Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja mam pytanie czy wasze dzieci też tak wchodzą / wchodziły na meble? Na parapety, krzesła itp? Czy tylko mój tak ma?
Nie mogę go spuścić z oka by nie spadł i nie zrobił sobie krzywdy . A wiąże się z tym że mało co mogę zrobić w domu. Ech..
Gdyby mógł to by wszedł na lampę i by sobie wisiał.
Taki kamikadze normalnie mi rośnie.
On woli bawić się śrubokrętami, kablami, odkurzaczem , łyżkami, sprzętami z kuchni, zmywarka, wchodzić do bębna od pralki.
Zabawki mogły by nie istnieć albo tylko niektóre które powiecmy że się trochę pobawi
Lunaris lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyOd 9 jesteśmy już po drugiej stronie brzucha 😉
Kittinka 3.0, Cabrera, KateHawke, Yoselyn82, *Agape*, Ania_1003, Bajkaaa, Jeżowa, Fozzie Bear, Rucola, pilik, Minnie89, Kaczorka, Anna Stesia, veritaa, Suszarka, Lusesita, summer86, JustynaG, sliweczka92, moniśka..., Cheresta, Lunaris, Jedna_z_Wielu, agulineczka, malka, Cccierpliwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje czekamy oczywiście na foteczki najmłodszego królewicza naszej społeczności
-
nick nieaktualnyRucola-książka rodzić można łatwiej, słuchać swojego ciała, rodzić w wodzie i wyjechać do szpitala, kiedy już czujesz, że dłużej nie dasz rady😂 skupiasz się żeby stary nie rozwalił się samochodem, a nie na tym, że umierasz na skurcze 🤣 noooo i rodzić w wannie, to jest po prostu ukojenie bólu, przyspieszacz rozwarcia etc. Przynajmniej w moim przypadku 😉 oto przepis na express w szpitalu bo pomijam skurcze w domu 😂
Nadal bezimienny (Feliks ma na drugie nasz drugi Kurczak, też mi się podoba to imię)
3300 i 53cm
[url=httpsWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2020, 08:01
Fozzie Bear, Kittinka 3.0, pilik, Malwas, Cabrera, KateHawke, Kotowa, JustynaG, *Agape*, sliweczka92, Yoselyn82, moniśka..., Bajkaaa, Rucola, Suszarka, Jeżowa, Lusesita, Cheresta, Lunaris, Jedna_z_Wielu, Ania_1003 lubią tę wiadomość