma swoje sprawdzone metody. Burza mózgów zawsze moze się przydać bo doczytamy coś na co same nie wpadłysmy. Popieram przedmówców - im mniej tym lepiej a po porodzie się dokupi bo nie wszystko się sprawdzi. Ja do tej pory wmasowuję w stopy kremiki Frania bo nakupowałam tyle tego wszystkiego i okazało się na nic. Z kolei sprawdzone rzeczy co na bank byłam ich pewna nie przydały się u Stasia w dużym odsetku. Kupujcie dziewczyny minimum a resztę na listę i potem można testowaćsliweczka92 lubi tę wiadomość
-
Witam się z kubkiem herbatki z liści malin. Zaraz przychodzi teściowa do Gabi a ja ruszam do kosmetyczki a potem na "ostatnie szabry w pepco"
2 dni do terminu wg R
13 dni do terminu wg usg
17 dni do terminu wg OM
♥️agulineczka, Izape_91, sliweczka92, Yoselyn82, Lunaris, JustynaG, Rucola lubią tę wiadomość
-
agulineczka wrote:Czy posiada któraś z Was bambusowy tkany kocyk Lullalove? Polecacie? Planowałam kupić jakiś ładny, porządny kocyk do wózka na wiosnę. Te co mam po kilku praniach nie wyglądają już tak dobrze.
Agulineczka ja ma od nich 3!!!sa super po praniu nic się nie dzieje-polecam!
Sliweczka fajnie ze w domu jest świetnie-oby jak najdłużej dobry nastrój cie nie opuszczał.
Reset przykro mi z powodu problemów.wiadomo skąd u małej ta słaba morfologia?odwlekanie szczepień to nic dobrego:(
sliweczka92, agulineczka lubią tę wiadomość
Madzik
Mama 3 corek:) -
nick nieaktualny
-
Cisza weekendowa się zaczyna
To ja napiszę posta zakupowego- dziś w Lidlu kupiłam synkowi babską kurtkęza 40zł na wiosnę , drugiemu też miałam ochotę ale chyba wysłał by mnie na księżyc bo już za stary na ubieranie w cokolwiek.
Miłego weekendu Mamusie. Mam nadzieję że odpocznę i zrobimy coś miłego i fajnego.Izape_91 lubi tę wiadomość
-
Cisza względna
Tzn od kilku dni coraz mocniej cmi podbrzusze ale nic konkretnego za tym nie idzie. Podwozie tak zdrętwiałe że masakra. Ale czuję się już chyba gotowa bo teraz już jak się wycisza to wiecej czuje rozczarowania niż ulgi
Teściowa dala radeobiad dziś sobie darowała więc żyjemy
ale została dłużej więc ja spokojnie nasmazylam sobie naleśników
A u kosmetyczki ekstra. Mam mieciusie gladziusie stopy z pięknymi czerwono - bordowymi paznokciami - czyli już nie muszę rodzic w skarpetkach 😂 barwy wojenne są heh..
I dziś otwierając tymbarka spojrzałam pod zakrętkę z żartobliwa myślą że może jakaś wróżba..
I zobaczyłam słowo "naturalnie". Więc od razu się ucieszyłam że teraz to luz bo jak tymbark mówi że urodze naturalnie to tak musi być 🤣 hehe takie rozrywki teraz.
A Ty freziku jak się Czujesz?
Faktycznie cisza tu u nas!Lunaris, sliweczka92, frezyjciada, pilik, Madzik34, Minnie89, agulineczka lubią tę wiadomość
-
Ja jestem i czytam, ale teraz staramy się na Maxa wykorzystać czas razem w domku, bo w środę eMek wraca do pracy. Poza tym za chwilę będzie też moja mama (właśnie dojeżdża do Krakowa), więc będzie wesoło.
Z mniej przyjemnych spraw, to mam bardzo poraniona jedną brodawke (tak na samym czubku rana na prawie połowę brodawki). Macie na to jakieś sposoby? Piotruś dobrze chwyta, to mamy już opanowane, tylko jak ja szybko wygoic?
