Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
malka wrote:Witam się w piękną słoneczną niedzielę w III trymestrze postanowiłam sobie dzisiaj dać pół dnia wolnego i skorzystać z pogody i trochę odpocząć
Jakie u Was plany?
Popieram należy Ci się wolne w końcu jest niedziela !
U mnie planów brak na dziś, ogólnie wczoraj za dużo ruchu było i było mi ciężko wieczorem ale dziś już dobrze się czuje więc już wiem albo długie spacery albo sprzątaniemalka lubi tę wiadomość
-
olik321 wrote:dziewczyny powrócę to tematu wózkowego, macie jakieś opinie o Mutsy i2?
Teraz wchodzi też nowy model tego producenta Nio. Oba wyglądają całkiem fajnie
Tzn nie doczytalam ile ten nio kosztuje, tu znasz cenę? -
olik321 wrote:Niby ma byc w okolicach 3 tys za 2w1
3 tysiące wow. Ja bym nie dała bo to później ciężko sprzedać albo za bezcen. Za 1300 2w1 kupi bebetto, koło 1200 3w1 był adamex nawet na promocji w smyku. Jest dużo ciekawych ofert i taniejolik321 lubi tę wiadomość
-
olik321 wrote:Niby ma byc w okolicach 3 tys za 2w1
Czy drogi? Wszystko zależy od kieszeni są tacy którzy nie kupią a są tacy którzy cenia sobie wygotę i stać.
Mój zestaw co kupiłam 4000 zł ale to przy kosztach mojego leczenia pikuś a mogę nie mieć wiecej dzieci i to będzie jedyna taka przyjemność kupowania ♡olik321, Bajkaaa, Anna Stesia lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
panan12 wrote:3 tysiące wow. Ja bym nie dała bo to później ciężko sprzedać albo za bezcen. Za 1300 2w1 kupi bebetto, koło 1200 3w1 był adamex nawet na promocji w smyku. Jest dużo ciekawych ofert i taniej
Uwierz mi takie używane idą jak ciepłe bułeczki, większość ludzi woli kupić używane w cenie tych standardowych.
https://www.facebook.com/marketplace/item/1821931244508079
Cały dzisiejszy poranek sie zadtanawiałam ale jednak kupię nowkę bo może się uda mieć drugiego bąbla w domu.Anna Stesia, emi2016 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Kochane dziś o 9.45 zostalyscie ciociami
Więcej napisze jak dojdę do siebie.Flowwer, pawojoszka, olik321, Anna Stesia, Bajkaaa, Sarna84, JuicyB, Arsenka86, summer86, Jadranka, ibishka, pilik, Jeżowa, Lena21, Rucola, JustynaG, Kaczorka, blue00, Emiilka, Yoselyn82, innamorata88, Malwas, KateHawke, E_w_c_i_a, Amy333, emi2016 lubią tę wiadomość
-
Lusesita wrote:Kochane dziś o 9.45 zostalyscie ciociami
Więcej napisze jak dojdę do siebie.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
A ja zamiast iść na spacer zabrałam się za generalne porządki na dole u dziadka. Nawet dwa okna umyłam. Ale resztę zostawiam emkowi, bo w całym domu mam ich 14 powiem Wam że zmachałam się jak po treningu z Chodakowską a jeszcze wypadałoby u mnie ogarnąć.
-
panan12 wrote:3 tysiące wow. Ja bym nie dała bo to później ciężko sprzedać albo za bezcen. Za 1300 2w1 kupi bebetto, koło 1200 3w1 był adamex nawet na promocji w smyku. Jest dużo ciekawych ofert i taniej
Co do kwestii kosztow jeden bedzie wolal kupic wózek za 3 tys i np na dwójkę dzieci lub później sprzedać,ktos inny za 1200. Jeśli chodzi o sprzedanie drozszych wozkow jako uzywane nie ma z tym najmniejszego problemu. Sama się nad takim zastanawiam -
Dokladnie z wozkami to ciezki temat bo kazdy patrzy na cos innego kazdy ma inne wymagania odnosnie wozka inne priorytety ktore powinien posiadac no i nie oszukujmy sie inne gusta jakby nie bylo... i jednym beda sie kanciaste proste wozki podobac innym tzw. mydelniczki itp... kazdy tez bedzie mial inne wymagania co do amortyzacji i dla kazdego inny stopien amortyzacji bedzie okresleniem ze jest super... np wiele osob zachwala amortyzacje w stokke traliz a dla mnie osobiscie ta amortyzacja to kompletna porazka jest a juz kilka podejsc robilam bo wizualnie mi sie podoba... ale dla mnie w porownaniu z pl wozkami nie premium kuleje pod tym wzgledem...w wiekszosci innych znow szerokosc gondoli mnie nie zachwyca...
No ale mi tez wozek na max ok rok potrzebny pozniej bedzie lzejsza spacerowka i ja wole lepsza kupic bo posluzy dluzej...
Ja mimo ze jestesmy w 90% zdecydowani na adamexa wiec zaden wozek premium to i tak moje zestaw z fotelikiem wyniesie ok 3500zl
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700