Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Nowa, Twój synek jest przesliczny!!! Super, ze emek taki zaangażowany! To bardzo ważne mieć wsparcie w emku, szczególnie na początku, bo hormony szaleja jednak...
Frez super, ze do emka coś dotarło. Mam tylko nadzieję, że nie będzie chciał odkupywac win dobrami materialnymi tylko bardziej zaangażuje się w pomoc Tobie a kwiaty+pierścionek to bardziej symbolenowa na dzielni, Anna Stesia lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Nowa ale cudny synio
bardzo fajnie, ze tatus sie angazuje, tak trzymac! Cieszę się, ze poki co jest dobrze u Was, niech tak zostanie! Ja sie boje obecnie o wszystko- od laktacji po zmiane pieluchy.
Frez, musialas mu tam ladnie nagadac, ze sie tak przejął i reakcja jestwybierz cos fajnego!
Mi dzisiaj preglife pokazuje 40 dni do porodu. Ide po material na koszule i po butelki mm do rossmana. Pędem! 😂 Aa no i właśnie, nie dostalam newslettera z rossmana jeszcze o pieluszkach, pewnie nie dostane wcaleWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2020, 10:51
nowa na dzielni, pilik lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Nowa jaki piękny mały mężczyzna 😍 i jeszcze te uchylone usteczka no po prostu cudowny. Ja już mam jobla przed porodem i nie mogę się doczekać aż zobaczę swoje cudo
Iza! Nie wiem czy nie będziesz miała kolejnej klientki na swoje uszytki. Wczoraj była u nas Matylda (siostrzenica męża) i zobaczyła naszą lisiczke. Wyprzytulala i na koniec powiedziala 'mamusiu, ja też chcę Panią Lisową' 🙂
Frez oby prezenty, kwiaty itd. szły w parze ze zmianą zachowania
Ja z Rossmanna dostałam info na maila, że mogę wziąć oliwke na rozstępy za grosz, więc może to jakoś losowo przydzielane jestWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2020, 10:53
nowa na dzielni lubi tę wiadomość
-
Nowa cudowny wspaniały mały chłopczyk ❤️❤️❤️ cieszę się że jest taki grzeczniutki i wspaniale, że mąż się angażuje.
Frez cieszę się, że mąż wyszedł z inicjatywą odkupienia grzechów. Mam nadzieję, że wybierzesz piękny pierścionek
Iza 40 dni? Toż to zaraz! Zleci migusiem. A pomyśleć, że niecały rok temu widziałyśmy się w Krakowie po Twojej wizycie u lekarza i pamiętam Twoją smutną minę pomiędzy uśmiechami... A tutaj Zosia zaraz będzie z Wami ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2020, 11:28
-
Oj tak, też polecam zestawy w woreczkach strunowych. Przy córce tak miałam przyszykowane i bardzo sobie chwalilam. W torbie porządek, szybko mogłam coś znaleźć. Przy synku zaś założyłam, że wyjdę szybko, a przeciagnelo się do całego tygodnia. Ubranek wzięłam za mało, syn dużo ulewal od początku i musiałam prosić męża, żeby przywiózł ubranka więc radzę faktycznie zostawić mężowi dokładnie przygotowane zestawy
ja bym wzięła malutkie ubranka. Syn urodził się spory 56cm i 4kg i ubranka na 56 były i tak trochę za duże. 62 bym sobie odpuscila, chyba, że z usg wychodzi jakiś kolos
Nowa super, że póki co synek grzeczny. Moja Ulcia w 2 miesiącu życia nawet przesypiala całe noce, od początku dużo spała, średnio po 3-4h w ciągu dnia budziła się na jedzenie i znowu spała. Niestety te czasy dawno minęłyTeraz spi bardzo słabo w ciągu dnia i to od dawna. Także ciesz się obecnym stanem jak najdłużej
małe dzieci ZAZWYCZAJ ladnie śpią, choć zdarzają się oczywiście trudniejsze "przypadki"
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
Frez wszystkie piękne, moje serce skradł konkretnie ten na samym dole po prawo
daj linka 😂
Edit: już mam
Nie wiedziałam, że istnieją czarne cyrkonie. Frez, odmieniłaś moje życie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2020, 13:38
-
nick nieaktualnyProszę bardzo 😂 https://galeriajubilerska.pl/pl/p/Pierscionek-zloty-z-kwadratowa-czarna-cyrkonia/35789?gclid=EAIaIQobChMI2MujoZ_16AIVD7h3Ch1vbALYEAQYByABEgISp_D_BwE
Edit:no nie mów, żeś nie wiedziała!!! One są we wszystkich kolorach tęczy 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2020, 13:42
-
Frez, A moje serce skradł pierścionek Royal z Galerii Jubilerskiej.
Dziewczyny, Ania ostatnio jest na etapie "Ja chcę Sama" i to do tego stopnia, że jak:
- nie uda jej się założyć buta,
- nie uda jej się otworzyć pudełka
- nie uda jej się założyć sobie czapki
- nie uda jej się założyć sobie skarpetek itd
to jest wrzask i lament. Nie daje sobie pomóc, chciałabym jej pokazać jak może sobie poradzić ale jest bunt i obraza. Macie jakieś sposoby na to? Jak pomagać dziecku stać się samodzielnym?
