Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się jeszcze zaopatrzę w jakiś dobry magnez, żeby w razie czego był w apteczce. Ten co mam jest z B6, a nie chcę przy mutacji przyjmować aż tyle niemetylowanej formy.
Aksamitna jak się czujesz? Pęcherz już trochę odpuścił? -
nick nieaktualnysummer86 wrote:Ja się jeszcze zaopatrzę w jakiś dobry magnez, żeby w razie czego był w apteczce. Ten co mam jest z B6, a nie chcę przy mutacji przyjmować aż tyle niemetylowanej formy.
Aksamitna jak się czujesz? Pęcherz już trochę odpuścił? -
Aksamitna wrote:Nerki mnie bolą, falami. Zzeram no spe , antybiotyk. Jutro wpadnie pielęgniarka, to zrobię crp, morfologie i mocz. Okazuje sie ze to nie brzuch mnie boli, tylko nery tak promieniuja, na całą miednice
nerki to nic przyjemnego trzymaj się !!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Aksamitna, bidulo Ty nasza. Trzymaj się jakoś.
Też pomyślałam o tym, że to może być od jakiegoś ucisku maluchów. -
a propo herbatek i innych naparów, mnie na problemy żołądkowe pomagają melisa i dziurawieć, mam nadzieję, że dozwolone? ( w necie info, że dla kobiet w ciązy jeden kubek dziennie ok)
mam jeszcze pytanie przy jakiej becie widziałyście serduszko?
we wtorek mam wizyte ( bete powinnam mieć koło 10 tys) ale nie wiem czy nei odwołać i iść dopiero 22 grudniaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2017, 21:45
-
olik321 wrote:a propo herbatek i innych naparów, mnie na problemy żołądkowe pomagają melisa i dziurawieć, mam nadzieję, że dozwolone? ( w necie info, że dla kobiet w ciązy jeden kubek dziennie ok)
we wtorek mam wizyte ( bete powinnam mieć koło 10 tys) ale nie wiem czy nei odwołać i iść dopiero 22 grudnia
Z serduszkiem to nie wiem jak jest. Malutki pecherzyk widziałam przy becie ok 1400 w 34dc.
Serduszko natomiast widziałem w 49dc czyli koniec 7tc.olik321 lubi tę wiadomość
-
olik321 wrote:
we wtorek mam wizyte ( bete powinnam mieć koło 10 tys) ale nie wiem czy nei odwołać i iść dopiero 22 grudnia
Niby powinno widać miesiąc po ovulacji więc teraz we wtorek marne szanse na serduszko raczej tego 22 będzie na 100%olik321 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Niby powinno widać miesiąc po ovulacji więc teraz we wtorek marne szanse na serduszko raczej tego 22 będzie na 100%
-
olik321 wrote:Tak myślałam, więc wtorek odpuszczam i czekam na 22, Ty Flower 21 jeśli dobrze pamiętam, będą magiczne dni przed świętami
Tak 21 mam wizytę i strach w oczach jutro jadę po recepy
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
olik321 wrote:a propo herbatek i innych naparów, mnie na problemy żołądkowe pomagają melisa i dziurawieć, mam nadzieję, że dozwolone? ( w necie info, że dla kobiet w ciązy jeden kubek dziennie ok)
Szkoda, że nie ma lepszych badań w tym kierunku.
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Flo, Olik, będą piękne serduszka na święta
Mi dzisiaj brzuch wywaliło. Nawet emek się mnie zapytał co mi się taki brzuch zrobił. Jakby nie widział, że jestem w ciąży
Kurcze dziewczyny, biorę clexane od początku ciąży i cały czas było ok, a od kilku dni mi się robią takie brzydkie krwiaczki. Macie też tak? Dobrze, że zostały mi dwa ostatnie zastrzyki ale pójdę na prenatalne z brzuchem jak biedronka.
-
mi88 wrote:Melisa na pewno w porządku, a o dziurawcu różnie piszą - jedni, że można mało, inni, że nie można. Ja na wszelki wypadek nie piję. Podobnie piszą o mięcie chociażby - niektórzy, ze wczesnoporonna, inni, że spokojnie można pić całą ciążę.
Szkoda, że nie ma lepszych badań w tym kierunku.
Ja piję miętę praktycznie codziennie. Ale ograniczam do jednego duzego kubka
-
Malka a czemu odstawiamy clexane? Z ciekawości pytam, ja muszę cała ciąże i potem ze trzy miesiące...
Ja zauważyłam wieksze siniaki i ból jak pęcherzyk powietrza w zastrzyku mam na dole i zapomnę „przesunąć”. A krwiaczki mi się na początku robiły, nie wiem od czego to zależy w sumie...
Mi kup nospe, lepiej mieć w domu na wszelki wypadek. Ja dzisiaj wzięłam, chyba drugi raz od początku (poza szpitalem gdzie mi w kroplowce nospe dawali...), cały dzień mnie ciągnie mocno brzuch i już stwierdziłam że na noc wole zabrać i spokojnie przespać...
Aksamitna bardzo wspolczuje bólu nerek trafiłam kilka tygodni temu do szpitala z kolką berkową i na samo wspomnienie tego bólu robi mi się słabo... a jeszcze mnie nastraszyli że skoro mam tendencje to pewnie w późniejszej ciąży mi to wróci...
Olik ja widziałam serduszko w 41 dc (owulacja 13-14dc), ale biło wolniutko jeszcze i był stres (byłam wtedy w szpitalu z krwawieniem, lekarka powiedziała że serducho albo przyspieszy albo przestanie bić), więc chyba lepiej odczekać i nie mieć takich stresów bez sensu ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2017, 22:38
olik321 lubi tę wiadomość