Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lusesita gratulacje czekamy na dluzsza relacje. Mam nadzieje, ze dobrze sie czujesz.
-
nick nieaktualny
-
Lusesita - wielkie gratulacje!
Niech niunia zdrowo rośnie i daje dużo radości rodzicom i siostrze
I jak reszta - czekam na dalsze informacje!
My dziś spacerowo
Wózek mamy zwykły. Roan Bass Soft. Podoba mi się, dobrze się prowadzi. Tylko trzeszczy. Musimy go WD-40 potraktować.
Czaiłam się na Tako Dalga Clasic, ale w żadnym sklepie w Szczecinie go nie było i dlatego nie kupiłam. Bo przez neta, bez obmacania, nie chciałam. -
A jeszcze zanim dziewczyny pokażą swoje pociechy to pokażę Wam Luśkę w kokardzie :p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0fac5372c79b.jpg
O lepszą minę do zdjęcia nie mogłam się doprosić :pRucola, blue00, Emiilka, Bajkaaa, Yoselyn82, olik321, summer86, JuicyB, Flowwer, pilik, malka, Ruth, Jadranka, Sarna84, JustynaG, Lusesita, KateHawke, E_w_c_i_a, Amy333, Anna Stesia, emi2016 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lusesita gratulacje :)jednak szybciutko wrócisz do domu i to już z córeczką
Kaczorka słodka jest LuskaKaczorka lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
gg88 wrote:Lusesita gratulacje :)jednak szybciutko wrócisz do domu i to już z córeczką
Kaczorka słodka jest Luskagg88 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Czołem Dziewczynki
Lusesita, ogromne gratulacje! Szybkiego powrotu do domciu i do sił
JuicyB, teraz wszystkie kciuki zaciśnięte za Ciebie
Kaczorka, powtórzę to, co zwykle piszę o Luśce - przeurocza i do zacałowania
Malka, Kochana, powiem szczerze, że nie zazdroszczę Ci tego egzaminu. Jednak ciąża, to nie jest najlepszy czas na zdawanie czegokolwiek - ja w piątek podczas egzaminu wymiotowałam, a praktycznie każdego dnia czułam się koszmarnie. Śmiać mi się chce, że w książce "Ciężarówką przez 9 miesięcy", piszą, że na tym etapie ciąży, mdłości już ustępują. Dla mnie to był najgorszy tydzień do tej pory, pod względem wymiotów i mdłości. Ciężko mi sobie też wyobrazić, tę część praktyczną, którą masz zdawać na końcówce. Ale mocno Cię wspieram i będę trzymać kciuki, jeżeli się zdecydujesz Ja wolałam pójść, niż żałować, że nie poszłam i zastanawiać się, co by było gdyby
Miłego dnia dla Was Kochane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2018, 19:51
JuicyB, Kaczorka lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Co do nowych wózków to i Bugaboo się popisało wkrótce premiera następcy Cameleona - Fox - dostęp do kosza na zakupy będzie o niebo lepszy niż obecnie
Flowwer lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Rucola wrote:gg co u Ciebie? rzdako się wyswietlasz
Emilka nie zazdroszczę takiego stanu na egzaminie ale trzymam kciuki ze zaliczysz i będziesz już miała czas teraz tylko dla dzieckaEmiilka lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Wizyta u lekarza jutro 12:20. Pierwsze KTG w szpitalu w sobotę około 09:00.
Czasami mam wrażenie, że jest już bardzo blisko. Skurcze są mocne i np. wczoraj w nocy były już co 14 minut. A potem cisza... Stosujemy SSS, ale mały się zaparł. Z drugiej strony to ja go tak pośpieszam, bo on ma wg OM czas do soboty
Mam nadzieję, że miałyście udane weekendy. Mi się nawet udało pospacerować w pobliskim parku, bo w końcu przyszła wiosna.
Kaczorka - Luśka jest cudowna. Właśnie o niej opowiadam Hubertowi, niech wychodzi się szykować do podrywuKaczorka, Jadranka, ibishka lubią tę wiadomość
-
Lusesita gratulacje! Ale niespodzianka dużo zdrowia dla Ciebie i Dzieciątka
-
Lusesita wrote:Kochane dziś o 9.45 zostalyscie ciociami
Więcej napisze jak dojdę do siebie.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Juicy - zima się skończyła, więc niech Hubcio wystawia nosek z brzuszka i łapie trochę słonka
Mi się chyba zaczyna fioł na czapki i opaski dla Luśki. Do tej ze zdjęcia ma jeszcze czapkę i chustkę. A dziś przypadkiem trafiłam na stoisko hand-made i nabyłam kolejną - miętową. Tym razem bez kokardy :p i najchętniej wzięła bym więcej, ale mąż by mnie pogoniłWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2018, 20:42
malka, Emiilka, KateHawke lubią tę wiadomość