Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMinnie89 wrote:A my w sumie na autobusy i tramwaje ale na razie w książeczkach, na ubraniach nie widziałam
Melduję po ktg, że tak jak zawsze- skurcze są, macica sobie ćwiczy, przepływy super, szyjka długa na 1,5cm, rozwarcie na 2cm... Czyli nijakie jak na 3 ciążę... Ale!
Umyłam wczoraj od nowa fugi w korytarzu, dziś wysprzątalam całą spiżarnię, włącznie z odgracaniem, segregowaniem itd. Urobilam się nie powiem! dopiero teraz wróciłam do domu, bo było ponad godzinne opóźnienie na ktg i potem obsuwa do lekarza. Więc mam duuuuuzo czasu w plecy, a zamierzałam dziś ogarnąć fugi w kuchni... Im więcej robię, tym mniej myślę, im mniej myślę, tym ten poród szybciej przyjdzie. Także no! Dobra żona rodzi w weekend, więc mam czas do niedzieli 🤣 hahaha -
Suszarko, Dzięki! Next mam i bardzo lubię, ale kupiłam ubranka 86, a okazało się że mój owszem, spodnie już ma 86, ale bluzki 80, bo w większych tonie więc te 80 chce już kupić jakieś inne, i pewnie nasza szafa pozostanie wierna Next i mybasic...
W ogóle nie wpadłam na to, że w którymś momencie rozmiar może się rozjechać!
Frez - jakbym siebie widziała. Ja jakiś tydzień przed porodem pozbywałam się lodu z zamrażarki - zrobiła mi się taka wielka góra lodowa i szuflady się nie domykały, więc na kolanach, z brzuchem na kilometr do przodu skrobałam to jak jakiś rzeźbiarz dłutem. Mąż jak to zobaczył to uznał że mu żonę porąbało do reszty.
Także piątka!
Aleeee to mi nie wywołało porodu. Dopiero jak Męża zgwałciłam, to mi wody odeszłySuszarka, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Rucola, Jeżowa - Wy moje internetowe siostry! Zapomniałabym, od kiedy mam w domu suszarkę to jak już włączę to pranie, to potem włączam suszenie a jak się skończy to nawet poskładam! A wcześniej to tydzień musiało powisieć zanim trafiło do szafy (czasami nie zdążyło trafić do szafy tylko od spowrotem do kosza na pranie )
Minnie, ja może nawet bym chciała jednokolorowe ale moja panienka uwielbia bluzki z nadrukami i jak jej próbuje założyć jednokolorowe to wtedy mi marudzi. Ostatnio namiętnie chodzi w koszulkach z działu chłopięcego w Elmo i Potworki
A jeśli mowa o sprzątaniu, to ja jakiś miesiąc temu wykorzystałam ostatnią mrożonkę mleka i wreszcie zabrałam się za odmrażanie lodówki. No i teraz szuflady chodzą jak marzenie Ale rzeczywiście, schylanie się w 9 miesiącu ciąży powoduje zadyszkę!
Fozzie, jak patrzę na to zdjęcie to sama się głodna robię!
Lusesita, fajnie, że się odezwałaś! Jak tam Twoje dziewczyny? Zdrowe?
Ania, przykro mi, że znowu u Was rozstanie. Może jakieś aktualizacje, co u Oskara? Jak tam Wasze rozszerzanie diety?
Frez, Ty jesteś SZALONA! Najważniejsze, że wszystko ok.
Ja dziś miałam wizytę (po 4 tygodniach) ale mój prowadzący się rozchorował i był inny na zastępstwo więc na pobraniu GBS i krótkim KTG się skończyło. A gdy zapytałam czy mi wypisał zwolnienie to był bardzo zdziwiony No ale przecież w 36tc większość kobiet chodzi do pracy. -
Wrocilam z pracy 2godziny temu, mala już śpi, wiec pisze
U nas wygląda to właśnie tak, praca, dom, różne obowiązki i w tym wszystkim staramy się nie zwariować.
Starsza córka - bunt nastolatki, burza hormonów, charakterek i mamy mieszankę wybuchową. Bywa ciężko i ciekawie.
Młodsza gadula niesamowita. Szybko zaczęła mowic i buzia jej się nie zamyka. Jest zupełnym przeciwieństwem starszej corki. Lubi różowy kolor, którego starsza nigdy nie zniosła i ciągle się przytula.
Dalej się cyckujemy. Co prawda 1 czasami 2 razy na dobę, czasem raz na 2dni, ale nadal to trwa.
Na szcsescie dziewczuny zdrowe.
Wstawiam Wam na chwilę zdjęcie młodszej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2020, 09:36
summer86, frezyjciada, JustynaG, Rucola, Kaczorka, Yoselyn82, sliweczka92, moniśka..., Lunaris, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUwaga uwaga! Nadejszla wiekopomna chwila 🤣
Ktoś ma ochotę na poród online?
Melduję skurcze, gdzieś od 2/3🙄 serio dziecko? Nie można było zacząć rano, jak już się wyśpię?🤦
Na razie dość nie regularne, ale już spać nie dają...🙄
summer86, Rucola, Suszarka, Kaczorka, KateHawke, Kittinka 3.0, Yoselyn82, sliweczka92, moniśka..., Lunaris, agulineczka, malka, Cccierpliwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Frez nadszedł weekend, nadszedł poród! Powodzenia kochana! Aby poszło sprawnie i bezproblemowo
-
nick nieaktualny
-
Lusesita, śliczna ta Twoja księżniczka
Frez, cóż za emocje! Dziecko stwierdziło, że ma dość tego sprzątania i musi się ewakuować. I teraz pytanie - czy będą o Tobie mówić we wiadomościach, że urodziłaś w aucie czy jednak zdążysz na porodówkę?
Edit. Jednak dotarłaś. To szybkiego, bezproblemowego porodu życzę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2020, 07:40
-
nick nieaktualny