Na początku z Hania też miałam takie problemy, ale wtedy zdarzyły mi się tylko malutkie pęknięcia (odciaganie laktatorem i podawanie z butelki dawalo radę). -
nick nieaktualnyCzuję się dalej jak 💩
Jeszcze dziś się wkurzyłam, bo Izka mi paczkę wysłała a ta utknęła na mojej poczcie cały 1km od mojego domu, cały kwadrans po tym jak zamknęli ten przybytek dla klientów. I dzwoniłam nawet na pocztę główną, z nadzieją, że może dostanę nr do kierowcy, albo jakiś wewnętrzny, bo przecież tu nikt po 14.30 nie odbiera. Ale niestetya to prezent dla dziecka na urodziny, które są w niedzielę.*
Byłam gotowa iść na pocztę i walić w drzwi, żeby mi wydali od zaplecza paczkę- bo taka opcję zaproponowała Pani z głównej, ale niestety nawet brama wjazdowa zamknięta, więc do drzwi nijak się dostać. Co to w ogóle za poczta co działa tylko do 14.30🤷
*Swoją drogą mam nadzieję, że będę się lepiej czuć, bo nie widzę siebie na takiej "imprezce" z takim samopoczuciem jak dziś. Do rana było względnie a potem od nowa 🤮
Masakra
Ibishka no jak Tymbark mówi, że naturalnie, to nie może być inaczej!!! Absolutnie! -
Ibishka uśmiałam się 😂, ale dobrze dobrze myśleć
Lunaris ja się dzisiaj zastanawiałam czy jak będzie syn to mu całą wyprawkę ogarniać czy może jednak może śmigać czasem w różu? 😂
Frez ojej, przykro mi że Paczka utknęłanie znoszę wysyłać nic pocztą... mam nadzieję, że chociaż poczujesz się lepiej do niedzieli.
Sliweczka smarować lanoliną czystą i muszle ochronne medeli żeby cały czas był dostęp powietrza.
Mam nadzieję, że raz dwa się zagoi.
Szybciutko zostajesz bez emka, korzystajcie póki można!
sliweczka92, ibishka lubią tę wiadomość
-
Śliweczko, polecam maść Solcoseryl, działa cuda! Ja miałam tak poharatną brodawkę, że mały wymiotował krwią, wdało się zakażenie i musiałam mieć antybiotyk, ale potem do wygojenia stosowałam właśnie tę maść i pieknie mi wszystko wygoiła.
sliweczka92 lubi tę wiadomość
-
ibishka wrote:No oczywiście ♥️ kupiłam śliczne trampeczki różowe i błyszczące 😁😍😅 i parę innych rzeczy.
Trampeczki, oooo . Muszę się wybrać do pepco. Może coś dla chłopców będzie ciekawegoMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
ibishka wrote:No oczywiście ♥️ kupiłam śliczne trampeczki różowe i błyszczące 😁😍😅 i parę innych rzeczy.
Ciąża donoszona, możesz rodzic ♥️ibishka lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Polecam kurtki na wiosnę z PEPCO
a dla miłośników myszki Miki od 12.03. będą piękne ubranka. Widziałam wczoraj na żywo
A jak ktoś lubi dziewczyńskie wzorki to polecam zajrzeć na fabrykabodziakow.pl - można upolować piękne rzeczytylko dobrze brać rozmiar wyżej.
ibishka, Yoselyn82, agulineczka, frezyjciada, pilik, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
frezyjciada wrote:Dla dziewczynek zawsze jest większy wybór i te ubranka są ładniejsze! To nie fair!!!
Ja znowu mam odmienne zdanie 😝
I w ogóle z reguły wybierałam granaty, szarości, beże i moje dziewczyny jak chłopaki poubierane.. 😉 ale postanowiłam ostatnio to zmienić i inwestuję w róże, kwiatki i falbanki 😜