Dziś udało jej się obrać mandarynkę i była z siebie bardzo dumna.
-
nick nieaktualnyJustyna no ten chyba najbliższy i mojemu sercu jest... Sama już nie wiem, oczopląsu można dostać....
U nas ten sam etap, zazwyczaj wygląda to tak
"-zdenerwowałeś się, bo nie dałeś rady sam tego zrobić?
-ta
-chcesz się przytulić i pocieszyć?
-ta
- chcesz żebyśmy spróbowali zrobić to razem?
-ta"
zazwyczaj działaale ten mój to taki egzemplarz, że wszystko da się załatwić przytulaniem 😂 staram się podsuwać mu rzeczy, które wiem , że da radę sam, wtedy jest taki szczęśliwy, że się udało, że próbuje sam z rzeczami cięższymi do ogarnięcia. Bardzo często kończy się tym, że robi tej rzeczy "nonono" i przynosi z Płaczem, próbując wytłumaczyć o co chodzi.
Ze starszakiem było ciężej, bo on wpadał od razu w histerie, zresztą do tej pory tak jest. Tylko coś mu nie idzie, to od razu krzyk. Mimo, że potrafi już mówić i wytłumaczyć o co chodzi. Ciut się polepszyło jak zaczął mówić właśnie. Bo tak to była frustracja nie tylko z tego, że nie może zrobić, ale i że nie może powiedziećWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2020, 14:08
pilik lubi tę wiadomość
-
Frezku, mój emek mi kupił pierścionek zareczynowy z szafirem na allegro 🤣 potem mi odkupił kolczyki i obrączki też kupiliśmy na allegro.
Pierścionek mam z tego sklepu:
https://allegro.pl/uzytkownik/BigDIAMOND/bizuteria-slubna-pierscionki-zareczynowe-110774?bmatch=baseline-al-product-eyesa2-engag-dict43-fas-1-3-0318&p=3
Może taki by co przypadł do gustu
https://allegro.pl/oferta/pierscionek-zareczynowy-szafir-i-diamenty-585-14k-8302939419
Edit : uwielbiam szafiry i zanim mi się oświadczył to dokładnie wytlumaczylam elkowo, że to koniecznie musi być wielki szafir, który widać z daleka 🤣 oczywiście to było tak z przymrużeniem oka, ale i tak kupił mi taki wymarzonyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2020, 14:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justyna ja Ci nie pomogę bo nie wiem jak się ogarnia takie foszki, ale na pocieszenie zauważyłam, ze tak robią bardzo inteligentni ludzie
. W dzieciństwie nie umieją przegrywać i denerwuje ich strasznie jak im coś nie wychodzi
Cabrerka masz na PrvWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2020, 15:00
JustynaG, Rucola lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
A ja się melduje z potwierdzonym synkiem... jednak.
Musimy się ogarnąć z imieniem, przeszukałam kilka list, zrobiłam swoją... wypisałam dwa akceptowalne 🙈 i to takie bez szału, ciężko będzie 😂
Frez ja bym brała royal od Ani kruk albo ten z apartWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2020, 17:56
nowa na dzielni, frezyjciada, Ania_1003, Jeżowa, Cheresta, Izape_91, summer86, Lunaaa, Yoselyn82, veritaa, Cabrera, Minnie89, Aga9090., Anna Stesia, sliweczka92, Rucola, Fozzie Bear, Madzik34, Kaczorka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pilik gratuluję synka!!!
jestem bardzo ciekawa kandydatów na imiona! Do Ninki pasowałby mi Kornel, nie wiem czemu, ale tak jakoś mi weszło do głowy teraz
Frez wiesz, że tak właśnie myślałem, że Józef by mi pasował do Waszej rodzinki?Nie wiem czemu o tym myślałam, może dlatego że na wymyślanie imiona dla naszego kolejnego potomka jest za wcześnie, więc myślę o innych 🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2020, 18:32
frezyjciada, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
-
Pilik gratuluje syna! Mi sie marzy parka
ale u nas to daleki temat. No nieważne. W kazdym badz razie bylam dzisiaj z mezem na spacerze, jak super bylo sie wyrwac z domu na miasto 😍
Bylam w rossmanie - jejkuu jak ja sie stesknilam za zakupami, kupilam mleko w butelkach - dziękuję Reset za podpowiedz! Kupilam szare mydlo z mysla o akcji lanolinowania i udalo mi sie kupic butelke filtrującą na promce, wiec super, bo jestem juz kolejny krok do przodu.
Nabylam tez dwa materialy na koszule do karmienia, teraz jeszcze tylko uszyc, no i chyba mogę powiedzieć, ze moge jechac rodzic. No....... pampersy jeszcze zostaly.
Dziewczyny, czy ja moge przeprac welne w szarym mydle? W czym pierzecie swoje otulacze? Tak zeby lanolinowanie zalapalo potem, bo nie moglam znaleźć płynu do prania welny... Albo bylam slepa.reset lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Nowa prześlicznego masz synka ❤️ a imię przepiękne, mój dziadek się tak nazywał i zawsze bardzo mi się podobało. Cieszę się, że tak dobrze sobie radzicie.
Pilik jeszcze raz gratuluję! Jest bardzo ok 😁😘nowa na dzielni lubi tę wiadomość