Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale tu cisza....
Agulineczko mam nadzieję że sprawy ze starszym synkiem się wyprostowały. Zdecydowaliście się już na imię? Nie mogę uwierzyć że już jesteś na tym etapie...
Sliweczko czy Ty już może urodziłaś? 🙃 Trzymam kciuki aby Maluszek był równie grzeczny jak rodzeństwo, bo tak mała różnica wieku między dziećmi jest dość ryzykowna 😅 ja nie wiem.co bym zrobiła gdyby któryś z bliźniaków był hnb. Moje dzieci są mega pogodne i wyrozumiałe dla mnie. Te mlodsze bo starszy chce mnie wykończyć. Serio 😅#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola fajnie, ze się odezwałaś Zastanawiałam się jak sobie radzisz. Twoje maluchy będą mieć niedługo pół roczku, szok! Super, że są pogodne i nie utrudniają zbytnio mamusi a jak dajesz radę z karmieniem? Nadal kpi?
Z synkiem najprawdopodobniej czeka nas niedługo zabieg i badanie hist-pat. Wszystkie zlecone dodatkowe badania wyszły na szczęście dobrze, ale będziemy musieli co jakiś czas go kontrolować. Jedna głupia zmiana na skórze i tyle zachodu i stresu.
Co do imienia to prawie jesteśmy pewni, że będzie Krzyś
JustynaG lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Agulineczko Krzyś SUPER!!!
Jej, co do zmian na skórze to rozumiem stres. A stres o własne dziecko to już jest kosmos. Najważniejsze że wszystko wychodzi ok.
Ja sobie radzę nie najgorzej, kpi w dalszym ciągu i póki co nie zamierzam przestawać! Dalej oddaję coś do banku mleka a mrozonki które cały czas robię sprzed 2 miesięcy oddaję zaprzyjaźnionej mamie także sporo tych dzieci wykarmię 😅JustynaG, agulineczka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Śliweczka! Trzymam kciuki za bezproblemowy poród
Rucola, czy ja Ci już mówiłam, że jesteś niesamowita? To Ci mówię!Rucola lubi tę wiadomość
-
Śliweczka, mam nadzieję, że brak informacji oznacza, że nie masz czasu bo maluszek jest już po drugiej stronie brzuszka
-
Hej dziewczyny, moja historia wygląda następująco. Do szpitala zostałam przyjęta wczoraj rano. Najpierw miałam test oxytocynowy, wcześniej USG, Milion KTG, około 14 badanie na fotelu i decyzja o założeniu balonika. Przez noc miałam skurcze takie co 8-10minut, nie były źle, ale za bardzo nie dało się spać niestety. Balonik wypadł jakoś koło 2, zgłosiłam o 4 xD późniejcprzygotowanie do porodu: lewatywka, prysznic i Ktg. Od tamtej pory dalej miałam. Jakoś koło 6 podłączyli mnie pod ktg, wtedy miałam już skurcze co 5-8minut, mocne, ale nie pisały się na ktg 😂 ba szczęście położna uwierzyła mi na słowo 😃 powiedziała, zebym dała sobie jeszcze jakieś pół godziny i policzyła skurcze dokładnie, bo wcześnie tego za bardzo nie robiłem, więc uruchomiliśmy aplikację, skurcze co 5-6minut. Wtedy decyzja o przejściu na porodowke, tam od razu dostałam znieczulenie i kolejna rzeczą jaką poczułam były parte. Znieczulenie przestawalo działać około 8, a o 8:20 Mała była już z nami. Mąż dojechał na 7, jak już byłam znieczulona, więc widział 10-15minut mojego bólu. serio nie podejrzewałam że to już i tak krótko. Tym razem obeszło się bez oxy. Na oxy skurcze miałam bardzo mocne i częste, te były rownie mocne, ale ostatnie jakie mailem to coc5-6 minut, więc był czas odpocząć między nimi. I bez nacięcia 💪💪💪
Gabi ma 3690 i 53cm. Jest kochana 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2021, 13:57
Cheresta, pilik, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Sliweczka gratulacje! Poród z ochroną krocza super 👍 ale że zgłosiłaś wypadnięcie balonika po dwóch godzinach 😯?! Podziwiam, jak mi wypadł to wiedział od razu cały oddział 🤣 całuski dla Gabi, odpoczywajcie dziewczyny 💓
sliweczka92 lubi tę wiadomość
-
Sliweczka gratulacje!!!! Witamy Gabi na świecie ❤ zazdroszczę porodu bez oxy i możliwości odpoczynku między skurczami. Jak możesz i chcesz wrzuć jakieś zdjęcie malutkiej 🥰
Czyli teraz moja kolej pomału... 😉sliweczka92 lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